keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Tämän kesän lempilakat

Lomalla on jaksanut lakata ja jopa koristella ;) tänään muutamat erilaiset kynnet näillä tämän hetken lempilakoilla...

---------------------------

Depend 7Day Just Wanna Have Sun
Nämä menee kategoriaan kaukaa kauniit :D siis nätti lakka, ei siinä, vielä kirkkaampi persikka luonnossa. Kamera syö mulla neonvärejä. Kynsidecalit oli vaan menneet vähän huonoksi, eivät meinanneet irrota arkista ja painuivat kynnelle huonosti, jäivät vähän törröttämään. Niitä piti tasoitella top coatilla jota tuli sitten liian paksusti, etenkin kun tämä persikka lakka itsessään oli jo tosi paksua. 
Lakat siis kuoriutuivat pois parissa päivässä mutta ei sillä lomalla väliä ollut. 

Kynnethän mulla kasvoi lomalla ihan sikana. Paljon pidemmiksi ja vahvemmiksi kuin tuossa persikka -lakka kuvassa! Niin pitkiksi että mulla ei sellaisia ole ikinä ollut tässä asuessa! Selkeästi siis joko Herome aluslakka toimii tai kesäloma toimii ;) kynnet olivat tuollaiset tasapitkät ja rapsuivat vähän joka paikkaan, yhdestä kynnestä murtui vähän nurkkaa joten koin viisaammaksi leikata tämä mantelin malli takaisin. Tämä se on kuulkaa kotoisa ja ihana. Ja sitten pinkkiä kynsiin, nämä Depsukan kesälakat ne vaan on parraita :)


Puhelimella otetussa kuvassa näkyy paremmin lakan kirkkaus. Rakastan neonlakkoja kesällä koska ne korostuvat ruskettunutta ihoa vasten. Minä en ota rusketusta mutta toki se väkisin tarttuu. Nyt olen vältellyt aurinkoa koska tatuointia ei saanut polttaa ja en käytä aurinkosuojaa, en halua että naamaan tarttuu aurinko. Ja siksi en käytä aurinkosuojaa koska naama lilluu rasvasta jo valmiiksi, suojavoide ei ikinä imeyty kun ei tavan rasvakaan imeydy. Kivittäkää vaan. Mutta pahimpaan aurinkoaikaan istun sisällä ja ulkona olen aina varjossa.



Tatskoista kyseltiin. Vanhoja rumia en esittele ja tässähän piilotettiin yksi sellainen. Eli tämä on Kuopiolaisille tutun Tinon tekemä täällä Iisalmen studiolla. Peitekuva joka yhdistää realistista ruusua old schooliin. Rakastan tätä! Ja haluan lisää ;) tähän ja silmälaseihin meni kesälomarahat mutta ei sillä väliä, en reissaa ja mökötän vaan kotona. Tästä on pidemmäksi aikaa iloa kuin jostain reissusta. Joku haluaa reissata, vaikka ulkomailla ja that´s fine. Jokainen viettää lomansa kuten haluaa :) jonkun mielestä kuva tai tatskat on ehkä rumia mutta itsehän tätä katselen. Ainahan minua on sanottu roskasakkiin kuuluvaksi mutta mulle ihan sama, ei haittaa. 

Olen miettinyt peitekuvaa sata vuotta ja vaihtanut mielessäni mallia. Ikinä en saanut aikaa varattua kun en ollut kuvasta varma. Nyt vaan ihan yhtäkkiä nappasin puhelimen käteen, varasin ajan ja maksoin etumaksun. Sain päähäni että ruusua siihen haluan, se on ajaton kuva ja miellyttää minua pitkään koska rakastan kukkakuoseja, kynsissä ja vaatteissa. Pidän old school tyylistä ja tatuoinneista, siksi esitin ideaa pääskystä, se on lempparini old school tyylistä mustana tai värikkäänä, sekä timantista koska se on kaunis kuvio. Molemmat sain yhdistettynä ruusuihin. Tatuoija suunnitteli kuvan vanhan kuvan päälle, mulla oli vaan toiveena että saa olla vähän hihan yli eikä ole hinnasta kiinni, eli saa olla vähän isompi kuin peitettävä kuva. Ja tälläisen sai tehtyä. Aloin jo suunnitella onko seuraava kuva sitten ensi kesänä ;)



Depend 7Day Saved By The 90`s
Tämä upeus on nähty jo hiljattain tässä blogissa, mutta kun se on kesälakka niin haluan nyt käyttää näitä :) koristeluissa jotkut kynsitarrat jotka liimautuivat hyvin tasaisesti kynnelle ja ripaus glitterlakkaa. Pidin tosi paljon näistä ja kyllä vaan tämä pinkki on lemppari näistä kesä-Depsukoista.



Depend 7Day Neon Motion 
Todella kirkas ja hieno neonvihreä. Ainut että koiran trimmaaja kysyi olenko Käärijä -fani kun mulla oli vihreää lakkaa. Heti tuli olo että en voi lakkaa käyttää, en tykkää mistään Käärijästä yhtään ja ärsyttää ainainen vouhotus euroviisuista. Mutta joku tykkää ja saa tykätä :) minun ei tarvii ymmärtää kaikkea. 
Tämä lakka peittää kahdella kerroksella mutta on aika paksua lakata ja jää hieman epätasaiseksi. Peittelin asiaa koristelemalla timskuilla ja folioilla. En tiedä oliko foliot huonot vai päällyslakka liian nopeasti kuivuvaa, mutta ei meinannut onnistua vai onko se vaan harjoituksen puutetta. Todella kivat kynnet silti!! Ja nämä sai kehuja baarissa kun olin kuskina, sanottiin että olet ihan kynnet laittanut kun olet kuskina. Miespuolinen oli tämä kehuja joten vissiin ihan huomiotaherättävät oli nämä Käärijät ;)

Mikä lakka oli mielestäsi paras? Omistatko vastaavia kirkkaita kesävärejä?


sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Kesäkuun kauneussuosikit ja inhokit

Pitkästä aikaa taas suosikkeja sekä yksi inhokki :) 

-----------------------------

Boho 07 neutraloija

On ku kotiinsa olis palannut kun tämän otti käyttöön. Oranssi on mulle paras sävy neutralointiin koska mulla on violetihtavaa tummuutta nenän pielissä ja uurteissa silmien alla. Tätä vähän siveltimeen tai sormeen ja töpöttää tummuuden pois. Loistava tuote, levittyy hyvin kunhan silmänalusiho on kosteutettu juuri ennen peittämistä, muutenhan tämä on liian kuivakkaa. Pigmenttistä ja peittävää, vahamainen koostumus ei kasaannu vaan miellyttää myös meitä ikäihmisiä. Tuote jota ilman en todellakaan enää pärjää! 

Catrice True Skin meikkivoide ja peiteaine

Yllättävän hyvä kaksikko! En tiedä miten sytyin näihin näin jälkijunassa, olin luullut näitä ei-peittäviksi ällöttävän kuulaiksi ja huonoiksi. Mutta jostain hurahdin näihin ja ostin/tilasin eri sävyjä testiin, ja onhan näitä näköjään Tokmannillakin. True Skin meikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja vesimelonin siemenöljyä. Meikkivoide tuntuu kosteuttavalta ja joustavalta, levittyy vaivatta ja peittää melko hyvin. Oikein hyvä sekaiholle ja varmasti kuivemmallekin. Ei täysin mattamatta eikä älyttömän pitkäkestoinen, pumppukin vähän ruuttaa tuotetta housuille mutta hintaansa nähden ok arkeen!

Peiteaine on tästä kaksikosta parempi. Kosteuttava ja hyvin levittyvä, peittävä eikä korosta kuivuutta tai juonteita. Älyttömän hyvä! Onneksi löysin tämän koska hyviä peiteaineita on tosi vaikea löytää ja kuivakoita en halua käyttää. Hyviä sävyjä näissä molemmissa, kannattaa käydä kurkkaamassa vaikka Tokmannilla jos eivät ole tuttuja vielä. Parempaa peiteainetta et kyllä 3,99 e hintaan löydä! 

Ecotools siveltimien pesuaine

Käytän aina LV palasaippuaa sivellinten pesuun, mutta tätä ostin Riia Koiviston kehumana. Eikä tarvinnut pettyä! Pesee jopa meikkivoidesiveltimet puhtaiksi! En yleensä käytä siveltimien omaa pesuainetta koska on tullut vaan pettymyksiä vastaan. Mutta tämä oli kohtuuhintainen, hyvin pesevä vähällä määrällä ja siveltimet jää mukavan tuntuisiksi. Lämmin suositus :) 

Mossa misellivesi

Kun aukaisin tämän pullon, olin että hyi stana mikä haju! Sellainen kuvottava mansikkaviini, ihan hirvee. Kuvailisin tuotteen tuoksua "käyneeksi" jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Pystyn kyllä käyttämään tämän pois mutta lähinnä siveltimien putsailuun. En osta ikinä uudestaan, harmi jos se vadelma miselli on poistunut ja tuli tämä paska-mansikka tilalle.  

Muilla millaisia kokemuksia näistä tuotteista?

keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

3 erilaista kiinnityssuihketta rasvoittuvalle iholle

No niin nyt korvat hörölle jos etsit kesäksi meikin kiinnittävää ja rasvoittumista hillitsevää suihketta. Nämä kaikki ovat meikin kiinnityssuihkeita ja mulla on siis pintakuiva sekaiho jolla on taipumus rasvoittua. Ja nyt kesällä se on epäpuhdas, kiiltää herkästi ja lilluu rasvasta. Tämä postaus on siis kirjoitettu minun näkökulmastani ja vertailen tässä kolmea erilaista meikin kiinnityssuihketta kesämeikissä. Talvella nämä käyttäytyvät erilailla mutta nyt teki mieli kirjoittaa vertailu tästä kolmikosta, jotenkin luulen että siellä ruudun takana on muitakin ihon kiiltelystä kärsivää?

Urban Decay All Nighter Ultra Matte Setting Spray
Kiinnityssuihke joka kontrolloi ihon öljyisyyttä, vähentää ihon kiiltelyä ja pitää meikin paikoillaan koko illan ajan. Pullo lupaa koko päivän pysyvyyden! Sisältää kaoliinia josta olen tykännyt rasvoittuvan ihoni kanssa. Suihke maksaa 38 euroa. 
Olin tästä suihkeesta todella innostunut, odotin että tämä on vieläkin mattaavampi ja pitkäkestoisempi kuin All Nighter! Tämä kannattaa ravistaa kunnolla jos et halua naamaa täyteen valkeita puuteriläikkiä ( kaoliinia? ). Ja sitten X ja T -muotoiset suihkaukset ja leyhyttely. Suihke kyllä mattaa kasvot mutta samalla ikävästi korostaa puuterimaisesti ihan kaikki ihokarvat, Parin tunnin päästä piti jo painella kiilto pois t-alueelta ja lisätä puuteria. Illalla painelin kiiltoa pois vessapaperilla, aamulla oli suht ok kiillon paineltua pois mutta piti pestä meikit äkkiä pois. Olin siis yökylässä jossa nukun meikit naamassa, mutta meikki oli minulla vain illasta aamuun. Pullon kyljessä lukee "all day wear" joka ei valitettavasti täyty, mutta se taitaisi olla liian hyvää ollakseen totta ;) 

Urban Decay All Nighter Setting Spray
Minun ja monen muu kestosuosikki! Meikin kiinnittävä hienojakoinen suihke. Lupaa pitää meikin kiillottomana ja raikkaana jopa 16 tuntia. Estää meikin valumista, halkeilua ja tahriintumista. Tämä ei sisällä kaoliinia kuten matte versio mutta on samanhintainen. Kumpikaan näistä ei muuten kuivata ihoa tai tunnu kiristävältä. Tämä on ollut paras kokeilemani suihke etenkin jos meikkivoiteena on Estee Lauder Double Wear ja IT Cosmetics irtopuuteri, ja mikäli iho on kuivempi eli meikki pysyy paremmin.
Tämä suihke tasoittaa meikkipohjaa mutta ei tee sitä mataksi. Parin tunnin päästä painelen jo kiiltoa pois mutta tämä tuntuisi antavan lisää pysyvyyttä, ja yleisesti ottaen tämä nyt on ollut luottotuote johon palaan kun en parempaakaan ole löytänyt. Kallis hankkia mutta kestääkin sitten tosi pitkään. Hienojakoinen sumu ja laadukkaan oloinen tuote kuten UD meikit yleensä ovat. Ei pidä täyttä lupausta kiillottomuudesta mutta olen jo luovuttanut että täysmattaa suihketta ei taida löytyä...

MAC Prep & Prime Fix+ Matte
Tämä oli mulle uusi tuttavuus, en ollut ennen tätä Fix+ versiota käyttänyt enkä kuullut kenenkään tästä puhuvan. Rakastuin tähän ensisuihkaisulla! Ihoa virkistävä, öljyisyyttä ja kiiltoa hillitsevä koostumus. Verrattuna tavalliseen Fix+ suihkeeseen tämä sisältää silicaa ja tämä pitää ravistaa kunnolla ennen suihkimista. Muuten on kasvot täynnä valkeita puuteriläikkiä :) suihkutan kasvoille T ja X:n muotoisesti. Ja tämä on ihana, tekee kasvoille mattaisen puuteripinnan joka näyttää kuitenkin tasaiselta eikä liian puuteriselta. Ei jää kiinni ihokarvoihin. Kyllä tämänkin kanssa kasvot alkaa kiillellä mutta kiilto pysyy kurissa vessapaperin painelulla. Fix+ Matte maksaa 31 e ja pullo on hieman pienempi kuin UD. Pidän tätä tämän testin parhaimpana tuotteena, jostain syystä tämä pitää meikin meikin siistimpänä pidempään kuin UD ja hieman mattaisempana silican ansiosta. 

Kyllä mun kohdalla on aina selkeä ero käytänkö suihketta vai en. Paras löytämäni kolmikko on tämä. Nuilla kahdella All Nighterilla ei hirmu suurta eroa ole, ehkä tuo Matte on puuterisempi mutta ei se vaikuta pysyvyyteen. Luottocombo on Smashbox silikoni primer, EL DW, IT irtopuuteri ja All Nighter suihke. Talvella se pysyy yön yli hyvinkin siistinä, jopa seuraavaan päivään. Tälläisellä hikikelillä ei :/ en tällä kelillä edes rasvaa naamaa, pelkkä hoitoneste riittää, maksimissaan seerumia perään.

Oletko kokeillut mitään näistä? Vai löytänyt jonkun vielä paremman oikeasti mattaavan?


sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Catrice The Joker Eyeshadow Palette

Jokeri pokeri poks...tänään siis esittelyssä Catricen Jokeripaletti. Jonka tiesin surkeita arvosteluja saaneeksi mutta kun se oli viimeinen kappale Tokmannilla, se oli pakko ostaa. Oli myös sitä vihreä-kultaista palettia mutta se oli niin lämmin eikä niitä vihreitä sitten tule käytettyä niin paljon kuin violetteja...

En kamalasti välitä Catricen meikeistä, olen kokeillut paljon huonoja mutta tosi hyviäkin on löytynyt. Ja ihan tosi hyviä jotka on pitkäaikaisia suosikkeja. Yleisesti kuitenkin Catricen luomivärit ei minusta ole hintansa väärtejä mutta taas meikkivoiteista osa voisi olla hintavampiakin. Vähän sama kuin essence mutta essence on ehkä vielä enemmän nuorisolle suunnattu. 

Jokeripaletin halusin koska se oli niin makea ulkoasultaan ja holografiselta kannen kuvioltaan. Ja olen aina tykännyt Jokerista Batman elokuvissa. Tiesin tämän siis surkeaksi mutta kai mulla on joku viha-rakkaussuhde näihin meikkeihin. Minun oli pakko saada tämä vaikka se olisi huono :)) tai ei huono mutta pigmentti on heikonlaista. Mutta ajattelin että kai tällä jotain violetin tapaista meikkiä voisi saada aikaan. 

Paletti on hienosti suunniteltu ja ulkoasu on suurin innoittaja ostamiseen. Hauskasti nimetyt värisävyt ja jännän muotoiset napit. Puolet mattaa, puolet shimmeriä, tai ehkä tähdenmuotoinen Mayhem näyttää enempi glitteriltä. 

Tässä halo eyes -meikissä sisä- ja ulkonurkassa lämmin mattavioletti Lucky You, varjostus vaalean lilalla Enigma ja luomen keskellä hailakka lime Maniac. Nyt kesäksi ei tehty tummaa palkkiraita -tukkaa vaan raidoitettiin vaalealla ja etuosassa mulla on vaaleat palkit, jotka on vielä liki valkeat kun tumma tyvi ei pukkaa. Siksipä siis tälläinen hempeänpuoleinen meikki sopii mulle nyt ihan hyvin. 

Tämä violetti meikki on tehty varjostamalla sävyllä Chaotic ja tummentamalla ulkonurkasta Grimacella. Keskelle luomea halusin shimmeriä ja hinkutin kolmea erilaista paletin violettia shimmeriä ja totesin että niillä ei tee kerrassaan mitään. Vasta sävystä Havoc sai jonkunmoisen shimmerin keskelle luomea mutta tulipahan mieleen ne essencen Disney -paletit...jotka oli aikamoista kuraa ja niiden jälkeen lopetin luomivärien ostamisen essenceltä. 

Tässä meikissä sisänurkassa ja kulmaluulla vaalea sävy muualta. Keskellä luomea kullanvihreä? tai limenvihreä kulta? Mayhem. Ulkonurkan varjostus Jester -napin violetinsininen osa, on muuten pigmenttinen se ja hyvä niin. Varjostus Lucky You. Tykkäsin ihan sikkenä tästä meikistä ja sai muuttumaan mielipiteeni paletista vähän parempaan suuntaan :) olisin toki voinut asetella glitteriä vieläkin ylemmäksi ja rohkeammin sisänurkkaan päin mutta oli tälläinen testaus. Mayhem varisi yllätys yllätys tosi paljon ja piti levittää sormin, siveltimellä ei onnistunut. Ja olen vähän huono sorkkimaan sormilla ihan tuota sisänurkkaa :)

Sama Mayhem -meikki puhelimen kuvilla. Tämä meikki sai Instagramissa kehuja, tässä näkee miten se meikki ei kuitenkaan näy luomen ollessa rentona. Mutta glitter näkyy! Ja hienosti näkyykin, olispa muuten bilemeikissä hieno yksityiskohta ;) 

The Joke`s On You on itsessään jämäkkä ja hyvänmallinen paletti. Siinä on iso peili joka on ihan pätevän tuntuinen. Ei siis mikään halpa ja heppoisa. Ulkonäöllisesti kiva ja sellainen keräilyjutska mulle enempi. Paletissa on puolet mattaa ja puolet shimmeriä, shimmereistä ehkä puolet on kelvollisia, loput mitäänsanomattomia. Mattavärien pigmentti varmasti kelpaa kevyemmin meikkaavalla mutta itselle vähän njääh, toki paletissa oli muutama voimakkaampi matta jolla itse saan sitä varjostusta. Mutta tämän pigmentti "ongelman" tiesin palettia ostaessa. Tämä taisi maksaa jotain 16 e joka on aika paljon minusta Catricen paletista. 

Joko olette huomanneet mistä paletista tämä on innoituksensa saanut? No Jeffreen Blood Lustista tietenkin ;) se on huippu paletti ja siksi kai ajattelin tästäkin pitäväni, onhan värimaailma niin identtinen, pigmentti vaan eri luokkaa ;) jos näitä vielä haluaa niin Notino lienee ainoita josta löytyy Catricen Jokeria ja essencen Harleyta ;)

Iskeekö Jokeri? Ostitko kokoelmasta mitään?


keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Päivän meikki - Urban Decay Naked Ultraviolet

Minulta toivottiin uusintapostausta Urban Decayn mielipiteet jakavasta Naked -perheen Ultraviolet paletista. Tämä paletti onkin alkukankeuksien jälkeen yksi lemppareitani joten toteutin toiveen mielelläni :)

Olin tästä paletista alussa niin innoissani, wautsi mitkä värit, kylmää violettia ja kokonaisuus niin kiva. Pettymys oli valtaisa meikatessa, oikean reunan violeteissa ei oikein pigmentti riitä ja värejä saa hinkata siveltimeen :/ mikä se tälläinen Naked -paletti on kun alussa ne oli niin hyviä? Yritetäänkö liikaa jatkaa sarjaa väkisin kun olisi pitänyt vaan antaa olla?

Toivottiin meikkejä joista saisi inspiraatiota paletin käyttöön. Lopulta tästä tuli yksi mun lempi-Nakuja kun luovutin ja ajattelin että tällä tulee sitten vaan tälläisiä eteerisen hempeitä meikkejä. Paletin vaalea turkoosi on Lucid on ihan mun lempisävyjä kaikista paleteistani, se pelastaa niin paljon! 

Käytän usein Lucidia keskellä tai koko luomella. Tässä käytin sitä koko luomella, ulkonurkassa pinkki sävy Warning ja varjostuksessa matta lämmin ruskea Hacked. Rajaus violetilla eyeliner kynällä. Tämä on yksi kaikkien aikojen lempimeikeistäni ja sellainen oma signature meikki, tämän teen jos lähden rehveille tai bilettämään. Tämä korostaa hienosti vihreitä silmiäni sekä omaa viileää väritystäni. 

Tämä meikki pompauttaa vihreät silmät esille! Koko luomella persikka Dazed, ulkonurkassa violetti Cyber Punk, varjostus Hacked ja musta vahva kynä eyeliner. 

Hempeämpää eli koko luomella paletin mattavaalea violetti Optimized, sisä- ja ulkonurkassa ripaus Warning -sävyä joka on lämmin pinkki. Varjostukseen sekoitin paletin kahta vaaleaa lämmintä ruskeaa eli Mind Slipia ja Hackedia. 

Ja tämä viimeinen kans rehvimeikki eli Lucid koko luomella, eikö olekin upea sävy! Ulkonurkassa vahvemmin Cyber Punk ja Purple Dust joka on tummempi glitter violetti. Varjostus taas Hackedilla. Ja Morphe Make It Big tussiliner joka kestää, mutta sitä ei saa korjattua jos rajaus menee vtuilleen. Niinku tässä :))

Periaatteessa siis Ultravioletissa ei ole montaakaan sävyä mitä en käytä. Tummin Digital, variseva inhottava glitter Purple Dust ja samanlainen glittersävy V.R. 9 muuta sävyä mulla on kovassa käytössä ja esim Lucidissa alkaa olla kuoppaa. Ei siis mikään hukkapaletti minulle vaan alkukankeuksien jälkeen yksi parhaita palettejani! Toki toivoisin vähän enemmän pigmenttiä ettei tiettyjä sävyjä tarvii hinkata, mutta tykkään kyllä paletin tekemästä lopputuloksesta joka on hempeän kaunis ja eteerinen.

Tämä paletti taitaa olla discontinued, eikä saa enää ainakaan suomesta :/ jos siis omistat niin nauti siitä. Mun mielestä nämä kaikki meikit on nättejä ja kylmänpuoleisia sävyjähän tässä suurin osa on, mutta muutama lämpimä löytyy myös.

Omistatko Ultravioletia, kerro mielipiteesi! Tai osuiko joku meikki näistä erityisesti silmään?


sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Toukokuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Viime kuu meni ihan ranttaliksi niin tässä kuussa ei kosmetiikan ostaminen kiinnostanut. Meni yli puolen välin kuuta ennenkuin muistin että pitäisköhän tämäkin postaus tehdä...kun ei ollut tullut ostettua mitään muutakuin kaupasta pari pientä juttua jota en jaksa kuvata, ne meni heti käyttöön. Milin suosituksesta Catricen ripsentaivuttimet ja jotain sheet maskia Prismasta...varsinaisia "oikeita" ostoksia sitten nämä tilatut:

Lykolta tilasin kynsille uusia tuotteita testiin. Onko **Herome kynsienhoitotuotteet teille tuttuja? Mulle ei. Otin kynsiöljyn ja kynnenkovettajan. Testaillaan ;) Maria Nilan öljy on bonuspisteillä hankittu. Lykon tilaus alekoodien kanssa 24 e.

Kicksiin tein tilausta bonuspisteillä ja alennuksilla. Huulimeikit oli alessa joten Fentyn kiiltoja joista tykkään ihan älyttömästi! Halusin tuon "jääkiillon" ja Hot Chocolitin jota on kehuttu. Tykkään ihan hulluna kaikista testaamistani **Fenty Beautyn meikeistä vaikka en mikään Rihanna -fani ole, mutta ne meikit on TODELLA hyviä. esim tämä **Pro Filt`r Matte meikkivoide on peittävä, matta mutta ei kuivattava ja silti pitkäkestoinen iholla. Aion ostaa sitä lisää, EL DW:n lisäksi paras kokeilemani meikkivoide ikinä. Lisäksi kesäisiä kynsilakkoja joita löytyy **uutuuksista. Kicksulin tilaus 63 e. 

Hoitoaineista mulla on aina huutava pula, en tiiä miten niitä kuluu niin sikana mutta shampoota ei? Tokmannilla klubilaisille nämä oli 5 e purkkinsa joten pari tuli hamstrattua. Tykkään näistä kunhan ei käytä jatkuvasti, silloin latistaa.

Normalissa kävin pyörähtämässä kun nämä kaksi tuotetta on olleet mielessä. Ei maksaneet kuin 8 e että ei suuri konkurssi jos en tykkää ja voin antaa veljen tytöille jos eivät sovi itselle. Nuoriso ainakin käyttää. 

Ja siinäpä ne ;) viikolla mulla oli optikolle aika ja varma tieto oli jo mennessä että lasit on pakko hankkia. iKäNäKö on vahvasti ollut läsnä parina viime vuotena ja nyt huomaan että en näe pieniä tekstejä tai jonkun matkan päässä olevat tavarat menee "mössöksi" silmissä. Mullahan on alakoululaisena ja ajokortti-ikäisenä vielä lasit ollut, sitten ne vaihtui piilareihin ja muistaakseni jossain rahapulassa joskus käyttö vaan jäi ;) hyvällä tuurilla ennen juhannusta saapuu uudet rillit, otin kahdet kun oli tarjous että kahdet lasit yksien hinnalla :D sitten opetellaan elämistä niiden kanssa, lähinnä ettei riko niitä tai unohda mihinkään.

Mitä ostoksia sinä teit tässä kuussa?