keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Konad Gel Effect kynsilakat

Tämä postaus on roikkunut luonnoksissa vuoden verran. Nyt oli vähän puhetta geelilakoista ja minulta kysyttiin suosituksia. Tuli mieleen nämä edulliset mutta hirmu hyvin toimivat Konadin geelilakat jotka kyllä kaipaavat vähän kuuluisuutta. Itse en nimittäin ole nähnyt näistä juttua oikein missään. 

CesarsShopissa on myynnissä Konadin Gel Effect lakkoja. Nämä eivät ole uunissa käytettäviä vaan ihan normaaleja kynsilakkoja. Paitsi että nämä ovat normaalia lakkoja kiiltävämpiä ja hieman paksumpia.


Jos muistat IsaDoran Gel Laqcuerit ja jos sattumoisin pidät niitä, ihastut myös näihin. Sitäpaitsi, nämä ovat "vähän" halvempia! IsaDoran geelilakassa on lakkaa 6 ml ja se maksaa n.9 -10 e. Konadin lakassa pullokoko on huimat 15 ml ja hinta on 9,50 e. Sävyvalikoimaa on kivasti, ensimmäinen testaamani sävy on klassinen punainen Extreme Red.

 PB100025.ORF

Konadin geelilakkaa on helppo käyttää. Normaali aluslakka alle, anna kuivaa. Sitten Konad geelilakkaa 1-2 kerrosta, anna kerrosten kuivaa hyvin. Itse kuivatin ensimmäistä kerrosta n. 7 minuuttia ja se oli kuiva. Hieman nahkean tuntuinen mutta kuiva. Tämä pinta eroaa normaalista lakasta, se on hieman nahkea, ei niin liukas, voisiko sitten sanoa geelimäinen? Jos satut ruttaamaan kynttä niin huomaat eron. Kolhiintunut lakkakohta vain rullautuu toisinkuin tavan kynsilakka joka menee kerralla ruttuun. Tässä huomaa eron, kyllä näissä on erilainen koostumus verrattuna normaaliin kynsilakkaan. Laitoin toisen kerroksen ja annoin kuivaa itsekseen.

Konadin geelilakassa on todella hyvän mallinen suti jolla lakkaus on helppoa eikä lakkaa mene kynsinauhoille. Lakka on sopivan ohutta ja hyvin käyttäytyvää, ei valuvaa. Pidin paljon sudista ja korkista, oli helppo ja hyvä lakata!

Päällyslakkana suositellaan käyttämään Konadin Gel Effect top coatia. Minultahan se on löytynyt jo ennestään ja laitoin sitä Konadin geelilakan päälle. Konadin Gel Effect päällyslakka sopii myös minkä tahansa muun kynsilakan päälle jos halutaan geelimäistä kiiltoa. On yksi kiiltävimmistä top coateista ikinä! Muodostaa paksun suojaavan pinnan, must juttu sinulle jolla on heikot kynnet. Hyvä lakkaus suojaa kynsiä iskuilta. Tykkään nykyään tosi paljon tälläisestä geelipäällyslakoista. Etenkin talvella koska tuntuvat antavan lisäsuojaa kynnelle. Ja geelipinta on niin erilainen kuin tavan päällyslakan pinta.

Toinen saamani sävy on Baby Beige. Tämä peittää lyhyet kynnet kahdella täyteläisellä kerroksella. Koin kuitenkin että omiin pitkiin jäi muutama häiritsevä vaaleampi raita joten laitoin kolmannen kerroksen. Tämä on se kynsibloggarin hankala juttu, periaatteessa lakka on siisti livenä kahdella kerroksella mutta koska kuvissa sen pitää näyttää täydelliseltä, kolmas kerros on pakollinen ;)

 P2170015.ORF

Koristelin tämän lakkauksen Shimmer Polishin Vivian lakalla ( Shimmer indielakkoja saa Etsystä ), kiinalaisilla leimatuilla merkeillä ja siirtokuvilla. Vivian on ihanampi kuin muistin; ruusukulta-vihreä-harmaa shimmerlakka. Sain näitä joskus blogin kautta. Nämäkin on kauneimpia näin ohuesti laitettuna, en oikein tykkää kuorruttaa näillä koko kynttä vaikka moni niin tekee. No, jokaisella makunsa ;))

 P2170026.ORF

Konad Gel Effect lakat saat ostettua CesarsShopista. En ollut mistään lukenut näistä enkä tiennyt yhtään millaisia nämä ovat. Hyviä vai huonoja. Yllättivät kyllä positiivisesti ja suosittelen kokeilemaan! 

Toivon että Satu saisi myyntiin mainitsemaani Konad Geeli Top Coatia. Nyt sitä ei vielä ole, tämä minun pulloni oli joku testikappale jonka joskus sain. Periaatteessa Konad geelilakkojen päälle voi laittaa muunkin merkin geelitopperia, kehumani Essien geelitopperi toimii varmasti hyvin. Tai se IsaDora, jos se sinulta löytyy. Toki käy myös tavallinen top coat mutta viekö se geelilakan ominaista geelikiiltoa pois?

Onko kukaan sattunut näitä Konadin geelilakkoja kokeilemaan?

22 kommenttia:

  1. Mäkään en oo missään blogissa törmännyt näihin. Aivan ihana kiilto ja tosi kivan värisiä noi molemmat :)

    VastaaPoista
  2. Hui miten herkku punainen, komias :) mullekkin ihan uus juttu tällanen!

    VastaaPoista
  3. Kiva, että tällaisia laadukkaita geelilakkoja on useammalla eri merkillä että on vaihtoehtoja :) Itse käytän tällaisia "geelilakkoja" lähinnä varpaissa, kun sormista vaihdan lakkoja niin usein eli lisää en näitä tarvitse, mutta jollekin muulle tässä oli varmasti kullanarvoinen vinkki! :)

    Nuo itämaiset lakkaukset on hurjan kauniit, sä olet niin hyvä tekemään niitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 minäkin suosin geelilakkoja varpaissa! Mukavia ihastella superkiiltäviä varpaita.

      Poista
  4. Olipas kiva, kun kertoilit näistä tarkemmin, olivat nimittäin minullekin tuntemattomia ennen taannoista vinkkaustasi! Kiitos :)

    VastaaPoista
  5. Valkoinen tähdikki9. syyskuuta 2015 klo 10.58

    Nää Konadin lakat olivat mulle uusi tuttavuus (kuten näköjään monelle muullekin lukijalle). Ja hurjan kauniit kynnet olet näillä tehnyt! Erityisesti nuo nudet koristeineen on aivan ihanat! Tuo "geelilakkakiilto" on vaan niin piste i:n päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konadin geelitopperi on parhaita kokeilemiani. Toivottavasti tulee Cesarin valikoimaan :) ja toki nuo geelilakat itsessäänkin ovat kiiltävämpiä kuin normilakat. Konad on ihan laadukas sarja joka osin :)

      Poista
  6. Toi nude lakkaus <3 Mulla on kanssa samantapaisia decaleita, mutta jotenkin en ole vaan osannut niitä yhdistää mihinkään ennen tätä :) Kiitos <3

    Itelllä menossa luonnosten läpikäyminen ja hävettää mitä kaikkea sinne on jäänyt roikkumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3 tämäkin odotti luonnoksissa mutta nyt kun oli kyselyä eri geelilakoista niin laitoin tämän julki ;)

      Poista
  7. Konadin Gel effect -lakat oli mullekin ihan uus juttu. Näyttävät kivoilta ja tosi kiiltäviltä! Tykkään kovasti tuosta nuden värisestä lakkauksesta :).

    VastaaPoista
  8. Wau, onpa upeasti levittyvän näköisiä! <3

    VastaaPoista
  9. kauniita kynsiä <3 tosi ihanan värinen tuo nude :)

    VastaaPoista
  10. Kaunis nude. Punaisesta tulee mieleen candy apple omenat, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) molemmat ihania, punainen kyllä tosi herkku!

      Poista

Kiitos kommentista <3