lauantai 14. toukokuuta 2016

Kevään meikki-ihastuksia

Onko teillä sellaisia suosikki meikkilookkeja joihin jumitatte? Tai huomaatte meikkaavanne saman meikin useana päivänä? Minulla on uusia meikki-ihastuksia joilla syntyy kesää odottava raikas meikki :)

P4280022.ORF

Lumene CC-voide
Olen kuullut tästä tosi paljon kehuja joten piti päästä itsekin testaamaan :) tilasin lehden jotta sain Lumenen meikkipaketin kaupan päälle ;) Lumenen CC-voide on aiemmin käyttämistäni kirjainvoiteista peittävin ja ihastuinkin tähän heti ensisipaisulla. Vaatii alleen kosteusvoiteen. Peittää kuten meikkivoide ja korjaa ihon pieniä virheitä. Hengittää hyvin eikä ole raskaan tuntuinen iholla. CC on iholla kestävämpi eikä rasvoitu päivän mittaan kunhan toki lisää puuteria. En voisi toivoa enempää :)

Rimmel Lasting Finish meikkipuuteri
Käytän tätä meikkivoiteen päällä. Peittää hyvin ja on mattapintainen. Meikki kestää siistinä pitkään. Käytän tätä joskus myös yksinään kun en kaipaa paksua, peittävää meikkiä. Kerrostamalla lisää peittävyyttä, erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Lily Lolo Ooh La La poskipuna ja Lumene Arctic Sun aurinkopuuteri
Lumenen mattabronzer on ihanan neutraali ja sopii myös varjostuksiin. Sillä saa luonnollisen päivettyneen ilmaan. Kun bronzeriin yhdistää Lily Lolon mineraaliposkipunaa sävyssä Ooh La La, ilme on hyvin raikas mutta sopivasti meikatun näköinen. Innostuin välillä contour -hommista ja poskipunan käyttö jäi vähemmälle. Mutta välillä on kiva olla kauniisti punastunut :)

Bellápierre Very Berry huulikiille
Koralliset huulipunat kuuluvat kesään. Mutta viileän punatukkaisen on vähän vaikea löytää sopivaa sävyä. Ainakin minun? Minulla on ihan muutama korallinen huulikiille ja suosikkini näistä on Bellápierren Very Berry. Sävy on sekoitus korallia ja punaista. Kiilto on huulilla kuin balsamia, hoitaa ja kosteuttaa. Joidenkin huulimeikkien jäljiltä huulet ovat aina kuivat päivän mittaan, mutta ei Bellápierren kiiltojen kanssa. Nämä antavat myös väriä ja tuoksuvat hyvältä.

Dior Crush Glow -viisikko
Minulla on tunnetusti paljon Viisikkoja mutta Crush Glow on selkeä kesäviisikko. Sen lämpimät persikkaiset ja ruskeat sävyt huokuvat kesää ja tällä saa kevyen kesämeikin aikaan. En käytä tätä talvella ollenkaan vaan kaivan keväällä esille ;) kauniit ja pigmenttiset sävyt, sopii vihreille ja sinisille silmille <3

P4300008.ORF

Lily Lolon poskipuna saatu Biodellystä ja Bellápierren kiilto Kauneutta.comista.

8 kommenttia:

  1. Todella upea raikas meikki, Ooh la la on kyllä aivan ihanan värinen puna! <3

    VastaaPoista
  2. Mulle tuli cc.stä tukkeumia ihan sikana. Hyvä muuten. En uskalla enää kokeilla. :/
    Hitsi toi Dior on ihana <3
    Nättimys Cn :)

    VastaaPoista
  3. Höh :/ kyllä mullakin on näppyläinen iho mutta nyt ei ole enää tullut tulehtuneita ja ihonalaisia paukamia. Kärsin niistä vuosia. Siksi olen nyt iloinen kun voin käyttää muutakin kuin luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikassa ei vikaa ole mutta välillä haluaa käyttää oikeita, kunnolla peittäviä meikkivoiteita ;) kiitos Marjo, siellä toinen <3

    VastaaPoista
  4. Rimmelin meikkipuuteri on vakiovaruste, hyvä ja edullinen yllättäjä :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä kyllä että ostin, on edullinen ja hyvin peittävä mattapuuteri :)

    VastaaPoista
  6. Kivan raikkaalta näyttää! :) Itseänikin alkoi houkuttaa tuo Lumenen aurinkopuuteri.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Anni, se on kyllä aurinkopuutereista parhain. Hyvä vaalea mattasävy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3