lauantai 29. heinäkuuta 2023

Heinäkuun kosmetiikkaostokset

Heinäkuun ostokset esittelyssä tänään :) pidemmittä pulinoitta suoraan asiaan.

Palkkapäivänä kävin pyörimässä Normalissa ilman sen suurempaa ostoslistaa, mutta jotain sieltä tarttui mukaan. Jos näitä kauppoja ei kannata niin ei nämä täällä pystyssä pysy :/ Fudgen hopeashampoo oli ihan edullinen, Wella Luxe Oil hoitoaine, pari Revuele tuotetta testiin koska etkös Mili tätä seerumia kehunut? Huulirasvoja kuluu aina joten Carmexia kirsikkamaussa. Normalin ostokset 40 e.

Paikalliselta fb-kirpparilta kiva löytö, vain kokeiltu Dolce & Gabbana Shine edp. Ihana kukkaistuoksu kesään! Ei tosiaan mitenkään vahva tuoksu joten huoletta voi laittaa. Prismasta Filan dödö....ostokset 23 e.

oletkauniin kesäalesta tilasin tosi pitkään miettimäni Unicorn Blood huulipunan + rajauskynän, Blood Money huulikiillon sekä yhden sheet maskin. Tilaus 25 e. 

Instagram stooreissa näin tämän NYX punan ja sen kehuttiin olevan hampaita kirkastava hyvä nudepunainen. Olin menossa kaupoille ja Sokos Emotionissa oli huulimeikit -30% niin nappasin kyllä välittömästi mukaan. Sävy on Latte Foam jos joku kiinnostui :) 8 e. Apteekista hain La-Roche Posayn silmämeikinpoistoaineen ja muut purkit oli kaupan päällisiä. Kerrankin antelias kassahenkilö, yleensä ei varmasti apteekissa tipu mitään ilmaista mukaan...apteekki 16 e.

Kicksiltä tilasin pian loppuvan eyelinerin tilalle pari uutta, tämä on kyllä ollut hyvä pysymään raskailla luomilla eikä kulu pois. Hyvän kun löytää niin mitä sitä muita kokeilemaan enää ;) linerit 23 e.

Kuulin että tämä loistava silmämeikinpohjustaja on poistumassa, ja tätä löytyi enää Notinosta joten tätäkin jemmaan...tilaus 13 e.

Oletko tehnyt löytöjä kesäaleista? Tai kesäreissuilta? Pakko myöntää että hieman kateellisena seuraan ihmisten reissuilua kun itse duunaa hiki päässä töitä mutta ensi kesänä sitten....

27 kommenttia:

  1. Ainut löytö taitaa olla Normalista Chailattea. Se niin hyvää! <3 Tilaan yleensä kahviloissa chailattea niin ihanaa saada sitä kotonakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tainnut ikinä maistaa niitä Normalin juomajuttuja mutta monesti silmäillyt :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Mulla oli ihan jäätävämäärä halpaa Liettualaiskosmetiikkaa, joten muuten en oo sitten mitään ostellut tai kattellut. Onneks ehdin ostaa yhden Wettiksen eye primerin, Liettuasta tietenkin! T. Mari

    VastaaPoista
  3. Eikä, siis tuo Wet n Wildin pohjustajako poistumassa? 😱 Se on ihan paras! Mitähän sitä nyt sitten käyttäis... Onneksi on yks jemmassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin poistuu. Tosi harmi! Tai ehkä tilalle tulee vastaava? Kuitenkin, hyvä ja halpa niin siks ostin jemikseen :)

      Poista
    2. Wet n Wildin sivuilla näytti olevan saman tyyppisessä pakkauksessa oleva Megalast Eyeshadow Primer. Se on ilmeisesti uusi versio ja koostumuskin hieman erilainen. Ehkä sitä täytyy kokeilla! Näyttäisi sekin jo saaneen kehuja. :)

      Poista
    3. Sitä täytyy kyllä sitten kokeilla!

      Poista
  4. Kivoja ostoksia! Morphen eyeliner pitää muistaa ehdottomasti, kiitos kiinnostavasta vinkistä :) Toi Wet n Wildin pohjustaja on sellainen, jota mun on pitänyt testata vuosikausia, mutten ole saanut aikaiseksi. Eikä vissiin sitten enää tarvitsekaan :D Onneksi on UDPP, vaikka se vähän hintavampi toki onkin, mutta kestää kuitenkin itselläni ainakin tosi pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kestää pitkään mutta siksi ostin tätä kun tavallaan saa 2 yhden UD:n hinnalla :) mun lempparipohjustajat maksaa aina sen yli 20 e niin nämä oli nyt halvat. Tuo eyeliner on hyvä, kannattaa kokeilla. Ei leviä kuten NYX Epic Ink :)

      Poista
  5. Eipä nyt oikein mitään erikoista ole kyllä tullut reissuilta bongailtua :D Nykyään vähän samat valikoimat joka paikassa (Keskiselläkin essenceä ei ollut enää kolmea hyllymetriä, vaan kaksi ja niitä löytyy Joensuustakin). Kicksistä BeautyActin luomiväripaletin ostin kahdella eurolla, mutta oikein muuta ei kyllä irronnut.
    Normalista aina jotain tarttuu mukaan, vaikka siellä vaan pyörähtäisi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Normal on kyllä pirun petollinen kauppa, huomaat tarvitsevasi yhtä sun toista....varmaan puolet jätän ostoskorista pois aina kun kuitenkin harkitsen mitä ostan ;) Nykyään on kyllä hyvät essence hyllyt täälläkin niin ei tartte ostaa mistään kauempaa. Kicksistä kyllä tulisi ostettua vaikka mitä mutta ei ole nyt sellaisiin päässyt :)

      Poista
  6. Ilmeisesti mikään viime vkolla laittamani kommentti ei oo tullu perille...
    Mutta joo, olen tykännyt Revuelen tuotteista, mull on retinoli ja c-vitamiini, kuoriva happojutska ja kaksi sy voidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki oon julkaissut mitä on tullut :/ pitää ehkä ostaa nuita joskus lisääkin kunhan testaan mitä noista tykkään :)

      Poista
  7. Kesäretkellä itäisessä Suomessa pistäydyttiin Vaalimaalla. Siellä on tämmöinen pieni "ostoskeskus" nimeltään scandinavian shopping center, jonne on nyt tullut korealaisen kosmetiikan myymälä! menin aivan pähkinöiksi ja ostin kangasnaamioita kassillisen. :D Kesäale ei varsinaisesti auttanut asiaa... Olihan siellä vaikka mitä, harmi kun oli sen verran kiire etten ehtinyt kaikkea hypistellä. Nyt käytän innoissani maskeja pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan googlettaa missä Vaalimaa on :) kuulostaa hyvältä, olisin mahtanut itsekin seota ;)

      Poista
  8. Hyvät ostokset jälleen sinulla. Ihmettelin, kun kerroit tuon luomivärinpohjustajan olleen poistomyynnissä, kun ollut niin suosittu. Tuoteuudistus ihan ymmärrettävä syy. Itse käytän vieläkin UDPP:tä, kun sillä värit pysyvät luomilla.
    Mopo karkasi taas käsistä ja ostelin alesta Zuiin meikkejä sekä muutaman PP:n ja essencen kynsilakan. Ostin myös kokeiluun Taigan c-vitamiiniseerumin sekä hyväksi todetun sy-voiteen. Vartalovoiteen ja suihkugeelin ostin, kun kerrankin löytyi hyvä suihkugeeli nimittäin Weledan harmony.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja ostoksia sulla! Ehkä ne sitten uusi vaan tuon koostumuksen, mielenkiintoista sitten kuulla onko uusi yhtä hyvä kuin vanha :) UD on kans minusta hyvä, ei vaan ole tullut sitä nyt ostettua...

      Poista
  9. Eikä, ostin juuri vähän aikaa sitten tuon Wettiksen silmämeikinpohjustajan ja siitä tuli uusi lemppari. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josko Notinossa olis vielä tai sitten testaat sen uusitun version!

      Poista
  10. Uu nyxin punia ei ole ollu mulla pitkään aikaan. Ehkä voisi testata tuota. Nuo on muutenkin ihanan edullisia 😊

    VastaaPoista
  11. Ei tule juuri enää blogeja luettua, mutta onneksi eksyin nyt tänne ja paniikissa tilasin Hobby Hallin verkkokaupasta WnW:n pohjustajan, kun sitä vielä oli siellä saatavilla. Kolusin siis kaikki mahdolliset verkkokaupat läpi. Mun toinen suosikki, Smashboxin pohjustaja oli uudistunut ja se uusi oli aivan susi verrattuna vanhaan. Ehkä Wettiksenkin uusi versio tulee joskus kauppoihin, mutta kun aina nämä uudistukset eivät osu nappiin, niin saapahan nyt sitten varastoon yhden varmasti toimivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko se Smashbox se under eye vai eye primer? Molemmista tykkään ja harmi jos niissäkin on nyt menty metsään....

      Poista
    2. Tämä https://www.kicks.fi/smashbox/meikki/silmameikki/silmameikin-pohjustusaineet/photo-finish-intensify-24-hour-eye-shadow-primer-10-ml
      Pakkaus uudistui ja on tietenkin pienempi kuin vanha mutta hinta on noussut :D

      Poista
    3. Aiemmin näytti tältä https://www.nordicfeel.fi/meikit/silmat/silmameikin-pohjustus/smashbox-photo-finish-24-hour-shadow-primer-101969

      Poista
    4. No niin tietysti, "hyvä" uudistus taas...tuo oli kyllä hyvä primer, tykkäsin paljon :)

      Poista

Kiitos kommentista <3