sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Hellyyttävät Frantsilan tuotteet

Olen käyttänyt Frantsilan tuotteita aiemmin mutta nyt on ollut taukoa. Ilahduin kun sain näitä blogin kautta testiin ja tuli ihan nostalginen olo! Hihkuin näitä ihania pakkauksia jotka samalla ovat mummomaisia mutta jotenkin niin kauniita. Minä tykkään näistä. Frantsilan pakkaukset erottuvat edukseen muista kliinisistä ja "hienommista" pakkauksista, nämä ovat niin persoonallisia ja käsintehdyn näköisiä!


PA080127.ORF

Frantsilan tuotteet ovat suomalaisia ja täysin luomulaatuisia. Sertifikaattia näillä ei ole mutta ne täyttävät kaikki vaatimukset; ei eläinkokeita, eläinperäisiä aineita, mineraaliöljyjä, silikantteja, keinotekoisia hajusteita, parabeeneja eikä väriaineita.
Frantsilan tuotteet valmistetaan Frantsilan luomuyrttitilalla Kyröskoskella. Frantsilan Kehäkykka sijaitsee Hämeenkyrössä  eli sieltä löytyy kasvisravintola/kahvila, tuotteiden myyntipiste ja verkkokauppa. Hämeenkyröstä löytyy myös Hyvän olon keskus jossa järjetetään hyvinvointipäiviä ja koulutuksia. 


PA080133.ORF

Frantsilan vanhan sukutilan yrttipellot ovat olleet virallisessa luomuviljelyssä jo vuodesta 1977. Frantsilassa onkin kehitetty suomalaisen kansanlääkinnän nykytutkimuksen yhdistelmällä yli kaksisataa itsehoidollista luomuyrittituotetta kuten yrttiteetä ja yrttiuutteita sekä ihonhoito-, luonnonkosmetiikka-, kylpy- ja saunatuotteita. Frantsilan perustivat Virpi Raipala-Cormier ja James Cormier ja he ovat kehitelleet tuotteita yli 30 vuotta. 

Tuotteissa arvostan kotimaisuutta, monivuotista taustaa ja luotettavaa brändiä. Frantsilan eettinen ja ekologinen tarkoitusperä on yrittäjyyden perusta. Eettistä yrittäjyyttä toteutetaan tuottamalla suomalaista terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Voi, olisipa kiva päästä tutustumaan Frantsilan tehtaaseen tai hyinvointikeskukseen. Minusta joogaopettajame on puhunut tästä eli ilmeisesti siellä järjestetään myös joogakoulutuksia tms.?

PA080130.ORF

Minun Frantsila testituotteeni olivat:

Kiinteyttävä seerumi Turve & ruusu
Turpeen, ruusun ja siankärsämän antioksidanttiset ja vitamiinirikkaat tehoaineet eidstävät ihokudoksen aineenvaihduntaa kiinteyttäen ja silottaen pieniä ryppyjä. 

Pidän seerumin pumppupullosta joka on hyvä käyttää. Seerumia tulee juuri sopivasti ja pumppu toimii. Pullo on sopivan kokoinen matkustamiseen eikä se paina liikaa. Pullo on 30 ml kokoinen. Seerumia riittää hyvin pieni määrä koska jos laitat liikaa, tämä jää hetkeksi pyörimään iholle. Tuoksu on voimakkaan yrttimäinen josta kyllä tykkään. Käytän ilmojen viiletessä seerumia ennen kasvovoidetta. Kyllä sen ihosta huomaa kun sitä alkaa vähän huomioimaan. 

Ruusu kasvoöljy
Ainutlaatuiset suomalaiset luomuruusu-uutokset, vitamiinirikkaat siemenöljyt sekä aromaterapeuttinen ruusuöljy kiinteyttävät ja kosteuttavat kuivaa ja herkkäkin ihoa, tehden sen silminnähden pehmeäksi. 

Kaikille ihotyypeille sopiva ruusuöljy. Tätä voi käyttää ennen kosteusvoidetta tai sitten sekoittaa pari tippaa voiteen sekaan. Samanlainen, hyvä pumppupullo 30 ml kuin seerumissa. Sopii kaikenikäisille ja etenkin talvella kasvoöljyt ovat itsellä kovassa käytössä. Jos en käytä seerumia niin laitan tätä pari tippaa ennen voidetta. Ihoni on tykännyt Frantsilan tuotteista, minulle nämä sopivat hyvin iltaiseen ihonhoitoon. Aamuisin iho on vastaanottavaisempi meikille eikä kiristele kuivuuttaan.

Nuorekas hehku tehovoide
Elvyttävä, ruusuinen kauneusvoide toimii tehovoiteena kaikilla ihotyypeillä. Se sopii kosteuttavaksi päivä- ja yövoiteeksi ryppyalueille. Se on erinomainen myös couperosa-iholle. Sen tutkitut ja testatut tehoaineet ennaltaehkäisevät ja madaltavat ryppyjä. 

Ruusuntuoksuinen voide on todella ihanan ja tehokkaan tuntuinen. Meikin alle en tätä laita mutta yöksi todella loistava! On mukavan rasvainen ja erittäin riittoisan tuntuinen, tuubi on 40 ml kokoinen. Imeytyy hyvin, eikä jätä ihoa rasvaisen näköiseksi mutta imeytyy pintakuivalla sekaiholla pitkään. Minun ikäiselleni 30+ hyvä ja tästä eteenpäin oleville loistava :) tiedän että ihoni kuivuu vuosi vuodelta ja ennanltaehkäiseviä voiteita tulee jo käyttää. Kuivemmalla, aikuisemmalla iholla tämä on varmasti hyvä voide.

Behind the scenes...


PA080136.ORF

Heitä nyt sitä palloa!!


PA080137.ORF

Ovatko Frantsilan tuotteet teille tuttuja? Tai heittämistä kerjäävä koira?

Frantsilan tuotteita voit ostaa Hyvinvoinnin Tavaratalosta ( mainoslinkki ).

16 kommenttia:

  1. Ei ole kokemusta. Pakkajksia olen ihaillut <3
    Meidän koira on kanssa tommonen kerjääjä... lelut on just tuon takia piilossa kun se ei lopeta ollenkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla on pakko olla leluja että se osaisi olla sisällä. Leikkiä itsekseen ja rauhoittua omien juttujen pariin. Mutta syö nuita tennispalloja että nuo on vaan ulkojuttuja :) kannattaa kokeilla, Frantsilasta varmasti löytyisi sullekin kivoja tuotteita :)

      Poista
  2. Mä olen joskus kymmenisen vuotta sitten ko.merkkiin tutustunut, mutta sen jälkeen ei ole tullut kyllä käytettyä.. Olisi mukavaa nyt uudestaan päästä verestelemään muistoja. :) Pitäisi yrittää onkia mielensopukoista myös toinen luonnonmukainen sarja johon tuolloin tutustuin, onkohan sitä enää edes markkinoilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän sarja lie ollut? Tuleekohan mieleen yhtäkkiä? Mullakin on aikaa siitä kun näitä käytin. Oli kiva tutustua uudestaan. Aiemmin tykkäsin kasvonaamioita, niitä oli parikin erilaista :)

      Poista
  3. Molemmat. Kaikki lelut ovat olleet takavarikossa jo vuosikausia...
    Itse olen käyttänyt sitä ruusu kasvovoidetta. On tosi hyvää ja toimivaa. "Tuoksu" on järkyttävä.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hippu varmaan järkyttyisi jos lempilelut otettaisiin pois. Ne mitkä se syö rikki, otan heti pois.
      Tuoksusta tykkää tai ei, ruusulta tuoksuvat tuotteet taitavat yleisesti jakaa mielipiteet :)

      Poista
    2. Mä en taida oikein tykätä. Mutta muistaakseni se ruusuvoide ei kyllä tuoksunut oikein edes ruusulta. Enemmänkin tosi vahvasti lääkeyrttiseltä. Mutta sopi kyllä tosi hyvin kuivalle talvi-iholleni ja harkitsen sen ostamista tänäkin talvena.

      Erilaiset koirat leikkii vähän eri tavalla. Joku voi saada rikki mitä tahansa ja niellä vahingossa / tahallaan paloja tai saada niitä jumiin kurkkuun tai kitalakeen. Toiset menee niin koville kierroksille, että tulee heti tappelu tai ne telovat itsensä muuten riehuessa. Ja joillain se "leikkiminen" on vain tuntitolkulla jatkuvaa hypnoottista tuijottamista ja lelun liikkumisen odottamista tai lelujen vartioimista, jolloin molemmissa tapauksissa koira on näennäisesti rauhallinen, mutta oikeasti kaiken aikaa ihan äärimmäisen ahdistunut ja stressaantunut.

      Korkeamman viettitason koirilla menee herkemmin överiksi. Toisaalta taas lelua ja leikkimistä voi käyttää palkkana ja koira motivoituu niiden avulla tekemään mitä vaan. Ja paljon intensiivisemmin, kuin esim ruoalla palkkaamalla.

      Joillekin seurakoiramaisemmille koirille yksin leikkiminen voi puolestaan olla kivaa ja mieltä virkistävää puuhastelua, eikä mene ikinä överiksi.

      Mun vanhat koirat kuuluu tuohon överikategoriaan ja ainoa työikäinen ei taas välitä leluista tippaakaan. Tai sillä on vähän erilainen näkemys asiaan. Me leikitään heitto-/vetoleikkejä palkkana ja valvovan silmän alla annan koirille kotona erilaisia puuhaleluja/älypelejä joihin laitetaan ruokaa sisälle.

      -Tiia

      Poista
    3. Meillä kuulutaan onneksi tuohon seurakoiraan jolle yksin leikkiminen on kivaa. Välillä vähän riehuu mutta ei sillee raivopäisesti tai paikkoja hajottaen. Aamulla söi kissan lelusta höyhenet..kissan lelut on ihan parhaita mutta eihän se saa niitä valvomatta. Kohta kilisee kulkunen Hipun mahassa :) koiria on monenlaisia ja olenkin lukenut eri kokemuksia eri leikkityyleistä :)

      Poista
  4. Frantsilan tuotteet kyllä kiinnostaa kovasti...

    VastaaPoista
  5. Mä olen käyttänyt jalkahoitotuotteita ja tykkäsin kovasti. Nää Frantsilan pakkaukset on tosi tunnistettavat ja kauniit. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset ovat niin persoonallisia. Jäävät helposti mieleen :)

      Poista
  6. Mulla oli joskus joku Frantsilan ruusu kasvovesi ja se tuoksui ihanalta. Muutenkin kiva että ylipäätään on Frantsila olemassa! Ostin Sokokselta jonkun aikaa sitten Luhta Home-huonetuoksun minkä luomuyrtit oli Frantsilan tilalta justiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusuvesi tai kasvovesi olisi ihana :) Pitää laittaa ostoslistalle!

      Poista
  7. Katsoin jo, että Hippu vetää hyvällä ruokahalulla kosmetiikkaa poskeensa. Luonnontuotteita hei! :)
    Täytyykin tutustua tuotesarjaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nämäkin kelpaisi jos jättäisi valvomatta! Tutustu ihmeessä, minä kyllä tykkään. Kuorinnat ja naamiot kivoja myös :)

      Poista

Kiitos kommentista <3