maanantai 8. kesäkuuta 2015

Faby Music Collection - Sweet Tunes

Mulla on vielä esittelemättä pari herkullista lakkaa Fabyn Music -kokoelmasta. Sweet Tunes lakka edustaa kokoelman country lakkoja.


P5260001.ORF

Sweet Tunesin tomaatinpunainen shimmerhehkuinen sävy on kuin tehty kesään. Lakan koostumus on ohutta mutta peittävää. Kärjet jäivät vähän kuultamaan läpi joten tykkäsin laittaa kolme kerrosta. Miellyttävän nopea kuivumaan ja shimmer on todella nättiä päivänvalossa. Kaunista ja kevyesti hohtavaa. Mulla oli tämä lakka toista päivää ilman top coatia kun jäi lakkaushommat vähän kesken. Kestävyyttä voi siis kommentoida sen verran että ei lohkeillut kärjistä vaan pysyi nättinä.


P5260048.ORF

Joskus tuntuu punaisten lakkojen kanssa että miten tämän koristelisi. Tietyt värit on helppo koristella mutta punainen? Ei voi laittaa kultaa koska se huutaa joulua, musta ja valkeat ovat liiankin helpot valinnat. Mietin aikani mutta menin helpoimman kautta. Hypnotic Polish tilaukseni saapui ja yksi uusi laatta houkutti leimaamaan trooppiset kuviot. Ihana laatta, tosi montaa erilaista eläinkuviota ja somia Aloha kukkia. Hyvä ostos!


P5260023.ORF

P5260043.ORF

Aiemmat esittelyni Music kokoelman lakoista: Delicated To Brigitte ( Pop ), Wembley ´86 ( Rock ), Soudcheck ( Rock ) ja Vinceró! ( Soul ). Walking Bass ( Soul ) on minulla vielä esittelemättä, kokoelmaan kuuluvat myös Marry Me Robbie ja Moonwalk pop lakoista, Keep On The Sunny Side ja Rockabilly countrystä, That´s Jazz soul lakoista sekä Are You AC Or DC? rock lakoista.


P5260010.ORF

Muistakaahan hyödyntää Faby alekoodi joka on voimassa vielä kesäkuun loppuun. Koodilla FABY saat -15% alennuksen Kauneutta.com verkkokaupasta. Postikulut ovat 3,90 e ja yli 40 e tilauksissa ilmaiset. Faby lakkoja ei testata eläinkokeilla ja ne ovat vähiten myrkyllisä kynsilakkoja ( 5-free ).

Käytetyt tuotteet:
Faby Sweet Tunes / Kauneutta.com, saatu
MoYou Tropical 01 laatta / Hypnotic Polish
Mustat niitit / Wiino Shop
Glisten & Glow HK Girl Top Coat / CesarsShop, saatu

21 kommenttia:

  1. Nätit on kyllä nää kynnet. :)

    VastaaPoista
  2. Toi laatta on niin ihana. Mulla se odottaa vielä käyttöä. Jotenkin mä kuvittelin, että kynsillä pitäisi muka olla jotain tropiikin värejä mutta just näinhän tän pitää toimiakin, että laatalta voi leimata myös esim. punaisen päälle! Mun pää ei vaan toimi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mullakaan aina toimi! Vois olla trooppisia värejä, kyllä...mutta toimii se muutenkin. Ei nuo tikrut ja lepat aina tarvitse ruskeaa tai muuta eläinväriä alleen :)

      Poista
  3. Kauniit! Jostain syystä mulle tuli tuosta mieleen OPI The Spy Who Loved Me heti kun näin kuvat, mutta sitten kun googlailin tuota OPIa niin ei ne sitten ihan niin samankaltaiset olleetkaan. Hyvin on onnistuneet koristelut - ei ole yhtään jouluviboja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä on aika samis kuin OPI Innie Minnie Mightie Bow, samanlainen nätti shimmer mutta Innie on himpun berran punaisempi ja peittävämpi. Innie on yksi punaisia OPI suosikkejani joten siksi tykkäsin tästäkin niin kovasti vaikka periaatteessa en pidä lakoista joissa kärjet kuultavat läpi. Nätti väri antaa paljon anteeksi ;)

      Poista
  4. Toi laatta on i-h-a-n-a. ja niin on kyllä kynnetkin!

    VastaaPoista
  5. Upeat kynnet ja ai että tykkään Faby lakoista, tuo sävy on ehdoton suosikki vastaavan violetin kanssa. .)

    VastaaPoista
  6. Ihanaiset kynnet ja kivasti koristeltu, en ehkä ois ite keksinyt heittää tolleesti punasen päälle tropiikkia! Tykkään!

    VastaaPoista
  7. On kyllä ihana tuo laatta :) Ja nämä kynnet, taas niin onnistuneet! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3