keskiviikko 26. kesäkuuta 2024

Kesäkuun kosmetiikkaostokset ja lomahommat

Kesäkuun ostoksia ja lomahommia :) Instagramissa seuraavat varmasti tietävät mitä olen lomalla touhunnut mutta voisin tässäkin lyhyesti kertoa postauksen lopussa. Ensin ostokset :)

Kicksistä tilasin silmämeikkien ollessa -20% pari 38 ripsiväriä varastoon. Tuttu ja turvallinen MAC Extended Play sekä uutena tuttavuutena Cliniqie Lash Power. Tätä kokeilen tosi mielelläni :) Kicks tilaus 47 e. Fenty Skin kasvonaamio oli alelöytö, mitään muuta en Kicks alesta löytänyt, kaikki kiva oli jo ehtinyt loppua. Tämä oli jotain alle parisen kymppiä. 

Tähän kokosin kauppareissuilla ostettua kosmetiikkaa. Silloin tällöin jonkun ostaa niin meinaavat unohtua! Olen sellainen ihminen että tykkäisin kokeilla erilaisia dödöjä, mutta vähän huonolla menestyksellä kun pakko luottaa tuttuihin merkkeihin, muuten on kastuneet kainalot aina. Rexonan dödöt on pitäviä, nyt otin Shower Fresh tuoksun kun nämä näytti uusituilta purkeilta. Fa tuoksut olivat uusia ainakin täällä, vitsit mikä aikamatka ysärille ja ylä-asteella kun Fa tai Fii (??) deodorantteja käytiin Sparissa suihkuttamassa suoraan vaatteisiin että tuoksuttaisiin hyvältä :D tämä Fiji Dream tuoksui ihan ylä-asteelta niin oli vaan pakko saada. Prismassa on ihan mielenkiintoista kosmetiikkaa mutta työpäivien jälkeen sen ryntää vaan väkipakolla läpi, nyt lomalla on vähän liikaakin aikaa pyöriä ja katsella...dödöt 3,50 e.

Tokmannilla kävin parikin kertaa kyttäämässä onko hyllyjä täydennetty, sain ihan pakkomielteen tästä uudesta Jelly Grip primerista kun se aiempi punainen pullo oli niin huippu, ja säästelen sen loppua. Nyt voin sen käyttää kun sain tätä uutta. Tämä oli kokoajan loppu ja ostin nyt kerralla pari pulloa. Nämä oli kympin.

Sokos Emotion aloitti kesäalet ja ajattelin että "käyn vaan kattoo, tuskin löydän ostettavaa". Noh...aina tässä käy näin. Tykkään kun täällä on kuitenkin Fenty Beautyä, Urban Decayta, MACia ja onko se BBIA Never Die mascaraa...pienet hyllyt mutta kuitenkin. Nyt huomasin uutta Wet`n`Wild eye primeria 9,90 e hintaan niin ostin. Mukaan tarttui myös essencen Apricot -kokoelman highlighter joka oli kaikista nettikaupoista loppu eikä löytynyt mistään hyllystä mistä kyttäilin. Emotionissa oli just täydennetty essence kokoelma, pitää muistaakin sieltä aina kysellä jos etsii jotain spessua. Aluksi halusin tuon highlighterin, sitten en kun se on aika lämmin mutta sitten ostin kun se on aika näyttävä ja tuoksuva, kaiken lisäksi hintaa vain 3 e. Vähän päälle 40 e oli ostot, otin myös vitamiineja jos niitä muistaisi taas sydödä...

Lomahommia lupasin. Lomalla olin siis 3 vkoa ja elokuussa on vielä viikko. Silloin kun loma alkoi, olin ihan itku kurkussa että mitä mä teen 3 vkoa kun ei ole mitään suunnitelmia. En halua olla lomalla! Ei sitä yksin osaa tehdä mitään! Heti alussa aloin kuitenkin nukkua paremmin enkä heräillyt pitkin yötä painajaisiin kuten töissä ollessa. Nukuin levollisesti ja heräämättä. Sen työstressin ja paineen sain heti pois. Loman alussa kävin ottamassa sen tatuoinnin ja optikolla näkötarkastuksessa. Sieltä määrättiin lasit joiden tilausajaksi sanottiin 2-3 viikkoa. Ja ne tuli n.viikossa kuitenkin. En muista mitä muuta tein ekalla viikolla, tapasin tietty ihania ihmisiä ( kavereita ja treffejä ) ja päättelin Latela maratonin :)

Toisella viikolla tapasin ihmisiä, kavereita ja olin mm.avojenkillä kuskina ja kyydissä treffeillä. Se oli ihanaa ja kesäistä! Ikimuistoista suorastaan. Ei ollut yhtään mitään ihmeempää tekemistä, jotain luontopolkuja lähinnä ja ohjelma maratoneja iltaisin kotona ( 90 päivää Morsiamena ). Kolmannella viikolla käytin auton täydellisessä sisäpesussa ja siitä tuli kyllä priima! Hirveästi ei ollut rahaa tehdä ihmeellisyyksiä lomalla, olihan se tatska ja lasit jo niin kalliit. Siksi suosin paikallista tekemistä ja jotain edullista :D käytiin exän ja Isakin kanssa Manamansalossa ja Rokuan kansallispuistossa, nehän on tuossa melko lähellä. Ne oli sekä loman kohokohdat ja sellainen totaalinen irtiotto arjesta. Koira tykkäsi ja tulomatkalla sammui autoon. Loppuloma meni vaan kotosalla ja meinasi jo tylsyys iskeä. Joudin siis jo töihin takaisin ja onhan mulla toki elokuussa se viikko vielä ja nyt on talvilomakin hankittu, sellaista luksusta mulla ei vuosiin ole ollut, en edes muista milloin viimeksi! Olisko 2020?? 

Mitä ostoksia sinä teit tässä kuussa, jotain hyviä alelöytöjä? Onko tuttuja paikkoja mun reissukohteissa?


15 kommenttia:

  1. Eikös tuolla Fa-merkillä ollut myös saippuaa? Sellaista (mahtoiko olla limentuoksuista), jossa oli kelta-limenvihreäkirjava kääre? Vai muistanko väärin?

    Mikäs tuo näkötorni on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista yhtään, en ollut siinä iässä että saippuoita ostin :) Rokuan kansallispuistossa joka vanha vanhiotorni mikä tietysti uusittu ajan saatossa :)

      Poista
    2. Mulla on lapsuudesta joku muistikuva tuosta saippuasta. Jäi niin vaivaamaan, että googlettelin. Se saippua oli tämännäköinen, juovikas mutta kääre ei ollut tuollainen: https://www.ebay.de/itm/335459567851?itmmeta=01J1B7KQDK0WYE5W1N30F0F8RF&hash=item4e1af2c8eb:g:Q24AAOSw8gJmcyg7

      Mahtoikohan se kääre näyttää tältä? https://www.amazon.de/-/en/Refreshing-Lemon-Cream-Vitalizing-Aqua/dp/B00NU7QMAC

      En ihan muista, mutta tuossa saippuassa oli ihana sitruksien tuoksu!

      Poista
  2. Tuo järvikuva on mahtava. Tulipa itsellekin yläastefiilinkit heti Fa-sanan nähtyäni. -HH

    VastaaPoista
  3. Ihanan rennon kuuloinen loma. :)

    VastaaPoista
  4. Satuin Kicksiin, just kun alet alkoi ja löysin -50% Sensain putsari, LH kasvopaletin ja Benefit kulmapakkauksen. Lisäksi tarvi muutaman kesällä must tuotteen Dermalocigalta hankkia. Olihan siinä taas! Sulla oli kivoja järkiostoksia😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, tosi hyviä alelöytöjä! Oispa täällä Kicks...

      Poista
  5. Toi Lash Power on tosi kiva, ostan sitä aina välillä Sensain sijaan. Mun ostokset on olleet aika vähäisiä, pari tuoksua. Säästelen rahaa kesälomareissua varten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on hyvä :) jospa itsekin pääsisi joskus jonnekin kivalle reissulle ;)

      Poista
  6. Mullakin on yhtä vadelmaista body mistiä sen takia, kun se tuoksuu niin nostalgiselta. Oikein sellainen keinotekoinen ja äitelä vadelman haju, itselle niin vuotta 2005.

    VastaaPoista
  7. Kivalta kuulostaa sun lomahommat. Noista treffeistä olisi kiva jossain vaiheessa lukea lisää, jos on jotain jatkoa tulossa ;). Mäkin ostin ton Essencen primerin vaikka en yleensä käytä primeria. Ei huono, sanoisin. Notinolla oli tota wet`n wildin luomivärin pohjustajaa neljällä eurolla taas, niin otin 3 kpl jemmaan. Se ei saa päästä loppumaan, kun en tiedä toista jossa olisi noin hyvä hinta-laatusuhde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskinpa niistä on mutta mukava käydä jossain :) se on totta että siinä on tosi hyvä hinta-laatusuhde, ja kiva kuulla että tuo essencen primer on hyvä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3