keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Syysruusut

Minulla on muutama uusi OPI lakka kokeilematta. Sain siis kaverilta vanhempien kokoelmien Opeja, kyllä kiitos kelpaavat mulle :D Kreme De La Kremlin on Russian kokoelmasta ja kyseessä on ihan eläkeikäinen lakka. Koostumus on kyllä kunnossa, en löytänyt moittimista.


PA120152.ORF

PA180004.ORF

Väriltään tämä on lämpimänpuoleinen punertava ruskea. Minä laitoin kaksi kerrosta mutta kolmaskaan ei olisi ollut pahitteeksi. Lakka ei ole puhdas creme vaan enemmän sheer tyyppinen. Nimettömässä Color Club French Tip, hyvä valkea creme. Sitä yksi kerros.
Leimauskuvio on Born Pretty Storen BP-73 laatasta. Oikein hyvin toimii, leimasi kerrasta tosi hyvin. Nyt jo ehdin unohtaa millä leimasin; olisko MoYoun musta. Vähän jää reikää mutta niin mulla jää aina, älkää välittäkö :)


PA120158.ORF

Halusin vesivärittää noita kuvia ja etsin olisko mulla joku hyvä vihreä. Kun mulla ei ole sitä vihreää vesivärilakkaa ja olen sitä kaipaillut. Ja miksi mennä merta edemmäksi kalaan kun minulta löytyi vesivärilakaksi kelpaava kynsilakka? Nimittäin Essien neonlakka Shake Your Money Maker. Tämä on mahti neonvihreä mutta en tykkää kun on niin hailakka. Pitäisi käyttää valkean päällä ja harvemmin jaksan..olinkin ihan onnessani että tajusin tämän sopivan vesivärittelyyn, jee! Käytin ruskeaa kynsilakkaa ruusun keskellä. Halusin tuollaiset syksyiset ruusut!


PA120164.ORF

PA120182.ORF

Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
BP-73 / Born Pretty Store

Tuli taas tuijottelukynnet, niin mieluisat :) muistakaa Born Pretty Storen alekoodini UML91, sillä saa 10% alennuksen tilauksesta ;)15 kommenttia:

 1. Tosi syksyinen ja kiva lakkaus :)

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti lakka vaikka ehkä en sitä osasi omilla kynsillä katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä tykkään juuri tälläisistä sävyistä etenkin syksyllä.

   Poista
 3. Toi on kyllä nätti lakka, mullakin oli se pitkään mutta tänä vuonna lopulta myin pois. :) Lakan nimi tosin on kyllä Kreme de la *Kremlin* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus minä epäilen että mulla on joku lukuhäiriö. Luen nimet mutta kirjoitan ne väärin jos ne muistuttavat jotain muuta sanaa. Ja luen sen toisinkuin kirjoitan. Huoh. Kiitos :D

   Poista
 4. Mun Kremeni on pahasti erottunut , ei se välttämättä lakkausta haittaa, mutta en ole sen takia siihen tarttunut. Kaunishan tuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh :/ minä käyn lakat läpi säännöllisesti ettei noin kävisi. Mutta huomaan että jotkut Chinan vanhat cremet alkavat erottua aika pahasti...

   Poista

Kiitos kommentista <3