perjantai 19. kesäkuuta 2015

Värikkäitä meikkejä uusilla MUSsukoilla

Kesälomalla kävin hamsteroimassa alepöydästä ihania Make Up Storen luomivärejä. Käykäähän Matkuksen MUSIlla, näitä varmasti vielä on. MUS luomivärit uudistuvat joten vanhat poistuvat hyvällä alennuksella, nämäkin olivat 8 e / kpl. Olisi tehnyt mieli ostaa monta muutakin mutta ehkä nämä taas riittävät vähäksi aikaa. Kaikki ovat tottakai mielettömän pigmenttiä...ääää kun meikkaa niin tulee himo hakea näitä lisää...tykkään just kun vaikka ovat helmiäisiä/glitterisiä niin nämä eivät kiillä tai ole metallinhohtoisia.


P6070050.ORF

Leonardo - Tumma turkoosinharmaa voimakkaalla turkoosilla glitterkimalteella
Watt - Tumma sinipohjainen violetti voimakkaalla turkoosilla glitterkimalteella
Sunrise - Nimensä veroinen auringonlaskun oranssi kultaisella flashilla
Ruby - Meloninoranssi kultashimmerillä ( tämän ostin muualta )


P6070071.ORF

P6070055.ORF

Tämän meikin tein laittamalla sisänurkkaan ja kulmaluulle Paesen mattavalkeaa, liikkuvalle luomelle Ruby, ulkonurkkaan Leonardo ja varjostusta tein turkoosilla MAC Big T luomivärillä.
Kun LivBoxissa tuli Lumene Natural Coden Pearly Taupe rajauskynä niin ajattelin että kuka ihme käyttää taupen väristä rajauskynää? Nyt voin sanoa että minä ja mietin jo että käynkö ostamassa toisen varastoon! Koska tämä on ihan täydellinen, pehmeä ja nätisti kimaltava mutta glitterit eivät ärsytä silmiä. Tein Taupella ylä- ja alarajausta. Ripsissä Yves Rocher Volume Vertige, kulmissa melko ankarasti juuri laitettu kestoväri, vähän Dermosilin kulmakynää ja Lumenen kulmavahaa. Meikin pohjustin Make Up For Everin Eye Primellä ( yhtä hyvä kuin UDPP ) ja MAC Paint Pot Painterlyllä.

P6070102.ORF

P6070099.ORF

Tämän meikin pohjustin MUFE Eye Primerillä ja MAC Paint Pot Perkyllä. MUS Sunrise koko luomella ja alaluomella turkoosia Urban Decayn Electric rajauskynää jonka päällä vähän turkoosia luomiväriä. Eyelinerinä Lumene Blueberry ja ripsissä Lindexin mascaraa. Supernopea mutta näyttävä arkimeikki.


P6080056.ORF

P6080054.ORF

Ja viimeinen...siis tästä tuli niin hieno! Mun silmät näyttää tosi jänniltä, tätä meikkiä pitää alkaa käyttää töissä! Halusin käyttää MAC Tilt luomiväriä kun en muistanut milloin olen viimeksi käyttänyt. Olin unohtanut miten älyttömän hieno se on, sellainen hento merenneitomainen duochrome! Yhdistin siihen violettia Watt MUSsukkaa ja MAC Parfait Amouria. Wattia alaluomella ja sisärajauksessa IsaDoralta saatua ihanaa kesäuutuutta eli Lavender vedenkestävää kajalia. Ylärajauksessa mustan Yves Rocherin eyelinerin päällä leikin Essencen Crystal eyelinereillä. Ripsivärinä Yves Rocherin Sexy Pulp.


P6120003.ORF

P6120004.ORF

Toivottavasti tykkäsitte pienestä meikkikuvapostauksesta :) ja oikein mukavaa juhannusta! Mitä te teette? Minä en tee mitään, en ole sellainen juhlija. Ei ole mitään mökkiä minne menisi ja no...miksi menisi kun talo jossa voi olla pihalla ja puuhailla. Mutta minä haluan vaan olla kotona, olen sellainen hissukka :) joskus tuntuu että tälläiset juhlapyhät saavat ahdistumaan että olisi pakko mennä tai tehdä...ei ole jos ei halua. 

YR linkit mainoslinkkejä.

30 kommenttia:

  1. Voi kääks mitä värejä! Tuo oranssiturkoosi <3. Ja viimeisen meikin duochromeluomiväri. Mä varmaan maalaisin noilla koko naaman :). Ihania kaikki. Saas nähdä pääsenkö ajoissa mihinkään alennusmyynteihin, kun miehen työvuorot estää aika tehokkaasti shoppailun. Mullekin tällaiset "juhlat" on ihan superturhia, vaikka ylimääräinen vapaa on tietty aina kiva. Kotona vaan pörrätään ja naureskellaan festareilla ja mökeillä jäätyville ihmisille :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä palkallinen vapaa kelpaa aina :) saisi vaan loppuvuodesta olla enemmän noita juhlapyhiä, kun ei ole sitä lomaa kun vasta ensi keväänä. Nyyh. Ehkä mä selviin :D no joo, vettä sataa ja on kylmä, evvk juhlia juhannusta :)
      Kiitos meikkikehuista <3

      Poista
  2. Hyvää juhannusta ja kyllä se menee ihan kotosalla meilläkin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää juhannsuta, viettäkää laatuaikaa kotosalla :)

      Poista
  3. Pakollisten juhlapyhien ahdistukseen auttaa hirveen hyvin se, että on aina juhlapyhät töissä:D Ei tarvitse ikinä miettiä mitään tekemistä.
    Hienoja meikkejä! Hyvää juhannusta!
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä :D se on hyvä tekosyy tai syy. Kiitos, hyvää juhannusta :)

      Poista
  4. Juhannus menee perinteisesti kaupungissa, ja ehkä kokkoa tulee käytyä katsomassa. Mökille sateeseen en kaipaa, vaan tykkään siitä, kun kaupungissa on hiljaista ja rauhallista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on kokko mutta pitää nyt katsoa käykö sen katsomassa :)

      Poista
  5. Ollaan porukoiden mökillä ja täällä paistaa aurinko, ainakin nyt :D hyvät jussit!

    VastaaPoista
  6. Hehe, yllättäen sävyiltään toi viimeinen meikki puhutteli mua eniten :P Tosin tuo oranssi-turkoosikin on tosi ihana.

    MAC Tilt, tollasesta ihanuudesta en olekaan tiennyt..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ARVASIN!!! Mutta miten et ole voinut Tiltistä tietää...minusta se on ihan vakkarituote joten alahan kipsuttaa ostoksille :))

      Poista
  7. Oi tuo viimeinen meikki on ihana. <3 Mä olen hypistellyt Wattia jo monta kertaa (yllättäen) ja Leonardo on myös ihanan näköinen. Pääsisinpä käymään nyt Matkuksessa.

    Minä otan juhannuksen vain nukkumisen kannalta, koska minulla on valtavan hektinen ja stressaava työkesä taas menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) oletko S-joella? Matkuksessa on Instan mukaan vielä iso läjä näitä ale luomareita. Lepäile ja pura stressiä <3 juhannus on siihen juuri sopivaa aikaa.

      Poista
    2. Ei jaksettu lähteä reissuun, joten Turun suunnalla ollaan. Olen saanut kuvattua juttuja blogia varten ja onneksi tässä on vielä kaksi päivää aikaa, eikä ole kiire mihinkään. :)

      Poista
  8. Upeita! Itse tykkäisin myös meikata silmiä enemmän mutta ongelmana on pullonpohjamiinuslasit. Rillit kun ottaa pois niin pitää mennä naama kiinni peiliin eikä näe kauempaa miltä kokonaisuus näyttää. Suurentavista peileistä ei ole oikein tähän apua kun ei sillä näe kauempaa kuitenkaan. Äh. Mukavaa juhannusta,täällä toinen kotihissukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa juhannusta :) itse varmaan meikkaisin turvallisilla väreillä ja kiinnittäisin huomiota häivytykseen. Sitten kun häivytys on hallussa, voi alkaa koreilemaan enemmän väreillä. Jos pelkää pandaefektiä :)

      Poista
  9. herranjestas miten hienoja meikkejä! ihanat värit :)

    VastaaPoista
  10. Hissukka täälläkin:) Miksi pitäisikään lähteä kotoa kun kotona on kaikki mitä tarvitsee: ukko, mukulat ja kissat <3
    Kyllä sitä kerkesi sinkkuna ja parisuhteessakin ennen lapsia riekkua ties missä kaikki juhlapyhät ja usein viikonloputkin, joten enää ei semmoista kaipaa. Nyt nauttii kun on siivottu koti, vasta vaihdetut lakanat ja vasta pesty sauna. Myöhemmin hyvää ruokaa ja kaapissa pari suklaalevyä, se on siinä. Joten nautitaan kotona olosta juhannuksenakin hyvällä mielellä, ei ole pakko lähteä minnekään! :)
    -Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa niin ihanalta <3 minun veljeni ehkä tulee illalla ja sitten saavat painua ukon kanssa kalalle. Laatuaikaa mulle <3 tykkään myös tehdä näitä blogijuttuja kun on aikaa ja rauhaa. Saatan tehdä yli viikon postaukset valmiiksi! Tein myös mielettömän hyvää uunimakkaraa ja illalla herkuttelen rahkalla. Yritän vähän karkkilakkoilla loman jäljiltä, muuten kyllä suklaalevy olisi mullakin ;)

      Poista
  11. Täälläkin ollaan ihan rauhallisesti kotosalla. Kuten joku aiemmin jo mainitsikin niin sinkkuna ollessa saanut mennä ihan tarpeeksi (jos ei liikaakin :D) niin osaa arvostaa rauhaa ja hiljaisuutta oman kullan kainalossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, jätetään biletys heille ketkä sitä kaipaavat :) Mukavaa juhannusta!

      Poista
  12. Ihania meikkejä! Oranssi-turkoosia pitää huomenna kokeilla.
    Viimeksi juhlittu mökillä alle 12 vuotiaana, kotona siis täälläkin. Nyt on vielä noita remontti hommiakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä ole hyvä kun on pyhät aikaa tehdä sellaista :) varmasti tulee hieno!

      Poista
  13. Ensimmäinen ja viimeinen meikki iskee muhun eniten, aivan ihania! On toi keskimmäinenkin hieno ja Sunrise näyttää aivan upealta väriltä, se ei vaan ole ihan mun sävy. Kaunis se on katsella kuitenkin. Minäkin sain tuon taupen sävyisen kynän, en vain ole ehtinyt sitä kokeilla vielä. Itse olen ostanut vastaavan turkoosin ja sekin on kyllä kertakaikkisen namu kesäkynä! Siitä harkitsen varakappaleen hankkimista. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) on kyllä hyvä että marketista löytyy nykyään näinkin hyviä rajauskyniä. Tuntuu että valikoima oli joskus huono, pelkkiä kovia raapivia kyniä.. turkoosi kynä pitää ehket vielä hankkia :)

      Poista
  14. Eilinen kommentti hävisi kuin pieru saharaan...
    Kaikki on mielestäni hienoja mutta eniten säväytti tuo yksinkertainen oranssin ja sinisen yhdistelmä. Voisin itsekin kokeilla joskus. Vähän Kasari ☺
    Juhannus on rauhassa olemista perheen kanssa. Syödään hyvin, nukutaan paljon ja ollaan yhdessä.
    Ihanaa juhannusta sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Mutta kiva kun jaksoit laittaa uudelleen :) kasarimeikit on ihania ja just sellainen kunnon sininen on ihana väri yhdisteltäväksi. Kiitos, sinulle myös mukavaa juhannusta. Eilen oli kökkö keli mutta nyt arska paistaa <3

      Poista
  15. Mulla oli joskus MUS-buumi, aika blogikauden alussa :')

    MUSsukat, eheh. hehe!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3