perjantai 5. kesäkuuta 2015

F.U.N Lacquer Edgy

F.U.N Lacquer julkaisi Birthday 2015 kokoelman ja kun näin kuvat CesarsShopin sivuilla, silmät olivat ihan sydämminä. Ei voi ohittaa, yksi on saatava! Kokoelmassa on kolme lakkaa ja jokaista sekä multichrome sekä hologrammiversio.

P6020085.ORF

kol1

F.U.N lakat ovat indielakkojen aatelistoa ja ne todellakin pitää kokea itse. Lakat ovat yhtä upeita kuin kuvissakin ja vertaisiaan näille ei löydy. On aina hankala valita mitä ottaa, hinta on korkea joten se vähän rajoittaa. Mutta ostos tulee harkittua hyvin eikä lakka ole hutiostos. Mieluummin yksi kallis josta tykkää kuin kymmenen halpaa hutia, näin ajattelen minä. Ja ihan olen havainnut asian vuosien mittaan...olen tykännyt kovasti kaikista F.U.N lakoista ja näistä käsintehdyistä ihanuuksista kyllä kehtaa maksaakin. F.U.N lakat tehdään Singaporessa omin pikku kätösin, lakat ovat vähiten myrkyllisiä ( 5-free ) eivätkä ne tuoksu niin voimakkaasti kuin muut kynsilakat. Lakkoja ei testata eläinkokein.

P6020089.ORF

Edgy on jotain aivan upeaa. Siinä on läpikuultava jellypohja ja glitterit ovat vihreitä, sinisiä, violetteja ja kultaisia...ainakin! Väri vaihtelee kuin kameleontti pulloa kääntämällä ja mikä parasta; efekti toistuu voimakkaasti myös kynsillä! Tämä lakka näkyy kauas ja erotut joukosta kynsilläsi!
Jelly/liisterikoostumus on vähän veikeä. Lakan voi myös kerrostaa mustan päälle mutta minä halusin kokeilla ihan yksinään. Ensimmäinen levitetty kerros paljasti että alahan laittaa lakkaa lisää! Eli se ei peitä vielä parillakaan kerroksella. 
Mutta ei hätää, kuivatin kerroksia hetken ja olin tyytyväinen kolmeen-neljään kerrokseen koska silloin pitkien kynsien peittävyys on hyvä ja multichrome efekti parhaimmillaan. Muutamaan kohtaan eli kärkiin ja kynsinauhan luo jäi vaaleampaa kohtaa mutta ei mahda mitään, en halunnut lakata ihan kynsinauhaan kiinni ja liisterilakan kanssa se olisikin hankalaa ;) Mietin kyllä poistamisen hetkeä, allehan en laittanut peel-off lakkaa ;)

P6020064.ORF

Testasin vielä illalla tikulla että miltä se sitten näyttää mustan ( alempi ) tai violetin ( ylempi ) päällä. Vähän harmitti, olisi pitänyt laittaa alle värilakka! Paljon hienompi niin tai ainakin sellainen enemmän omaan makuun oleva. Tumma lakka alla antaa hyvän pohjan ja syvyyden. Mutta Edgy on ihana silti enkä kadu ostostani! Pitää sitten seuraavalla kerralla kokeilla värilakan kanssa.

P6030098.ORF

Glitterien ja holojen alle suosittelen Glisten & Glown Stuck On Blu! aluslakkaa. Se antaa hyvän tarttumapinnan ja hankalinkin kaveri levittyy tämän päälle ongelmitta. Stuck On Blu levittyy myös tasaisen nätisti ja ohuesti, kuivuen nopeasti. Tätä voi laittaa kaksi kerrosta jos käytät esim. sinistä lakkaa, tämä on ainoita aluslakkoja joka estää kynsien värjääntymistä.

P6020004.ORF

P6020050.ORF

Päällyslakkana tuttu Glisten & Glow HK Girl Top Coat. Yksi kerros HK Girliä ja tämä neljän kerroksen hirmu on kuiva alle viidessä minuutissa. HK antaa hyvän kuorrutuksen ja tasaisen pinnan. Se ei kutista lakkauksia ja sen saa ohennettua mikäli se jankkiintuu loppua kohti; itse saan käytettyä HK pullot niin tyhjiin että sutiin ei tule enää ollenkaan lakkaa. 


kol2

Edgy ja muut ihanat F.U.N lakat yksinoikeudella CesarsShopista! Mallen blogista voit kurkata lisää Edgystä, miltä näyttää mustan lakan päällä. Glisten & Glow tuotteet CesarsShopista, alus- ja päällyslakka saatuja.


P6020082.ORF

Mitä piditte Edgystä? Iskeekö multichrome glitter?

Ps. Huomatkaa muuten Klarnan kesäkampanja Cesarissa, osta nyt ja maksa vasta Syyskuussa! F.U.N Lacquerilta on myös pikapuoliin tulossa uusi kokoelma jota voi sitten ostaa Cesarista heti. Kokoelma on Limited Edition ja lakkoja on rajattu määrä. Olkaa kärppänä, minäkin olen!!


26 kommenttia:

  1. Mä olen kuolannut noiden Fun lakkojen perään ja tämä Edgy on yksi niistä. Hinta vaan kirpaisee. Luulen silti sortuvani. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen kanssa että sorrut, ainakin Edgy on ihan sun näköinen lakka ;)

      Poista
  2. Tykkään kovasti ilman värilakkaa mutta nuo tikut joissa musta ja violetti alla, voihan räjähdys, tosi upea lakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan älyttömän siisti efekti, seuraavan kerran värilakan kanssa :)

      Poista
  3. Mä oon nyt taas viikon sisään lakannut FUNin Galaxyllä ja Secretillä enkä meinaa vieläkää muistaa laittaa allekerrosta jotain muuta lakkaa :). Siinähän sitten yrität saada liisteristä peittävää. Ei siinä mitään, esim. Edgy on ihan erilainen itsekseen ja värilakan päällä ja sehän siinä onkin parasta! Mietin tässä just, että miltähän se näyttäisi jos alle vetäisi vaikka hopeisen hololakan? Mä odottelen jo innolla niitä FUNin uusia lakkoja. Olen jotenkin ihan rakastunut tähän indiemerkkiin, koska nää on oikeasti uniikkeja kaikki. Tässä just tuijottelen PayDaytä kynnellä ja ihmettelen miten tällainen voi olla edes olemassa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Style seuraavana kokeilussa ja sen laitan mustan tai sinisen päälle. Edgy on mahtava vihreä-violetti multichrome ilman pohjaväriä. Tosi hieno niinkin mutta pohjavärin kanssa ihan erilainen. Kiva just kun voi leikitellä; yhdessä lakassa monta mahdollisuutta.
      Minustakin nämä ovat poikkeuksellisen ihania ja kyllä niitä uusia jo odotellaan kieli pitkällä!!

      Poista
  4. Siis nyt! On kyllä niin nätti, että olisikohan se mullakin viimein ensimmäisen F.U.N. -lakan hankinnan aika :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! F.U.N lakoissa on kyllä niin monta ihanaa että voi tulla valinnanvaikeus :)

      Poista
  5. Siis niiiiin hieno! Tuli mieleen että kun säkin paljon kynsilakkoja oot nähnyt, niin tulisko sulle mitään multi/duochromemitälie lakkaa mieleen mikä olis näissä väreissä:http://www.floralsheeting.com/images/v2/swatches/iridescent.jpg Mulla on se Essien yks lakka missä on ton värisiä hileitä/foliopaloja mutta haluaisin ihan tollasen värilakan. Ja kiitos tosta aluslakkavinkistä, menee hankintalistalle :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Tuli mieleen Ruby Wingin Chocolate Mousse, tarkoitatko tälläistä?

      http://www.cesarsshop.fi/ruby-wing-kynsilakka-chocolate-mousse-p-3874.html

      Poista
  6. Voi perskuta, bongasin tän lakan cesarsshopista joku aika sitten ja oon kuolannu siitä asti ja miettiny että viittiskö vai eikö viittis... on se IHANA.

    VastaaPoista
  7. Edgy on hirmu upee! Meinasin viime restockis tilata sen mut en sit tilannutkaan :/.
    Mulla toi Stuck on blu teki sen, että lakat ei pysynyt ollenkaan :o pari tuntia lakkaamisesta lohkesi jo joku kulma pois ja seuraavana päivänä kaikki loput lakat lähti kynnen kokosina liuskoina irti. Luulin et mun kynsissä se vika on, mut sit ku aluslakka loppu ja vaihdoin toiseen ni lohkeilu loppu + lakat pysyy jopa viikon hyvänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä, mistähän sitten johtuu? Mulla ei ole ikinä tehnyt noin. Mutta kaikkihan ei toimi kaikilla :)

      Poista
  8. ahh miten upee lakka!! oon hulluna turkoosiin ja glitterit ja holot on mun suurimpia heikkouksia :)

    VastaaPoista
  9. Mulla Stuck on Blu ei valitettavasti estänyt värjääntymistä, kahdesta kerroksesta huolimatta. Syypää oli vihreä lakka.. Muuten se on kyllä ihan mainio aluslakka. HK Girl kutisteli mun lakkoja samalla lailla kuin Seche, yhden pullon jälkeen siirryin takaisin INM OutTheDooriin. Mutta niinhän se on, joku toimii, joku ei..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) itse olen tosi tyytyväinen G&G tuotteisiin mutta INM on myös todella loistava pikakuivattaja. Mulla ei ole sitä nyt aikoihin ollut mutta kova kakkonen HK:n jälkeen :)

      Poista
  10. Oijoih, onpa kaunotar! :) Poisto näillä on kyllä vähän tuskaista puuhaa (viikko sitten kynsilläni oli Secret, ja aikaa leikkaukseen lähtöön oli viitisen minuuttia. Siinäpä sitten koitin tapella mokomaa irti kynsistä, ja poisto jatkui vielä automatkallakin kun ei ollutkaan niin helppoa ja vaivatonta :'D) mutta kaiken tuon kauneuden arvoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä järkyttävä poistaa kun en sitä peel-offia laittanut :) mutta ehdottomasti vaivan arvoinen!

      Poista

Kiitos kommentista <3