tiistai 2. kesäkuuta 2015

Water Spotted Nails + arvonnan voittaja

Nyt kyllä oli viimeinkin aika testata water spotted menetelmää kynsiin! Luin Heidin blogista niksin käyttää LivBoxissa tullutta Osiksen kiiltosuihketta joten kun välineetkin on valmiit niin hommasta ei voi luistaa ;)

Lakaksi valitsi kreikkalaisen luonnonkosmetiikkabrändin Korresin vaaleansinisen Cyan Sea Starin jota en ollut vielä kokeillut. Kahdella kerroksella peittävä creme. Lakasta tuli mieleen vedenalainen maailma ja ensin olikin mielessä merelliset koristelut. Mutta päädyin sitten kulta-vihreä duochromeen ja tummaan punaviolettiin lakkaan. Värit osuivat kyllä nappiin ja ekoista water spotted kynsistäni tuli erittäin hienot ja onnistuneet!


P5190056.ORF

Ideana on laittaa esim. pieneen viilipurkkiin lämmintä vettä. Tiputa veteen neljä pisaraa kynsilakkaa. Suihkuta n.10 cm etäisyydeltä hiuslakkaa/kiiltosuihketta lakkapylpyrään jolloin se hajoaa. Upota kynsi haluamaasi kohtaan ja pyöräytä liika lakka vanupuikolla vedestä pois. A ja o on painaa kynsi tasaisesti kuvioon eikä upottaa sormi edellä. Oikea suihkutustekniikka on myös tärkeä; varovainen suihkaus vähän matkan päästä. Pöytä kannattaa suojata!


P5190060.ORF

Oletteko kokeilleet tätä tekniikkaa? Toiveenne on myöskin kuultu ja tästä tekniikasta on luvassa tutoriali!


P5190044.ORF

Korres Cyan Sea Star / www.korres.fi, saatu
Color Club Editorial / CesarsShop, saatu
China Glaze Let´s Groove
Kultaiset niitit / eBay
Dotting Tool / eBay
Color Club 0-60 Speedy Top Coat / CesarsShop, saatu

Arvonnan voittaja oli tällä kertaa SuperHotFemale :) onnea :) ollaan yhteyksissä! Arvonnassa olivat mukana ne jotka vastasivat kysymyksiin, valitettavasti ikävänä ihmisenä hylkäsin arvontavastaukset joissa oltiin vain "mukana" ja jätettiin sähköpostiosoite. Minä järjestän arvontoja lukijoilleni, en pelkille ohikulkijoille. Itse kuitenkin hankin ja postitan palkinnot.

Kannattaa liittyä viimeistään nyt lukijaksi joko Bloggerin tai Bloglovinin kautta. Syksyllä on luvassa hieno synttäriarvonta joka on sitten avoinna vain lukijoille. Sitä palkintoa ei kannata missata!

30 kommenttia:

  1. Jopas on ovelat kynnet! Vesimarmorointia olen kokeillut pari kertaa, varsin tuhoisin seurauksin. Eli arvannet tuloksen? ;)
    Kivaa, tutoriali tulossa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa marmoroinnisa menee kyllä hermot pahemman kerran! Mutta meinasin kokeilla sitäkin, toivottavasti kivoin seurauksin ;)

      Poista
  2. Miten sä voit koskaan poistaa näitä lakkauksia kynsiltä??? Aivan mielettömän upeat. Ja ekat water spotted -kynnet vielä. Mä saatan jäädä tähän koneelle koko päiväksi tuijottelemaan näitä kynsiä. Sä oot ihan mahtava :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 voin poistaa koska koko ajan on ihania lakkoja jonossa joilla haluaa lakata. Niinku tänäänkin...pitäisi tulla F.U.N edgy ihanuus Cesarista. Se haluaa heti kynsille <3

      Poista
  3. Nää on kyllä tosi hienot! :)

    VastaaPoista
  4. Hienot kynnet. Pitää joskus itsekin kokeilla water spotted-tekniikkaa. Vesimarmorointi onnistuukin jo jotenkuten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä se vesimarmorointi onnistuu mutta se sotku...ja mulla on joskus kaatunut lakkapulloja vessan lattialle ja "vähän" roiskineet pitkin seiniä :)

      Poista
  5. Upeat, vähän mystiset koristelut. Pakko kokeilla tuota tekniikkaa!

    VastaaPoista
  6. Byääää!! Mää en osaa vielä kunnolla ees marmorointia ja nyt ois tollastakin uutta kivaa!
    Tosi hieno efekti , lissee! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on helpompaa kuin marmorointi. Meinaan marmista kokeilla, en tiiä meneekö hermot ja tuleeko siitä mitään. Kiitos :)

      Poista
  7. Aivan upeat kynnet! Mä olen käyttänyt tätä tekniikka monta kertaa ja aina lopputulos on tosi kiva, ei voi kun tykätä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sulla olenkin nähnyt ihania spotted kynsiä :)

      Poista
  8. tosi kauniit nämä <3 itekkin oon huomannut että Osiksen hiuskiinne toimii hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan pienestä pullosta tulee sievemmin kuin isosta? Kiitos :)

      Poista
  9. Valkoinen tähdikki2. kesäkuuta 2015 klo 23.55

    Upeat kynnet! En ollut kuullut tuosta tekniikasta aiemmin. Kiva, jos jaksat tehdä meille tutoriaalinkin. Mä en ole kokeillut marmorointiakaan, kun arvaan sotkun määrän... Pitäisköhän tälle antaa mahdollisuus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli eilen Liquid Palisadea joten suojaan sormet seuraavan kerran sillä. Voi ne myös teippailla mutta se vasta on ärsyttävää mutta ei tule sotkua! Mutta on tämä siistimpi homma kunhan suojaa ympäristön ja sormet ;)

      Poista
  10. Aivan upea lakkaus, rakastan noita ihanan antiiikkisia värejä! Todellakin tykkään!

    VastaaPoista
  11. Ohhoh, nyt on kyllä todella viehättävä lakkaus jossa silmä tosiaan vaan lepää! ♥ Upea merellinen tunnelma <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3