lauantai 15. heinäkuuta 2023

Glossybox Heinäkuu 2023

Moikka! Tänään unboxataan Heinäkuun Glossybox joka saapui jo viikolla, mutta en ehtinyt kuvata saati kirjoitella, tänä aamuna oli sitten paremmin aikaa :) 

Pikainen postaus on tämäkin, on vaan kiireistä arkea taas eikä kesällä huvita viettää päiviä sisällä. Luulen että saan tehdä sitä riittämiin pimeällä syksyllä ja talvena :) boxi oli ihan kiva, sisälsi pari juttua omaan käyttöön ja muutamia eteenpäin lähteviä. Plussalle kyllä jäin ja onhan tää boxi ollut kiva tämän aikaa kun olen tilannut. Alkukuusta oli muuten jotain happeninkiä veloituksen kanssa, kortti ei muka kelvannut vaikka kaikki oli ok. S-osuuskuntaa tässä vaihdoin mutta kaikki kortin numerot kyllä pysyi samana, ja onhan tämä Glossyboxin veloitus onnistunut aiemminkin. Ehdin siis jo hetken säikähtää etten tämän kuun boxia saakaan mutta tilaus jatkuin onneksi normaalisti. 

Teema on kesäinen ja mielestäni ihan onnistunut. Jotenkin tosi söpö ja valtaosaan vetoava. Meikkiä, hiuksia ja ihonhoitoa. Hyvä kokonaisuus.

Wild Science Lab Juice Boost Brightening Serum / arvo 14 e
C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja aloe veraa sisältävä tehohoito joka sopii hyvin ikääntyvälle iholle. Tämä oli rullautunut auki ja vuotanut korkkiin, joten näinpähän koostumuksen...aika öljymäisen oloinen ja kovin tuoksuva, mutta varmasti hyvin kosteuttava kuivalle iholle. Aion käyttää tulevana talvena pois kerta on nyt avattu. Mielenkiintoinen tuote! 

Bondi Sands spf50+ Lip Balm Tropical Mango / arvo 15,50 e
Hyvän suojakertoimen sisältävä, herkullinen kuuloinen huulirasva. Tulee kyllä kokeiltua, en hirveästi haista tuoksua mutta voihan se tulvahtaa nenään sitten enemmän käytössä :) aika arvokas huulirasva!

Cosrx Acne Pimple Master Patch / arvo 6,90 e
Corrx finnilaatarit oli boxin mälsin tuote. Ja aika satavarma olen että nämä olen jostain boxista joskus saanutkin. Mulle kun ei finnejä tule niin en tee näillä mitään, menevät eteenpäin lähtevien joukkoon. Ehkä joskus huonommasta ihosta kärsineenä olisin voinutkin nämä kokeilla, mutta nyt en viitsi edes avata kun kuivuvat kuitenkin pakettiinsa. Tässä on 24 laastaria eri koossa.

Davines Natural Tech Replumping Conditioner / arvo 10 e
Davinesia on kiva saada boxista kun ei sitä tule muuten ostettua. Tämä hoitsikka kosteuttaa hiuksia, antaa niille runsautta ja tekee niistä sileät ja pehmeät. Hoitoaine on tarkoitettu huonokuntoisille tai joustavuutta kaipaaville hiuksille. Hyvältä kuulostaa joten menee kokeiluun. Boxin mielenkiintoisimpia tuotteita.

Lottie London Mini Eyeshadow Quad The Rose Golds / arvo 5,76 e.
Sievän värinen luomiväripaletti! Varmasti hyvä kokonaisuus, itsellä ei tälle käyttöä ole joten lähtee eteenpäin mutta söötti kyllä ja mun värinenkin. Lottien luomiväreistä ei ole kokemusta mutta merkin meikit on olleet hyviä hintaansa nähden. Kaksi mattaa ja kaksi säihkyvää väriä ovat täydelliset kesämeikkiin!

Mitä tykkäsit tästä boxista?

21 kommenttia:

  1. "Tropical Mango Eller Toasted Coconu" eli jompi kumpi :D Sulla on toi mangoversio.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, korjaan tekstiin :) mietinkin kirjoittaessa aamuväsyksissä että outo makuyhdistelmä :D

      Poista
  2. Olisin tykännyt tästä! Ja kaikki olis tuotteita mitä käyttäisin;)

    VastaaPoista
  3. Hyvä suojakerroin tuossa huulivoiteessa. Ihan perushyvä sisältö. Harmi, kun tuo seerumi oli auennut.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otinkin jo käyttöön koska kesällähän se olis just oivallinen :)

      Poista
  4. Seerumi ja hiusjuttu ois kelvannu miulle. Luomiväripaletissa mieluisat sävyt, mutta olisi ehkä mennyt eteenpäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vähän tylsä kuitenkin kun on jo noita paletteja...

      Poista
  5. Tuo huulirasva on mielenkiintoinen, varmasti tulisi käyttöön.

    VastaaPoista
  6. Kiva valikoima, pääsisi lähes kaikki tuotteet käyttöön itsellä! Olen miettinyt kauan jonkun ihonhoito/meikki -boxin tilausta, mutta pitää kyllä saada muutama tuote ensin käytettyä pois..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glossybox on ollut ihan hyvä, LF kiinnostelisi myös :)

      Poista
  7. Tuo seerumi vaikuttaa kiinnostavalta, sen verran kaivelin nettiä brändin nimellä, että hoksasin täällä Saksassakin myytävän Glossyboxia.

    Mistä ihmeestä ne tuon Bondi Sandsin huulirasvan hinnan ovat nypänneet? Täällä noita ihan samoja saa hiukan yli 4 eurolla joka paikasta, ja Notinossakaan se ei likikään noin paljoa maksa!!!!! Lieneekö typo esitteessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulirasva maksaa muuten esim. Sokoksella Suomessa 6,50 euroa, joten aivan ihmeellinen tuo Glossyboxin hinta. Olen pöyristynyt.

      Poista
    2. Juu en kommentoi, ne hinnat on aina jotain ihan outoja :D

      Poista
  8. Huulirasva olisi tullut tarpeeseen ton suojakertoimen vuoksi! Lottien tuotteet ei innosta, mutta Davinesia olisin mieluusti kokeillut, kun kaikki muut tuotteet on olleet tosi hyviä, mitä oon heiltä joskus kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sama, kokeilemani Davinesit on olleet kyllä hyviä :)

      Poista
  9. Finnilaput on monesti pelastaneet mut. Nykyään tulee tosi harvoin, mut mulla on aina noita jemmassa, tosin se mustapakkaus missä kaikki on samankokoisia, se on siltä osin parempi. Mut turha toki, jos epäpuhtauksia ei tule. 😄

    Luomiväripaletti oli kans kivan sävyinen. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kiva sisältö tässä oli vaikka nyt ei kaikki olleet tarpeellisia :)

      Poista
  10. Tosi kiva tää boksi. Mulla ois tulleet kaikki nuo tuotteet käyttöön, ja meinasinkin tilata tän laatikon, koska olin muutenkin suunnitellut ostavani tuon huulirasvan. Mutta sitten luin arvosteluista, että tuosta huulirasvasta on vaikea saada puristettua tuotetta ulos, niin jäi sitten tilaamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alussa se oli hankala puristaa mutta ei sitten jatkossa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3