sunnuntai 4. lokakuuta 2015

L`oreal La Palette Nude "Rose"

Monelta merkiltä ilmestyy Naked -palettien kopioita ja tänään esittelyssä L´orealin Rose -paletti. Nakupaletit ovat varmasti yhdet kopioiduimmat mutta itse en ole vielä niiden vertaista kuitenkaan löytänyt. Oliko Rosessa haastajaa Naku kolmosolle jonka värimaailmaa tämä mukailee? 


P9060024.ORF

P9060022.ORF

Rose paletti maksaa n. 20 e ja siinä on kymmenen eri väriä nuden, roosan, harmaan ja luumun värimaailmassa. Osa napeista on tosi hohtavia ja osa mattaisia. Valitettavasti mattanapit ovat vähän heikompia kuin hohtavat. Kyllä niistä väriä lähtee ja meikistä saa näkyvän mutta itse tykkäisin paremmasta pigmentistä. Ja taas kerran puuttuu se kulmaluun mattasävy :( kuka haluaa laittaa kulmaluulle hohtavan valkeaa, kysynpä vaan?! 


P9060052.ORF

Naku kolmoselle tämä häviää siis pigmentillä ja muutenkin värimaailmallaan. Naku kolmonen osaisi paremmin ruusukullan ja nuden yhdistämiset. L´oreal Rosen värimaailma on ehkä vähän köyhempi ja arkisempi. Rose maksaa 20 e, Naked e 49 e ja siinä on kaksi väriä ennemmän. Ehdottomasti ostaisin Nakun.


P9060027.ORF

P9060030.ORF

Mutta eipä tämä Rose mikään huono paletti ole vaikka arvostelustani sellaisen kuvan saisi. Jos et ole valmis maksamaan liki viittä kymppiä Nakusta niin pärjäät vallan hyvin Rosellakin. Värimaailmaltaan tämä sopii kaikenvärisille silmille, erityisesti vihreille. Siksi tämän hankin :) värit sulautuvat hyvin yhteen ja niitä on helppo käyttää. Pahempia häivytyksiä ei oikeastaan tarvitse koska värit eivät ole niin pigmenttisiä ja kuten sanoin, häivyttyvät hyvin toisiinsa. Erittäin mainio paletti arkimeikkiin. Värit eivät varise eikä niissä ole mikään halpismeikin tuntu. 
Rasia on ihan tyylikäs, sisältää peilin ja kaksipäisen siveltimen. Meikkejä tällä saa monenmoisia, ei tarvitse rajoittua tiettyihin väreihin. Taas kerran vain mielikuvitus on rajana.

Meikkasin tällä aika paljon ja kuvasin muutamia meikkejä tähän postaukseen.

Arkimeikki; kultapersikkaa, mattaa ja luumua. Rajaus Clarins 3-Dot Liner ja ripsivärinä Yves Rocher Sexy Pulp. Meikin pohjustin Make Up For Everin Eye Primellä ja MACin Paint Pot Perkyllä.


P9060065.ORF

P9060062.ORF

Vähän tummempi meikki. Vaaleaa beige/ruusukultaa ja mattaa punaruskeaa. Ulkonurkassa tummanharmaa ja luumu. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripset Yves Rocher Sexy Pulp. Pohjustus Make Up For Ever Eye Prime & MAC Paint Pot Painterly.

P9190070.ORF

P9190073.ORF


Nude ja Rose paletit. Kumman hankit vai hankitko kumpaakaan? Onko näistä Nakujen korvaajiksi?

22 kommenttia:

  1. Mä hankin nuden josta juuri kirjoittelinkin :) Kauniita sävyjä kyllä tässä rosessakin. Nakuja en ole testannut vieläkään, mutta itse kun en kummoinen meikkaaja ole niin pigmentin vähyys ei häiritse, onpahan helpompi häivytellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nude tai Rose on tosiaan hyvä valinta jos ei halua todella näkyvää ja tarvittaessa voimakasta meikkiä. Tämä on vähän yleistys mutta paletti sopii keskivertomeikkaajalle. En tarkoita että itse olen pro vaan itsekin olen keskikastia. Mutta itse haen paletilta vielä vähän enemmän ja sitä löydän Nakuista. Tämä sopii taas hyvin arkiaamuihin jolloin meikkaaminen on vähän niin ja näin eikä niin viimeisteltyä kuin tunnin meikkisession jälkeen :)

      Poista
  2. Nappirivi näyttää kyllä kauniille ja nätin meikin sillä saa näköjään tehtyä :) Koska toi silmämeikin pitäminen tuottaa aina pienoista tuskaa mulle niin en kauheesti viiti hamsteroida niitä. Kaunis punasävyinen meikkipaletti on kyllä hakusessa mutta mutta, katsotaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos löydät mahtavan punasävyisen niin kerro mullekin! Tykkäisin käyttää. Malle postaili tänään punasävyistä meikkiä mutta varmaan olet jo lukenut ;)

      Poista
  3. Tää on muuten aikalailla samansävyinen kuin tuon MUR:n paletin nudeosio! Ja tää on just sitä ärsyttävää epäpigmenttiosastoa mitä tarkoitin. Miksei mattanapit voi toimia kunnolla. Mun ääni menee edelleen selkeästi MUR:lle, joka on vielä puolet halvempi kuin tää Lorkku :). Ai niin, mä muuten käytän shimmervalkoista joskus kulmaluulla :D. Mutta mä nyt oonkin vähän outolintu muutenkin. Yleensä kyllä laitan mattavalkoista mutta monasti tulee sutaistua päälle vielä jotain pientä shimmeriä. On kyllä tylsää, jos paletilta ei sitä mattavalkoista löydy suoraan. Tuon ikuisen mustan olis vaikka voinut korvata sillä. Miten sä oot saanutkin näin nätin meikin aikaiseksi noilla hailakoilla sävyillä? Hyvät pohjustajat tietty auttaa :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hyvät pohjustajat...ilman niitä en edes kokeile ;) kyllä minäkin käytän shimmervalkoista sipaisuna mutten koko kulmaluulla. Siksi ihmettelen että oletan valtaosan käyttävät mattavalkeaa/kermaa häivytykseen niin miksi tästä sellainen puuttuu? Toisaalta värit on niin hentoa että eipä ne paljoa häivytystä tarvitse. Epäpigmenttinen on hyvä sana kuvaamaan tätä :)

      Poista
  4. Kiitos arvostelusta.. taitaa jäädä hankkimatta tämä halpis ja panostan parempaan laatuun. Ud pitäisi päästä testaamaan vaikka helsingin reissulla. En tykkää ostaa meikkejä sokkona netistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ostaisin suoraan Nakun johon voi olla tyytyväinen. Mutta jos ei raaski ja halvempikin kelpaa niin miksei sitten tämä :) itse vaan olen huomannut kyllästyväni näihin epäpigmenttisiin toisinkuin huippuihin kuten Nakuihin. Ne vaan ovat <3 tosi hienoa jos pääsee livenä testaamaan. Mulla on UD Electric ja Smoky ostoslistalla ja pakko ostaa testaamatta.

      Poista
  5. Saan tämän paletin itsellenikin testiin ja odotan innolla mitä siitä pidän! :) Hirveä määrä on kyllä ilmestynyt näitä kopioita, pahiten järkytyin kuin näin We Care Iconin Naked Basics-paletista tehdyn kopion - aika karua jo :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  6. Oon tykänny tästä paletista , samoin nudesta. Aamulla meikatessa tuli mieleen että miinusta tosta hohtavasta valkoisesta ja siitä ettei näillä saa kovinkaan tummaa lopputulosta. Toisaalta paletti on nude kategoriaa, joten sinänsä tyhjää tässä valitan =D
    Naked Smoky on tulossa ja niitä ei voita mikään. Vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nudekategoriaa joten :D kyllä mä teen tällä työmeikkiä jos kelpaa sellainen aina samannäköinen meikki ;) on tämä ihan kelpo paletti. En minä aamuisin kerkeä monimutkaisiin meikkeihin.

      Poista
  7. Mulla löytyy Lily Lolon Laid Bare-paletti. Se tyydyttää kyllä hyvin arkimeikkaustarpeeni ja estää uusien himotusten hamuamisen ;) Hyvä ja pigmenttinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkin katsellut sitä että kivalta näyttää. Mutta kun tosiaan on näitä nudepaletteja niin ihan kaikkea ei tarvitse ostaa :)

      Poista
  8. Kauniita meikkejä olet tehnyt tällä, vaikka pigmentin puutteen takia itse jätin nämä kauppaan :)

    VastaaPoista
  9. Ostin kuukausi sitten kyseisen Rose-paletin. Värit on nättejä, mutta pysyyys vois olla parempi. Päivän mittaan joutuu lisäämään väriä vaikka luomi on pohjustettu. Oon käyttäny sekä arki- että bilemeikkinä. Nyt tilasin Sokoksen 3+1 päiviltä UD:n shadowboxin. Mietin pitkään, otanko Naked 2:n vai shadowboxin, tuossa on kuitenkin niin herkulliset kullansäyiset napit että päädyin siihen. Voihan sen toisen pyytää vaikka joululahjaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla nämä pysyvät, se ei ole ongelma. Käytän MUFE:n pohjustajaa :) mikä pohjustaja sulla on? Mulla on MUFE:n päällä vielä MAC Paint potia.
      Shadowbox on kyllä ihanampi. Mulla on joskus ollut se. Toivottavasti pukki tuo Naku kakkosen :)

      Poista
  10. Tosi nätit sävyt paletissa, mutta itse kaipaisin enemmän pigmenttiä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kaipaa tosi pigmenttistä niin tästä sitä ei valitettavasti löydy ;)

      Poista
  11. Heh, en hankkinut kumpaakaan vaan Makeup Revolutionin version Naku kolmosesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä :) minä en ole uskaltanut MUR paletteja kauheasti googlettaa niin ei tule himoja..

      Poista

Kiitos kommentista <3