perjantai 2. lokakuuta 2015

Rumankauniita sinappilakkoja

Jos puhutaan syksyn väreistä ja syksyllä käytettävistä kynsilakoista niin ajankohtaisia ovat ns.rumankauniit värit. Kakanruskeat, liejun väriset, ihme harmaanvihreät ja vauvan sinappituotoksen väriset lakat. Ah, ovat ne sitten niin ihania! Minä tykkään! Siitä asti kun greige alkoi tulla ilmiöksi niin kiinnostukseni heräsi mitä oudomman ja ihmeellisemmän värisiin lakkoihin. Siitä lähtien aloin niitä haalimaan. Voiko sanoa mitä rumempi, sitä kauniimpi? Vai mitä pahempi mielleyhtymä, sitä kiinnostavampi lakka?

P9290029.ORF

P9290003.ORF

Tilasin lisää Milvin tarroja ja otin tälläiset keltapohjaiset lintutarrat. Tuli heti mieleen että yhdistän tarrat tuoreen Cabin Fever kokoelman Oh Deer -lakkaan. Koska puhuimme Oh Deerin olevan samaa sukua Je Ne Sais Quoin kanssa niin pitihän sekin vielä yhdistää tähän skittleteen...

P9290023.ORF

Je Ne Sais Quoi on macarons kokoelman eli Paris In Loven sinappilakka. Hauskaa muuten että Paris In Loven nimi ei ole jäänyt mieleen mutta promokuvan macaronia syövä tyttö muistuttaa minua aina macarons lakoista :) hetken mietittyäni muistan kokoelman oikean nimen.
Je Ne on vaaleampi ja keltaisempi kuin Oh Deer. Oh Deer on beigempi ja tummempi. Kyllä, tarvitset molemmat. Molemmissa on kahdella kerroksella peittävä huippuhyvä Color Club laatu.

P9290014.ORF

Pikkurillissä ja peukalossa Je Ne Sais Quoi. Keski- ja etusormessa Oh Deer. Onneksi noissa Milvin tarroissa lukee jos ne tarvitsevat valkean pohjan, ei tarvitse arvuutella ja epäonnistua...nimettömässä siis kerros valkeaa lakkaa ja Milv decali päällä.

Color Club Paris In Love kokoelma / CesarsShop, saatu
Color Club Cabin Fever kokoelma / CesarsShop, saatu
Milv water decalit / CesarsShop

37 kommenttia:

 1. Hyii... vauvankakkalakka :P
  :D :D itselleni en pystyisi hankkimaan.

  VastaaPoista
 2. Nämä on ihanat! Muhun ainakin iskee toi väri täysillä, mutta voi kyllä olla, että sait sen vaan yhdistettyä hyvin siirtokuvan kanssa ja sinappimaisuus sekä siitä aiheutuvat mielikuvat unohtuu. Kaikesta huolimatta tosi nätti lakkaus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta värit on ihanat ja sopivat hyvin noiden siirtokuvien kanssa :) toki nuo siirtokuvat toimivat myös keltaisen lakan kanssa mutta ne ovat liian tylsiä vauvankakkalakka-makuuni ;)

   Poista
 3. Mullakin on tänään Milv-päivä :). On nää sinapit kyllä upeat! Kiva, kun yhdistit ne samaan lakkaukseen niin että nyt mäkin sitten tarviin ton Oh Deerin! Hei hei rahat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin :) hienot ovatkin!! Ajattelin että tästä vertailusta on hyötyä, samannäköisiä mutta silti ihan erilaisia lakkoja ;)

   Poista
 4. Mun vaatekaappi koostuu pääosin mustasta, mutta erehdyksessä ostin kerran ruskean laukun, jonka kanttaukset ovat tätä samaa sinapinkeltaista ja yllättävästi sen rinnalle etsiytyi kaulahuivi ja luomivärikin sävy sävyyn. Mutta kynsille? Mmmmmngh... :) Jännä, millaista rajoittuneisuutta yhteen värillä maalattavaan ruuminosaan voi liittyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kuulostaa hyvältä! Minä olisin vielä lakannut sinappilakalla :) mulla ei oikeasti ole tämän värisiä vaatteita. Ehkä luomiväriä hyvin harvoin mutta kynsillä kyllä...etenkin syksyllä sinappilakat ovat luvattoman ihania ;)

   Poista
 5. No tämähän näyttää ihan tosi hyvältä :) No joo, vähän sinappinen ja vauvankakkainen, mutta syksyllä saa ollakkin :D

  VastaaPoista
 6. Rakastan näitä muhjuvärejä! Ihanat! <3

  VastaaPoista
 7. Namun väriset lakat! Mää oon kans hullaantunu oudon värisiin lakkoihin. Mikähän niissä oikein kiskoo luoksensa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se että ne ovat niin oudon väriset? Näitä kynsiä tuli nimittäin tuijotettua aika paljon :)

   Poista
 8. Tosi hienot kynnet! Itse en kyllä välttämättä pystyisi laittamaan tuonväristä lakkaa kynsille... sattuisi aina erehtymään vauvan vaipanvaihdon yhteydessä että sitä kakkaa on nyt kynsilläkin xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hrrhhh oikein haistoin lemun nenään kun ajattelinkin asiaa :P

   Poista
 9. Tosi jänskän värinen toi lakka. Tykkään noista decaleista, oli pakko ostaa itselle taas lisää kun liikkeessä kävin Satu moikkaamassa :)

  VastaaPoista
 10. Oi, onpas jännät sävyt :) Kivalta näyttää.
  Ihanaa viikoloppua ♥

  VastaaPoista
 11. Ihanat kynnet, varmaan tiesitkin, että täällä on toinen rumankauniiden lakkojen fanittaja. ;)

  VastaaPoista
 12. Luin tämän postauksen aiemmin, mutta tuo tummempi vauvankakka jäi kummittelemaan mieleen niin rankasti, että piti tulla takaisin lunttaamaan nimi ja laittaa tilaukseen. Ei löydy kyllä moista kokoelmasta valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minultakaan löytynyt, ihan harvinaislaatuisen ihana yksilö :) tykkäät varmasti!

   Poista
 13. Tykkään! Tän väriset sammarit olis huiput!

  VastaaPoista
 14. Mielleyhtymä pienen sinappikoneen tuotokseen on kyllä ilmeinen. Johtunee ehkä omalla kohdalla siitä, että arki (ja viikonloput) on tällä hetkellä just tuota vaippojen vaihtoa :D Tosiaan sitä voisi joutua nuuhkimaan sormiaan, jotta voisi olla varma, että kynsillä on vain lakkaa :D

  Ei itselle ihan ykkösvärit, mutta olet kyllä saanut taiottua näillä silmää miellyttävän kokonaisuuden. Miten onkin mahdollista, että taidokas tekijä saa vähän epämieluisammankin värin toimimaan? Kauniit nuo decalit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yyyyh :D tuo sormien nuuhkiminen...mulla ei ole omaa kokemusta vaipan vaihdosta, en ole ikinä yhtäkään vaippaa vaihtanut :) haistanut kyllä ja nähnyt...
   Kiitos kovasti :) minua tämä kokonaisuus miellytti ja kiva kuulla että onnistuin kokonaisuudessa!

   Poista
 15. Ihanat kakkalakat :D♥ toi vaalempi on sellanen et se varmaan täytyy ostaa itelle!

  VastaaPoista
 16. On kyllä ihanat syyssävyt näissä, muutenkin kokonaisuus on tosi nätti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3