maanantai 15. kesäkuuta 2015

Picked Perfect

Lupasin itselleni että kokeilen sitä hemmetin vesimarmorointia vuosien tauon jälkeen uudestaan :D on se vaan niin ärsyttävää puuhaa mutta sillä saa kivan näköiset kynnet!
Mulla on jäänyt mieleen Papun tekemän vesimarmorointi toffeen sävymaailmassa. Ja koska mulla oli testaamatta Essien Picked Perfect, valinta oli aika selkeä millaiset kynnet tehdään :)


P6060029.ORF

Picked Perfect on kesän Flowerista kokoelmasta. Erittäin kaunis vaaleanruskea ja mikä mieletön laatu. Kahdella kerroksella peittävä creme, ei mitään valittamista. Flowerista kokoelma + muut tuoreet Essie kokoelmat mm.uutuus Neon 2015 löytyvät CesarsShopista.

P6040016.ORF

Marmoroinnissa käytin valkeaa ja toffeenruskeaa cremelakkaa sekä punaruskeaa shimmerlakkaa. Niinhän siinä kävi että hermot meni aivan totaalisesti. Lakkasin ensin kynnet Picked Perfectillä. Sitten aloin marmoroimaan. No sehän meni luonnollisesti päin hanuria ja jouduin hinkkaamaan marmoroituja kynsiä puhtaaksi kynsilakasta. Siinä vaiheessa sotkin kynsilakanpoistoainetta ja vanutöhkää muihin lakattuihin kynsiin ja kaikki meni metsään ja hermo olivat riekaleina.
Eikun kaikki kynnet puhtaiksi ja lakkasin vain marmoroitavat kynnet. Olinhan älynnyt että jos haluaa hermoja olevan vielä vähän jäljellä; ei kannatakaan yrittää marmorointia kaikkiin kymmeneen kynteen. neljäkin on liikaa ;D vihdoin ja viimein sain marmoroitua tarvittavat kynnet ja sitten lakkasin loput kynnet Picked Perfectillä jota kuluikin kiitettävä määrä tässä projektissa. Ei ihme että olen aluslakan, HK Girlin ja kynsilakanpoistoaineen suurkuluttaja :)

P6040017.ORF

Siinä vaiheessa kun sain HK:n päälle ja kynnet siistittyä niin olin jo rauhoittunut. Kivathan näistä tuli, siitä huolimatta että tekoon meni 3-4 tuntia, kynsilakkaa oli pesualtaassa, pöydällä, kaakeleissa ja wc-pöntössä. Älkää kysykö miten sen sain aikaan, kokeilkaa itse marmoroida :DD

Essie Flowerista kokoelma / CesarsShop, lakka saatu
Glisten & Glow HK Girl Top Coat / CesarsShop, saatu

Miten onnistuin, tykkäätkö? Oletko kokeillut marmorointia, kestääkö hermot?

41 kommenttia:

  1. Wau! Aina näkee räikeän värisiä marmorointeja, mutta tällainen vähän "lempeämmän" värinenkin marmorointi on myös tosi kiva. :)

    VastaaPoista
  2. Tiedän tunteen, mulla vaan ei lopputulos näytä siltikään tuolta :D Tosi kauniit ja hyvin onnistuneet :)

    VastaaPoista
  3. Harmoninen ja hempeä. Tykkään!
    Tykkään myös siitä, anteeksi vaan, että sullakaan ei mene lakkauksissa kaikki ihan putkeen. Pääset välilllä tänne tavallisten kuolevaisten joukkoon sinäkin käymään, lakkauksien kanssa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tottapuhuen, meinasin jättää nämä julkaisematta koska eivät olleet niin täydelliset kuin halusin;) mutta ei tod mene aina putkeen, etenkään marmoroinnissa ;)

      Poista
    2. Höpöhöpö. Nämähän on hienot, en näe näissä yhtään mitään vikaa! :)

      Poista
  4. Oijoi, nää on mageet! Nyt rupes tekemään mieli toffeeta. D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ei saa puhua toffeesta kun pitäis taas vähän laihduttaa :DD

      Poista
  5. Mun on nyt varmaan pakko kokeilla myös pitkästä aikaa marmorointia ja ehdottomasti nudena! Aika kivat! Ja mun mielestä marmorointi on aina niin raju koristelu, ettei se enää näytä niin hyvältä, jos on kaikissa kynsissä. Pari riittää mainiosti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) 1 tai 2 kynttä marmoroituna on just hyvä eikä siinä mene hermot niin pahasti :)

      Poista
  6. Ihanat vanukaskynnet :). Kyllä marmoroinnit on vaan kauniita ja jotenkin ruskean sävyt sopii siihen todella hyvin. Mä uskaltauduin vasta testaamaan vesimarmorointia kuivattamalla lakkakerroksen veden pintaan ja tappelemalla sen ohuen lätkän ja saksien kanssa, kunnes hermot meni totaalisesti. Ehkä mä vielä testailen vähän aikaa miten lakat reagoi veden pinnalla ennen kuin uskallan tökkiä sormea sinne mukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) joo tuollaisesta tekniikasta olen kuullut mutta en ole testannut. Nyt kun joten kuten hallitsee tämän niin marmoroi sitten vaan tutulla tyylillä :)

      Poista
  7. Mie en oo viel testannu kertaakaan aikonu kyl monesti =)

    VastaaPoista
  8. Kauniit! Tulee jotenkin suklaa ja nougat mieleen :) Ja tykkään kun nämä ovat tämmöiset hillityn rauhalliset eivätkä semmoinen värien sekamelska, mitä marmoroinnit usein.

    Mulla kestäis kyllä hermot marmoroinnin, mutta tosi harvoin on aikaa - kynsienlaiton kun voi aloittaa oikeastaan vasta sen jälkeen kun lapset on saatu nukkumaan eli iltayhdeksältä, ja marmorointi vie helposti useamman tunnin.. ja sitten kuivattelut päälle... Ei :-/ Siksipä, silloin kun nykyään marmoroin, teen ne vesimarmoroinnit vain pariin kynteen kuten tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ei yhtä hienot kun sun tekemät :) hyvä idea marmoroida pari kynttä, ei yksinkertaisesti jaksa monen tunnin hermojen menetystä ja sitä kun se ei kuitenkaan onnistu..

      Poista
  9. Nämä on aivan ihanat kynnet! Ja lopputulos on tosi tyylikäs, koska sävyt ovat niin neutraalit. Mä olen luovuttanut jo ajatustenkin tasolla marmoroinnin suhteen... mutta tosiaan, en ole tullut ajatelleeksi sitä vaihtoehtoa, että laittaisi vain esim. nimettömiin.... ehkä sitä pitäisi jopa kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkä mun kannatti sittenkin julkaista nämä kerran tykkäätte :) yksi tai kaksi on hyvä, teen kyllä itsekin jatkossa niin.

      Poista
  10. Ihanat, ihan kuin maitokahvia noi kynnet! En ole kokeillut marmorointia, kun pelkään hermojen pettämistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pitäisi olla aika pro jos noin vaan onnistuisi marmoroinnissa :) mutta kannattaa kokeilla, on se ihan kivaa :D

      Poista
  11. tosi herkulliset ! :) hyvin onnistunut kuvio kaikesta huolimatta :D

    VastaaPoista
  12. Nää on kyllä tosi onnistuneet! Tosi kaunis kokonaisuus. :)

    VastaaPoista
  13. Onpa kauniit, ihanan rauhalliset värit! Tykkään myös kirkkailla väreillä tehdyistä marmoroinneista, mutta nämä on kivan erilaiset! :)
    Mä olen kokeillut marmorointia lähinnä tikuille; saan usein kuviot onnistumaan, mutta kammoan sitä sotkua joka omille kynsille marmoroinnista aiheutuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia :) sormet pitää teipata hyvin niin pääsee helpommalla. Mutta kyllä sitä sotkua syntyy ja minä saan lakkaa menemään ihan joka paikkaan...totta tuo että kirkkailla tehdyt on kivoja mutta teki mieli rauhallisempia värejä, seuraavan kerran myös jotain neutraalia :)

      Poista
  14. Ihanan väriset! <3 Todellakin tälläinen rauhallisempi marmorointi on ehkä kivempi kuin kovin värikäs - ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä :)

    Onneks multa löytyy Picked Perfect..! Vielä se ei päässyt kynsille, mutta tämän nähtyäni ehdottomasti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Picked Perfect on nätin värinen; vähän kaikille sopiva neutraali sävy. Kiitos <3

      Poista
  15. Marmorointisi kuulostaa tuskalle =D
    Meinasin samalla lakalla kans marveloida juhannukseksi. Noi on iiiihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin, toivottavasti sulla sujuu paremmin ;D

      Poista
  16. Ihanat värit! Kummasti alko tekee mieli kaakaoo kermavaahdolla :D

    VastaaPoista
  17. Oi wautsi! Upea lopputulos kaikesta huolimatta ♥

    VastaaPoista
  18. Onko sinulla kuvallista ohjetta kynsien maratonin. Ovat kyllä hienot. Itse en meinaa saada minkäänlaista kuviota kynnelle asti. Saati tuollaista. Miten teet kuvion? Kuinka nopea on oltava? Itsellä lakka tuppaa heti jähmettymään vedessä, onko vesi liian kuumaa vai kylmää? Olevinaan minusta se on kyllä kädenlämpöistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla vähän lämpöisempää jos lakka jähmettyy. Tai sitten erilaisia lakkoja! Pitää olla juoksevaa lakkaa, ei sellaista vanhaa jämähtänyttä. Hyvin rivakasti tiputat pisteet, mulla on lakkapullot koko ajan auki ja nopeaan tahtiin teen. YouTubessa on paljon water marble ohjeita, mulla ei ole kunnollista tutoa :/ harjoittelemalla oppii, ei se mullakaan suju aina...

      Poista
    2. No nyt tulee tuto pyyntö.... mulla ei suju näköjään koskaan...vaikka yrittää kuinka, niin hermo vaan menee.... pitää yrittää vielä monilla monilla eri lakoilla.... miljoonaa eri lämpötilaa kokeiltu.miten muuten mies ystäväsi on mieltä lakkauksista? Meillä on valitusta lakan hajusta koko ajan. ...

      Poista
    3. Niin meilläkin :) yritän sitten tuulettaa niin ei tarviis valittaa. Minä voin laittaa tuton korvan taakse mutta voi mennä aikaa että toteutan. Koska mullakin saattaa mennä monta_tuntia että saan marmoroinnissa mitään aikaan saati jos pitää kuvata vielä samalla :D sitä vettä voi myös seisottaa vähän aikaa ja tosiaan kokeilla monia eri lakkoja/lämpötiloja ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3