perjantai 18. syyskuuta 2015

Anna Gorelova - Sage

Mukavaa lakkopäivää! Vai voiko sanoa mukavaa? Tämä saattaa olla aika historiallinen päivä suomessa. Miten lakko vaikuttaa teihin? Toivon kaikille sujuvaa päivää ja hermoja etenkin tuonne liikenteeseen. Ottakaa rauhallisesti!

Aaaah nyt uusien DaLe lakkojen kimppuun! Yllätys yllätys, tilaukseni sisälsi aika tummia lakkoja. Innostuin tähän Anna Gorelova kokoelmaan aika myöhään...itseasiassa myönnetään että se meni jotenkin ohi kun en sinällään fanita Dance Legendia. Mutta kyllä noita lakkoja on tullut hamstrattua. Nättejähän ne ovat mutten ole vakuuttunut laadusta. Osa on kyllä tosi surkeita alle 24 tunnin pysyvyydellään ja paloina lähtemisenä kesken päivän.


kol

Ensimmäinen lakka saa luvan olla Anna Gorelova kokoelman Sage. Se on kyllä mahtava lakka ja ihan ennennäkemättömän uniikki! Sage on kyllä jotain aivan ihanaa, musta pohja ihan täynnä turkoosia ja hologrammista glitteriä. Kaksi-kolme kerrosta on sopiva riippuen kynsien pituudesta. Päällyslakka tuo lakan säkenöinnin esille ja ehdottomasti kannattaa kokeilla geelipäällyslakkaa joka on vieläkin kiiltävämpi.


P9030109.ORF

P9030076.ORF

^Vaalea vai tumma pohja, kumpi miellyttää enemmän?

Koristeluissa yhdistelin kultaa, turkoosia ja mustaa. Kultainen holoscattered peukalossa ja nimettömässä on iki-ihana China Glaze It´s My Turn. Leimaukset ovat MoYou Kaleidoscope laatasta 06. Hienoja kuvioita mutta aika vaikeita kohdistaa. Kultaisia niittejä ja Essie Gel Setter Top Coat.
Sage on kyllä hieno, oli hyvä ostos. Koska se on ihana yksinään tai koristeltuna. Ja musta-turkoosi-kulta lakka on taas värimaailmaltaan niin monipuolinen ja siihen sopii monet eri koristelut :)


P9030017.ORF

P9030008.ORF

Ja arvatkaa mitä? Tämän kanssa ei ollut mitään ongelmaa! Pysyi ihan hyvin vaikka käytin samaa yhdistelmää kuin aina eli Trind Nail Repair + Glisten & Glow Stuck On Blu! Ainut ero että nyt oli tuota Essie geeli top coatia HK Girlin sijasta?? Aika outoa!

28 kommenttia:

  1. Ooh miten hieno lakkaus. Kulta tummalla pohjalla sopii kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
  2. Ihanat ihanat ihanat!! <3 Täydellinen kokonaisuus ja täydellinen lakka. Mää niin rakastan tummia lakkoja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minäkin ❤️ Ihanaa kun saa käyttää ihan luvan kanssa kun on tumma kelikin ;)

      Poista
  3. Huh, miten hienot kynnet! Erityisesti tuo keskisormen koristelu on nii-in hieno! :)

    Olen kanssa huomannut, että HK Girl ei erityisesti pidennä lakkauksen kestoa (terkuin kynsilaiska :D). Yleensä voin pitää samaa lakkausta ainakin seitsemän päivää ilman lohkeamisia yms. tragediaa, mutta HK:n kanssa se on vähentynyt viiteen päivään. :( Pitää kyllä kokeilla Essien Gel Setteriä seuraavaksi, jos se olisi "se täydellinen päällyslakka".

    Ps. Tuli muuten mieleen, että oletko ajatellut tehdä päivitetyn vertailun eri päällyslakoista/pikakuivattavista päällyslakoista? Ainakin tällainen kynsijuntti hyötyisi siitä paljon lakkaviidakossa seikkaillessaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Essie Gel Setter on loistava. Essiellä on myös Second Shine Around-päällyslakka joka on tarkoitettu antamaan lisäaikaa lakkauksen kestolle ;)
      HK:n kestoa päivissä en ole testannut kun se on sen max. 3 päivää mitä kynsiä pidän.
      Hei kiitos juttuvinkistä, mulla onkin nyt ihan sikana uusia alus- ja päällyslakkoja joten toteutan!!

      Poista
  4. Onneksi omistan Sagen, se on niin kaunis!
    Upeat kynnet oot saanut aikaan. :)

    VastaaPoista
  5. Tosi onnistunut ja harmoninen kokonaisuus! Wau 😍

    Lakko ei vaikuta meikäläisen elämiseen, koska sattui vapaapäivä. Mutta oon hengessä mukana. Kannatan kyllä mielenosoitusta asiasta koska tietyt säästöehdotukset saa savun nousemaan korvistani, mutta en oo yksioikoisesti ay-liikkeiden puolelle ja ymmärrän hallituksen pointin säästmisen tarpeesta. Tasavertaset keinot käyttöön vaan niin alright! ✌🏻️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minäkin ymmärrän säästön tarpeen mutta pienipalkkaisena pyhäpäivien palkka on iso raha tilissään. Olen myös henkisesti taistossa mukana koska säästö kohdistuu aikalailla pienipalkkaisiin naisiin ja joihinkin ihmisiin ei ollenkaan.

      Poista
    2. Sunnuntailisä näkyy kieltämättä tilinauhassa kivasti, mutta sen vähentäminen 25% ei ole minusta niin kipeä toimi kuin vaikkapa palkaton sairaspäivä, joka on älytön! Sit pitää mennä flunssassa töihin ja siinähän sitten jakaa sairaalassa työskentelevät puolustuskyvyttömillekin pöpönsä. Eli ei hyvä...

      Poista
    3. Näinpä...itse olen muutenkin aina flunssassa töissä. Toissa viikollakin 5 päivää kipeänä sen takia sitten kun ei halua olla poissa. Ja jälkitauti tällä viikolla. Meidän työpaikalla on paljon niitä maanantain mahatautisia. Itse en ikinä lusmua eli jatkossakin joudun olemaan kipeänä töissä koska yksikin päivä näkyy heti tilipussissa :/

      Poista
  6. Woah, upea lakka ja vitsit mikä lakkaus! Niin täydellinen <3

    VastaaPoista
  7. Mua hävettää oikein tunnusta... tilasin Sagen heti, kun se ilmestyi mutta en ole vieläkään saanut sitä kynsille. Johtuu varmaan siitä, että tikulla nuo glitterit saa lakan näyttämään epätasaiselta ilman päällyslakkaa ja jotenkin se on alitajuisesti luotaantyöntävää :). Pirullisen kaunishan tuo on kun siihen laittaa päällyslakan päälle. Mulla on sama ongelma Kaleidoscope-laattojen kanssa. Kohdistus menee ihan päin prinkkalaa. Pitäisi keksiä joku erilainen tekniikka näitä varten kun pyöräytys ei osu koskaan keskelle. Ihanan mystiset kynnet olet loihtinut! Nyt munkin lienee aika kaivaa tää lakka esiin hämähäkinseittien alta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MALLE!!! Ei, ei, ei...Sage ei ole luotaantyöntävä missään muodossa. Alappas nyt kaivaa kiltisti se esille ja loihdi sillä meille jotkut tosi makeat kynnet :) päällyslakkaa vaan niin ihan hyvä pinta on, ei röpelöinen kun en minäkään sellaisesta tykkää.

      Poista
  8. Kauniit kynnet :) Sage näyttää tosi kauniilta! Ehdin tuohon kultaiseen jo vähän ihastua, ihana, mutta sitten luin mikä se oli :D Itse oon siitä onnellisessa asemassa, että käytännössä kaikki lakat kestää kynsillä melkeinpä niin pitkään kuin jaksan niitä vaan pitää kynsillä, eikä oikein millään muutoksella tunnu olevan vaikutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ole onnellinen...mulla mattalakat, Dance Legendit ja A Englannit lähtee alle 24 tunnissa ja pahimmillaan lohkaisevat kynttä niin että tulee syvä liuskoittuma :/

      Poista
  9. Kaunis lakkaus , nättejä nuo leimat. Pitäis uusia Halloween laattoja tilata ja ne Steampunkit oli upeita!
    Ei oo lakko vaan mielenilmaus , meillä painotettiin niin (: ja hyvin on menny keittiön kaappeja täyttäessä , viimeistä pahvilaatikkoa viedään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä just tilasin laattoja, katsoin Steampunkeja mutten ottanut sitten niitä. Olis kyllä vapaapäivä kelvannut :) mutta toisaalta ei, näkyy tilissä. Pamista tuli tekstareita että muista ilmaista tänään mieltäsi. Sanoin minä töissä että lakkoillaanko mutta ei kukaan innostunut :DD

      Poista
  10. Voi että miten nätit, TAAS!

    t. kynsilaiska :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onpa kiva kun kävit kommentoimassa <3 mulla on ikävä sun blogia!!

      Poista

Kiitos kommentista <3