sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Kesäkuun kauneussuosikit ja inhokit

Pitkästä aikaa taas suosikkeja sekä yksi inhokki :) 

-----------------------------

Boho 07 neutraloija

On ku kotiinsa olis palannut kun tämän otti käyttöön. Oranssi on mulle paras sävy neutralointiin koska mulla on violetihtavaa tummuutta nenän pielissä ja uurteissa silmien alla. Tätä vähän siveltimeen tai sormeen ja töpöttää tummuuden pois. Loistava tuote, levittyy hyvin kunhan silmänalusiho on kosteutettu juuri ennen peittämistä, muutenhan tämä on liian kuivakkaa. Pigmenttistä ja peittävää, vahamainen koostumus ei kasaannu vaan miellyttää myös meitä ikäihmisiä. Tuote jota ilman en todellakaan enää pärjää! 

Catrice True Skin meikkivoide ja peiteaine

Yllättävän hyvä kaksikko! En tiedä miten sytyin näihin näin jälkijunassa, olin luullut näitä ei-peittäviksi ällöttävän kuulaiksi ja huonoiksi. Mutta jostain hurahdin näihin ja ostin/tilasin eri sävyjä testiin, ja onhan näitä näköjään Tokmannillakin. True Skin meikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja vesimelonin siemenöljyä. Meikkivoide tuntuu kosteuttavalta ja joustavalta, levittyy vaivatta ja peittää melko hyvin. Oikein hyvä sekaiholle ja varmasti kuivemmallekin. Ei täysin mattamatta eikä älyttömän pitkäkestoinen, pumppukin vähän ruuttaa tuotetta housuille mutta hintaansa nähden ok arkeen!

Peiteaine on tästä kaksikosta parempi. Kosteuttava ja hyvin levittyvä, peittävä eikä korosta kuivuutta tai juonteita. Älyttömän hyvä! Onneksi löysin tämän koska hyviä peiteaineita on tosi vaikea löytää ja kuivakoita en halua käyttää. Hyviä sävyjä näissä molemmissa, kannattaa käydä kurkkaamassa vaikka Tokmannilla jos eivät ole tuttuja vielä. Parempaa peiteainetta et kyllä 3,99 e hintaan löydä! 

Ecotools siveltimien pesuaine

Käytän aina LV palasaippuaa sivellinten pesuun, mutta tätä ostin Riia Koiviston kehumana. Eikä tarvinnut pettyä! Pesee jopa meikkivoidesiveltimet puhtaiksi! En yleensä käytä siveltimien omaa pesuainetta koska on tullut vaan pettymyksiä vastaan. Mutta tämä oli kohtuuhintainen, hyvin pesevä vähällä määrällä ja siveltimet jää mukavan tuntuisiksi. Lämmin suositus :) 

Mossa misellivesi

Kun aukaisin tämän pullon, olin että hyi stana mikä haju! Sellainen kuvottava mansikkaviini, ihan hirvee. Kuvailisin tuotteen tuoksua "käyneeksi" jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Pystyn kyllä käyttämään tämän pois mutta lähinnä siveltimien putsailuun. En osta ikinä uudestaan, harmi jos se vadelma miselli on poistunut ja tuli tämä paska-mansikka tilalle.  

Muilla millaisia kokemuksia näistä tuotteista?

12 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Ecotoolsin siveltimien pesuaine. Todella hyvä! :)

    VastaaPoista
  2. Naurahdin tuolle miselliveden kuvaukselle :'D Mansikantuoksu kosmetiikassa kyllä useimmiten menee metsään, harva siinä onnistuu. The Body Shopilla itselläni se menee suihkugeelissä/kuorinnassa, mutta jos se on iholle jäävässä tuotteessa, niin juuei..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo on ihan hirvee...en muista yhtään onko mulla niin ollut mansikantuoksua kosmetiikassa, ainakaan tässä se ei ole onnistunut :)

      Poista
  3. Tuota Bohon neutraloijaa pitäisi kokeilla, laitetaan Suomi-ostoslistalle kun ensi kuussa sinne taas lentelen. Ei varmaan maksakaan maltaita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maksa, olisko about 15 e luokkaa? Ja kestää ikuisuuden...

      Poista
  4. Tuli kyllä aavistus käynyttä mansikkaa mieleen tuosta kuvauksesta. Kivat esittelyt sopivasta määrästä tuotteita. Bohon keltainen minulla käytössä. Sitä käytän, vaikka muuta meikkiä en jaksaisi laittaa, kun saa hyvin peitettyä tummia silmänalusia.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se keltainen on kans hyvä mutta jotenkin tuo oranssi kuitenkin parempi itselle :)

      Poista
  5. Ei ole kokemuksia, mut siis höh, jos se vadelma on muuttunut mansikaksi ja tuoksu on eri. Erikoinen tuoteuudistus.

    VastaaPoista
  6. Musta tuntuu, että minun kaikki concealerit on ollut sellaisia että sitten kun päälle tulee puuteri, niin sen jälkeen se kuitenkin näyttää kuivakalta. En juurikaan osta enää peiteaineita erikseen, käytän niitä mitä on -pikkuhiljaa aina pois :) Mutta ehkä tuota sitten testaisin ensikerralla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama se on ollut mullakin, en halua käyttää liian kuivia peiteaineita. Tuo on ollut minusta tosi hyvä ja edullinen! Ja peittääkin vielä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3