keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Testissä Ikilalo Lash Method ripset

Siis nämä on jo vanha juttu enkä ollut millään tavalla näistä ikinä kiinnostunut, mutta jotenkin yhtäkkiä hurahdin ja oli pakko saada :) tilasin aloituspakkauksen sekä sinisiä ja violetteja tupsuja. En halunnut pelkkiä mustia ripsiä vaan leikitellä heti alusta alkaen! Mulla on vihreät silmät joiden keskellä rusehtavaa, sininen sopii mulle tosi hyvin, kuten myös violetti. Ja tottakai pitkiä ripsiä piti olla sekä kaarevuutta, lähdin opettelemaan tätä hommaa 203 ripsillä. Ei kiitos luonnollisuudelle ;) 

Tilasin ripset Beyond.fi verkkokaupasta ja ne saapuivat päivässä. Kävin hakemassa paketin heti ja seuraavana päivänä rupesin rakentamaan ensimmäisiä Ikilalo ripsiäni. Kannattaa seurata Ikilaloa Instagramissa, siellä on videoita asennuksesta ja poistosta, itse käytin apuna Kaisan tubevideota. 

Ensimmäisellä kerralla mulla meni yli 2 tuntia ripsien laitossa :D aloitin asennuksen sisänurkasta kuten neuvottiin, ja siinä meni pieleen. Mulla on sisänurkassa pienet ja hennot ripset, eikä ne ripsienpidennyksetkään niissä pysyneet, muistan sen. Ekalla kerralla laitoin myös liimaa aivan liikaa ja suoraan ripsiosioon. Se oli kamalaa sähläystä liiman kanssa ja sitä oli hirmu köntit, ne näkyivät päivänvalossa ja pidinkin ensimmäisiä ripsiä vain 3 päivää. Hyvin ne pysyivät ja poistaminen oli tosi helppoa Garnierin kaksifaasisella silmämeikinpoistoaineella jota ostin tätä revohkaa varten.

Toisella asennuskerralla laitoin liiman ripsirajaan, annoin ihan hitusen kuivua ja aloin vaan asentamaan ripsiä osio kerrallaan. Aloitin iiriksen kohdalta ja halusin siihen värilliset osiot korostamaan silmien väriä. Muualle asensin mustia osioita ja viimeisenä sisänurkkaan sen mukaan mikä siihen mahtui. Näin onnistui paremmin ja aikaa meni ehkä tunteroinen.

Starttipakkaus oli hyvä ostos ja sillä oli helppoa lähteä liikkeelle. En ole vielä mestari tässä asennuksessa ja liimailussa, mutta tekemällä oppii. Mulla on oikea käsi välillä kipeä, tenniskyynärpää ja ranne ei taivu, mutta kyllä nämä tärisevillä käsillä onnistuvat. Liimaa on ollut silmässä ja alaripsetkin liimautuneet mutta se on opettelua. En tajunnut tarkistaa ennen ostoa onko liimassa ja sealerissa propyleeni glykolia ja onhan niissä, mutta jostain syystä nämä eivät ole ärsyttäneet silmiäni muutakuin loppuvaiheessa, kun ripset ovat olleet monta päivää. 

En osaa meikata silmiä näiden kanssa mutta toisaalta nämä helpottavat elämää. Huomattavan paljon! Kasvojen meikkaaminen on nopeampaa kun ei tarvitse nyhrätä silmiä. Kissarajausten teko on mulle haasteellista ja siihen menee aikaa. Töihin selviää nopeammin kun silmien meikkaaminen jää pois, ja aina on freesimmän näköinen kun on ripset päässä. Mulla on tosi raskaat luomet ja tihrusilmät niin pitkät ripset tuo ilmettä, ja joskus voi olla meikittä ja "luonnollinen".

Ripsiä olen tykännyt pitää jonkun nelisen päivää, sitten ne minusta alkaa näyttää likaisilta ja liima/sealer näkymään. Ne myös tuntuvat törkyisiltä ja alkavat jotenkin tuntumaan silmissä. Ripsiä ei irtoa kasvoja pestessä tai suihkussa, mutta halutessaan ne saa helposti suihkussa pois ilman hankaamista. Omia ripsiä ei lähde mukana vaan ripset irtoavat siististi ja loput otan pois Garnierin silmämeikinpoistoaineella. En ole pitänyt näitä koko aikaa ja ollut välillä viikon ilman. Että saa käytettyä luomivärejä :) mutta sitten on taas kiva tehdä ripset ja kyllä näiden teossa kokoajan kehittyy. Omat ripset eivät tosiaan ole vahingoittuneet enkä ole huomannut niitä irtoavan, mutta kun olen ripset tehnyt, en niihin liiemmin koske vaan annan niiden olla niin pitkään kuin pysyvät. En meikkaa silloin silmiä ollenkaan :) 

Ripset sopivat ihmiselle joka jaksaa näpertää ja jolla ei ole aikaa käydä ripsihuollossa. Kyllähän nämä ovat myös edullisemmat mielestäni. Somessa kannattaa seurata #ikilalolashmethod ja tubesta löytyy asennusvideoita, en sen enempää ala sitä neuvoa kun homma on itsellä vasta alkutekijöissä. Tyytyväinen olen kuitenkin ollut ja ripset tuo kivaa ilmettä lookkiin. Lomalle tai viikonloppureissuun nämä ovat oivalliset :) siniset ja violetit ripset on kiva lisä, taitaa niitä olla myös pinkkejä. Vapuksi tein toooosi pitkät sini-violetti-mustat ripset. 

Ripset tilasin Beyondilta ja sieltä kannattaa lukea arvosteluja, ja pohtia mitkä ripset olisi omaan silmiin sopivat. Ainakin kesäksi nämä on ihanat, ei huolta leviävästä silmämeikistä....

Onko sulla kokemuksia näistä tai kiinnostaisiko kokeilla?


sunnuntai 12. toukokuuta 2024

essence Harley Quinn kynsilakat

No joo nämä essencen Harley Quinn meikit sai minut sekoamaan :) en ollut ikinä katsonut mitään Suicide Squad leffaa kunnes HBO:lta tölläsin jonkun ja ihastuin siihen, sitten piti katsoa ne kaikki :) ihan hauska hahmohan tämä Harley on ja Barbien kävin kattoo leffassa, ja nyt vasta älysin että sama näyttelijä :DD

Kokoelmassa tuli kaksi kynsilakkaa jotka halusin molemmat. En välitä muuten essencen kynsilakoista mutta nämä oli holoja, ja keräilykappaleita niin pitihän ne olla...

Harley Quinn kokoelman molemmat kynsilakat ovat siis holoja joita essencellä on vähemmän näkynyt, vai ollenkaan? Pinkinpunainen XOXO, Harley vissiinkin, jumalauta kun minä en näe pientä tekstiä pullon kyljessä :D nätti sävy, samanlainen kuin Picture Polish Jazz. Ihan samanvärinen. Tosi kiva pinkinpunainen, mun mielestä neutraali sävy. Tai vähän lämpimään taittava. 

Sininen hololakka on nimeltään Chaos Queen. Tämä on nätti neutraali haalea sininen. Kuten pinkki lakka, tämäkin peittää kahdella kerroksella ja on hyvä lakattava. Ei jätä mitään viiruja tai muitakaan ongelmia. Eihän nämä hirveesti pysy, kuten ei holot ikinä minulla. Mutta sen mitä pysyy, sieviä ovat.

Harmi kun tottakai oli harmaata ja pskaa kun yrität holoja kuvata. Tottakai, se on varmaa. Mutta kovin nättejä ovat ilman aurinkoakin, hologrammi on sellainen linear, kuten A England lakoissa Ihan samanlainen ja niistähän mä tykkään.

Mitä tykkäät näistä lakoista, hankitko näitä?


keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Touko-kesäkuun käyttismeikit

Ihan uskomatonta että taas on aika valita käyttismeikit, ja tällä kertaa valitaan touko- ja KESÄKUUN meikit!!! Siis kesäkuun!! Ja mullahan alkaa kesäloma jo toukokuun lopulla, miten tämä aika juoksee näin? Ennen odotin kesälomaa kieli pitkällä, oli ihana kun sai tehdä reissuja ja olla vapaa. Oli mukava kun oli parisuhteessa niin suunnitella juttuja yhdessä. Nyt ajatus kesälomasta vaan masentaa, onneksi saan pitää sen pätkissä että ei tarvii olla pitkää kuukautta miettien mitä tekee. Elokuussa on vielä viikko lomaa. 

Mietin monesti loman ottamista rahana, mutta siinä vaan verottaja voittaa ja varmasti teen itseni jossain vaiheessa hulluksi, nytkään kun en vuoteen ole ollut lomalla. Mutta pitikös meidän se meikkilaatikko päättää, jäin jaarittelemaan lomasta mutta nämähän tulee osaltaan olemaan lomameikkejä. Huhtikuussahan minä nämä valitsin ja huhtikuu taas tuntuu tyyliin talvelta vielä ;) luntahan on vielä vähän kinoksina, jospa äkkiä sulaa pois...

Meikkipohjatuotteet näyttävät tältä. Välisävyjä kaikki, käytän sen aikaa kun hyvältä näyttää. Primerina Smashbox Control Mattifying Primer joka on ihan superhyvä pysyvään meikkipohjaan! Siloittaa ja tasoittaa ihon. Meikkivoiteita vaihtelen fiiliksen mukaan, Catrice HD on kestosuosikki koska on matta, levittyy hyvin ja tarvittaessa pysyy. Dior Forever Skin Glow on ihana luksustuote, näistä hohtavin mutta tämän kohdalla glow on aikuiselle iholle sopivaa, ei sellaista rasvaisen hehkuvaa. Pysyy silti sairaan hyvin, todella todella upea meikkivoide!

Smashbox Studio Skin Full Coverage on alelöytö varmaan parin vuoden takaa, en ole varma myydäänkö enää. Mutta peittävä ja mattainen on. Tässä kuussa ostin muutaman uuden meikkivoiteen koska tarvitsen enemmän arkituotteita ja sävyjä. Näistä osa on kohta väärän värisiä. esim tuo Smashbox on talvisävy ja Dior ihan kesäsävy. MAC Fix+ Matte on rasvoittuvan ihon ystävä ja ihan huipputuote. Vähän vertailen onko tämä vai UD All Nighter parempi, mutta tämä on parhaita ikinä käyttämiäni mattasuihkeita!

Puuterit ja peiteaineet. Tässä on nyt uusia mukana :) puutereina OPV Beauty irtopuuteri jonka olen saanut Boxycharmissa. Todella hyvänoloinen, ei kimalla mutta ei ole täysmatta. Ihana luksuspakkaus :)   Loracin Baked puuteri vaikuttaa myös hyvältä, näitä kahta käytän siis arkena. IT Cosmetics Bye Bye Pores kivipuuteri sitten pysyvämpään mattaiseen meikkiin. Ja pienin purkki on se iänikuinen Laura Mercier silmänaluspuuteri. Whamisan silmänympärysvoidetta laitan aina ennen niiden meikkaamista. 

Silmänaluset neutraloin Maybellinen Brightener sävyllä, peiteaineina Nabla Light Peach ja Catrice Cool Cashmere. Erittäin hyvä muuten tuo Catrice True Skin, Nabla on tosiaan paljon kuivempaa tavaraa. Sytyin tähän Catriceen ilmeisemmin liian myöhään, en tiedä miksi en tästä aiemmin kiinnostunut, ennakkoluuloja kai...

Iholle contouria, bronzeria, poskipunaa ja highlightia. Joka päivä kaikkee :D theBalmin Bahama Mamaa yritän kuluttaa pois, kuten myös Make Up Storen Masai contour sävyä. Poskipunista MAC Don´t Be Shy ja Physicians Formulan Rosy Pink, iänikuiset mutta hyvät joka päivän sävyt. Highlighterina MAC Lightscapade, mukaan myös Fenty Beauty How Many Carats? ja Lottie Londonin paletti, nämä molemmat on sellaisia glitterpommeja kun taas MAC hillitympi. Ai niin ja Jeffree Ice Cold joka on niin ihku että.

Silmät meikkaan näillä ellei ole ripset päässä. Wet n Wild primer jonka päällä MAC Paint Pot Painterly. Tuplapohjustus siis. Rajauksiin essence Stay & Play Verry Berry, Physicians Formulan musta tai Tynt Beautyn violetti kajal. Bobbi Brownin purkkirajaus silloin tällöin ja ripsarina MAC 38 eli Extended Play Gigalash. Paras ikinä. Kulmat teen Make Up Storen paletilla aina vaan...mitäpä sitä täydellistä vaihtamaan. Kulmapigmentoinnit pitäis tosin käydä vahvistamassa kun ovat haalistuneet. 

Luomivärejä pitää olla yllinkyllin. Tosin nyt nämä on vähemmällä käytöllä kun on ripset. Mutta tykkään vaihdella näitä ja on tavallaan ihana shoppailla omassa kaupassa, aina löytyy joku mitä ei ole miljoonaan vuoteen käyttänyt :DD

Kaksi alinta eli ABH ja UD on pannuprojektissa, niistä saatan käyttää vaaleimpia sävyjä mutta varsinaisia koko meikkejä harvemmin näillä teen. Jeffreen Gothic Beachin kans tutustutaan vielä ja jotain voi siitäkin välillä sipaista. 

Nyt on tosiaan nuo räpsyttimet silmissä niin luomivärit on vähemmällä, mutta näitä haluan käyttää; Jeffreen Cremated, Weirdo ja mini Orgy. MACilta Stranger Things paletti Hawkins Class Of 1986, en ole edelleenkään sitä sarjaa katsonut :D pitäis!! Ja tuo Semi-Sweet Times Nine, hyvä peruspaletti. MAC luomivärit on todella ihania! 

Lethalilta Nightflower paletti joka on tajuttoman hieno ja hyvä. Anastasialta Nouveau ja pikku-Hipun syömä Smoky, edelleen hengissä! Diorilta Secret Charm, Atlantique ja Sundeck. BeautyActilta Lilac Mania. Nätti mutta surkee pigmentti noissa violeteissa :/ mattavärejä käytän usein varjostussävynä ja yhdistelen sitten muihin paletteihin.

Huulimeikeissä suosin vaan nudesävyjä ja nämä on nyt kulutuksen kohteena. MAC Creme D`Nude, Make Up Store Mocha Sorbet, NYX Cinnamon Roll ja MAC Nymphette. Rajaan huulet Anastasian Deep Taupella tai MAC Stonella, molemmat sikahyviä nudekyniä kylmälle iholle. Tykkään oikeastaan vaan tuollaisista kovista puukynistä, pehmeet kynät mössööntyy.

Siinäpä ne oli! Mitä tykkäät mun keväisestä meikkilaatikosta?

sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Huhtikuun loppuneet tuotteet

Huhtikuun loppuneiden vuoro. Ihana kyllä kun on kevät vaikka aika hitaasti se tuntuu hiipivän tänne Ylä-Savvoon. Etelässä vihertää tyyliin ja kasvit on nupullaan kun täällä vielä kinokset sulaa. En halua edes ajatella Pohjois-Karjalaa mikä talvikeissi siellä on vielä menossa :/ mutta tänään loppuneet ja niitä kertyi kassiin aikamoinen pino.

Ihonhoito

Skinfood Black Sugar Perfect Cleansing Oil
Puhdistusöljyjen Mersu :) kiva tuntuma iholla, pesee meikit hyvin pois ja emulgoituu iholta. En kuitenkaan osta nyt öljyputsaria kun ripsien takia ei voi käyttää, ja tämäkin pullo kesti mulla sata vuotta ja kyllästyttyäni pesin tällä meikkimunia. Niihin öljy on kans tosi hyvä, lähtee meikkivoide paljon paremmin pois. Kandee kokeilla. Tälle öljylle 5/5

Garnier Micellar Cleansing Water
Gartsun misellit on aina perushyviä valintoja, käytän meikinpoiston viimeistelyyn, siveltimien putsailuun ja silmänalusten pyyhkimiseen meikatessa kun olen kova sotkemaan. Nämä ei ärsytä silmiä eikä tunnu kuivattavan ihoa. 5/5

Mádara Balancing Toner
Varsinaista kasvovettä tulee harvemmin nykyään käytettyä, mutta tämä oli ihan kiva. Jotenkin korvaa sitä misellivettä mutta valitsen aina jommankumman, ehkä mieluummin misellin kun se poistaa meikinjäämät. Tämä kasvovesi ei kuivattanut ihoa vaan juurikin tasapainotti rasvoittuvaa sekaihoani. Hyvä tuote! 5/5

Bi-Es Blossom Garden Deodorant
Ihan kivan kukkaistuoksuinen dödö, mulla taitaa olla näitä muutamaa erilaista. Näitten hajuvedet ei pitkään tuoksu mutta dödö ihan ok. 4/5

Carmex Moisturizing Lip Balm
Tämä purkkiversio on kyllä tosi hyvä kosteuttaja vaikkakaan ei niin hygieeninen kuin puikko. Mutta paras huulirasva ikinä, uusia jo pari kappaletta hankittu...5/5

Baylis & Harding Wild Fig & Pomegranate suihkujutut
Joulukalenterin suihkutuotteita, ihan kivoja ja voisivat olla hyviä lahjaideoita. 4/5

Garnier Hyaluronic Cryo Jelly Anti-Fatigue Sheet Mask
Ihoa viilentävä jellynaamio. Tää on minusta tosi hauska mutta jos et tykkää kylmästä tunnusta, kierrä tämä kaukaa! Parhaita Garnierin naamioita, rauhoittaa ihoa ja jos olisi turvotusta niin takuulla tämä sen poistaisi :) 5/5

Garnier Moisture Bomb Super Hydrating + Skin Barrier Strengthening Night Sheet Mask
En ymmärrä yö -sanaa tuossa enkä ole perehtynyt onko tämä joku yönaamio, tuskinpa. Mutta perushyvä näitä Garnierin, tulee ostettua mutta tämä ei varsinainen suosikki näistä ole. Kosteuttaa kuitenkin tosi hyvin :) 3/5

Garnier Moisture Bomb Super Hydrating + Anti-Fatique Sheet Mask
Kiva laventelinaamio, tuoksu on mieto että ei kannata hätkähtää. Kosteuttaa ja istuu hyvin kasvoilla, eipä sitä muuta tarvitse. Harmi kun Normal nosti näiden hintoja, maksavat nykyään 2 e. Ei ehkä tule niin hamstrattua enää...4/5

Èsfolio Hyaluronic Acid With Peach Essence Sheet Mask
Edullisia markettinaamioita. Hyvä istuvuus mutta ei paras kosteutus, iho tais olla elähtänyt ja kuiva kun tämän naamion jäljiltä piti laittaa seerumit ja voiteet. Mutta toki näitä halpoja tulee ostettua uudelleen :) 4/5

Tony Moly Fresh To Go Pineapple Sheet Mask
Mun suosikkeja! Ihania tuoksuja näissä, iso pakkaus edullinen ostaa ja nämä istuvat kasvoille täydellisesti. Jotenkin niin ihanan raikkaita ja oikeasti virkistäviä. Pitää saada näistä lisää...5/5

Frudia Vitality Cactus Sheet Mask
Hyvä kangas, ihan kiva istuvuus. Seerumia ainakin oli tosi runsaasti ja sitä riitti vielä parillekin ihonhoito kerralle tämän jälkeen. Pitäis aina nämä maskit säilyttää lappeellaan mutta mulla ne on pystyssä, ja seerumi on aina pussin pohjalla...5/5

Stay Well Moisturizing Aloe Sheet Mask
Pitihän se kannattaa Vieremän S-Marketia ja ostaa pari sheet maskia. Eurolla sai Stay Wellin maskin jota vähän epäilin huonoksi. Muistaakseni olen merkkiä joskus Tokmannilta ostanut eikä ollut kummoisia. No tämäkin istui huonosti kasvoilla eikä nyt erikoiselta tuntunut. En ostane toiste kyllä. Istuvuus oli oikeasti surkeimpia mitä olen käyttänyt. Aloe tuntui kyllä muuten ihanalta ihoa vasten, rauhoitti ja eiköhän kosteuttanut ens hätään. 2/5

Hiukset

Garnier Goodbye Damege Repairing Conditioner
Hyvä edullinen markettihoitsikka pitkille, kuiville hiuksille. Ostan uudelleen, todella hyvä pikaisissa arkisuihkuissa. 5/5

Goldwell Rich Repair 6 Effects Serum
Kuivien ja vaurioituneiden hiusten sarja. Hyvä hinta-laatusuhde. Käytän jätettävänä ja pituuksissa. Olen käyttänyt aiemminkin ja ostan joskus uudestaan. Sarjan 60 sekunnin hiusnaamio on todella hyvä! 5/5

Batiste Cherry Dry Shampoo
Luottotuote ja suosikki Batisteista. Pieni koko on just hyvä niin ei kyllästy, ja kuivashampoota käytän muutenkin ehkä kerran viikossa vähän. Jää näkyviin valkeina läikkinä mutta mikäpä kuivashampoo ei niin tekisi...5/5

Brave.New.Hair Coconut Cuddle Hair Cream
Glossyboxissa tullut hiusvoide, muistaakseni muotoiluun tai silotteluun. En ehkä niin tykännyt, tai en usko että käyttäisin tätä latvoissa. Kulutin pois hoitoaineena ja ihan jees, ei pahaa mutta ei niin ihastuttavaa kerrottavaa. En ostaisi siis. 2/5

Leaf + Seed Smooth Start Shampoo
En ikinä valuta tuotteita viemäriin mutta nyt sen tein. Ihan järkyttävä shampoo, haisi hirveältä ja oli ihme lirua, melkein koko pullo meni kerralla mun tukan pesuun. Oli niin ohutta eikä vaahdonnut eikä vaan mitään. Jotta saan pullon muovinkeräykseen niin valutin loput viemäriin, anteeksi. 0/5

Meikit

Ebelin Pinsel Reiniger
Siveltimien putsausaine. Hyvä ja nopea päivittäiseen puhdistamiseen, aika vahva tuoksu mutta muuten kiva tuote kokeilla :) 4/5

Catrice Prime And Fine Multi-Talent Fixing Spray
En usko ostavani näitä uudestaan. Kastelee naaman märäksi, kuluu nopeasti eikä tässä nyt periaatteessa mikään niin ihastuttanut. Parempiakin on. 2/5

Fenty Beauty Hella Thiccc ripsiväri
En usko ostavani enää vesiliukoisia ripsivärejä :( tämä olisi ihana kun tekee pitkät ripset ja pitää taivutukset, mutta tuhraa...luomet on pandana ja 8 tunnissa eikä se ole kiva. Suosittelen kuitenkin testaamaan jos ei ole tuhraamisongelmia raskaiden, rasvaisten luomien takia :) 4/5

NYX Butter Gloss Fortune Cookie
Butter Glossit on ihania! Kiva kiilto ja antavat aina nätin sävyn. Tämä oli sellainen tosi vaalea huulet vaalentava nude. En tätä sävyä hankkisi uudestaan mutta muita kyllä :) 4/5

essence Chilly Vanilly Giant Sponge Chill n' Blend!
Jättimäinen marmorikuvioitu meikkimuna. Ei suosikki essenceltä, liian iso vaikka olihan se nyt selvää sanomattakin :D tämä vähän taputtaa liian kovaa ja vie meikkivoidetta mennessään, siirtelee sitä pitkin kasvoja. Mutta hauska kokeilu, taitaa vielä toinenkin olla jemmassa kun oli vaan pakko saada tälläinen ;) 2/5

Real Techniques New Nudes Miracle Airblend Sponge
Ai tätä olisi pitänyt käyttää kuivana...no minä kastelin tämän aina ;) ihan hyvin toimi niinkin mutta en ostaisi toiste, ei ollut suosikkini. Niin luiru sieni että märkyydessä piti olla tarkka, muuten siirteli meikkipohjaa mutta toisaalta tasoitti tosi kivasti liian paksua meikkikerrosta. Ihan ok...3/5

Kynsijuttuja ei loppunut yhtään. Ensin tuntui että näitä oli älyttömästi mutta eihän tuo määrä suuri ollut, sellainen keskiverto...hyvä kuitenkin että enemmän loppuu kuin uusia tulee. Varasto kiertää ;) Mitä sulla loppui Huhtikuussa?


keskiviikko 1. toukokuuta 2024

Huhtikuun kosmetiikkaostokset

Hauskaa vappua :) tässä viimekuun kosmetiikkaostokset. Jotka ovat varsin ihania!! ja aika essence -painotteisia...

Halpa-Halliin oli saapunut essence Harley Quinn meikit. Ihastuin näihin aiemmin ja koin että on PAKKO SAADA näitä. Vaikka ei ne laadullisesti huippuja ole tubevideoiden perusteella mutta jotenkin pakko. Olen nyt töllännyt muutaman leffan missä tämä Harley on ja säästelen viimeiseksi sitä oikeaa Suicide Squadia :) Halpiksesta nappasin mukaan molemmat paletit, kynsilakan ja highlighterin. Odotan Lykolle loppuja Harleyn meikkejä. 32 e.

Ei ne Lykolle saapuneet vaikka niin kovasti mainostettiin, Notino oli ensimmäinen nettikauppa jossa näitä oli. Tein sitten tilauksen ja otin kaiken lopun haluamani mitä ei Halpiksessa ollut. Se sininen kynsilakka jäi ainoastaan uupumaan ;) Otin myös Catricen meikkivoiteita. Notino tilaus 31 e.

Notinosta tilasin myös kokeiluun essencen geelilinereita, näitten sanottiin kestävän raskailla luomilla joten minähän sorruin. Otin myös Loracin puuterin halvalla mukaan. Notinon tilaus 30 e ja jestas kun oli taas pakattu todella huolellisesti. Lämpimästi suosittelen! Ja nuo essencen kynät muuten pysyy sottaamatta.

Luin jostain Catricen True Skin peiteaineesta ja meikkivoiteesta, en muista enää yhtään mistä. Jotenkin sain pakkomielteen kokeilla niitä. Halpa-Hallissa oli ainoastaan tätä peiteainetta jota ostin parillakin eri reissulla, pullopalautusrahoilla nuukana tietenkin :D mutta siksi tilasin Notinosta ne meikkivoiteet kun sitä ei hyllyssä ollut. Tämä peiteaine maksaa vaivaiset 3,99 e ja on ihan hullun hyvä!! Miksi ette ole aiemmin kertoneet tästä??!! Hamstrasin siis kaksi eri kylmää sävyä jos tämä on joku poistuva tuote. 

Ja vielä Harleyta...kävin Tokmannilla hamstraamaassa Ben & Jerrysia tarjouksesta ja yllätyin kun siellä oli isot pahvistandit Jokeria ja Harleyta, sekä Ota 3, maksa 2 -tarjous. Otin sitten sen puuttuvan kynsilakan ja hiusdonitseja, sekä Jokerin paletin. En osannut päättää haluanko sen vai en, otan yleensä jos en osaa päättää :D se oli viimeinen ja olisi kaduttanut jos sen olisinkin kotona halunnut :DD nämä oli alle 20 e. Ja siis Tokmannilla huomasin että onhan tuota True Skin meikkivoidetta siellä, suotta tilasin Notinosta mutta eipä sen väliä...hyvä vaan ettei ole poistunut, vaikutti oikein hyvältä meikkivoiteelta. 

Vihdoin ja viimein sorruin Ikialon ripsiin. Olen näitä pohtinut ja miettinyt, mulla on niitä ripsienpidennyksiä ikävä mutta ei enää vara niihin eikä ehkä aikaa käydä huollossa. Kuulin näistä suosituksia ja mietin sitten että pitäisköhän nyt kokeilla, ne vois olla kivat vaikka muutamia tupsuja laittaa...otin rohkeana tyttönä 102 pituutta sekä sinisiä että violetteja ripsiä koska mä en halua olla normaali :D Ikialon tilaus 103 e.

Innostuitko sinä Harleyn ja Jokerin meikeistä näin kovasti? Mitä sinä hankit huhtikuussa?