sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Bellápierre kosmetiikka syynissä

Kauneutta.com lähetti minulle testiin valitsemiani Bellápierren mineraalimeikkejä. 

P6210053.ORF

Olin ajatellut valita kesäisiä sävyjä ja jonkun meikkipohjan. Halusin kokeilla muutakin kuin aiemmin kokeilemaani jauhemaista mineraalipohjaa. Ultra sävy oli keväällä hyvä mutta kesällä se on mulle liian vaalea. Otin nyt tutun ja turvallisen sävyn Ivoryn ja pakatun mineraalipohjan josko se olisi vähän peittävämpi kuin jauhemainen pohja.

P6210059.ORF

P6210056.ORF

P6210087.ORF

Compact 5-In-1 Mineral Foundation sisältää suojakertoimen 15. Rasia on tyylikäs, jämäkän oloinen, sisältää peilin ja pienen vipan. Uskon että tämä kulkee hyvin mukana eikä rikkoonnu helposti.
Pakattu puuteri on kyllä todella peittävää! En ole kyllä näin peittävää pohjaa käyttänyt vähään aikaan! Tätä ei voinut laittaa mukana tulevalla vipalla, tulos oli liian maskimainen. Käytin aiemmin saamaani Bellápierren kabukia jolla pohja levittyikin sitten huomattavasti paremmin. Peittää helposti, lopputulos on luonnollinen. Olin kyllä ihan yllättynyt mutta positiivisesti tottakai. Puuteri varmasti kestää aika pitkään käytössä kun tätä ei tarvitse laittaa paljoa kerrallaan. Jos etsit peittävää mineraalipohjaa, kärsit ehkä aknesta ja haluat käyttää mineraalimeikkiä joka antaa ihosi hengittää niin tässä. Kannattaa harkita! Peittävin mineraalipohja mitä minä olen ikinä testannut.

P6210063.ORF

P6210065.ORF

Halusin tutustua myös huulikiiltoihin ja valitsin tälläisen Supergloss pakkauksen jossa on neljä eri väristä huulikiiltoa. Fuchsia Bubble Gum, marjaisa Very Berry, viininpunainen Raspberry ja nuderuskea Vanilla Pink. Vihdoinkin huulikiiltoja jotka antavat oikeasti väriä eikä vain kiiltoa! Näihin kiiltoihin on pakattu pigmenttiä ja näissä yhdistyy huulipunan sekä huulirasvan tuntu. Todella hyvän tuntuisia huulilla! Ja tuoksut! Kerrankin ihan oikeanlaisia, raikkaita ja kuvauksenmukaisia, ei ollenkaan esanssisia imelyyksiä. Nämä eivät ole mitään halpiskiiltoja vaan hyvinkin laadukkaan oloisia. Pysyvät myös hyvin ja niin kivan tuntuisia huulilla että harvemmin sen tuntuisiin kiiltoihin törmää.

P6230011.ORF

P6230029.ORF

P6230019.ORF

Koska ollaan tekemässä kesämeikkiä niin halusin värikästä luomiväriä. Bellápierrellä on kivan värisiä luomivärejä, kahden kokoisina paletteina että jauhemaisina luomiväreinä. Minä valitsin sinisävyisen Clear Sky paletin. Värit ovat kermaisia ja kimalteisia. Pigmenttiä riittää ja värejä voi levittää joko siveltimellä tai aplikaattorilla. 

P6210069.ORF

P6230007.ORF

Sinisävyisen kesämeikin tein laittamalla valkeaa luomen sisänurkkaan ja sinistä liikkuvalle luomelle. Varjostin MAC Foliella. Kulmaluulle Ben Nye Ice. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner, Rimmelin sininen ScandalEyes kajal ja ripsissä Yves Rocher Volume Vertige. Kulmat meikkasin Dermosilin kulmakynällä ja Make Up Storen ruskeasävyisellä kulmapaletilla. Huulilla Vanilla Pink.

P6210143.ORF

P6210113.ORF

Bellápierren kosmetiikkaan voit tutustua suomenkielisillä sivuilla ja koko valikoiman Kauneutta.comissa näet tästä.
Bellápierren mineraalimeikit ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne sisällä talkkia, öljyä, hajusteita tai säilöntäaineita. Ihotautilääkärien suosittelemia, sopivat eri ihotyypeille ja sisältävät UVA & UVB suojan ( sk 15 ). Natural Beauty Awards on palkinnut Bellápierreä useampana peräkkäisinä vuosina merkin puhtauden ja turvallisuuden perusteella.

Mitä kokemuksia teillä on Bellápierrestä? 

8 kommenttia:

  1. Mineraalipuuteri ja huulikiillot vaikuttavat lupaavilta. Mulla on käytössä Sensain meikkipuuteri, joka kulkee mukana laukussa, koska sillä on hyvä korjailla meikkiä päivän mittaan. Tavallinen puuteri ei jotenkin toimi enää siinä vaiheessa, kun nenä punoittaa niistelemisestä (krooninen nuha). Tätä voisi testata Sensain jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos etsit toooodella peittävää mattapintaa niin tuo meikkipuuteri. Mineraalijauhepuuteri on kevyempää ja kuultavampaa. Molemmat erilaisia keskenään, itse käytän fiiliksen mukaan :)

      Poista
  2. Ihana tuo kiilto, tykkään tuosta kullan hohdosta, mikä siinä on. :) Itsellä ei ole näistä kokemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tummin oli ihana, siinä on tosi hentoa shimmeriä vaikka yleensä ovat "vain" tummia. Se odottaa syksyä <3

      Poista
  3. Oi, tuo meikkipohja voisikin olla omalle iholle sopiva, pitääkin tutkia tarkemmin! Olen lämmenyt taas uudestaan huulikiilloille ja näyttävät aika herkullisen värisiltä. Ostin merkiltä jauhemaisen luomivärin, jossa pigmenttiä ja glitteriä kyllä riittää, joten ainakin tähän mennessä kokemukset ovat positiivisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita jauhemaisia luomivärejä haluaisin kyllä kokeilla :) niissä on ihan älyttömästi värivalikoimaa!

      Poista

Kiitos kommentista <3