keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Yves Rocherin geelilakat

No niin nyt testivuorossa Yves Rocherin geelilakat! Ensimmäisenä testiin herkkis nude Rose Perle. Tämä olikin omiaan iltaan jolloin manikyyriin oli aikaa mielellään tunti-puolitoista, lasken tähän myös tämän näpyttelyn ja kynsien kuvauksen. Aluslakkana Essencen Pro White Effect, laitoin sitä yhden kerroksen. Rose Perleä kaksi kerrosta ja yksi kerros Yves Rocherin Gel Effect Top Coatia.

Rose Perle on ajaton ja kaikille sopiva sävy. Yhdellä kerroksella aika hento mutta vähän rakennekynsimäinen pinta. Ei huomattavia raitoja. Laitoin sitten vielä toisen kerroksen. Lakka on kyllä kaunis ja todella geelimäisen tuntuinen. 
Lähikuvassa näkyy raitoja joten ihan tasaisesti en saanut levitettyä. Kolmas kerros olisi liikaa, tälläinen lakka on aina paras 1-2 kerroksella. Jos haluat kynsiin tosi huomaamattoman mutta kiiltävän lakan niin tämä!


P6160042.ORF

Rouge Impérial on se klassinen seksikkään punainen sävy. Koostumus, se on ihana! Nautin tällä lakkaamisesta! Hyvä, notkea koostumus joka on kuitenkin sopivan tuhtia ja lakka ei valu kynsinauhoille. Jokainen tietää että punainen lakka on itse painajainen siivota kynsinauhoilta pois. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta mutta periaatteessa jo yksi riittää lyhyisiin kynsiin. Nimettömään lisäsin Dollish Polishin glitterlakkaa I´m The Ultimate Fangirl. Näiden kahden Yves Rocherin geelilakan perusteella saattaisin kyllä ostaa itsekin jos tulisi joku oikein kiva sävy vastaan.


P6170066.ORF

Kannattaa ehdottomasti käyttää Yvesin omaa geeli päällyslakkaa. On nimittäin "gel top coateja" ja gel top coateja. Tämä on ihan oikea sellainen, ihanan paksua ja täyteteläistä; niin se kuuluu ollakin! Siinä tämä eroaa normaalista top coatista, antaa kynnelle hieman pulleamman pinnan ja huiiiikean kiillon. Viimeistelee lakkauksen ihan täydellisesti ja kynnet ovat tosi kiiltävät. Iiks, tykkään ihan mielettömästi!


P6170082.ORF

Yves Rocherin geelilakat ovat hopeisine korkkeineen erittäin tyylikkäitä ja nykyaikaisia. Pinta on erittäin kiiltävä ja lakkaväreissä löytyy valinnanvaraa. Sutia pidän hyvänä ja toimivana. Koin että pitkänmallisella korkilla on helppo lakata, jotenkin kättä saa tuettua hyvin. Jos siis tuntuu että ärsyttää lakata pikkukorkeilla niin saatat tykätä näistä. Geelilakkoihin voit tutustua lisää tämän mainoslinkin takaa.


P6170078.ORF

Joko olet kokeillut näitä? Oletko geelilakkojen ystävä, miten ne eroavat sinusta kynsilakoista?

18 kommenttia:

 1. Ok, näitä täytyy kokeilla. Osti eilen Mavalan geelilakan ja laitoin Essencen värilakan päälle. Luvattiin pulleutta, mut mielestäni ei tullut tarpeeksi. Kaunis kiilto ja jämäkkyys tuli kuitenkin. Hyvä oli levittää.
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei olekaan kokemusta Mavalan geelitopperista. Melkein joka merkillä noita alkaa olla ja geeli sanaa viljellään ahkerasti...mutta tämä YR gel top coat on kyllä lupausten mukainen :)

   Poista
 2. Kun mulle selvisi että meidän YR on poistunut Jyväskylästä, aattelin että palaan ihan samoiten tein takaisin Lumenen hyllyille. Pullot on tarpeeksi pieniä ja sävyjä löytyy vaikka muille jakaa - ja pysyvyyskin on ihan OK! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen lakat ovat ihan hyviä, ne muutamat mitä mulla on :) miksi et tilaa YR nettikaupasta? Minä olen siitä outo että vaikka on YR kauppa niin käytän mieluummin nettikauppaa :D

   Poista
 3. Vautsi mikä kiilto, näitä täytyisi melkein kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Testiin menee!
  Hieman oon ollut pettynyt isadoran geelilakkaan kun pysyvyys on niin huonoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on IsaDoralta vaan yksi geelilakka, piti ostaa lisää mutta ei sitten ollut tarvetta :) mä en tämän pysyvyyttä testannut joten sitä en voi kommentoida. En vaan jaksa pitää samoja kynsiä montaa päivää etenkin jos on vain tylsä lakkaus :D

   Poista
 5. Vau mikä kiilto! Tosi upee tuo Rouge Impérial.

  VastaaPoista
 6. Oi mikä täydellinen punainen. Huomenna kyllä aloitan testaamaan omia <3

  VastaaPoista
 7. No nyt on kyllä kiiltoa! ♥ Upeaa :)

  VastaaPoista
 8. Näyttävät todella upeilta, ihanat naku-kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3