tiistai 11. heinäkuuta 2023

Jeffree Star Cosmetics Star Wedding Artistry paletti

**Mainoslinkki

Menenköhän mä ikinä naimisiin tai edes kihloihin enää? Tätä mietiskelin kun pyörittelin käsissä hääteemaista Jeffree Star Cosmetics palettia joka ilmestyi viime syksynä. Tiesin silloin paletin hankkivani ja nyt on aika esitellä tämä. 

Hopeista korurasiaa muistuttava paletti sisältää huimat 25 sävyä. Todella kaunis kattaus kylmää ja lämmintä nudea, kiiltäviä ja mattasävyjä sekä Jeffreen ikoninen pinkki sävy Mrs.Star. Hääteemainen paletti on painava mutta onneksi neliön mallinen, ihan tuon säilytyksen kannaltakin. Paletti avataan timanttinapin avulla ja korurasiaa mukaillen kannen välissä on hopea nauha joka estää kannen kaatumisen taaksepäin. 

Kun paletin ekaa kertaa näin, ymmärsin tämän sisältävän todella paljon mun silmieni väriin sointuvia sävyjä. Ihania kylmiä kiiltäviä sävyjä, lämmintä roosaista häivyttelyyn, tummia sävyjä ulkonurkan tummentamiseen ja muutamia väripilkkuja meikkileikkeihin. Myös paletin luumuiset ja punertavat sävyt ovat mulle täydellisiä, punapohjainen luumu on täydellisin väri kun halutaan korostaa vihreät silmät esiin. 

Punapohjaisella luumulla lähdinkin liikkeelle, yhdistin siihen vaaleanpunaisen sävyjä. Rajauksia harvemmin teen luomiväreillä koska ei pysy, ja jää sellainen viiru yläluomeen. Mutta mattaväreillä rajaus näyttäisi onnistuvan paremmin, ainakin tämän paletin mattamusta yhdistettynä mattaiseen tummaluumuun pysyi hyvin paikoillaan. Olen myös yrittänyt opetella uusia tekniikoita eli vaaleaa sisänurkkaan valaisemaan, saa nousta raskaan luomipussin ylikin. Ja varjostuksia vaan reippaasti ylöspäin. Kissarajaukset mulla ei enää oikein toimi joten olen tyytynyt näihin "pikku-kissoihin" koska en tykkää siitä koukusta minkä moni tekee, eikä klassinen kissa enää mulla toimi. Tai se pitää osata tehdä tietyllä tapaa, muuten näyttää hassulta. Pikku kissa on helpompi tehdä luomivärillä kuin millään kynällä tai tussilla, ainakin mun mielestä :))

Meikkasin tällä useampana päivänä töihin, arkipalettina Star Wedding on mitä mainioin. Vaaleaa nopsaan koko luomella ja astetta tummempaa varjoon. Tumminta rajaukseen. Halutessaan tällä saa sitä näyttävääkin meikkiä, pidin ihan todella paljon tästä harmaan, hopean ja malvan yhdistelmästä. Meikki klassisilla perussävyillä toimii vaan aina. Tässä paletissa on myös täydelliset mustat rajauksiin, ei tarvitse erillistä rajauskynää. 


Mielestäni tämä on yksi onnistuneimpia Jeffreen paletteja. Laatu on mitä loistavin ja uskon tämän olevan valtavirran makuun. Tämä kuitenkin sisältää ne kaikille sopivat perusnudet ja tummemmat sävyn esim smokymeikkiin, ja tosiaan niitä muutamia väripilkahduksia etenkin vihreille tai sinisille silmille. esim tämä pinkki sävy on upea vihreille silmille ja kulta on yksi turvavärini meikissä. 
Tiesin jo paletin ilmestyttyä pitäväni tästä valtavasti ja näin todella on, Star Wedding on yksi kokoelmani helmiä kuten oikeastaan kaikki Jeffreen paletit. Hintaa tällä on mutta vastineeksi saat pitkään kestävän laadukkaan paletin jossa on kaikki mitä tarvitsee. Jos joskus menisin naimisiin ( vaikka ei kai sitä enää näin vanhoilla päivillä ), niin tekisin häämeikkini tämän kylmillä malva-harmaa-hopean sävyillä! 

**Star Wedding paletti 67,90 e oletkauniilla. Harmi kun paletti ei ole kesäalessa mutta muita Jeffreen meikkejä alesta onneksi löytyy, mm. hirmu ihanat huuliduot, meikkilaukkua sekä kiiltoja.

Mitä tykkäät tästä? Ja käsi ylös keltä tämä löytyy, mitä olet tykännyt?


22 kommenttia:

  1. Oon monet kerrat ihaillu tuota palettia. Taas nii kauniita meikkejä kaikki, mutta tuo harmaa-hopea meikki on kyllä mun suosikki ja sopii sulle ihan täydellisesti :) Osaisinpa yhtä kauniisti yhdistellä värejä. Mutta heti jos on sellanen paletti mikä ei oo vielä tullu tutuksi, nii vierastan, en vaan osaa kattoa mitä värejä yhdistelisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä se mullakin vaatii kokeilua, ei minunkaan meikit arkena niin hienoja teoksia ole eikä värit mene aina nappiin. Mutta testaamalla ja harjoittelemalla kehittyy :) tässä paletissa on sitten paljon testailtavaa...

      Poista
    2. Niin on :) Nuo harmaat, hopeat ja tietenki nudet on tuossa tosi kauniita. Mutta pinkit ei sovi mulle yhtään, nii ne jäis täysin käyttämättä. Minkähän ratkasun siihen keksis :) Kun tuo on muuten nii kaunis paletti.

      Poista
    3. Ei siinä onneksi ole hirmu montaa pinkkiä :) jos se Loracin Noir jäi harmittamaan niin tässähän on samantyylisiä sävyjä...

      Poista
  2. Osaisinpa tehdä tuollaisen ekan meikin kaltaisen. Hauskat lisukeet kyllä paletissa. Kuulun tuohon mainitsemaasi valtavirtaan jolle paletista kelpaisi kieltämättä suurin osa sävyistä. Huoh, rajaukset on kyllä tuskastuttava juttu. Mun silmät menee alaspäin ja rajaukset tuurilla mihin suuntaan sattuu, mutta silti tykkään niiden efektistä yleisilmeelle. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä osaat, ei muutakuin opettelemaan! Vaikka nuita pieniä kissarajauksia, eikös ne sopisi hyvin alaspäin oleville silmille? Ottaa vaikka pienen viistokärkisen siveltimen ja merkkaa rajauksen loppukohdan silmänurkkaan ja lähtee vaikka tekemään rajausta siitä sisällepäin, olisko siitä yhtään apua?

      Poista
  3. Eihän sitä koskaan tiedä! Nimimerkillä liki 50-vuotiaana ekan kerran naimisiin mennyt :) ja otin kyllä ilon irti morsiamena olosta. Paletti näyttää täydelliseltä kauniin, klassisen juhlameikin tekoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä odotellessa :) ja kyllä, paletti on ihan omiaan klassisiin meikkilookkeihin :)

      Poista
  4. Wau miten upeat silmämeikit tässä 💕💕💕 ja tuo paletti kaunis, pari pinkkiä siinä huutaa keskellä mutta muuten ihana väreiltään. Rasia selkeästi ulkomuodoltaan sopii juuri hääteemaan 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tässä on upeita luumuja ja pinkkejä sävyjä <3

      Poista
  5. Oo toi sun ensimmäinen meikki! VAU ♥ Star Wedding on mun ihan suosikkipaletti ja oonkin jo miettinyt, että jos joskus sekoan ja hankkiudun mun luomiväripaleteista eroon, on Star Wedding se yksi ja ainut, jonka jätän :D En ihan heti näe tätä tapahtuvan, mutta se ehkä kertoo siitä, että tässä paletissa on mulle niin täydelliset sävyt, etten muita välttämättä tarvitsisi. Värejä ehkä tulisi ikävä, mutta toisaalta oon aiemminkin sanonut, ettei ne värikkäät meikit vetoa enää samalla tavalla kuin joitain vuosia sitten. En oo pitkään aikaan enää itse ostellut muita kuin Jeffreen paletteja, enkä niitäkään kovin usein, mutta tää on kyllä paletti, jota suosittelen todella lämpimästi niin sävyjen kuin laadunkin puolesta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 mä suosittelen kanssa tätä sellaiseksi peruspaletiksi, on toki kallis mutta minkä määrän värejä sillä saa...ja nimenomaan sellaisia arkipäiväisiä värejä joita aina tarttee, ja sitten jotain pilkahduksia :) mulle tässä on kanssa oivalliset värit ja miksei tämä olisi sellainen paletti josta ei hennoisi oikeasti luopua...

      Poista
  6. Vaikuttaa monipuoliselta paletilta. Tällä kertaa ihastuin todella paljon tuohon hopeiseen meikkiin.

    VastaaPoista
  7. Inhoan tuota hot pinkiä keskellä palettia, mutta aivan upeat meikit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no ei sekään mun lemppari ole mutta käytän välillä...kun pinkki sopii mulle :)

      Poista
  8. Ihania meikkejä. Erityisesti kaksi ensimmäistä korostaa silmiäsi tosi kauniisti<3 Tämä paletti on ostoslistallani ja pakko hankkia jossain kohdin. On vaan niin kaunis paletti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja suosittelen todellakin hankkimaan, on huippuhyvä setti <3

      Poista
  9. Kaunis paletti. Harmaa meikki sopii sinulle. :) Oma suosikkini on tuo kultaa ja pinkkiä.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3