maanantai 17. heinäkuuta 2023

Heinä-elokuun käyttismeikit

Juhannuksen jälkeen oli aika valita uudet meikkilaatikon meikit. Edellisille valinnoille kertyi hyvin käyttökertoja eli sain käytettyä kaikkia mukana olleita useampaan kertaan. Nyt täytyy ottaa vähän pikakiri kesäisten sävyjen kanssa jos mielin saada niitä tyhjäksi 23 loppuun projektissani ;) Tässä siis heinä-elokuulle valikoidut käyttismeikit.

-----------------

Käytän aurinkosuojaa joten sen kummempaa primeria kasvoille ei nyt ole. Silmien alla ennen meikkiä käytän MUA Under Eye Primeria. Bohon neutraloijista 07 on mun sävyni, ja peiteaineeksi kesäsävyinen Bobbi Brown Instant Full Cover, on muuten hyvä! Rimmel ja Studiomakeup meikkivoiteet saavat luvan loppua tämän meikkilaatikon aikana. LH Cosmeticsin kamala suihkekin saisi vajua, on vaikea kuluttaa pois tuotetta josta ei oikein välitä. Puutereina Rimmel kivipuuteri ja Paese silmien alla. 

Otin käyttöön pitkästä aikaa ison highlighter Shine Like A Sea Star paletin, MAC Lightscapade on pannutuksessa ja Make Up Storen duossa on myös highlight sekä contour. Kylläpä muuten contour näyttää kylmältä kun muut tuotteet lämpimähköjä. Myös MAC Hipness poskipuna odotetusti kaivettiin kaappien kätköistä, pannuprojektissa jatkavat Physicians Formula ja Clarins. PF:n saan melko varmasti pannutettua mutta Clarinsia en. Hanalei Matte Bronzer loppuu varmasti pian, se onkin sitten toinen tälle vuodelle tyhjäksi saatu bronzer.

Silmämeikinpohjustajana Wet`n` Wild joka on best kesäkuumalla. MAC Paint Pot Layin` Low tuplapohjustuksessa, tätä en saa tyhjäksi pannuprojektissa mutta aion luopua siitä vuoden lopulla. Hygieniasyistä ja muutenkin alkaa irtoilla reunoista. Rajauksessa essencen vihreä ja punainen kynä, kuten myös musta Beauty For Certain? Bohon Blonde kulmakynän haluan saada loppumaan. Morphe Make It Bog on eyeliner hetkiin, niitä kyllä ei arkena jaksa :D ripsarina IsaDora All Day Wear joka on ollut ihan hyvä. 

Ja sitten paras osuus eli luomivärit :D UD Naked 2 ja Dior miniviisikko Elegante ovat pannuprojektissa ja kuten huomaa, surkeasti sujuu :/ varmaan siksi kun en jaksa hinkata aina samoilla luomiväreillä. Meikkilaatikkoon siis mukaan ihanan keltainen Jeffree Star Banana Fetish ja pirtsakan kesäinen ( ja syksyinen ) Pricked.

Haluan myös vähän katsella onhan Anastasian Modern Renaissance vielä kunnossa ja messiin myös Norvina. Urban Decaylta käyttöön Ultra Violet jossa on kieltämättä nätit ja kesäänkin sopivat värit.

Jeffreen paleteista tykkään ehkä vähiten Shane Dawson paletista, yritän siis käyttää sitä. Mukaan myös mini Orgy jonka kanssa voisi käyttää Naked 2 mattasävyjä jotka haluan siis pannuttaa. Ofran viime kesänä ostamaani Francesca Tolet palettia en ole käyttänyt kertaakaan, mikä on synti ja häpeä. Ehkä tätäkin voisi yhdistellä Nakun kanssa?

Huulimeikeissä jatketaan vanhalla tutulla linjalla. Vas --> oik MAC Yash, Jeffree Star Celebrity Skin, MAC Wild Wheeler ( jota en meinaa näkeä lukea, tervetuloa kEsKi-IkÄ ), Jeffree Star Lord Star ja Silk Rope. Too Faced Lip Injection kiilto vois kans loppua tämän meikkilaatikon aikana, oikeastaan käytän vaan eniten huulikiiltoja. Ehkä haluan syksymmällä vaihtaa nämä kaikki sävyt muihin, kyllästyttää ja harmittaa kun en saa kulumaan pannuprojektissa olevia pois. Ja sitten nuo keskellä olevat 3 kiiltoa on niin pigmenttisiä ettei niitä voi lisätä montaa kertaa päivässä ettei huulet näytä kököiltä. 

Kyselen myös vielä olisko kellään oikeasti kiinnostusta ostaa tätä Too Faced Better Than Chocolate palettia. Tätähän ei saa suomesta joten harvinainen tsäänssi....tämä on mulle liian lämmin ja haluaisin luopua tästä tuoreeltaan, muuten otan tämän käyttöön väkipakolla eli se jää seisomaan kaappiin. Takkiin tulee mutta 20 e + pk 6,90 e tai saa noutaa Iisalmesta. 

Oliko hyviä valintoja käyttismeikeiksi? Mitä haluaisit nähdä mun valinnoissa ehkäpä seuraavan kerran?



8 kommenttia:

  1. Kivoja valintoja! Noi sun luomiväripaletit on ♥♥ Miten olinkin ihan unohtanut Prickedin! Toi olisi mulle täydellinen syyspaletti, harmi kun en voi antaa itselleni lupaa ostaa tota :D Mä karsin oman Modern Renaissancen pois viimeksi, kun meikkejä kävin läpi, mutta nyt tuli taas sitäkin ikävä, kun näin sun paletin. Toki sitä omaa yksilöä ei ole ikävä, kun siitä oli kolme sävyä kokonaan käytetty loppuun ja muutenkin paletti oli jo aikansa elänyt, mutta vähän turhan paljon houkuttelisi sekin ostaa uudelleen..

    Toivottavasti saat pian ton LH Cosmeticsin suihkeen loppumaan, on tosiaan inhottavaa koittaa väkisin käyttää loppuun tuotteita, jotka ei oo itselle mieluisia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) on tuo minunkin MR aikansa elänyt, huomaa että pigmentti on hiipunut. Harmi että ei kestänyt kauempaa mutta kyllä sillä vielä meikkaa. Saan sen loppuun kyllä, nyt alkaa huomata että se vajuu...

      Poista
  2. Kivasti kaikenlaisia eri sävyjä noissa luomiväripaleteissa<3 Munkin pitäisi joskus kokeilla jotain Under Eye Primeria ihan mielenkiinnosta. En ole koskaan sellaista omistanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällee kun ikää on niin se on ihan ehdoton! Kannattaa kokeilla vaikka tätä halpaa just :)

      Poista
  3. Jos tuo paese on se riisipuuteri niin ostin just saman!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riisipuuteri on tosi hyvä, samaten tämä under eye puuteri <3

      Poista
  4. Kivoja meikkejä sinulla käytössä. Korostustuotteita olen yrittänyt sutia joka meikkauskerralla, kun olisi samainen MAC:n tuote käytössä. On vain hirmu riittoisa. ;) Zuiin Paris-huulipunaa tulee eniten nyt kesällä käytettyä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on tosi riittoisia mutta saa niitä kulumaankin ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3