keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Päivän meikki - Urban Decay Naked Ultraviolet

Minulta toivottiin uusintapostausta Urban Decayn mielipiteet jakavasta Naked -perheen Ultraviolet paletista. Tämä paletti onkin alkukankeuksien jälkeen yksi lemppareitani joten toteutin toiveen mielelläni :)

Olin tästä paletista alussa niin innoissani, wautsi mitkä värit, kylmää violettia ja kokonaisuus niin kiva. Pettymys oli valtaisa meikatessa, oikean reunan violeteissa ei oikein pigmentti riitä ja värejä saa hinkata siveltimeen :/ mikä se tälläinen Naked -paletti on kun alussa ne oli niin hyviä? Yritetäänkö liikaa jatkaa sarjaa väkisin kun olisi pitänyt vaan antaa olla?

Toivottiin meikkejä joista saisi inspiraatiota paletin käyttöön. Lopulta tästä tuli yksi mun lempi-Nakuja kun luovutin ja ajattelin että tällä tulee sitten vaan tälläisiä eteerisen hempeitä meikkejä. Paletin vaalea turkoosi on Lucid on ihan mun lempisävyjä kaikista paleteistani, se pelastaa niin paljon! 

Käytän usein Lucidia keskellä tai koko luomella. Tässä käytin sitä koko luomella, ulkonurkassa pinkki sävy Warning ja varjostuksessa matta lämmin ruskea Hacked. Rajaus violetilla eyeliner kynällä. Tämä on yksi kaikkien aikojen lempimeikeistäni ja sellainen oma signature meikki, tämän teen jos lähden rehveille tai bilettämään. Tämä korostaa hienosti vihreitä silmiäni sekä omaa viileää väritystäni. 

Tämä meikki pompauttaa vihreät silmät esille! Koko luomella persikka Dazed, ulkonurkassa violetti Cyber Punk, varjostus Hacked ja musta vahva kynä eyeliner. 

Hempeämpää eli koko luomella paletin mattavaalea violetti Optimized, sisä- ja ulkonurkassa ripaus Warning -sävyä joka on lämmin pinkki. Varjostukseen sekoitin paletin kahta vaaleaa lämmintä ruskeaa eli Mind Slipia ja Hackedia. 

Ja tämä viimeinen kans rehvimeikki eli Lucid koko luomella, eikö olekin upea sävy! Ulkonurkassa vahvemmin Cyber Punk ja Purple Dust joka on tummempi glitter violetti. Varjostus taas Hackedilla. Ja Morphe Make It Big tussiliner joka kestää, mutta sitä ei saa korjattua jos rajaus menee vtuilleen. Niinku tässä :))

Periaatteessa siis Ultravioletissa ei ole montaakaan sävyä mitä en käytä. Tummin Digital, variseva inhottava glitter Purple Dust ja samanlainen glittersävy V.R. 9 muuta sävyä mulla on kovassa käytössä ja esim Lucidissa alkaa olla kuoppaa. Ei siis mikään hukkapaletti minulle vaan alkukankeuksien jälkeen yksi parhaita palettejani! Toki toivoisin vähän enemmän pigmenttiä ettei tiettyjä sävyjä tarvii hinkata, mutta tykkään kyllä paletin tekemästä lopputuloksesta joka on hempeän kaunis ja eteerinen.

Tämä paletti taitaa olla discontinued, eikä saa enää ainakaan suomesta :/ jos siis omistat niin nauti siitä. Mun mielestä nämä kaikki meikit on nättejä ja kylmänpuoleisia sävyjähän tässä suurin osa on, mutta muutama lämpimä löytyy myös.

Omistatko Ultravioletia, kerro mielipiteesi! Tai osuiko joku meikki näistä erityisesti silmään?


18 kommenttia:

  1. Kivoja meikkejä taas teit😄. Mä luovuin tästä paletista vuosi sitten..nyt melkein kaduttaa! Silloin en piitannut noista oranssista ja nyt en muuta käyttäiskään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no ei sitä kannata katua, se ajatus menee kyllä ohi ajan myötä ;) onhan sille luopumiselle joku syy ollut.

      Poista
  2. Tosi hienoja! Täytyy kokeilla imitoida ekaa ja kolmatta joskus, niissä on jotakin mukavaa raikkautta. -HH

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihana kun toteutit toiveen :) Aivan todella kauniita meikkejä taas. Kaikki niin kauniita, mutta tuo mistä sanoit, et pompauttaa vihreät silmät esille ja sitte tuo viimeinen on lemppareita. Nyt uskallan kokeillla kun tiedän mitä sävyjä yhdistelen. Kiva kun laitoit ne käyttämäsi sävyt tuohon. Tuo Lucid on kyllä tosi kaunis sävy. Oon niin iloinen tästä postauksesta, kun olin tosiaan aikeissa jo luopua tästä paletista. Onko sinulla jotain sellasta suosikkipalettia kesään, vai käytätkö niitä mitkä valitset käyttismeikeiksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä <3 Ihana kun tästä postauksesta oli iloa. Tuo Lucid on mielestäni loistava sävy ja aika harvinainen, ei mulla kyllä muussa paletissa ihan vastaavaa ole ja tuo on niin täydellinen sävy minulle! Jos vaan tuntuu että tässä paletissa on värejä mitä käytät, niin en hävittäisi tätä. Onhan tässä ainakin hyviä perusvärejä häivyttelyyn.
      Mulla on ollut nyt aika paljon ne Ikilalon ripset, silloin en käytä silmämeikkiä. Nyt on silmät vuotaneet niin en taaskaan käytä luomivärejä, mutta käyttismeikit on tuossa pöydällä, niitä paletteja käytän. Mutta jos menen vaikka treffeille ja haluan näyttää kivalta, teen treffimeikin tällä, tai sitten UD Tonic luomivärinapilla ( sitäkään ei vissiin enää saa :/ ) ja yhdistelen Toniciin häivytyssävyt Naked 2 paletista :)

      Poista
    2. Joo, en kyllä hävitä. Varmasti ois sitte harmittanu, kun on tosiaan discontinued. Ei saa varmaan edes ulkomailta. Ja se tonic on myös tosi kaunis. Sitä mulla ei ole ja ei sitäkään saa mistään.

      Poista
    3. Ei saa ja minä olen pulassa sitten kun sen pannutan! Jeffreen Mini Breakerissa on yksi samanlainen sävy, ei ihan tismalleen samanlainen mutta hyvin lähelle...

      Poista
  4. Ihana kun toteutit toiveen! :) Tuo toinen ja sitte viimeisin meikki on todella kauniita. Tai kaikki tietysti, mutta nuo oli mun suosikkeja. Tosiaan oon nii paljo tuon paletin kans tuskaillu, että meinasin monta kertaa vaanl luopua siitä. Kiitos kun mainitsit myös nuo meikeissä käytetyt sävyt. Uskaltaa paremmin kokeilla tällanen epävarma meikkaajakin. Tuo Lucid on kyllä tosi kaunis sävy. Onko sinulla jotain erityistä palettia, jota tykkäät käyttää kesällä? Mulla ei,kun ihan fiiliksen mukaan aina luomivärit valitsen. Se on joskus aika jahkailua, jos ei meinaa osata päättää sitte millään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla auttaa tuohon jahkaamiseen että on valittu ne käyttismeikit ja sitten on nämä varmat valinnat ( tää ja Tonic ), joilla onnistuu aina :) työaamuina niin kiire että ei jää aikaa miettiä :D

      Poista
  5. Mulla on tämä mutta on jäänyt pölyttymään, kun tuntuu että napit on sellaisia "kovia" verrattuna alkuperäisiin nakupaletteihin. Saa hirveesti hinkata että saa jotain näkyvää luomille. :( Sit mun varmaan yli 10v vanha Naked on edelleen ihan iskussa, tai se mitä siitä on jäljellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä että napit on kovia ja niitä saa hangata :) siksi tämä paletti olikin mulle alussa niin suuri pettymys, ei ole samanlainen kuin alkupään paletit joissa väriä irtosi helpommin :)

      Poista
  6. Lilan ja aprikoosin yhdistelmä on todella kaunis 😍 Paletti on kyllä nätti ja sen saattaisi alesta hankkia.
    Lykolle oli Harley Quinn tullu ja Catricen vastaava Joker. Saattoi mennä satku......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä huomasin kans että ne sitten kuitenkin sinne tuli. Vaikka luulin että ei tule...no hyvä etten ole ainut jolla lähti vähän laukalle :))

      Poista
  7. Mä en koskaan tätä palettia hankkinut, vaikka Nakedit on olleet aina niin mieluisia itselle. En muista yhtään johtuiko siitä, että olisin kuullut just noita arvioita laadusta vaiko ilmestyikö samoihin aikoihin joku muu violettiin menevä paletti, jonka olen hankkinut. Joka tapauksessa kiva lukea tästä ja ihastella meikkejäsi. Ensimmäinen ja viimeinen suosikkejani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä taisin ihastua tähän silloin samantien, yllätys kun violetit...ja oli pakko hankkia. En muista luinko edes mitään arvosteluja :))

      Poista
  8. Persikkaa ja violettia -meikki on oma lempparini. Kaikki hienoja ja erilaisia. Kiva, kun tuolla saa tehtyä treffimeikinkin.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3