lauantai 6. kesäkuuta 2015

Maybelline The Nudes luomiväripaletti

Maybelline toi markkinoille kesäksi 2015 luomiväripaletin joka sisältää 12 väriä pronssin, kullan, ruskean ja harmaiden värimaailmassa. Yleisilme paletilla on nudenruskea mutta missään nimessä se ei tarkoita tylsää!


P5290022.ORF

P5290018.ORF

Nudes paletissa voit nähdä kolme eri osaa. Kaksi vasenta riviä neutraaleja sävyä, kaksi riviä keskellä lämpimiä sävyjä ja kaksi oikeaa riviä kylmempiä sävyjä. 
Tai sitten neljä värikokonaisuutta jos ajatellaan käytettävän meikissä kolmea eri sävyä; liikkuvalla luomelle, varjostukseen ja häivyttelyyn. Nerokasta!
Palettia voi toki käyttää myös miten tykkää. Itse käytän varjostuksessa aina mattasävyjä ja helmiäistä liikkuvalla luomella. En tiedä tuleeko paletista vähän olo että siinä on liikaakin värejä ja ei tiedä mistä alottaa. Palettia ei kyllä kannata pelätä, osa väreistä on iisimpiä ja mieluummin kannattaa aloittaa laittamalla liian vähän kuin liikaa.


P5290037.ORF

P5290038.ORF

Paletti on yleisesti ottaen ihan hyvä. Mikään huippupigmenttinen se ei ole mutta en sitä odottanutkaan. Olin itsekin googlannut etukäteen arvioita paletista. Mutta minua miellytti mahdollisuus yhdistellä värejä lähes loputtomasti, värimaailmoja paletissa on useita erilaisia. Paletista löytyy kaikille jotain; kylmää ja lämmintä, mattaa ja helmiäistä. Arkeen tai juhlaan. Nämä paletit ovat todella käteviä ja vaikka tämä olisi monen päivän meikissä, meikistä saa päivittäin erilaisen. Nudes paletti sopii kaikille; olit sitten aloitteleva meikkaaja tai sitten suosit kevyempää nudemeikkiä. Ja me, kelle kelpaa mikä vaan; tällä saamme myös aikaan tummempia smokymeikkejäkin.


P5290007.ORF

P5290020.ORF

Tässä meikissä käytin luomella kultaa ja pronssia. Varjostuksessa ja kulmaluulla mattasävyjä. Hyvin samanlainen meikki minkä teen Urban Decayn Naked II paletilla.


P5290088.ORF

P5290092.ORF

P5290111.ORF

Meikissä käytetty:
Lavera CC-voide *
Benecos kivipuuteri
Benecos Fall In Love poskipuna *
Make Up For Ever Eye Prime
Cliniquen nuderuskea voidemainen luomiväri
Clarins 3-Dot Liner *
Benecos Gentle Brown kulmakynä *
Benecos Super Long Lashes ripsiväri *
IsaDora Twist-up huulikynä Coral Cocktail *


P5290120.ORF


P5290012.ORF

P5270008.ORF

Huomenna on luvassa vähän tummempia meikkejä The Nudes paletilla ;) toki nudemeikki on aina kiva mutta sormet syyhysivät paletin kanssa! Tahtoo tummempaa, tahtoo vähän kikkailla! Mitä mahdollisuuksia paletilla onkaan? 
Paletti maksaa n.17 euroa ja sitä löytyy mm.Citymarketista, Sokoksesta...kaikista missä myydään Maybellinen kosmetiikkaa. Toivottavasti saisimme suomeen myös Nudes paletin sisaret Smokes ja Brights. Kirkkaat värit kyllä kelpaisivat tänne mutta ehkä suomalaiset ovat vähän hissukkakansaa ja The Nudes oli varma valinta?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. Linkit mainoslinkkejä.
20 kommenttia:

 1. Ostin tuo samaisen paletin jokunen viikko sitten. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kyllä kiva, välillä ihan kaipaa nudemeikkiä :)

   Poista
 2. The Nudes -paletti lähti matkaan Citymarketista ja oon kyllä tykännyt :)

  VastaaPoista
 3. Jee , Maybelline! Mää tilasin ebaysta sen Blushes version , vähän kuin Naked 3 .

  VastaaPoista
 4. Mua tämä on vähän kiinnostanut, mutta arvostelut eivät ole olleet mitään ylistäviä, joten ehkä tämä jää kauppaan. Nudevärejä kuitenkin riittää ennestään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä UD:n veroinen ole mutta kelpo kuitenkin :) ei huono, Maybelline tasoa :) erittäin hyvä arkeen ja perusmeikkaajalle joka ei hirmu väritystä kaipaa :)

   Poista
 5. Katselin tuota Sokoksella. Sitten muistutin itseäni, että omistan UD:n paletteja :)

  VastaaPoista
 6. Pakko hokea... "en tarvitse, en tarvitse " :)
  Hienoja sävyjä kylläkin

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä yllättävän nätti perusnudepaletti! Koko pakkaus on melko tyylikäs ollakseen markettikamaa. Just tässä olen meikkaillut Makeup Revolutionin Iconic Pro -paleteilla (ne Lorac-kopiot) ja ne on kyllä upeita neutraaleja sävyjä mutta mun on vaan pakko taas saada jotain neonvärejä nassuun :). Syssymmällä sitten taas näitä neutraaleja lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua kyllä kiinnostaa ne Lorac-kopiot! Mutta huomaan kaipaavani värejä ja minusta on alkanut tuntua että mulla ei ole värikkäitä luomivärejä. Asiahan ei kyllä ole oikeasti niin ;))

   Poista
 8. Periaatteessa näpsäkkä paletti, mutta näkemäni swatchit ja arvostelut eivät ole ihan vakuuttaneet :) Ehkä pysyttelen Nakuissa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä Nakujen veroinen ole :) mutta näpsäkkä arkiaamuihin, plussaa myös mattaväreistä joita taas Nakuissa on liian vähän :)

   Poista
  2. Se on totta, Nakut on kyllä hyvin shimmer-painotteisia :)

   Poista
 9. Ostin myös tämän Trajoustalosta vähän aikaa sitten, en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. :) Olen vasta vähän aikaa sitten siirtynyt käyttämään sivellintä luomivärin laitossa, tuntuu kuitenkin että helposti siitä varisee tuohon poskelle. Onkohan sivellin vaan kökkö, vai enkö osaa käyttää sitä vai mikä mättäisi? :D Jotenkin sellaisella aplikaattorilla on helpompi ja varmempi mielestäni laittaa.
  Kintsu

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3