sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Mieleiset ruusutarhakynnet

Tykkäsin paljon Color Clubin English Garden kokoelman lakoista. Tein niistä swatchit mutta en enempää nauttinut niistä kynsillä. On vähän kaivellut käyttää niitä heti uudestaan, onhan nyt kevät ja kevätlakat saavat vuoron loistaa! Olen nähnyt muutamia ihania kuivasuditteluja yhdistettynä leimauksiin joten hieman inspiroiduin näkemästäni. Olen myös halunnut yhdistää useamman English Garden lakan yhtäaikaa kynnelle joten siitä idea näihin kynsiin.


P4300026.ORF

Lakkasin kynnet ensin valkealla cremelakalla. Color Clubin French Tip peittää jo yhdellä kerroksella. Sitten sudin kahta English Garden lakkaa; Prim Rosea ja It´s About Thymea. Kostealla meikkisienellä tuputin Pinkies Upia. Juuri tämän takia English Garden lakan ovat ihania, sopivat kauniisti yhteen tai ovat ihania yksin käytettyinä.

P4300001.ORF

P4300012.ORF

Laitoin kerroksen Color Clubin pikakuivattajaa ja sitten rupesin leimauspuuhiin. Sain Lady Queen Beautystä toisenkin leimauslaatan eli JQ-L02:n. Tämäkin tuntuu hieman teräväreunaiselta mutta toimii kyllä kuin unelma. Tällä kertaa käytin Clear Jelly Stampperia ja mustaa Konadin lakkaa.

P4300005.ORF

Tuli kyllä todella kauniit ja mieluisat kynnet. Vaikka en välitä leimata jokaiseen kynteen samaa kuviota, niin nyt jotenkin villiinnyin ja sain sitten tosi kivat kynnet aikaan ;D

P4300020.ORF

JQ-L02 / Lady Queen Beauty, saatu
Color Club English Garden lakat / CesarsShop, saatu

Saat Lady Queenin tilauksesta 15% alennuksen käyttämällä koodiani WEJS15

WEJS15

 

16 kommenttia:

 1. Upeat, ihanan keväiset! ? Voisi itsekin koittaa tehdä tuon tyyliset!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit ja vuodenaikaan sopivat. :-)

  VastaaPoista
 3. Iiiiihanat , onnistuiskohan iteltä..pitääkö lakan jonka päälle suditaan olla 100% kuiva?

  VastaaPoista
 4. Onnistuu kyllä. Melkein kuiva mielellään, niin ei tule mitään sudin pyyhkäisyjä :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä kivan pirtsakat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3