sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Catrice The Joker Eyeshadow Palette

Jokeri pokeri poks...tänään siis esittelyssä Catricen Jokeripaletti. Jonka tiesin surkeita arvosteluja saaneeksi mutta kun se oli viimeinen kappale Tokmannilla, se oli pakko ostaa. Oli myös sitä vihreä-kultaista palettia mutta se oli niin lämmin eikä niitä vihreitä sitten tule käytettyä niin paljon kuin violetteja...

En kamalasti välitä Catricen meikeistä, olen kokeillut paljon huonoja mutta tosi hyviäkin on löytynyt. Ja ihan tosi hyviä jotka on pitkäaikaisia suosikkeja. Yleisesti kuitenkin Catricen luomivärit ei minusta ole hintansa väärtejä mutta taas meikkivoiteista osa voisi olla hintavampiakin. Vähän sama kuin essence mutta essence on ehkä vielä enemmän nuorisolle suunnattu. 

Jokeripaletin halusin koska se oli niin makea ulkoasultaan ja holografiselta kannen kuvioltaan. Ja olen aina tykännyt Jokerista Batman elokuvissa. Tiesin tämän siis surkeaksi mutta kai mulla on joku viha-rakkaussuhde näihin meikkeihin. Minun oli pakko saada tämä vaikka se olisi huono :)) tai ei huono mutta pigmentti on heikonlaista. Mutta ajattelin että kai tällä jotain violetin tapaista meikkiä voisi saada aikaan. 

Paletti on hienosti suunniteltu ja ulkoasu on suurin innoittaja ostamiseen. Hauskasti nimetyt värisävyt ja jännän muotoiset napit. Puolet mattaa, puolet shimmeriä, tai ehkä tähdenmuotoinen Mayhem näyttää enempi glitteriltä. 

Tässä halo eyes -meikissä sisä- ja ulkonurkassa lämmin mattavioletti Lucky You, varjostus vaalean lilalla Enigma ja luomen keskellä hailakka lime Maniac. Nyt kesäksi ei tehty tummaa palkkiraita -tukkaa vaan raidoitettiin vaalealla ja etuosassa mulla on vaaleat palkit, jotka on vielä liki valkeat kun tumma tyvi ei pukkaa. Siksipä siis tälläinen hempeänpuoleinen meikki sopii mulle nyt ihan hyvin. 

Tämä violetti meikki on tehty varjostamalla sävyllä Chaotic ja tummentamalla ulkonurkasta Grimacella. Keskelle luomea halusin shimmeriä ja hinkutin kolmea erilaista paletin violettia shimmeriä ja totesin että niillä ei tee kerrassaan mitään. Vasta sävystä Havoc sai jonkunmoisen shimmerin keskelle luomea mutta tulipahan mieleen ne essencen Disney -paletit...jotka oli aikamoista kuraa ja niiden jälkeen lopetin luomivärien ostamisen essenceltä. 

Tässä meikissä sisänurkassa ja kulmaluulla vaalea sävy muualta. Keskellä luomea kullanvihreä? tai limenvihreä kulta? Mayhem. Ulkonurkan varjostus Jester -napin violetinsininen osa, on muuten pigmenttinen se ja hyvä niin. Varjostus Lucky You. Tykkäsin ihan sikkenä tästä meikistä ja sai muuttumaan mielipiteeni paletista vähän parempaan suuntaan :) olisin toki voinut asetella glitteriä vieläkin ylemmäksi ja rohkeammin sisänurkkaan päin mutta oli tälläinen testaus. Mayhem varisi yllätys yllätys tosi paljon ja piti levittää sormin, siveltimellä ei onnistunut. Ja olen vähän huono sorkkimaan sormilla ihan tuota sisänurkkaa :)

Sama Mayhem -meikki puhelimen kuvilla. Tämä meikki sai Instagramissa kehuja, tässä näkee miten se meikki ei kuitenkaan näy luomen ollessa rentona. Mutta glitter näkyy! Ja hienosti näkyykin, olispa muuten bilemeikissä hieno yksityiskohta ;) 

The Joke`s On You on itsessään jämäkkä ja hyvänmallinen paletti. Siinä on iso peili joka on ihan pätevän tuntuinen. Ei siis mikään halpa ja heppoisa. Ulkonäöllisesti kiva ja sellainen keräilyjutska mulle enempi. Paletissa on puolet mattaa ja puolet shimmeriä, shimmereistä ehkä puolet on kelvollisia, loput mitäänsanomattomia. Mattavärien pigmentti varmasti kelpaa kevyemmin meikkaavalla mutta itselle vähän njääh, toki paletissa oli muutama voimakkaampi matta jolla itse saan sitä varjostusta. Mutta tämän pigmentti "ongelman" tiesin palettia ostaessa. Tämä taisi maksaa jotain 16 e joka on aika paljon minusta Catricen paletista. 

Joko olette huomanneet mistä paletista tämä on innoituksensa saanut? No Jeffreen Blood Lustista tietenkin ;) se on huippu paletti ja siksi kai ajattelin tästäkin pitäväni, onhan värimaailma niin identtinen, pigmentti vaan eri luokkaa ;) jos näitä vielä haluaa niin Notino lienee ainoita josta löytyy Catricen Jokeria ja essencen Harleyta ;)

Iskeekö Jokeri? Ostitko kokoelmasta mitään?


14 kommenttia:

  1. Saat kyllä surkeammallakin paletilla taiottua niin upeat meikit♡ ja pakko vielä kertoa, että kiva saada kokonaistakin kuvaa kasvoista :) muistan kun vuonna 2010 löysin blogisi ja ihailin sun tekemiä kynsiä ja meikkejä ja paloin halusta aina nähdä koko kasvot ja oli muutenkin mielessä muodostunut ihan erilainen ulkonäkökuva :') ja jäänyt mieleen kun kirjoitit joskus että tuskin kukaan tunnistaisi sua edes vapaa-ajalla ja vaikka asun etelä-suomessa, mutta sukulaisia on pohjois-karjalassa päin jossa tulee joka kesä paljon käytyä niin aina odotin että nään sut jossain kaupassa töissä ja tunnistaisin hienoista kynsistä ja meikeistä :D tääkin oli vaan siis oman pään muodostama mielikuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti <3 Heh, tosi hauska mielikuva :) siis se oli silloin sitä aikaa että koko kasvojen kuvia ei haluttu laittaa, en minä edes tiedä enää miksi mutta kai jotenkin piti olla mystinen? Eihän silloin ollut kuin FB, kai sieltä nyt olisi löytänyt jos haluaa ja nykypäivänä nyt löytää ihan helposti, eikä minunkaan henkilöllisyys mikään salaisuus ole. Tuskin se nyt edes ketään kiinnostaa :) en vaan itse koe olevani kuvauksellinen ja kaunis hymyilevänä kuten vaikka Sanni, en siksi halua ottaa kasvokuvia ja aika harvoin laitan mitään kuvia itsestäni someen. Ei mulle ole muuten ikinä kukaan lukija tullut juttelemaan enkä tosiaan sitä nykypäivänä edes odota, blogien kulta-aika kun on ajat sitten mennyt :)

      Poista
    2. Joo toki kun sulla on ollut niin vahvasti just silmämeikit se juttu niin tavallaanhan se muu siinä ympärillä ei ole niin välttämätöntä jos ei halua julkaista, mutta tuolloin kun minä nuorena löysin näitä blogeja (melkein 15 v. sitten huh huh) niin bloggarit oli mulle jotenkin niitä joita ehkä kadehti (tai ei se varmaan ole oikea sana) mutta katsoi ylöspäin ja halusi tietysti matkia jnejne niin silloin kiinnosti tietysti se koko ihminen siinä myös :') minä olin sun blogin löytämisen aikaan vielä köyhä teini ja ajattelin että wau miten joku nuori omistaa Diorin luomivärejä ja haluan itsekkin :D nyt niitä sitten on

      Poista
    3. Totta muuten, silmämeikit on jotenkin ollut aina se mun juttu ;) eikä, miten liikuttavaa tavallaan ja hauskaa :) kun minähän en ole nuori ollut tuohon aikaan vaan vähän alle 30 v. Ehkä olin jotain 28 kun blogin aloitin? Nyt tulee 42 kohta. Hitto miten pitkä aika!! Mutta siis kyllä, tiedän tuon ylöspäin katsomisen. Olen konkari moneen ig kauneusvaikuttajaan nähden ja suurinta osaa vanhempi. Silti pidän heitä ihan guruina ja seuraan suurella mielenkiinnolla :) se on kyllä hauskaa. Tavallaan fanittaa ja haluaa samoja juttuja :)

      Poista
  2. Todella hienot meikit ja ihana toi kirkas limenvihreä! Onpa pitkä tulla sulla nykyään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan se pitkä, tosin nyt tuntuu lyhyeltä kun leikattiin huonoja latvoja pois ;)

      Poista
  3. Siis heti ajattelin, että sinä saat kyllä vaikka miten "huonolla" paletilla tehtyä aivan uskomattoman kauniita meikkejä! Kiva oli nähdä tuollanen kokonaiskuva. Kaunis oot ja nätit hiukset :) Saanko kysyä mitä kynsilakkaa sinulla on tuossa kuvassa ja tuota paitaa kans katoin, hieno. Oon seurannu alusta asti sun blogia ja ehdottomasti paras. En vaan oo kommentoinu kun nyt vähän aikaa vasta. Ja se pitää sanoa, että vastaat aina tosi kivasti kommentteihin. Jos kysyy neuvoa tai mielipidettä, nii tulee aina hyvä mieli kun huomaan, että vastaat silleen miten sen nyt sanois, silleen "huolellisesti" vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kommentti :) mulle ei hirveästi kommentteja ja kysymyksiä tule niin niihin on mukava vastailla ajan kanssa, jos vaan osaan neuvoa ;) kynsilakka on Dependin 7Day kynsilakka Neon Motion. Saattaa löytyä vielä Kicks myymälöistä. Paita on ostettu Lapinlahti Kruisinki tapahtumasta, niitä löytyy kaapista useammalta vuodelta :)

      Poista
  4. Tosi nätit meikit ja näytät ikäistäsi nuoremmalta. ;) Vau mitkä hiukset.
    Huonolaatuista palettia ei tällaisen amatöörin kannata ostaa, vaikka ihan nättejä värejä paletissa on. Mayhem-sävy on näyttävä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) 42 pärähtää kohta mittariin. Ja kiitos hiuskehuista, vähän ne lyheni kun leikattiin mutta jospa kasvaisivat pian takaisin. Ihan ok paletti, Mayhem sävy se taitaa olla paras :)

      Poista
  5. Ihania värisävyjä, jos ei olisi roikkuvia yläluomia... :D Itsellä myös vihreät silmät, kivaa katsoa miten värit pukee. Ja vitsi miten nuo sun hiukset on upeat! Olin ihan yllättynyt, että ovat noin pitkät. Jotenkin oli muistikuva että sulla on lyhyehkö hiukset tai on ainakin olleet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne roikkuvat luomet mullakin eikä normitilassa mikään meikki näy...ja kiitos muuten teille kaikille hiuskehuista, itse en näistä tykkää..tai siis koen kiharan inhottavana :) en tykkää kiharasta vaan suoristan liki aina. Nyt en ollut ehtinyt suoristaa. Ahdistaa myös tuo pituus kun leikattiin lyhyemmäksi kun ne ehti olla jo oikeasti pitkät :) nyt on taas tavoite kasvattaa paljon. Mulla oli ne tosi lyhyet hiukset. Tavallaan niistä tykkäsin kun ne sai laitettua tosi hienoksi ja niistä sai kehuja tuntemattomilta. Mutta olen myös kuullut että tämä pitkä tukka on parempi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3