tiistai 27. lokakuuta 2015

Halloween teemaviikko: Ken uskaltaa lakata mattakurpitsalla?

Tiistai on aina vähän haastava päivä. Se on se hiustenpesupäivä mistä olen aiemmin puhunut :D kiirettä piisaa töiden jälkeen; teet ruokaa ja syöt. Sitten haluat salille koska ma tai ti on salipäivä. Sitten pitäisi pestä hiukset, lakata kynnet ja viihdyttää Hippua. Päätin viedä Hipun koirapuistoon koska se oli niin kiltisti autossa sen ajan kun olin salilla. Mutta ennen koirapuistoa pitäisi hoitaa hiuspesu ja kynnet.

Valinta näihin kiirepäiviin on useimmiten matta tai tekstuuri. Olinkin päättänyt onneksi etukäteen että Halloween teemaviikolla on oltava Halloweenin väristä mattalakkaa! Color Clubin Matte Rouge kokoelmassa on lakka Perfect Pout. Se on aika kirkas oranssi ja sopii hyvin syksyyn. On se jännä että joskus pyhäinpäivänä on satanut lunta mutta ei vielä. Milloinhan se ensilumi tulee?

PA200026.ORF

PA200020.ORF

Matte Rouge lakka on mattalakka hennolla tekstuurikuviolla. Tekstuuripinta tulee näkyviin lakan kuivuttua. Tämä ei siis ole sileäpintainen mattalakka vaan muistuttaa Sally Hansenin mattalakkoja, jos niihin ikinä törmäsit. Tätä riittää kaksi kerrosta. Nämä myös pysyvät paremmin kuin normaalit mattalakat, tiedätte miten aina valitan kun lakka lohkeilee heti kärjistä...tämä ei! Tuntuu muuten oudolta käyttää näin kirkasta lakkaa tähän vuodenaikaan kun on taas tottunut synkkiin sävyihin.


PA200015.ORF

PA200023.ORF

Tämäkin oranssin olisi voinut yhdistää kiiltävään mustaan tai tähän olisi voinut leimata mustaa kuviota. Mitä muuten pidätte näistä Matte Rouge lakoista, tuliko ostettua mitään kokoelmasta?


PA200020.ORF

Color Club Matte Rouge lakat / CesarsShop, saatu

16 kommenttia:

  1. Voihan hiustenpesu sentäs :') sullahan on niin lyhyt tukka ettei se edes vie aikaa... no joo mä samaistun silti :)
    Tuohon lakanpäälle olis kyllä sopinu hämäkäkinseitit! Jännä pinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pesuun ei mene pitkään mutta ne jälkitoimet. Kaikkien aineiden laitto, föönäus, suoristus ja malliin muotoilu. Niin rasittavaa :D ei voi kuvitellakaan ettei tätä tekisi. Mulla on luonnonkihara ja se menisi aika villiksi yöllä..
      Pinta on jännä. Olisi sopinut kyllä. Vaikka jotkut mustat aksenttikynnet tms. :)

      Poista
  2. Mun mielestä ihan karmean näköinen lakka. :D Mutta jos tuohon liittäisi sen hämähäkinseitin, menisi jo siedettävyyden puolelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun en kerennyt tekemään :) mustan kanssa voisi olla enemmän "Halloween".

      Poista
  3. Mulla ei ole vielä tästä kokoelmasta yhtäkään lakkaa, mutta ongelma pitää korjata! Muutama lakka olisi niin mieleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkäsin oikeastaan kaikista, muutama on tietysti aina hienompi :)

      Poista
  4. Tämä on tosi nätti, erilainen :) Mulla on mennyt tää kokoelma jotenkin ihan ohi, mutta tämä oranssi näyttää kyllä niin kivalta, että voisi vaikka ostaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sopii kesäänkin tosi hyvin. Kokoelmassa on monipuolisesti värejä, violetti oli ehkä hienoin :)

      Poista
  5. Tää on upea! <3 Tahdon. Yllättäen... :D

    VastaaPoista
  6. Mäkin yhdistäisin tuon lakan mustaan, niin menisi hyvin itsellekin. :)
    Huomasin muuten oudon jutun, voi olla kyllä vain omasta koneesta kiinni. Chromen selaimella joka toinen kuva tästä postauksesta ei näy mulla, mutta Firefoxin selaimella taas kaikki näkyy. Aika outoa. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun sanoit. Mulla on Chrome ja kaikki näkyy. Mutta välillä on pätkinyt. Sanokaa ihmeessä jos tuollaista sattuu useammin. Nyt tekisi mieli tehdä nämä kynnet uusiksi ja yhdistää lakka mustaan :) mutta viikon tarkoitus oli antaa ideoita joten jospa joku keksii tästä paremman version .)

      Poista
  7. Tää on upee lakka , harvinainen sävy.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3