maanantai 29. kesäkuuta 2015

Ruby Wing Beige With Benefits Swatches

Hipheijaa, nytpä olisi tosi kivat swatchit luvassa! Ruby Wingiltä ilmestyi kaksi kokoelmaa tälle kesälle mutta...missään ei ollut niistä swatcheja! Odotin kieli pitkällä, olisin halunnut ostaa näitä mutta en uskaltanut sokkona. En viitsinyt tilata mistään ulkomailtakaan koska nämä eivät kovin halpoja sielläkään ole. Olisin ostanut Cesarista mutta en uskaltanut ilman totuudenmukaisia kuvia. Valmistajan kuvat ovat aina suuntaa-antavia ja luulin kokoelman lakkojen olevan cremejä mutta ei. Joukossa on myös kaksi metallikoostumuksella olevaa lakkaa.

P6240079.ORF

P6240063.ORF

Kokoelma sisältää kuusi nudelakkaa. Ruskean sävyt ovat nimittäin sellaisia että hitusenkin väärä vivahde niin lakka ei välttämättä istu ihonväriin. Liian kalpea tai punertavanruskea, ei...ei sellaisia hutiostoksia halua. Olin ilahtunut kun sain lakat kuvattavaksi, nyt minä pääsen tekemään swatchit muidenkin iloksi! Toivottavasti näistä on siis hyötyä jos olitte miettineet millaisia lakkoja nämä ovat.

Ruby Wing on Color Clubin sisarmerkki. Nämä lakat ovat kaikki sellaisia että ne vaihtavat väriä! Kun menet kynsiesi kanssa aurinkoon tai käytät niitä uv-lampun alla, huomaat eron. Väri vaihtuu myös lämpötilan mukaan jos tulet lämpimästä ja menet ulos viileään vaikka ei aurinko paistakaan. Väri tummenee samassa sävymaailmassa ja näin sinulla on kuin kaksi eri lakkaa! Kokeilin myös auringolla ja kyllä, väri vaihtuu. Kuvauksessa käytin apuna uv-lamppua.

Driftwood
Hieman harmaaseen taittava ruskea. Ohut cremekoostumus joka raidoittuu hieman. On kuitenkin nopea kuivumaan. Kolme kerrosta. Vaihtaa väriä luumuun.

driftwood 1.ORF

driftwood 2.ORF

Bonwire
Metallinhohtoinen kuparinen ruusukulta. Tämä on niin kaunis! Tässä jää siveltimen vedot näkyviin ja kaikki elukan karvat joten ole huolellinen levityksen kanssa. Ei tämä kuitenkaan mitenkään huono ole, Ruby Wingeissä on hyvä sivellin. Ihana, kiiltävä pinta ja väri on tosiaankin erityisen nätti. Kaksi kerrosta. Vaihtaa väriä tummaan punaiseen.

bonwire 1.ORF

bonwire 2.ORF

After Sunset
Bonwirestä ruskeampi, samanlainen metallinkiiltävä lakka. Kaksi kerrosta, todella nopea kuivumaan. Vaihtaa väriä violettiin. Mietin toimivatkohan nämä leimauksessa?

after sunset 1.ORF

after sunset 2.ORF

Shipwrecked
Punapohjainen ruskea. Todella ihana lämpimällä iholla. Kaksi kerrosta, hyvä koostumus joka levittyy tasaisesti. Selvästi pigmenttisempi lakka kuin Driftwood. Vaihtaa väriä luumunviolettiin.

shipwrecked 1

shipwrecked 2

Sandy Shore
Nude hiekka, ohut koostumus joka tarvitsee neljä kerrosta pitkiin kynsiin. Onneksi kuitenkin kuivuu nopeasti ja on hyvä levittää. Kerrosten kuivatusta en kokenut ongelmaksi koska lakka on niin ohutta. Jos joku kauhistelee neljää kerrosta niin en tykkää että kasvuraja kuultaa yhtään läpi. Jos sinulla on lyhyet kynnet niin selviät 2-3 kerroksella :) vaihtaa väriä punaiseen.


sandy shore 1

sandy shore 2

Summer Gardenia
Nude vaalea sheerlakka. Raidoittuu, itse laitoin pitkiin kynsiin neljä kerrosta. HK Girl top coat kuitenkin häivytti epätasaisuuden eikä kynsistä lopulta huomannut että lakka olisi mennyt raidoille. Vaihtaa tosi nätisti väriä pinkkiin. Vaikka koostumus ei ole täydellinen, tykkäsin tästä kovasti.

summer gardenia 1.ORF

summer gardenia 2.ORF

Mitäs tykkäätte? Kutkuttaako hankkia kesäksi auringosta eläviä lakkoja? Kesäkauden juttuhan tämä on mutta nudelakat ovat aina in ja kyllä minä Rubyillä lakkaan ympäri vuoden jos on kiva väri :) toisaalta huomasin että väri vaihtuu myös sisältä ulos menetelmällä, ilmeisesti kun lämpötilan ero on selkeä. Hauskoja lakkoja!

P6240069.ORF

Piti ihan kurkata mitkä olin laittanut näistä himotuslistalle silloin kun mietin ostoa. Siellä oli After Sunset, Sandy Shore ja Summer Gardenia. Aika hyvin olin valinnut koska eniten tykkäsin Sandy Shoresta ja After Sunsetista. Bonwire on omaan makuun enemmän kuin After Sunset. Kiva kokonaisuus, hyvä veto Ruby Wingiltä. Noihin ohuisiin lakkoihin toivoisin enemmän pigmenttiä mutta muuten *peukku*

Ruby Wing lakkoja voi ostaa suomesta kynsilakkataivaasta CesarsShopista. Tästä näet kaikki Ruby Wing kokoelmat. Ruby Wing hinnat 9 - 13 e. 

32 kommenttia:

  1. Swatchit on kyllä aina ihan paikallaan, näistäkin olisi mulle ainakin tullut pari hutiostosta ihan vaan kun katsoin miltä väri/viimeistely pullossa näyttää. Mulle on onneksi kohta tulossa hesareissu ja pääse CesarsShoppiin pyörimään, viimeksi en sinne asti kerennyt!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla että näistä kuvista oli hyötyä. En minäkään haluaisi hutia 14 e lakassa joten kyllä ne swatchit katsoisi mielellään :)

      Poista
  2. Ääh nää olis ollu ihania!! Yhden väriä vaihtavan ostin la cesarsista, back on the saddle lakan. Se on hieno!

    VastaaPoista
  3. Aikas ihania, driftwood oli ehkä suosikkini :) Olisi kyllä hauska tietää miten toimivat leimatessa, niin kuin olitkin miettinyt tuossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä kokeilla jossain vaiheessa :) veikkaan kyllä että toimivat koska ovat metallilakkoja.

      Poista
  4. On kyllä oikein nättejä kaikki. :)

    VastaaPoista
  5. Onpa kyllä ihania! En ole ihan noin "kalliita" lakkoja tottunut ostelemaan, mutta nyt ihan oikeasti täytyy varmaan joku noista edes hankkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa miettiä mihin satsaa, näissä on monta ihanaa. Toisesta Spring Fling kokoelmasta tulee swatchit loppuviikosta ;)

      Poista
  6. Ooh miten ihania! Etenkin nuo cremet!! :)

    VastaaPoista
  7. Driftwood ja Summer Gardenia ovat suosikkeja mutta kauniitahan ne kaikki ovat :)

    VastaaPoista
  8. Tää on kyllä siinä mielessä hankala kokoelma, että kokonaisuus näyttää sairaan kauniilta mutta yksittäin meneekin hankalaksi. Onneksi teit tän postauksen :). Niin kuin sanoitkin, nudet ja ruskeat on hankalia arvioida kuvien perusteella, kun pienikin heitto lämpöisyydessä saa ne näyttämään omalla iholla huonolta. Näistä mä kallistun ehdottomasti Driftwoodin puoleen. Tylsää, ettei pigmentti ole voimakkaampaa näissä. Jotenkin aina odotan RW:ltä ihanaa pigmenttisyyttä ja täydellistä levittyvyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rubyllä on myös pigmenttisiä ja erittäin mallikkaasti levittyviä lakkoja. Mutta osa on koostumukseltaan ohuempaa ja niitä joutuu kerrostamaan. Mutta joka merkillä taitaa olla poikkeuksia? Toinen Spring Fling kokoelma on kivempi, niissä cremet on tosi pigmenttisiä. Mulla on myös noita vanhempia että jos joku sävy kiinnostaa niin kysäise :) tykkään kyllä Rubyistä ja kyllä mä kestän vaikka joukossa on pari huonompaa :) tai ei huonoa mutta joutuu kerrostamaan ;)

      Poista
  9. Noi cremet kyllä houkuttaa, ei voi mitään!

    VastaaPoista
  10. Olen aika yllättynyt itsestäni, mutta toi eka mutainen iski lujaa, toinen kiva oli Bonwire. :)

    VastaaPoista
  11. Nuo cremet on kaikki upeita, erityisesti Driftwood! Sen sijaan oon huomannut, että metallihohtoiset/-kiiltävät lakat tahtovat jäädä multa käyttämättä. Musta tuntuu, että niistä on hankala saada silmää miellyttävää lopputulosta (esim. raidoittuminen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metallilakoissa kyllä näkyy kaikki; joissain enemmän ja joissain vähemmän. Oikein nättejä ne silti ovat vaikka kyllä mullakin tulee käytettyä enemmän cremejä :)

      Poista
  12. Vaihtuuko tuo väri livenä tasaisesti joka kynnessä? Ei mitään liukumia, eri värisiä kynsiä käsi täynnä? Sinänsä magee idea :)
    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole eri värisiä kynsiä :) yleensä tasaisesti mutta vaaleammissa cremeissä voi näkyä hetken ajan liukuväriä. Sandy Shoren tokakuvassa nimettömän kynnessä näkyy liukua, se on siis aika huomaamatonta mutta aika siistin näköistä :)

      Poista
  13. Sandy Shore on kaunein, tekisivät jonkun ihanan punakullan ja kupari lakan.

    VastaaPoista
  14. Kauniita nude-lakkoja, vaikka osassa näkyykin siveltimen jälki selvästi.Leiman kun lätkäisisi päälle, eipä haittaisi yhtään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä ja minua itseä tuo jälki ei haittaa :) ja pitää aina muistaa että lakkauskäteni ei ole vielä vakaa joten joku toinen voi saada lakalla vielä tasaisempaa jälkeä ;)

      Poista
  15. Heippa,

    Tämä tulee vähän myöhässä, kun nyt blogia vasta selailen, mutta ISO KIITOS swatcheista. Olin kovasti kiinnostunut tästä kokoelmasta ja yritin etsiä internetin ihmeellisestä maailmasta kuvia, mutta ei mitään.. ja nyt on täydelliset kuvat. Täytyy harkita näiden ostoa nyt ihan uudelleen. Eniten houkuttaa kyllä äkkivilkaisulta tuo Driftwood.
    Kiitos! (sitä ei aina muista kiittää kun sinäkin huiman työn teet näissä swatch-asioissa.. kiitos kun jaksat ♡)

    t. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! Minua ilahduttaa että joku kiittää swatcheista ja niistä on tosissaan hyötyä; tätä varten täällä olen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3