keskiviikko 24. huhtikuuta 2024

Uusien meikkien testailua

Jotain uusia meikkejä on tullut testailtua ja niistä kirjoiteltua kokemuksia. Osa paljastui hutiostoksiksi mutta osa suosikeiksi. Mulla on rasvoittuva sekaiho joka ikääntyy hurjaa kyytiä :( kuivuutta on silmien alla ja olen äärettömän tarkka meikkituotteista joita valitsen, ja tykkään testailla uutta ja etsiä sitä seuraavaa parempaa. Kuten miehissäkin, heh :) no vitsi...silmien alle kaipaan silmäpussit ja uurteet peittävää tuotetta, mutta sen pitäisi olla kosteuttava. 

Meikkivoiteen pitää peittää punertava, kirjava iho, sen pitää pysyä mattana mutta ei olla liian kuivaa. Luomille pitää olla kestävä tuote joka ei leviä ihon rasvasta ja joka pitää pintansa aamusta iltaan. Joten help me, suositelkaa tuotteita jotka täyttäisi nämä kriteerit ;) näistä testatuista kun ei kaikista ollut mun käyttöön.

Lorac Pro meikkivoide
Täyspeittävä, mattainen meikkivoide. Lupaa silkkisen lopputuloksen sekä kosteuttaa ihoa hedelmäuutesekoituksen avulla. Tämä on todella jankkia, siis ihan tajutonta maalia. Oikeesti liikaa mullekin vaikka sitä mattapohjaa kaipaan. Peittää kaiken, siitä paljon plussaa mutta kerääntyy marionetti juonteisiin ja alkaa näyttää ikävältä jo iltapäivällä. Olen tosi tarkka meikistäni koska en halua näyttää vanhalta ja rumalta. Mulla on ikäkriisiä ja paineita vanhenemisen merkeistä. Korjauttaisin kaiken naamastani jos olisi varaa. En pidä yhtään juonteista ja kuivuudesta iholla, ei näytä hyvältä. Siksi tämä meikkivoide ei sovi minulle, tämän Fair sävykin on ihan liian vaalea minulle. Lähtee eteenpäin. Tässä oli nyt ensimmäinen meikkivoide hutiostos. Toinen seuraavana.

Anastasia Beverly Hills Luminous meikkivoide
Vedenkestävä, juoksevaa koostumusta oleva meikkivoide joka antaa luonnollisen hehkuvan lopputuloksen. Puolipeittävä koostumus joka tuntuu kevyeltä ja näyttää raikkaalta. Tästä mulla on sävy 100N joka on turhan vaalea. Tämän meikkivoiteen sain joskus Boxycharmista ja muistelen että sävy vaihtoehtoja ei ollut kamalasti. 
Suosittelisin tätä kuivemmalla iholle kuin omani. En saa tästä niin kivannäköistä omalla ihollani. Se ei levity täydellisesti, ei peitä tarpeeksi vaikkakin voi varmasti kerrostaa. Jää jotenkin näkymään ja takertuu ehkä vähän iholle. Näyttää toki hetken aikaa tosi kauniilta vaikkakin puuteroin mattapuuterilla. Työpäivän päätteeksi kiiltää kyllä voimakkaasti ja meikkipohja näyttää kuluneelta. Voi olla että laitan tämän eteenpäin koska liian vaalea sävy tekee minut vanhan ja väsyneen näköiseksi :D 


Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
Purkkimuodossa oleva rajausväri joka lupaa tarkan lopputuloksen. Tämä on myös yhtä helppo levittää kuin geelimäinen rajaus. Lunastaa kyllä molemmat lupauksensa, todella hyvä tuote! Hyvin helppo levittää eikä leviä raskaaseen luomeen. Värisävyn toivoisin olevan vieläkin mustempi, Anastasian rajausväri kuulema on syvemmän musta kuin tämä. Tämä on sellainen luonnollisen musta, ei liian dramaattinen jos sellaisesta ei välitä. Todella hyvä tuote mutta haluan kokeilla myös sitä Anastasiaa, joskus kun hankin sen. Kahta tälläistä purkkia ei kannata avata yhtäaikaa, tämä on niin riittoisaa että kestää varmasti ikuisuuden ;)


Make Up Store Mocha Sorbet huulipuna 
Jossain Lykon tilauksessa nakkasin ostoskoriin MUS Matte alehuulipunan. Toivoin sävyn olevan hyvä viileä nude, netistä kun sokkona ostaa niin on randomia...ja sävy oli just eikä nappiin, punan koostumus myös hyvä, aavistuksen satiininen matta. Hylsy on tyylikäs mutta helisee vähän. Huulipuna on myös sellainen että alaosasta täytyy pitää kaksin käsin kiinni lisätessä, muuten puna valuu korkin sisälle itsekseen. Onko vähän rasittavaa...mutta annan anteeksi kun on nätti kuin mikä ja värisävy täydellinen! 

Nabla Close-Up Light Peach peiteaine
Nablan peiteainetta on kehuttu Instagramissa ja ajattelin juurikin tämän persikkaisen sävyn olevan hyvä minulle. Se on hyvä värisävy viileälle iholle jossa on sinertävää silmien alla, ja persikka taittaa sitä pois. Peiteaine on älyttömän pigmenttistä ja kermaista silmien alla. Pieni määrä riittäisi mutta helposti menee liikaa, tuote kun on niin tuhtia. Siksi tästä ei tullut suosikkia, kaipaisin silmien alle kyllä vieläkin kosteuttavampaa tuotetta. Tämä on parempi nuoremmalle meikkaajalle, mutta käytän kyllä pois, ei siis missään nimessä huono tuote ole. 

Saa kommentoida oliko tuttuja tai tuotteita jotka on kiinnostaneet?


13 kommenttia:

  1. Kiva lukea hutera ja hittejä! Toi Anastasia olis varmaan mun iholle just! Harmi että taidan omistaa toistakymmentä meikkipohjaa, niin en nyt riennä ostamaan. Oon kans miettinyt viime aikoina omia huti tuotteita. Niitä on muutama kertynyt, vois kans kirjoittaa niistä😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ois varmasti sulle parempi :) mulla ei montaa meikkipohjaa ole, olisko 5 tai 6? Aika harvoin niitä ostan kun suosin vanhoja hyviä, just tämän takia kun vaikea löytää sopivaa :) ja sun hudeista olis mukava lukea!

      Poista
  2. Jäi aikoinaan mieleen kun puhuit Catricen meikkivoiteesta. Ostin itsekin ja tykkäsin kovasti. Löysin tokalla yrittämällä hyvän sävyn, peitto oli loistava eikä tarvinnut puuteroida. Mulla alkoi huulien vierestä marraskuussa kumma ihottuma. Levisi nenänpieliin. Helmikuussa lopetin meikkivoiteen käytön ja pikkuhiljaa iho on siloittunut. Vasta jälkikäteen olen yhdistänyt nuo kaksi asiaa. Harmi, kun hinta ja ulkonäkö voiteella oli hyvä, jos oireilu nyt siitä siis johtui.-HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, kuulostaa pod-ihottumalta. :/ kannattaa käydä ihotautilääkärillä.

      Poista
    2. No niinpäs näkyy, nyt kun luin kuvauksen. Ja silmänalueenkin muutamat täplät selittyy. Onneksi nyt on vaihe kun pystyn olemaan ilman meikkiä, niin saa iho toeta. -HH

      Poista
  3. Kerrankin voin suositella sinulle jotain, eikä päinvastoin! :D Essence Stay All Day 16 h nro 08 ja Essence Brighten Up Banana Powder (banaania löytyy myös Catricelta). Ihan superhyviä ja oma, kurja couperosa-iho jää vaivatta ja upeasti piiloon. Olen hamstrannut näitä ison määrän kaappiin, jos sattuvat poistumaan valikoimista. Kokeile ihmeessä, eihän nuo Essencet maksa juuri mitään, niitä saa monesta paikkaa ja ovat vielä cruelty free oikeasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin hyvä ;) mulla on essencen banaani puuterista se kiinteä versio ja just näin Tokmannilla irtopuuterina sitä. Hyviä molemmat, en muista yhtään olenko sitä irtopuuteria kokeillut, tuota peiteainetta en ehkä joten kiitos vinkistä <3

      Poista
  4. Kiva kun kirjoitit näistä! Ainut mistä itsellä on kokemusta on toi ABH:n meikkivoide. Yritän nyt kovin toista pulloa tota käyttää loppuun, mutta vähän huonolla menestyksellä, kun se korostaa ihan hirveesti mun ihon kuivia kohtia :/ Pitää varmaan odotella kesää, kun muistaakseni käytin sen ensimmäisenkin pullon pääasiassa kesällä. Kolmatta ei mulle enää tule, tää toinenkin tuli just jonkun boksin kautta :D

    Loracin meikkivoide kuulostaa melko tuhdilta, jää siis multa väliin se! Bobbi Brownin eyeliner kuulostaa ihan hyvältä, käytin joskus paljonkin noita purkeissa olevia eyelinereita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa okei, minä just ajattelin että se olis ollut sulle sopiva meikkivoide, tai oli mielikuva että olet kirjoittanut siitä positiivista. Ei se sitten olekaan ihan sopiva...Loracia en oikein tiedä kelle suosittelisin, siis se on todella tuhtia...ei mene mulla edes siveltimellä kun ei mulla ole aamuisin aikaa noin vaikeisiin hommiin... :)

      Poista
  5. Mistä Nabla? Mulla on Catricelta vastavaa, ei ihan noin persikkaista "peittaria" purkissa.
    T:milipili

    VastaaPoista
  6. Pahinta on kyllä, kun meikkivoide, peiteaine tai neutraloija uppoaa juonteisiin ja oikein korostaa niitä. Kaunis tuo MUS:n huulipuna. Minulla ollut käytössä silloin, kun huulet eivät aivan superrohtuneet, Kjaer Weisin Blossom-huulipuna. Nätti nudepuna.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Minä tykkään kans kiilloista paljon kun kosteuttavat edes jotenkin huulia. Ihan mattamatta punia ei ole tullut nyt käytettyä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3