torstai 26. toukokuuta 2016

Toukokuun loppuneet tuotteet

Toukokuu on lopuillaan ja on aika tarkastella miten paljon sain kosmistuotteita loppumaan. Nyt ei saatu aikaan yhtä isoa kasaa kuin kuukausi sitten mutta jotain kuitenkin.

P5170042.ORF

KC Professional Quattro Hajusteeton hiuskiinne on lempparini. Iso pullo, edullinen 12,90 e hinta. Suihke tulee hyvänä sumuna, ei räiski eikä klimpity tukkaan. Pitää hyvin ja on helppo harjata pois. Hellävarainen hiuksille. Jättipullon takia ei tarvii olla koko ajan lakkaostoksilla ;)

Minilakkana käsilaukussa kulki LivBoxissa tullut iD Hair hiuskiinne. Tosi hyvä pito, kiinteä hyvä suihke jota oli helppo suihkutella. Helppo harjata pois. Tykkäsin! Sain tiedon että tuotetta saa idHairin nettikaupasta ja parturi-kampaamoista. Tiedän nyt mistä ostaa, jos sattuu eteen niin käyttäisin uudelleenkin :)

Elizabeth Arden Eight Hour käsivoide. Tämä on joku tehokkaampi repair-versio. Kehtaankohan sanoa miten vanha tämä on :DD varmaan 6-7 vuotta :D olen niin toivoton. Mutta tämä oli niin hyvä että käytin säästellen. Varmaan tehokkain voide mitä mulla on ollut. Ei ole voidemaista vaan sellaista salvaa. Lämpenee vähän iholla ja hoivaa kuivat ja koppurat kädet kuntoon. Imeytyy tosi hitaasti joten tämä on sopivampi muhitteluhommiin. Voisin ostaa jos eteen sattuu, en yhtään muista mistä olen tämän aikoinani hommannut.

Philosophyn kuorinta on tullut LivBoxissa. Ihan on tehokkaan tuntuinen, naama on todellakin kuorittu kun huutaa punaisena rasvaa ;) en vaan jaksa näitä läpysköitä joissa ei lue ohjeita suomeksi. En varmaan osta koska en käytä Philosophya noin muuten ja tällä hetkellä minulle liian hintava sarja.

Hisamitsun kangasnaamioita olen ehkä tilannut eBaystä. Nämäkin on niin vanhoja etten kehtaa tunnustaa. Päiväykset menneet jo vuosia sitten mutta hyvin toimi vielä. Pidän kangasnaamioista suunnattoman paljon. Ihanan virkistäviä, vaalentavat vähän ihoa ja iho on kuin kasvohoidon jäljiltä. Kissat ja koirat oudoksuu sinua jos menet niiden naaman eteen naamio päässä :D

Lumene Lab silmänympärysvoide. Tuli joskus LivBoxissa. Kyllähän tuon käytteli pois, korjaaville tuotteille on aina käyttöä tässä naamassa. Ei kuitenkaan tuote josta huomasin mitään vaikutusta.

La Roche-Posay Lipikar Baume Ap voide. Tämäkin on tullut LivBoxissa. Muistaakseni ihottumiin tai ongelmaiselle iholle. Minulla kun ei sellaista ole, käytin kynsinauhoille, käsirasvana tai kaulavoiteena. En ole kiinnostunut tuotteesta joten ei jatkoon. Kun en ole kohderyhmää niin en saanut tästä sen enempää irti.

P5170045.ORF

Benefitin They´re Real! mascaran sain lukijaltani Marjolta. Se oli kiva ylläri ja oli kiva päästä kokeilemaan toisen huipputuotetta. Tämä kyllä teki pitkät, tuuheat ja siistit ripset. Joinakin päivinä se vähän tuhrasi yläluomea mutta ei se tehnyt sitä aina. Hyvä harja, erikoisen nätti pakkaus. Tykkäsin :)

Muistetteko huulimeikit-projektini? Pakko myöntää että se ei suju kovin hyvin. Mä en jaksa käyttää noita jämiä enkä tykkää enää vaaleanpunaisista huulipunista ja -kiilloista. Osa projektissa olleista menee siis roskini MUTTA otin projektiin uusia mukaan. Ja on siellä niitä alunperin mukaan otettujakin, ei siis menetetä ihan toivoa.

Loppuneissa on siis L´orealin huulilakkoja, sävyt Eve ja Marilyn. Kivan pirteitä, marjaisia huulilakkoja jotka pysyivät hyvin. Periaatteessa kyllä tykkäsin huulilakoista vaikka ne vähän kuivattavat. Sävyt vaan eivät enää natsaa. Näitä ei varmaan edes ole enää kaupoissa?

Huulimeikkiprojektin roskiin menevät ovat Viva La Divan, Lumene Natural Coden, Benecosin, IsaDoran ja Diorin pinkit huulimeikit. Cliniquen huulipuna on sulanut autossa kummalliseksi. Älä jätä huulipunaa kuumaan autoon.

Hyvin pieni satsi, ehkä ensi kuussa taas enemmän? Oliko joukossa mitään tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3