lauantai 31. lokakuuta 2015

Halloween teemaviikko: Tuhmanpunaista pyhäinpäiväksi

Valitsin näihin Halloween kynsiin vähän poikkeuksellista Halloween väriä. Nimittäin syntisen punaista! Toisaalta kyllähän sekin sopii kun sen ympärille keksii jotain kauhistuttavaa.


PA240013.ORF

China Glaze Thunderbird on yksi klassinen punainen frostlakka kokoelmassani. Olen aina pitänyt tästä tuhmanpunaisesta lakasta. Se peittää kahdella kerroksella ja on muutenkin moitteeton. Tuli mieleen että mulla on punaisia cremejä mutta onko mulla tosiaankaan toista frost koostumuksella olevaa punaista? Ainakaan ihan tämän väristä? Hmm...

PA240005.ORF

Chinan suti on hirmu hyvän mallinen kynsilleni. Sillä on helppo tehdä ranskalainen manikyyri vapaalla kädellä. Glitterlakkana Mavalan Magic Spice joka oli viime vuoden syksykokoelmasta ( saatu ). En ole tätä käyttänyt koska tämä on sellainen väriglitter joka sopii Halloweeniin. Kultaista ja oranssia glitteriä. Hyvä glitterlakka koska glitteriä tulee sopivana määränä eikä liian isoina klöntteinä. Nyt kun mietin niin ehkä minun pitäisi päästä lakkaan kohdistuvasta syndroomasta ja käyttää tätä kesällä. Kyllähän oranssi glitter sopii kesäänkin!


PA240023.ORF

Leimaukset Bundle Monsterin laatasta. Huomenna voitte äänestää parhaita Halloween kynsiä näistä tällä viikolla nähdyistä. Itse tykkäsin näistä, tuli kyllä tosi kivat! Tuo glitter on niin kaunista :)

Ainut pieni miinus siitä että nyt pitäisi ottaa bufferviila esiin! Ilmeisesti tummien lakkojen käyttö on taas kellastuttanut kynnet. Ja sehän näkyy kivasti tässä Ranskiksessa. Mutta suokaa anteeksi :) ja kommentoikaa ovatko nämä kynnet sopivat Halloweeniin :)


24 kommenttia:

 1. Ai onko? Nämä ovat täydelliset!! <3
  Hyvää pyhäinmiestenpäivää sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanat! :) Tosi onnistunut kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Voi kui ihanat! Sopii halloweeniin tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Ehdotttoman kivat Halloween kynnet. aivan ihanat!

  VastaaPoista
 5. Thunderbird on mun ensimmäisiä lakkarakkauksia 😍 löytyy kokoelmasta edelleen, pitäisikin kaivaa käyttöön taas. Upean lakkauksen olet tehnyt, mukava teemaviikko 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thunderbird on todella kaunis punainen :) kiitos, kiva kuulla että pidit teemaviikosta :)

   Poista
 6. Nää on tosi nätit! Ei yhtään pelottavat vaan oikeastaan aika tyylikkäät. Tuo hämyriseitti näyttää kauempaa ihan pitsiltä. Mäkin tykkään Chinan sudista tosi paljon. Kaikki sitä tuntuu haukkuvan, mutta mun mielestä se on yksi parhaista. Omat kynnet kun on niin kapeat, ettei sellaiset leveät sudit oikein tee kaunista jälkeä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minustakin Chinan sutia parjataan turhaan kun se on tosi hyvä! Mulle ei sovi liian leveä suti.
   Ja nuo hämyriseitit sopivat muuhunkin kuin Halloweeniin kun nämä olivat jotenkin niin kivat kynnet.

   Poista
 7. Ihan äärettömän upea lakkaus! Sinä se osaat...

  VastaaPoista
 8. Onpas herkät ! Mulla on tuo Mavala, täytyy etsiä käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mavalan viime vuoden glitterit on tosi kivoja!

   Poista
 9. Nää on kyllä ihan parhaat. <3 Ihan mahtavat!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3