tiistai 30. kesäkuuta 2015

Nana

Zoyan kesälakkojen esittely jatkuu. Tänään vuorossa na-nan-nan-naa-naa-nan-nan-naa eli Nana :)

Nana on nätti tummahko cremepinkki. Oikein hyvä ja paksu cremekoostumus, 1-2 kerrosta riittää, minun kynsissäni kaksi. Taitaa olla dupe OPI Dim Sum Plum lakalle eli jos tykkäät siitä niin tykkäät tästäkin!

P6210175.ORF

Testasin samalla Born Pretty Storen pitsilaattaa josta kuulin vähemmän hyvää jo valmiiksi. Osa näistä pitkistä laatoista on ollut hyviä mutta nyt kaksi viimeisintä kyllä vähän hermoja raastavia. Kyllä mulla meni hermot tämänkin kanssa ja mietin että onko vika minussa, enkö vaan osaa?? Kuviot ei nouse kokonaisina tai ne sotkeentuvat leimasimeen. Kun scrapaat kuviota, viereiset kuviot tökkivät vastaan eikä kuviota vaan saa scrapattua. Nätti laatta, nätit kuviot mutta...nämä ovat oikeasti Nana kynnet vol.2. Ensimmäiset meni poistoon kun yritin leimata joka kynnelle ja ihan päin pyllyähän se meni!

P6210151.ORF

Mulla kuitenkin oli pakkomielteenä saada edes yksi pitsikynsi näihin kynsiin! Leimasin hopealla China Gazen Sci-fi lakalla. Ei kyllä mennyt ihan putkeen ja luovutin...en jaksanut enää. Ei se aina onnistu. Vähän harmitti, Nana on kaunis lakka mutta epäonnistuneet koristelut latistivat tunnelman tästä manikyyristä. Mutta jos ei katso läheltä niin ei tuo leimaus ole niin paha :) tyhmä laatta kyllä!

P6210174.ORF

Nana saatu NailCitystä. Kuluttajat voivat rekisteröityä NailCityn verkkokauppaan ja ostaa sieltä mm.alessa olevia Zoyan lakkoja. Voit myös ostaa ja tilata lakkoja oman paikkakuntasi jälleenmyyjälle, tsekkaa tästä. Myös kynsilakkataivas CesarsShop myy Zoyan lakkoja ja sieltä löytyykin nämä tuoreet kesäkokoelmat, Pixie Dusteja sekä satiinilakkoja!


20 kommenttia:

  1. Joo, ei varmasti vika ole leimaajassa vaan tuossa laatassa. :)

    VastaaPoista
  2. Nätti peruscreme jossa hyvä sävy ja koostumus, nam! Ärsyttää niin paljon tollaset laatat, pitäydyn vast edes muissa merkeissä tai kyseisen putiikin pienissä pyöreissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin ärsyttää! Piti ostaa kun oli hienoja kuvioita niin sitten on ihan jaska :/

      Poista
  3. En mä ainakaan huomaa mitää häikkää tuossa leimassa :). Mutta itsehän sen tietää ja itseä se kismitää. Mä luovutin jo näiden laattojen suhteen, ei maksa vaivaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, meinasin nimittäin jättää nämä julkaisematta...läheltä ne pikku virheet huomaa ja sekös se ärsyttää. En tiedä, mullahan on näitä pitkiä ihan toimiviakin missä ei ole vikaa. Aika paljon laatueroja kyllä..

      Poista
  4. Onpa herkullisen värinen Zoya! Ja hieno leimaus, en huomaa minäkään siinä mitään ongelmaa :). Bps:n laatoissa on ihania kuvioita mutta niistä ei ole mitään iloa jos ne ei nouse laatalta. Mulle on sattunut sen verran monta bps-susilaattaa etten uskalla enää tilata niitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle sattui ensin hyvä BPS pitkulalaatta mutta sktten pari huonoa. Pyöreitä mulla on pari eikä niissä ole vikaa. Mutta ärsyttää jos osa toimii, osa ei niin on arpapeliä tilata..

      Poista
  5. Nana on kyllä aikas herkku! no nii ja nyt alko soimaan se biisin luritus :D

    VastaaPoista
  6. En jaksa uskoa, että vika ois leimaajassa. :) Mullahan on tosiaan noita pitkiä laattoja neljä kappaletta ja niistä ei yksikään toimi. Kaikki keinot, joita leimaamiseen tiiän, oon kokeillu eikä vaan toimi. Pyöreät toimii ongelmitta. :)

    Ja hurjan nätit kynnet! Nana on kyllä kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kynsikehusta :) niitä pyöreitä löytyy minultakin ja ei niissä ole mitään vikaa. Mulla on nyt kolme pitkulaa joista yksi on moitteeton ja kaksi huonoa. Uskaltaakohan sitä neljättä kokeilla?

      Poista
  7. Tosi kiiltävä lakka! Ja joo, ärsyttää huonot leimat, jossain on liian syvä ura.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oikein raapi niissä urissa ja oli niiiin ärsyttävä :D Nana on kyllä ihana <3

      Poista
  8. Ihan mallikelpoiselta näyttää leimaus!
    Omia leimauksia en uskalla edes katsoa lukulasien läpi, karmea totuus paljastuu heti. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3