sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Tuote jota ilman ei voi elää; Bellápierre Makeup Base

Olen käyttänyt jonkun verran Bellápierren meikkejä ja todennut että niistähän löytyy suoranaisia helmiä! Tähän mennessä meikkipussin parhaimmistoon ovat päässeet Bellápierren huulikiillot ja nyt ne tekevät tilaa Bellápierren meikinpohjustajalle.

Bellápierre tuotteet on 100% mineraalimeikkejä. Ne sopivat hyvin akneiholle koska eivät tuki ja iho saa hengittää luonnollisesti. Olen tykännyt Bellápierren meikkipohjista sekä värikosmetiikasta. Halusin kokeilla Makeup Basea koska toivoin sen olevan kilpailija äärettömän kätevälle MAC Paint Pot Painterlylle. Painterly on mattanude voidemainen luomiväri joka on minulle aika korvaamaton. Käytän sitä tuplapohjustuksen toisena osana ja luomivärit pysyvät tosi hyvin sen päällä.

P5040030.ORF

Mutta Painterly on kuitenkin tarkoitettu silmämeikkiin, toisinkuin Bellápierren Makeup Base. Sillä voi pohjustaa silmämeikin, meikata silmänaluset sekä peittää ihon virheitä! Sävy on ihan täydellinen neutraali ihonvärinen. Koostumus on hitusen tahmea mutta hyvin ihoon tarttuva ja häivyttyvä. Todellinen kiireaamun apuri! Laitan tätä silmämeikin pohjalle, siitä taputtelen silmänaluset ja ennen meikkivoidetta töppään pikku virheiden päälle.

P5080023.ORF

P5080026.ORF

Tämä on pitänyt meikit hyvin paikoillaan ja kätevän vaalean värinsä kanssa sopii kaikkien värien päälle. Jos et ole vielä kokeillut kaksoispohjustusta niin tässä hyvä tuote siihen! Laitan aina ensin silmämeikinpohjustajan ja sitten päälle taputan voidemaista luomiväriä tai tätä.

P5040033.ORF

Bellápierrestä voi lukea lisää ja tutustua tuotteisiin maahantuojan Kauneutta.comin sivuilla. Sieltä löytyy koko Bellápierre valikoima :) Makeup Base purkki 8,5 g ja hinta 29,99 e.

Onko teillä tälläistä luottotuotetta moniin eri tarkoituksiin? Mistä et voisi ikinä luopua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3