perjantai 23. lokakuuta 2015

Elä ja anna toisten kuolla

OPI Skyfall kokoelma oli tälläiselle Bond -fanille hyvin mieluisa. Hankin lakkoja nimien takia ja kyllä niistä tykkäsinkin. Osan olen laittanut kiertoon ja esim. Golden Eye lähtee myös uuteen kotiin. Käyn kohta lakkavaraston läpi kunhan tuo remontti valmistuu ja Helmerit pääsevät muuttamaan kynsisalonkiini. Otan teille sitten kuvia!


PA150003.ORF

Live And Let Die jäi ostamatta Skyfall kokoelman ilmestyessä. En tiedä miksi, ehkä se ei vaan silloin iskenyt. Ja kyllähän maku muuttuu vuosien mittaan. Nyt sain tämän kaverilta. Ja hyvään kotiin pääsikin. Kysessä on vielä minipullo niin tulee käytettyä loppuun.
Live And Let Die on tumma sinertävä vihreä. Äkkiä näyttää melkeinpä mustalta. Tässä on todella paljon näkyvää kultaista shimmeriä. Se tekee lakasta kivan värisen. Tämä ei kyllä oikein missään swatchissa varmaan näyttänyt hyvältä, livenä tämä on meinaan todella hieno!!


PA150024.ORF


PA150008.ORF

Nyt kun on taas lyhyet kynnet niin en halua laittaa tummaa lakkaa. Vaikka minusta tumma lakka näyttää hyvältä lyhyissä kynsissä. Mutta ei minulla...tein siis ranskiksen! OPI minilakoilla on kyllä superhelppo tehdä ranskalaisen manikyyrin raja! Isoilla pulloilla ei kyllä saisi näin hyvää jälkeä. Minisivellin on just sopiva. Lakka peittää jo yhdellä kerroksella ainakin kärjissä.


PA150019.ORF

PA150012.ORF

Kultaisena glitterlakkana Essie Rock At The Top ( saatu L´Oreal Finland ). Ja siirtokuvat...mulla olisi ollut vielä Bond siirtokuvia mutta ehkä ne nyt olisivat olleet tähän liikaa...lisäksi niissä on Sean Connery ja sehän ei sovi Moore -lakkaan ;D mieluisat kynnet, tykkäsin itse kovasti!! Kyllä se ranskis missä värissä vaan pukee aina. Oli muuten hauska sattuma että radiosta tuli Gunnareiden kyseinen biisi kun ajelin töihin ja oli tätä lakkaa :)

Kuuluuko Live And Let Die lempilakkoihisi? Mitä pidät kyseisestä elokuvasta jossa Bondina on iki-ihana ja seksikäs Roger Moore?

34 kommenttia:

  1. Voi miten hienot! Hyvä vinkki kokeilla ranskista noilla minipulloilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minipullot on täydellisiä ranskikseen, on kokeiltava toisenkin kerran :)

      Poista
  2. Oi ku hienot jälleen. Kiitos vinkistä. Pitää kokeilla minisivellintä. Mulla sattuu olemaan nordic minikokoelma avaamatta.
    Oma kynsisalonki? Olen kade :) kuvia sit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla ranskis sujui paremmin minipulloilla. Tilat salonkiin ovat jo valmiit. Pitäisi yksi pöytä ostaa mutta vielä ei ole vara :)

      Poista
  3. Live and Let Die kuuluu lempi Bondeihini :) Tuo lakka ja muutama muu tuli silloin ostettua ja jälkeenpäin on jäänyt kaivelemaan, miksi ei tullut ostettua myös kokoelman nimikko Skyfall lakkaa :/
    -JossuK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skyfall löytyy ja tykkään siitä. Se on kaunis ja laadukas OPI lakka :) kyllähän näitä varmasti vielä löytyy jos alkaa etsimään, eBaystä varmasti :)

      Poista
  4. Vitsit ku pitäs ranskalainenkin joskus yrittää opetella tekemään; teetkö sä yleensä vapaalla kädellä vai käytätkö tarroja apuna?

    Itse jotenkin taidan lämmetä enemmän Sean Connerylle Bondina vaikkakin Roger Moore tulee kyllä hyvänä kakkosena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaalla kädellä. Joskus olen käyttänyt tarrojakin kyllä :) Sean Connery on kyllä aito ja alkuperäinen. Tykkään kyllä kaikista näyttelijöistä mutta Mooren Bondit on parhaita. Hän osasi parhaiten heittää leukaa :D

      Poista
  5. Mä hankkisin tän lakan heti, jos vain jostain löytäisin. Olen yrittänyt etsiä tämän kokoelman lakkoja itselleni, mutta aika huonosti löytyy enää tiettyjä sävyjä. Kuten esim. tämä ihanuus! Ja Roger Moore on ainoa oikea Bond <3. Upeat kynnet olet tehnyt tällä lakalla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö eBayssä ole? En ole itse etsinyt kun aina luottaa että sieltä löytyy kaikki :) Roger on kyllä paras Bond ❤️ Kiitos :)

      Poista
    2. Bond-lakat alkaa olla vähissä/kovahintaisia Ebayssakin. O_o Nyt sikälikin vähän kismittää että möin aikoja sitten oman The Spy Who Loved Me -lakkani... Sitäkään kun ei enää saa oikein mistään.

      Poista
    3. Aaa okei. En hirveästi seuraa eBayssä lakkoja. Joskus ostan jonkun yksittäisen mutta aika harvoin enää. Voi harmi kyllä, nämä ovatkin siis aika arvokkaita lakkoja!

      Poista
  6. Oi ku upeat kynnet! Tuon kokoelman ois voinu ihtekki ostaa, bondit iskee. Mut mun on pakko vähä väittää vastaan, Sean Connery on paras bondi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on Sean myös hyvä ja hänen Bondinsa oikeita klassikoita!

      Poista
  7. Aivan upea lakkaus! Tää leffahan on paras Bond, paras bond-tyttö ja paras Bond-bond =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä Bond on lemppareitani, ehkä toiseksi paras. Mies ja kultainen ase vie ykkössijan :)

      Poista
  8. Ranskis on aivan ihana - wau! Tuo kyseinen OPI yksinään ei muuten ole suosikkini, mutta tässä se lunastaa paikkansa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en tiedä tykkäisinkö ihan yksinään, näin se on just hyvä!

      Poista
  9. oi, upeat kynnet <3 Mun mielestä Daniel Craig on THE Bond ;) Uusinta leffaa odotellessa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Daniel on vähän erilainen Bond. Ei niin vitsaileva eikä vanhojen Bondien tyylinen. Mutta pidän hänen tyylistään ja kaikista uusista Bondeista. Huomenna taisikin tulla Skyfall Neloselta, pitää katsoa kun en yhtään muista sitä ;)

      Poista
  10. Ihanat kynnet, rakastan tota OPI:n lakkaa ja itse asiassa koko tota kokoelmaa, joka on musta parhainta OPIa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Skyfall on kyllä yksi parhaita OPI kokoelmia!

      Poista
  11. Oh James! <3 Ensimmäinen ihastukseni, ikuinen idolini ja suuri vaikute lapsuudessani. Onko se sitten hyvä vai huono asia? Sen päätelköön jokainen itse. :D Live and Let Die -leffassa on kyllä kova tunnaribiisi ja muutenkin oiva leffa. Oli aikanaan tosi jännää katsoa sitä voodoo-meininkiä, josta en lapsena paljon tajunnut. :) Mikä on paras Bond sinusta? Leffa ja näyttelijä?

    Niin ja joo, piti sanomani että ihanat kynnet ja kaunis lakka! Bondista voisi vaan jaaritella loputtomiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on kyllä kiva lukea muiden Bond kokemuksia. Kyllähän niitä lapsena katsottiin vanhempien kanssa ja muistan kun äiti justiin tykkäsi komeasta Mooresta :D minusta paras Bond on 007 ja kultainen ase. Tykkään Christopher Walkenista, elokuvan musiikista ja juonesta. Se on jäänyt mieleen. Elä ja anna toisten kuolla on toinen suosikkini, tämä naisnäyttelijä oli voodoonaisena ihan loistava, hyvä musiikki ja tunnelma. Octopussy-mustekala on juoneltaan hyvä, paljon tapahtuu eri maisemissa. Tosiaan voisi jaaritella eri leffoista...Timothy Daltonin Bondit on myös hyviä!

      Poista
    2. Kultainen Ase on kyllä tullut katsottua ainakin 20 kertaa, se on niin loistava! Lemppari on silti Moonraker, joka teki lapsena isoimman vaikutuksen muhun, avaruushullu kun olin (ja tulen aina olemaan :D) Roger Moore on kyllä paras Bond, ja niin hiton komea! <3

      Poista
    3. Moonraker on hyvä etenkin jos on avaruusteeman perään :) Jaws on myös hyvin muistettava Bond hahmo ja muistan Moonrakerin kohtaukset siellä avaruudessa Jawsin ansiosta.

      Poista
  12. James Bond oli kyllä kova juttu nuorena! Yhtään Bond-lakkaa en kait omista mutta tää näyttää tosi kivalle. Mun mielestä just tumma lakka näyttää hyvälle lyhyissä kynsissä ja sun kynnet ei mun mielestä oo kyllä millonkaan lyhyet :) Harmittaa kun on ollut taas niin kiire ettei oo yhtään ehtinyt konetta avaamaan saatika kenenkään blogia kommentoimaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorena kyllä ja vielä vanhanakin :P tumma lakka näyttää tosi hyvältä lyhyissä kynsissä mutta ei mulla. Vierastan sitä jotenkin...itsellä tykkään tummasta sitten pitkissä kynsissä :) mutta kiva kun kävit näin pikaisesti moikkaamassa!

      Poista

Kiitos kommentista <3