keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Arvostelussa CesarsShopin uudet CND tuotteet

Sain CesarsShopista testiin muutaman kiinnostavan CND uutuuden. Minulla ei ole kovin paljoa kokemusta CND alus- ja päällyslakoista. Tykkään myös testata eri tuotteita ja käyttää etenkin eri aluslakkoja. Kynttä ei kannata totuttaa yhteen tuotteeseen vaan kannattaa vaihdella aluslakkaa. Talvella hoitoa ja kosteutusta, kesällä enemmän ylläpitoa. Välillä tehokuuri kovettajaa.
Päällyslakkaa mulla kuluu huima määrä ja aina, aina on tarvetta hyvälle top coatille. Ei haittaa vaikkei aina ole pikakuivattaja, kyllä mä lakkaan välillä perinteisen kaavan mukaan eli omana pienenä hemmotteluhetkenä. Pidän tavallisista, geelimäisistä, nopeasti kuivuvista tai huippukiiltävistä manikyyrin kestoa pidentävistä päällyslakoista.

Pidemmittä puheitta tässä heistä arvostelut ja mielipiteeni.


P9100136.ORF

CND Stickey Fast Drying Base Coat
"Nopeasti kuivuva kynsilakka joka estää lohkeilun ja kiinnittää värilakan kynnelle".

- On hieman vihertävää ja se näkyy kynnellä jos laittaa kaksi kerrosta. Ei mitenkään häiritsevästi mutta ehkä tosi vaalean nudelakan alle en tätä laittaisi tai sitten vain yhden kerroksen. Antaa kynnelle tosi tahmaisen pinnan jonka päälle värilakka tuntuu levittyvän paljon paremmin kuin normaalisti käyttämäni aluslakan päälle. Tämä kuivuu supernopeasti kuten luvataan ja on sopivan ohutta. 
Jos aluslakka kiinnittää värilakan paremmin kynnelle niin periaatteessa sen pitäisi antaa myös pidempää kestoa manikyyrille. Testasin aluslakkaa aina ongelmaisten mattalakkojen kanssa. Wuhuu, nytpä muuten mattalakat pysyvät pidempään kuin alle vuorokauden! Ei tullut lohkeiluja tai kärkikulumaa vaikka kynsillä oli kahta erilaista mattalakkaa.
Parempi kuin aiemmin suosimani Glisten & Glow Stuck On Blu! jota olen käyttänyt värilakan kiinnityksessä.

CND Super Shiney High Gloss Top Coat
"Kiiltoa, kiiltoa ja vielä enemmän kiiltoa. Superkiiltävä päällyslakka joka tiivistää kynsilakan ja suojaa pintaa naarmuilta".

- Ohutta koostumukseltaan mutta sen verran peittävää että tuntuu suojaavan kynttä hyvin. Levittyy kauniisti ja kiilto on vallan mainio. Terästää hyvin värilakkaa ja tuo lakan kimalletta/värejä paremmin esille. 
Kuivuu nopeasti mutta ei ole pikakuivattaja. En ole kokeillut koristeiden kiinnityksessä, en tiedä onko tämä tarvittavan paksua että sillä ns.kuorrutetaan kynsi koristeiden päältä. Mutta leimausten päälle tämä tuntuu sopivan, varovaisesti sanottuna. Tätä asiaa täytyy tietysti testata enemmän. Todella hyvä päällyslakka kun kaipaat kiiltoa ja enemmän kiiltoa. Parhaita päällyslakkoja värien esiin tuomisessa. Ei kutista lakkauksia! Tästä sanotaan että tämä ei kutistu pulloon. Tämä jää nähtäväksi jahka pääsen pullon loppupuolelle. Lupaan kertoa sitten pitikö väite paikkaansa.


P9110011.ORF

Melko kohtuuhintaisia tuotteita. 13,10 e / 9,8 ml. Tuntuvat riittoisilta koska ovat ohutta eikä paksua jankkia joka kuivuu pulloon liian nopeasti. 3-free koostumus. Pidin myös pullojen ulkoasusta, nämä kaverukset on suunniteltu hauskaksi pariksi. En ole ennen törmännyt toiselta puolelta litteään ja toiselta puolelta pyöreään pulloon. On muuten paljon helpompi pitää kädessä kuin tavallinen pyöreä pullo!

Lakat saatu. 

8 kommenttia:

 1. Toi aluslakka vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 2. Pääsen tästä aasinsillalla siihen, että mitä päällyslakkaa sä käytät mattalakkojen kanssa? Lumenelta ostin kauniin mattaisen syyslakan mutta ideahan tuossa kärsii kun lyön päälle kiiltoa lisäävän päälilakan. Kiitos kaunis :) Sus-anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/INM-matte

   ^Mulla on tuo Inm matta päällyslakka. Kuivuu äkkiä ja olen kaikinpuolin muutenkin tyytyväinen siihen :)

   Poista
 3. Super Shiney on loistava lakka manikyyrin "elvytykseen" eli tuomaan lisäkiiltoa jo parin päivän ikäiseen lakkaukseen. Stickeystä en ainakaan joskus silloin muutama vuosi sitten tykännyt, mulla se kanssa värjääntyi kynnet aika pahasti, kun se jotenkin päästi väriä läpi paljon enemmän kuin esim. Essien First Base :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei päästä väriä läpi koska nyt on sinistä lakkaa sen kanssa :) First base mulla on himotuslistalla, sitä täytyy kokeilla. Aluslakkoja ei ole ikinä liikaa!

   Poista
 4. Täähän jäi välistä. Stuck on blu pysyy mulla huonommin kuin Essie tai Opin nail envy. Tai pysyy, mutta kärjistä lakka vaalenee ihan päivässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt pullo Stuck on bluta puolivälissä mutta en varmaan osta uutta. Ihastuin Stickeyhin enemmän :)

   Poista

Kiitos kommentista <3