keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Jeffree Star Gothic Beach

No niin vihdoin ja viimein esittelyyn Jeffree Starin minulle uusin palettihankinta Gothic Beach. Scorpio odottaa vielä hankintaa :) olen ostanut muuten Jeffreen paletteja Notinolta, aina kun kurkin ne on olleet alessa. Tämäkin maksoi vain 40 e mikä on sopiva hinta koska tämä on aika tumma paletti, enkä tiedä tuleeko tästä lempparia ikinä. 

Älkää käsittäkö väärin, ulkonäöltään tämä on tosi hieno! Sellainen aarrearkku täynnä herkkuvärejä. Mustan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä toimii aina...en ole goottityylinen ihminen mutta kivempi tämä on kuin jotkut aiemmat paletit.

Gothic Beach paletti on sentään helpon mallinen, Jeffreeltä kun on nähty niitä hankalan kokoisia paletteja. Arkku avataan vetimellä, paletti on aika painava eikä helppo pidellä käsissä, mutta pöydällä avautuu hyvin. Samanmallinen ja -kokoinen taitaa olla kuin Conspiracy yms.

Erityisesti minua viehättivä violetit, yllätys yllätys. Ylärivin punertavat sävyt sopii silmieni väriin tosi hyvin, kuten myös punertavat luumut. Alarivi on vähän tummanpuhuva mutta hei, kyseessä on Gothic paletti. Ja kuka käskee tekemään niillä mustelmaiset silmät, yrittää ottaa vähän iisimmin. Ne kyllä houkuttivat kovasti kokeilemaan ja haastamaan itseään! Olen ehkä tykännyt käyttää Jeffreen helpompia paletteja kuten Banana Fetishia, se on kuin tehty mulle. 

Violetteja meikkejä on toivottu joten tässäpä yksi :) sisänurkan ja kulmaluun vaalean sävyn hain muualta, mutta luomella Gothicin Oh Buoy!, Vixen Vibration ja varjostuksessa Don`t Be A Beach. Rajauksena Bobbi Brownin Long Wear Gel-Eyeliner eli sellainen purkkirajaus. On osoittautunut hyvin pysyväksi ja erittäin helpoksi käyttää. Ei leviä! Mutta toivoisin sen olevan intensiivisemmän musta, on aika pehmeän värinen. Anastasian purkkirajaus on kuulema mustempi, taidan ostaa sen seuraavaksi. Kahta purkkia ei kannata pitää avattuna kun ne kuivaa.

Tässä on just sellainen intensiivinen musta rajaus, tehty Morphen Make It Big linerilla. Purkkirajaus on vaan anteeksiantavampi ja korjailtavissa, tämä taas on siinä mihin laitat ja pysyy. Kissalinerit on vuosi vuodelta vaikeammat kun en siitä Finnairin siivestä välitä, näyttää minusta omituiselta. Sori vaan jos joku niistä tykkää. Gothic Beachista käytin Burnt Out, Rusty Anchor ja Gothic Vacht sävyjä. Lähti kyllä lapasesta ihan kunnolla, ihan törkeän pigmenttiset sävyt ja viimeistään tässä vaiheessa oli selvää että arkimeikkipaletti tämä ei ole. Käytän silmämeikinpohjustajana Wet`n`Wildia niin se kyllä pitää, mutta sen päältä on hemmetin vaikea häivyttää kun luomiväri jämähtää, kuten tässä meikissä. Ei mikään masterpiece mutta kävihän tuolla ihmisten ilmoilla. 

Halusin vähän haastaa itseäni. Ja kokeilla paletin tummimpia sävyjä :) luomella Macabre Manners, ulkonurkassa Umbrella Attitude ja varjostus Sand Castle. Rajaus turkoosilla Realherin geelilinerilla. En  tehnyt kissarajauksia ja eikö vaan meikki näytä valjulta :D Tämä oli just sellainen meikki jossa tummuus meinasi lähteä lapasesta, oli siis vaikeuksia häivyttää. Taisin käyttää banaanivarjostuksen pohjalla paletin vaaleaa sävyä Don`t Be A Beach. Tässä paletissa ei minusta ole sellaisia keskiasteisia häivytyksen pohjasävyjä vaan heti typätään tummiin ruskeisiin. 

Lopulta päädyin käyttämään palettia yhdistellen sitä muihin, ja näin se pääsi kovempaan käyttöön ja ihan oikeuksiinsa. Mulla on tehokäytössä Anastasia Modern Renaissance joten siitä sävy Vermeer. Varjostuksissa kylmiä sävyjä Anastasia Sultrysta, sävyt Slate ja Dystopian. Gothic Beachista sipaisen sävyä Piranha Pretty. Voisi käyttää myös vihreää Beach-Ball Breakeria. Tämä oli sellainen arkimeikkihässäkkä johon ihastuin, ja vitsit tuo Sultry on mulle kuin tehty. Olen nyt oppinut sitä värioppia ja käyttänyt enemmän kylmiä sävyjä. 

Paletin laatu on huikea kuten aina Jeffreellä...ihan hämmästyin kun luomivärit eivät ropise meikatessa juurikaan, eikä silmänaluset olleet jossain värissä kuten helposti joillain muilla paleteilla meikatessa. Toki kopautan siveltimet aina! Riippuu tietysti vähän siveltimistä, pöyheämmistä se väri leviää helpommin kuin tiiviistä. Ja kuten mainitsin, ainakaan mulle tämä ei ole arkimeikkipaletti, en selviä ikinä töihin jos tällä pitäisi alkaa tehdä useamman värin meikkiä. Toivon että pääsen paletin kanssa vähän enemmän tutuksi, tummat värit ei ole ihan lähellä sydäntä mutta ostan Jeffreetä pääosin keräilymielessä koska pidän paleteista kovasti, toki niitä käytän ja monesti käy että innostun jostain vähän myöhemmin. Kun siihen tosiaan pääsee tutuksi. Inhosin Banana Fetishiäkin ensin mutta siitä tuli äkkiä ihan lemppari Jeffree!

Mitä mieltä paletista? Käyttääkö kukaan nykyään Jeffreen meikkejä?


24 kommenttia:

  1. Kaunis paletti ja kauniisti tehdyt meikit, niinku aina. Tuo on kans ihan tosi nätti missä oot yhdistelly sitä Sultryyn. Osaisinpa minäki. En omista Jefreen paletteja, mutta monesti kyllä katsellu niitä. Huomasin muuten, että emotionissa oli myynnissä Urban Decayn Naked Heat paletti. Melkein sorruin ja just jos osaisin yhdistellä noin upeasti toisiin paletteihin nii olisin varmasti sen ostanu. Onko se laadultaan parempi kuin ultraviolet? Niistäkin on varmasti jo aika ajanu ohi, mutta mulla niille on jotenki erityinen merkitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 varmasti osaat, kokeilemaan vaan. Sopiiko sulle lämpimät vai kylmät sävyt? Yhdistelet pelkästään jompia kumpia ja siitä se värioppi alkaa hahmottua. Itse olen tätä värioppia pohtinut ja saanut siten aikaan paljon pukevampia meikkejä :)
      Heatissa on hyvä pigmentti ja parempi kuin Ultra Violetissa. Jos sinua pukevat lämpimät sävyt ja sulla on vaikka siniset tai ruskeat silmät, Heat pukee sinua erinomaisesti! Mulle se oli liian lämmin vaikka silmien väriin sopikin :)

      Poista
    2. Omasta mielestä ainakin sopii molemmat, kylmät ja lämpimät, mutta jos menee tavallaan "liian" lämpimäksi, nii sitte näyttää sillai jotenki oudolta. Hankin aikoinaan sen ultravioletin vaikka tiesin sen laadun olevan huonompi. Harmittaa miten vähälle käytölle on jääny kun sen kans on sellasta taistelua. Voishan siitäki tietysti jotain sävyjä yhdistellä ettei ihan käyttämättömänä ois tuolla laatikon pohjalla.

      Poista
    3. Oisko että sulle sitten sopii kylmät paremmin, ainakin minä näytän liian lämpimässä oudolta ja jotenkin elähtäneeltä :D kylmässä meikissä jotenkin paremmalta ja hyvältä jopa :) se Ultraviolet on minusta ihan kiva ja olen oppinut tykkäämään siitä enempi. Lempparimeikki sillä on keskelle luomea sitä haalean turkoosia, ulko-ja sisänurkkaan violettia shimmeriä ja varjostaa sillä oranssihtavalla matalla. Se yhdistää hauskasti kylmää ja lämmintä. Ei se huono paletti ole, sormin ne osa väreistä toimii paremmin enkä ehkä siitä kuitenkaan luopuisi, se on kylmä paletti ja sopii kyllä tosi hyvin mulle <3 pitäisköhän mun ottaa se työn alle ja tehdä sillä inspismeikkejä, voi tosin kestää kun en kerkeä nyt oikein meikkikuvia ja nyt mulla on Ikialo ripset niin en käytä luomivärejä..mutta voisin vaikka kesälomalla, siihen ei ole pitkä aika :D oisko ideaa?

      Poista
    4. Kyllä ne kylmät varmasti sitte sopii paremmin. Kiitos tosi paljon tuosta ultraviolet lempparimeikistä. Täytyy kokeilla :) Ihan sitte kun ehdit, nii oispa hienoa nähdä sun tekemiä meikkejä tällä paletilla. Minäkään en siitä halua luopua, mutta on tuntunu sillai epävarmalta, kun ei esim. Siitä tummimmastakaan lähe sitä väriä, kun sitä ulkonurkkaan yritin. Meneekö sun mielestä ne pilalle, jos meikinkiinnityssuihkeella kostuttaa siveltimen ja sitte laittaa? Monethan niin tekee, mutta oon ajatellu, et pilaantuuko jotenki. Ootko ajatellu meikkikirppistä millon ehtisit :)

      Poista
    5. Voi kokeilla suihkeen kanssa ja just että kostuttaa siveltimen. Ottaa yhdestä nurkasta napista, siitä kohtihan se sitten kovettuu. Itse en just käytä kostutetulla siveltimellä kun se kohta napista menee pilalle :) en ole nyt pitämässä kirppistä kun olen ihan antanut pois ylimääräiset eikä oikein myytävää nyt ole :)

      Poista
  2. Onpa taas ihania sävyjä!

    Tuo turkoosi rajaus on mielestäni todella hyvän näköinen.

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi miten upeat nuo eka ja kolmas silmämeikki! Täytyy laittaa muistiin kokeilla joskus itse sinnepäin. Millaiset on Finnair-rajaukset? Hih, epäilen että multa saattaa usein löytyä sellaiset. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no ne raskaan silmän rajaukset joihin opetetaan ig tutoissa. Että tehdään se siipi luomen raskaan osan päälle :) minä en sitä osaa ja itsepäisenä vänkyränä teen ne perinteiset...vaikka ne ei hyvältä näytä :D

      Poista
  4. Kauniita silmämeikkejä! :) omaksi suosikkisävyksi nousi heti ekalla kerralla tuo Macabre Manners, pysyy joka kerta hyvin ja käy kaiken kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on paletin parhaita sävyjä ja sopii mullekin erinomaisesti, kuten harmaat aina :)

      Poista
  5. Todella kaunis tuo paletti itsessään ja sävyistä tykkään myös todella paljon. 😍 Itellä tulee käytettyä luonnonkosmetiikkaa suurimmilta osin, joten Jeffreetä en käytä, mut kivaa nähdä mitä uutta on tullut ja mitä värejä. Kauniit meikit, tykkään eniten violetin sävyisistä ja sit tuo näyttävä, intensiivisen punaisen, oranssin ja pinkin sävyjä toistava! 😊👌🏻 Upea ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon <3 mulla on luonnonkosmetiikka nykyään paljon vähemmällä, ehkä kun on nämä tietyt lempimerkit joihin keskittyy :)

      Poista
  6. Pitkästä aikaa sellainen Jeffree jonka voisi ostaa, mä kun oon just enemmän tummien värien ystävä. Toisaalta tummilla meikatessa käsi tarttuu lähes automaattisesti Martine cosmetics 669 palettiin. Se on mun kaikkien aikojen rakkaus paletti. Ehkä ostan jos sopiva alennus vastaan tulee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti googlettaa ja aika hieno paletti :) mutta ehkä vähän tumma mulle ;) jännä miten meikkimaku muuttuu, en meikkaa läheskään enää samalla tavalla kuin jokukaan vuosi sitten. Mutta haluan keräillä tietyt paletit ja eihän tästäkään ole pakko niitä ihan tummimpia käyttää ;)

      Poista
  7. Oonko se vaan minä mutta ärsyttää kun sävyssä "Umbrella attitude" on painettuna jäätelötötterö eikä sateenvarjoa eikä "Parasol passionissa" ole auringonvarjo! Ei toki mitenkään olennaista paletin käytettävyyden kannalta mutta jotenkin pistää silmään :D
    Ihan hauskat värit mutta itse en oikein tiedä mitä niillä tekisin. Sen takia varmaan oma suosikki on tuota Vermeeriä yhdistelevä look vaikka toisaalta tuossa ekassakin on sellaista kivaa elävyyttä, violetit on nätisti blendattu toisiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D en kyllä itse kiinnittänyt niihin huomiota :D minulle tuli enemmän käyttömahdollisuuksia kun rupesin yhdistämään paletin jotain "tavallisia" värejä. En näin tummilla pelkästään osaa, siis en osaa yhdistää ja häivyttää ilman että on hirveen näköinen. Mutta kiva omistaa tämä ja Scorpio on seuraavaksi hankintalistalla :)

      Poista
  8. Upeita meikkejä, sä se vaan osaat<3 Tää paletti on kaunis ja teemalleen kivan uskollinen, mutta mulle tää olisi liian tummanpuhuva. Mietin olisinko 6-7 vuotta sitten tykännyt tästä, kun meikkasin melkeen aina väreillä ja paljon nykyistä tummemmin, mutten todennäköisesti olisi tätä palettia ostanut silloinkaan. Jeffreen laatu on kyllä ihan omaa luokkaansa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kieltämättä on tumma mullekin mutta sai tällä paljon erilaisia meikkejä. Kiva omistaa mutta tykkään enempi useasta muista Jeffreistä ;)

      Poista
  9. Kyllä sait aikaan paletilla raikkaita ja nättejä meikkejä. Sopivat sinulle hyvin.
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. Kauniit meikit! Mun suosikkini liila, mutta rakastan liiloja/violettejä ym. eniten muutenkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3