maanantai 21. syyskuuta 2015

IDUN Minerals luomiväripaletti - Lejongap

Lupailin aiemmin esitellä IDUN Lejongap luomiväripalettia vähän tarkemmin :)


P8290023.ORF

Lejongap eli leijonankita -paletti sisältää neljä harmaanruskean ja nuden värimaailmassa olevaa sävyä. Värit ovat aika viileitä ja paletilla saa tummempaa meikkiä tai sitten vaaleampaa päivälookia. Värejä voi myös käyttää kulmien meikkauksessa. 



P8290025.ORF


P9040001.ORF

Napeissa on hohtavuutta hyvin maltillisesti ja osa on ihan mattalaatua. Tummin sävy on glitterinen mutta ei sellainen poskille glittereitä tiputtava. Pigmentti on aivan huippulaatua ja värit ovat helppoja työstää. Siveltimellä ottaessa nappien pinta saattaa vähän varistaa mutta tähän auttaa varovaisuus. Nappeja ei kannata hangata vaan hyvin pieni määrä väriä riittää. Ylimääräinen väri kannattaa kopsauttaa siveltimestä pois.


P9050056.ORF


P9050083.ORF

Käytin tässä meikissä kaikkia paletin sävyjä. Musta rajaus Maybellinen MasterDrama eyeliner ja ripsissä Yves Rocherin Sexy Pulp. Kulmissa kestoväri, Legongap paletin tumminta mattasävyä ja Kubiss Londonin kulmageeliä.

P9050084.ORF

Onko teillä kokemuksia IDUNin luomiväripaleteista tai pienemmistä napeista? 

IDUN Minerals meikit apteekeista tai verkkoapteekeista. Luomiväripaletit n. 21 e - 26 e. Joissain verkkoapteekeissa alessa 18 e, nuuka vertailee ;) tässä myös oman paikkakuntasi jälleenmyyjät. Olen jälleenmyyjissäkin niin tarkka että ostan IDUNia Kuopion Prisman pateekista koska sielä saa S-bonusta :) 

Ps. Blistexin huulirasvat voitti Nina. Olen ottanut häneen eilen yhteyttä s-postilla ;)

7 kommenttia:

  1. This is so pretty. Having this palette can let me create different beautiful looks. This is something worth checking out!

    VastaaPoista
  2. Nätti paletti, just sellaisia murrettuja ruskeita, mistä pidän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään, älyttömän kivat sävyt joilla saa tummaa tai vaaleaa meikkiä :)

      Poista
  3. Oi että, niin kaunis paletti ja ihanan syksyinen meikki! :) Tälle paletille olisi varmasti käyttöä mullakin. Omistan IDUNilta muutamia ihanuuksia, joista vinkkasinkin blogissani toissaviikolla (postaus täällä, jos haluat kurkata). Luomiväripaletti on todella laadukas ja mineraalimeikkipohjalla saa kauniin luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen. Silti mun suosikiksi taisi nousta peitevoidepaletti! Sitä oon käyttänyt vakiintuneesti melkein joka päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkipohja on kyllä hirmu hyvä ja siitä kannattaa lähteä liikkeelle, jos haluaa Iduniin tutustua :)

      Poista
  4. Ihanan luonnollinen paletti! Muhun vaan iskee aina nudesävyt ja niiden monikäyttöisyys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on monikäyttöinen paletti, ei voi kuin suositella :)

      Poista

Kiitos kommentista <3