sunnuntai 2. kesäkuuta 2024

Toukokuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Viime kuu meni ihan ranttaliksi niin tässä kuussa ei kosmetiikan ostaminen kiinnostanut. Meni yli puolen välin kuuta ennenkuin muistin että pitäisköhän tämäkin postaus tehdä...kun ei ollut tullut ostettua mitään muutakuin kaupasta pari pientä juttua jota en jaksa kuvata, ne meni heti käyttöön. Milin suosituksesta Catricen ripsentaivuttimet ja jotain sheet maskia Prismasta...varsinaisia "oikeita" ostoksia sitten nämä tilatut:

Lykolta tilasin kynsille uusia tuotteita testiin. Onko **Herome kynsienhoitotuotteet teille tuttuja? Mulle ei. Otin kynsiöljyn ja kynnenkovettajan. Testaillaan ;) Maria Nilan öljy on bonuspisteillä hankittu. Lykon tilaus alekoodien kanssa 24 e.

Kicksiin tein tilausta bonuspisteillä ja alennuksilla. Huulimeikit oli alessa joten Fentyn kiiltoja joista tykkään ihan älyttömästi! Halusin tuon "jääkiillon" ja Hot Chocolitin jota on kehuttu. Tykkään ihan hulluna kaikista testaamistani **Fenty Beautyn meikeistä vaikka en mikään Rihanna -fani ole, mutta ne meikit on TODELLA hyviä. esim tämä **Pro Filt`r Matte meikkivoide on peittävä, matta mutta ei kuivattava ja silti pitkäkestoinen iholla. Aion ostaa sitä lisää, EL DW:n lisäksi paras kokeilemani meikkivoide ikinä. Lisäksi kesäisiä kynsilakkoja joita löytyy **uutuuksista. Kicksulin tilaus 63 e. 

Hoitoaineista mulla on aina huutava pula, en tiiä miten niitä kuluu niin sikana mutta shampoota ei? Tokmannilla klubilaisille nämä oli 5 e purkkinsa joten pari tuli hamstrattua. Tykkään näistä kunhan ei käytä jatkuvasti, silloin latistaa.

Normalissa kävin pyörähtämässä kun nämä kaksi tuotetta on olleet mielessä. Ei maksaneet kuin 8 e että ei suuri konkurssi jos en tykkää ja voin antaa veljen tytöille jos eivät sovi itselle. Nuoriso ainakin käyttää. 

Ja siinäpä ne ;) viikolla mulla oli optikolle aika ja varma tieto oli jo mennessä että lasit on pakko hankkia. iKäNäKö on vahvasti ollut läsnä parina viime vuotena ja nyt huomaan että en näe pieniä tekstejä tai jonkun matkan päässä olevat tavarat menee "mössöksi" silmissä. Mullahan on alakoululaisena ja ajokortti-ikäisenä vielä lasit ollut, sitten ne vaihtui piilareihin ja muistaakseni jossain rahapulassa joskus käyttö vaan jäi ;) hyvällä tuurilla ennen juhannusta saapuu uudet rillit, otin kahdet kun oli tarjous että kahdet lasit yksien hinnalla :D sitten opetellaan elämistä niiden kanssa, lähinnä ettei riko niitä tai unohda mihinkään.

Mitä ostoksia sinä teit tässä kuussa?


26 kommenttia:

  1. Savon le Naturellin nestemäistä marseillesaippuaa vartalon ja käsien pesuun . Testailen lähteekö sillä aurinkovoiteet kuinka hyvin. Sitten lisää aurinkovoidetta ja after sun-voidetta. Herbinan kosteuttava hoitosuihke hiuksille, joka on siitä hyvä, ettei lähmää hiuksia. Käytän sitä kuiviin hiuksiin myös. Dermosililta samalla itselle seerumi, kun tilasin ystävälleni synttärilahjaksi sieltä kosmetiikkaa.Pari uutta huulirasvaa Lidlin kauppareissulla. Oli näppärä paketti, missä oli kertoimilla oleva huulirasva ja after sun-huulirasva. Niissä on mukava tuotetuntuma. Levittelen huulivoiteita jokaiseen laukkuun ja reppuun ja housujen taskuun. Niin on aina joku mukana. Aika lailla näemmä tuli hankintoja, sillä ensin en omasta mielestäni ostanut kuin sen saippuapullon!
    Ja olen ihmetellyt itsekin, että usein on hoitoainepullo pienempi kooltaan kuin saman sarjan shampoo. Että kyllä minulla ainakin hoitoainetta kuluu enemmän, varsinkin nyt pitkähiuksisena. Mutta meni sitä polkkapituudellakin enemmän kuin shampoota.
    Uusien silmälasien hankinnan siirsin syksyyn, kun en jaksanut orientoitua asiaan. Piti juurikin toukokuussa hankkia. Onnea uusille silmälaseille, jahka ne saapuvat! Maailma näyttää hetken hyvin paljon kirkkaammalta, kun näkee kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Herbina vinkistä, olen monesti miettinyt onko se hyvää :) mulla on oltava AINA huulirasva mukana, laukussa, työvaatteen taskussa ja kotona pöydällä. Ja vain Carmex tai sininen Labello kelpaa ;) mulla menee aina hoitsikkaa tuplasti vai onko se hoitoainepullo tosiaan aina pienempi...on varmaan!
      Kiitos, kyllähän se vähän jänskättää että tottuuko niihin sitten liikaa että ei sitten muka enää näe ilman...mutta varmasti iltalukemiseen auttavat ja väsyneisiin silmiin :)

      Poista
  2. W7:n pinkki puuteri best! Niiden muut puuterit rupeaa kiiltelemään pitkin päivää, mut tää jättää jo heti nätin glowin eikä liejuunnu, ainakaan mun sekaiholla :)

    Fentyn meikkejä en ole kokeillut, en oikein tiedä mitä kokeilisin. Se How many carats highlighter ois ihana, mutta ei kyllä ikinä ois tilaisuuksia, missä sitä oikeasti käyttäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo puuteri on ihan hyvä silmien alla! Tasoittaa :) koko naamalle ei mulle sopinut ainakaan nyt...oli vähän oudon näköinen kun punakka iho. Jostain luin että vaaleanpunainen puuteri sopis kylmälle iholle ja se keltainen banaanipuuteri sitten lämpimälle iholle. Tiedä häntä. Voi olla että tuo vaaleanpunainen sopii koko kasvoille esim talvella paremmin. Nyt on tosi punakka ja rasvainen naama jotenkin. Muita W7 puutereita en ole kokeillut :)
      Kyllä minä käytän ihan arkena How Many Caratsia :D onhan se näyttävä mutta kaunis hillitysti laitettuna. Tai laittaa keskelle luomea valopilkuksi ;)

      Poista
    2. Hyvä sie, maailma tarvitsee enemmän How many carats ihmisiä normalisoimaan näyttävät highlighterit taas! :D <3 Jossain videoissa ne on laittanut sitä hiuksiinkin, niin kaunis kyllä :)

      Poista
    3. :D se on hyvä myös kulmaluulle! Eikös näyttävät ja värikkäät highlightit tee paluun, minusta se on kiva asia vaikka kokoajan olen niitä käyttänyt. Harvemmin kun meikkitrendeistä välitän ;)

      Poista
  3. Minunkin pitäis käydä näontarkastuksessa, mutta en halua pluslaseja 😬
    Onko ne taivuttimet hyvät?
    Ostin just normalista tuota hoitoainetta, tykkään kun ne on paksua ja valumatonta, meinasin ottaa tota pinkkiä puuteria, kun se essencen harley quinn ei ole vieläkään tullut Lykolle jossa olisi ollut sellainen.
    Ostin kolme waterproof ripsaria, sillo 3+1 ltä otin sen Fentyn tupla ripsari pakkauksen ja onpahan paskinta mascaraa ever! Se on yläluomilla mulla muutaman tunnin päästä ja ihme murusesti irtoaa pestessä, tätähän ei tee ees essence.
    T:milipili

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks et :D mulla on monitehot ne lasit :D saa nähdä miltä ne sitten näyttää ja pitääkö jotenkin meikkaamista muuttaa. En ollu sitäkään asiaa miettinyt...kyllä ne ihan hyviltä taivuttimilta vaikuttaa, ainahan minä nuita halpoja olen käyttänyt enkä mitään Shiseidoja :)
      Onkohan Notinolla vielä Harleyta ja sitä puuteria, Lykolle ne tuskin tulevat. Ihan hyvä on tuo W7! No joo samat kokemukset mulla tuosta Fentysta ja ostin vielä sen tuplapakkauksen :D en enää uskalla käyttää vesiliukoisia kun kaikki leviää :/ siirryn 38 ripsareihin loppuiäkseni.

      Poista
    2. Ko niitä pitäisi käyttää sit kokoajan ja määhän en ole lasityyppi ollenkaan.
      T:milipili

      Poista
    3. En minäkään ole. Mutta pelkään vähän että niihin tottuu liikaa eikä osaa olla sitten ilman :) mutta tuo iltalukeminen alkaa olla just hankalaa kun ei näe ja silmät väsyy. Parempi ne oli hommata kun mullahan siis oikeasti pitäis olla lasit, nuorempana oli mutta ne vaan jäi...

      Poista
    4. Sepä just, sit et voi olla ilman.
      Voikun nukuttaiskin lukeminen, nimimerkillä aina valvottaa yöllä! Kindle on siinä mielessä hyvä että sen vaalea "valoisa" tausta ei häiritse silmiä niiinkuin fyysinen silmä tai puhelin.

      Poista
    5. Niin kyllä minä nyt huomaan miten sokea olen ollut. En näe illalla sängystä telkkarin tekstejä ja aina olen ylipäätään luullut että netti on huono ja kuva epätarkka, lasit kun pisti päähän niin piru että mulla on telkkarissa terävä kuva :D en kyllä ole pitänyt laseja vielä kokoaikaa kun pelottaa että unohdan ne jonnekin. Tai ne tipahtaa silmiltä ja nukun ne ruttuun...
      Piti kyllä googlettaa mikä on Kindle...luen siis perinteisiä kirjoja vieläkin lukuvalolla :))

      Poista
  4. Mie tein toukokuussa kaksi tilausta ColourPopille ja ainakin eka tilaus oli jo lajiteltu Vantaalla, toinenkin oli Saksassa tulossa :D Jospa ne ensi viikolla saapuisi!

    Tein myös tilauksen Notinolle, Kicksille, Nobelle, Yeppolle ja Oriflamelle. Nobelta pääasiassa tilauksen syynä oli Spectrum Collections Brush Laundrette Towel -jota viimein tuli lisää. Muutama oheistuote sitten lähti siinä samalla tilaukseen, koska eihän sitä nyt yhtä tuotetta voi tilata ja taisi kaikki tuotteet olla alessakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tiedän että Nobella on alet enkä siksi ole uskaltanut mennä kurkkimaan sinne :)) Kicksillä tulee usein jotain katseltua ja tilattua...sulla kivoja tilauksia ja toivotaan että tulevat sieltä nopsaan ;)

      Poista
  5. Onnea uusille laseille, elämä kirkastuu niiiiin paljon! Ainakin itse vetkutin liian kauan ja sit vasta tajusin miten sokea olin ollut :D Muistaa vaan aluksi, et ne monitehot voi viedä parikin viikkoa tottua, aluksi tuntuu vähän oudolta ja rappuset näyttää mutkaisilta jne. Mutta kun pitää ladeja reippaasti, ei kohta enää edes huomaa niitä. Itse tein sen virheen, että otin ekoihin laseihin halvemmat linssit, missä ei ollu kunnon pinnotteita. No nehän näytti ihan hirveiltä, kun ne kiilteli ja tuntu olevan koko ajan likaiset. Nyt panostin, ja ahh että, kun ne on helppo puhdistaa, eikä ole koko ajan lähmäiset. Nykyään tykkään että näytän paremmalta lasien kanssa kun ilman, ne tuo ryhtiä kasvoille. Mutta mun onkin pakko pitää niitä jatkuvasti, en näe ilman tarpeeksi hyvin.

    Noi Garnierin maskit on kaikki tosi hyviä, tykkään eniten banaanista ja aloe verasta. Mökillä kun ei ollut jätettävää hoitoainetta mukana, kokeilin myös jättää pienen määrän latvoihin. Toimi hyvin, kunhan laittoi tarpeeksi pienen määrän. :) ja tuoksuu niiiiin hyvältä!

    Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kokemuksista :) onhan se alussa varmasti todella outoa mutta kyllä se maailma siitä kirkastuu. Ja meinasin ensin pelkkiä lukulaseja mutta kun en näe kauaksi toisella silmällä, oli nyt parempi ottaa kerralla kunnolliset. Mulla on siis alakoululaisena jo lasit ollut koska en näe.
      Muistelen kans että olisin käyttänyt jätettävänä pienellä määrällä ja eikös nämä ollut sellaisia monitoimituotteita? Kiitos, mukavaa lomaa myös sinne jos sellainen jossain vaiheessa on :)

      Poista
  6. Tulee kyllä shampoota käytettyä paljolti vähemmän :) Onkohan tuo pink blurr hyvää..? Sitähän on taidettu hehkuttaa viimeaikoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on hyvä. Sikahalpa. Käytän siveltimellä silmien alla, kirkastaa ja tasoittaa. Koko kasvoilla en tykännyt mutta kokeilen ehkä talvella uudestaan kun iho on vaaleampi :)

      Poista
    2. Meinasin juuri kirota että pitikö käyttää LH:n Infinity Filter -puuteriin taas mansikoita mutta jos tuo W7 ei käy koko kasvoille niin ehkä en sittenkään ruoski itseäni enempää, LH on kuitenkin nykyään oma lempparibrändi ja tuosta puuterista se ihastus alkoikin. Tuli hankittua myös se Infinity Palette ja se on korvannut tosi monta tuotetta! Ei tarvinnut ostaa uutta kulmakynääkään kun ko. paletista löytyy just oikeat sävyt omille kulmakarvoille! Muuten shoppasin vain omilla varastoillani ja avasin Fentyn huuliöljyn, ihan paras koostumus ja tuoksu, en osaa käyttää tuoksuttomia huulituotteita.

      Poista
    3. Mulla on ikuisuus himotuslistalla joku Infinity paletti, milloinhan saisi hankittua ;) jos joku LH puuteri on lemppari niin en ehkä W7:lla lähtisi korvaamaan, ei nyt varmastikaan yhtä laadukas ole. Siis kyllä se varmasti käy koko kasvoille, eihän sitä kukaan kiellä mutta minun kasvoille se oli oudon näköinen koska mulla on punapohjainen iho. Mutta silmien alla vaaleanpunainen väri kyllä kirkastaa <3 Fentyn huulituotteet on ihania, ihan älyttömän ihania <3

      Poista
  7. Onpa ihania kesäsävyjä noissa kynsilakoissa! Alkoi tehdä mieli itsekin lakata jollain kirkkaalla kesäsävyllä :) Juuri tänään käytin Fentyn huulikiiltoa, on niissä vaan hyvä koostumus! Tuo jääkiilto näyttää kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä lakkaan kesäsävyillä nyt :) piristää niin kun on kivat kynnet. Fentyn huulituotteet on kyllä todella ihania <3 vähän prlkään tuota jääkiiltoa kun se on kai viilentävä, mutta jospa tykkäisin siitä ;)

      Poista
  8. Monesti miettinyt noita Fructisin naamiota, kun mulla olo no nuoruudesta sellainen kuva, et kyseisen merkin tuotteet latisti mun lasimaiset hiukset ihan lyttyyn. Mut tuoksun vuoksi oon monesti ollut ostamassa. Ehkä vois ostaa yhden ja laittaa vaan silloin tällön. 🤔

    Mä ostin muutaman Paula's Choicen ihonhoitotuotteen ja Oriben shampoota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on lasimainen hius niin melko varmasti latistaa. Koska latistaa minun tukan jos käyttää useammassa pesussa putkeen. Tai sitten pitäisi laittaa niin vähän...mutta todella kauniin kiillon näillä saa hiuksiin, ei pörhötä ja kihara on kaunis, joustava, ei pörröinen. Siksi näistä tykkään, tuo bansku siis jo käytössä <3 en tiiä oisko se Aloe vähän parempi sulle, joku mielikuva oli ettei se sopinut mun tukalle?

      Poista
  9. Tosi nätit ja kesäiset kynsilakat ostit.
    Minulla oli paljon ostoksia toukokuussa. Tilasin Evolven sy-voiteen ja kuorinnan, Weledan skin food ja light -voiteet, Flow cosmeticsin retin lift -seerumin pitkän pohdinnan jälkeen, Urtekramin ruusukäsivoiteen ja aloe sampoon. Haut Segalan fantastic oilin löysin alekorista. Alga Mariksen aurinkovoide varalle, kun miltei päivittäin käytän aurinkosuojaa. Kaikki tulevat tarpeeseen. Kesäkuussa ostin Ruohonjuuren alesta Whamisan päärynänkukkakasvoveden. Kaveri vinkkasi Laponien alennuksista, niin tilasin puhdistusöljyn, käsivoiteen, naamion ja balmin.
    Mopo kurvaili jonkin verran, mutta kivoja ostoksia kaikki ja joukossa muutama tuote, joita olen jo pitkään halunnut kokeilla.
    Aurinkoista viikkoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ja tarpeellisia ostoksia, päärynäkukkakasvovesi kuulostaa jotenkin ihanalta :) Aurinkoista viikkoa myös sinne :)

      Poista

Kiitos kommentista <3