torstai 24. kesäkuuta 2021

Kesäkuun kauneussuosikit

Saatu ilmaistuote*
**Mainoslinkki

Ihanaa kesää kaikille! Tänään katsellaan kuukauden kauneussuosikit joissa tällä kertaa mukana ahaa -oivalluksia, uusia kesäisiä kauneustuotteita ja meikkisuosikkeja :) olen ollut pitkästä aikaa jotenkin poikkeuksellisen innokas kokeilemaan uutuuksia, innostumaan uusista tuotteista ja meikeistä, ja se tottakai heijastuu teille että on sitten paljon asiaa kirjoiteltavana teille ;) tässä siis kesäkuun kauneussuosikit!

Urtekram puhdistusgeeli on ihanan tuntuista iholla, halpaa ja melko helposti saatavaa. En hae ihonpuhdistuksessa suuria elämyksellisiä hetkiä vaan perushyviä, halpoja ja helposti saatavia tuotteita. Ihonhoito on vähän se asia missä tingin, toisaalta taas en. Panostan kyllä ihonhoitoon mutta esim puhdistustuotteet on minusta sellaisia joissa halvalla saa TOSI hyviä. 

Ja kun on nämä ripset, pitää käyttää sellaista puhdistusainetta jossa ei ole öljyä mutta joka on tehokas. Koin myös ahaa -elämyksen Virve Fredmanin stooreista joissa hän näytti ihonpuhdistusrutiinin jossa hankasi ja pyöritteli puhdistusainetta pitkän tovin ihoonsa. Myönnän että vähän kummastelin että pitääkö hangata noin mutta ajattelin kokeilla kuitenkin itsekin ja huh miten vähällä määrällä se iho lähtee puhtaaksi kun sitä ainetta aikansa pyörittelee! Kuka muu katsoi tämän tuton ja koki uusia juttuja?

Yhtäkkiä huomasin että naaman pesusta tulikin mukava iltarutiini kun aiemmin sen halusi vaan suorittaa äkkiä pois. Ja pakko myöntää että kaksoispuhdistuksesta huolimatta olen pessyt meikit puolihuolimattomasti pois. Tajusin etten edes tarvitse kahta pesutuotetta kun yhtä käyttää huolellisesti. Urtekram on kiva uusi hajuton tuttavuus joka pesee konjacsienen kanssa ihon hyvin puhtaaksi. Vaikka puhdistusgeelejä aina mollataan kuivattaviksi niin tämä ei kuivata ;)

By Raili Self-Tan Water* on ihan huippuhyvä ja toimiva tuote! Olen vastarannan kiiski joka ei ota aurinkoa, ei halua hirveästi ruskettua eikä mene vapaaehtoisesti aurinkoon palamaan. Kesä ja aurinko on ihana asia ja piristää minua valtavasti, mutta palaminen ravuksi ja ihosyöpä on vakava asia. Olen nähnyt läheltä mitä se aurinkosuojan skippaaminen sitten tulevaisuudessa voi tarkoittaa. 

Siksi itseruskettavia minulle kiitos! Tykkään toki olla ruskettuneen näköinen ja päivettynyt kasvoista. Olen kokeillut monenlaisia aurinkotuotteita, hyviä ja huonoja mutta nyt tuli vastaan sellainen johon rakastuin heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien!! By Railin itseruskettava kasvovesi on superhelppoa käyttää ja se toimii heti. Laitan tätä kasvoille ja kaulalla illalla vanulapulla ja ta-daa, aamulla olen ruskettunut. Lisäksi tämä on kosteuttava ja erittäin miellyttävän tuntuista ruusuveden ja puolukkauutteen ansiosta. Eikä tarvitse laittaa joka ilta, ainakaan minun. Niin, eikä ole jäänyt rajoja kunhan malttaa levittää tasaisesti eikä intoile. Huippuhyvä tuote kuten Railin tuotteet aina! Nätti, vuotamaton pullo kuljettaa mukana. 

Avon Today Tomorrow Always This Love* edp on uusi kukkaistuoksu jonka sain pr-näytteenä. Ehdottomasti uudet tuoksut ovat tervetulleita koska mulla ei ole järin suurta tuoksukokoelmaa. Tuoksut on sellaisia jotka kestävät mulla ikuisuuden ja harvemmin raaskin niitä ostaa heräteostoksena. Nykyään olen ihastunut kukkaistuoksuihin jotka etenkin kesällä ovat mieluisia. Avonin This Love hajuvedessä tuoksuvat jasmiinin terälehdet, verigreippi ja myski. Tuoksu on kepeä, raikas ja hentoinen. Ihan täydellinen kesätuoksu ja pullo on nätti kuin mikä ;)

Nykyään pystyn lähtemään vaikka siltä istuiltani töihin koska kulmat on pigmentoitu ja silmissä volyymiripset. Eikä kesäkuumalla hirmu meikkejä tarvii mutta haluan silti meikata. Studio Makeup Tinted Moisturizer tuli Boxycharmissa ja se on siis sävyttävä hoitava multituote. Sitä ei suoranaisesti sanota päivävoiteeksi mutta ei meikkituotteeksikaan. Se kertoo itse olevansa hyaluronihappoa sisältävä kosteuttava puolipeittävä-peittävä meikkituote. Se lupaa kevyen ja hohtavan lopputuloksen. 

Olipa mikä hyvänsä, kutsuisin sitä itse hyvin iholle väriä tuovaksi bb/cc-voiteeksi. Tätä on neljää sävyä ja minun sävyni on Honey Light joka on luojan kiitos toiseksi vaalein, oliskohan jopa oikeasti valittu kauneusprofiilin mukaan. Tämä on siltikin sävyltään aika tummaa minulle ja tuo oikeasti sävyä kasvoille. Pystyy levittämään kiireaamuna käsin ja levittyy iholle nätisti. Varmasti toimii meikkisienelläkin hyvin. Sopii minulle hyvin kesäaikaan ja koska olen aika kranttu tuotteissa niin oli ilo saada Boxycharmista uusi ja mielenkiintoinen, toimiva tuote testiin. 

Vaikka olen käyttänyt luomivärejä todella vähän, eipä se estä ihastelemasta niitä tai olemaan superinnoissaan uusista hankinnoista! Mulla on selkeästi yksi tosi heikko kohta kosmetiikassa ja se on luomiväripaletit. Toisaalta, ne ovat hyvä sijoituskohde kun eivät mene pilalle ja ovat hygieenisiä myydä eteenpäin jos ei satukaan tykkäämään. Uusi hankintani on L.A.Girl Break Free This Is Me-paletti. Näitä L.A.Girlin paletteja on vaikka minkä värisiä mutta tämä on ainut mikä iski heti ja se meni välittömästi kuolauslistalle. Upeita pinkkejä ja liloja, eniten ehkä kuitenkin kylmiä, ihania säkenöiviä sävyjä. Eikä ole kallis, 19,40 e **Oletkauniilla

Löytyikö tämän kuun suosikeista jotain sinua kiinnostavaa tai tuttua tuotetta? Mitä suosikkeja sinulla on kesäkuussa ollut?


18 kommenttia:

  1. Kadehdin tuota kulmavalmiutta, luulen että mäkin voisin lähteä melkein pelkillä kulmilla. Nyt olen kaipaillut jotain naamapesuainetta, joka poistaisi aurinkorasvat nopsaa iltaisin, kun en kotioloissa meikkiä ole käyttänyt. Mukavan raikkaalta näyttää sinun puhdistusputelisi. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos HH ja pigmentointia vaan hankkimaan, on kyllä ollut paras sijoitus aikoihin. Eikä olleet edes kalliit ( 195 e ).

      Poista
  2. Näistä mikään ei ollut tuttu, mutta toi luomiväripaletti on UPEA! Eikä tosiaan edes pahan hintainen :D Jos en himmailisi uusien palettien kanssa niin toi tulisi varmasti hankittua, sävyt on just täydelliset omaan makuun<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en pysty himmailemaan palettien kanssa, mulla on joku ihme neuroosi että aina pitää hankkia kaikki ihanat :D ja sit en edes käytä niitä nyt kun on ripset :D

      Poista
  3. Luomiväripaletti on hieno, vaikka hyvin pinkki onkin.
    Nyt oon meikannu Aliman mineraalipohjalla, Lily Lolon aurinkopuuterilla ja Flown poskipunilla. Hyppään aina luonnonkosmetiikkaan kun lämpötila nousee. Löytyy vielä iän aikainen Pure Luxen You go girl highlighter joka on silloin tuntui diskopallo efektin antavalta ja nykyään on tosi mieto 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi ne vanhat meikit <3 olihan mullakin niitä mineraalimeikkejä mutta ei taida olla enää...joinakin päivinä olen laittanut meikkivoidetta mutta huomannut sen virheeksi kun meikit sulaa töissä pois ;D silloin tuo kevyt pohja olis ollut hyvä!

      Poista
  4. Monenlaisia suosikkeja sulla. Mä löysin nyt näillä helteillä Youngbloodin mineraalipohjan ja samoin Jane Iredalen puristepohja on ollu tän kuun suosikki. Jemmasin sitä aleista vissiin kolme kpl aikoinaan. Primeristä Dermalocigan ja Jane Iredale molemmat on ihania. Samoin kun lähdin yllättäen matkaan.. Lähdin ilman kunnon pakkaamista. Tuli hankittua Laveran poskipuna ja Lily Lolon pieni bronseri ja highlight duo ja huikean hyviä. Nyt oon tehny punertavia silmämeikkejä ja kultasia. Mutta lempipaletti kesäkuussakin on ollu Sultry😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sultry olis kyllä nyt hyvässä alessa Kicksissä mutta en ole sortunut ;) mulla ei mineraalipohjia ole joten meikkivoiteella ja enimmäkseen tuolla Studio Makeupilla mennään. Punertavaat ja kullat on meikissä ihania, itse olen vähän kyllästynyt lämpimiin sävyihin mutta eiköhän ne taas syksyllä innosta ;)

      Poista
    2. Joo täytyy sopivasti vaihdella, ettei täysin kyllästy lämpimiin tai kylmiin sävyihin. Teki mieli tilata toinenkin Sultry jemmaan. Mutta sitten kans sinnittelin.. Jos vaikka kyllästykin palettiin. Ja eiköhän Anastialle tuu muitakin kivoja paletteja tulevaisuudessa.

      Poista
    3. Apua, pahempi hamstraaja ajatuksineen kuin minä :DD mulla oli joskus Dior Night Dustia toinen jemmassa mutta möin sen sitten. Nyt vähän harmittaa kun en raaski käyttää sitä ainokaista loppuun :DD

      Poista
  5. Avonissa on ainakin aivan ihana pullo, vihreitä tuoksupulloja on aivan liian vähän. <3

    VastaaPoista
  6. Tuo avonin tuoksu näyttää todella herkulliselta tuossa kauniissa purkissaan :) Tuo LA Girlin paletti on myös ihan syötävän hyvännäköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ihanilla purkeilla on merkitystä ja tuo paletti on niin upea <3

      Poista
  7. Flow'n mineraalipohjaa aloin heti helteiden tultua käyttämään. Pysyy paremmin kuin meikkivoide. UDPP on ehdoton, sillä mikään muu ei pidä luomivärejä yhtä hyvin paikallaan.
    Bybin day defensestä olen pitänyt. Laitan sitä mineraalimeikin alle tai käytän yksinään. Hyvin on toiminut. Jane Iredalen puuterinen aurinkosuoja on myös ollut hyvä.
    Huulirasvana olen käyttänyt JI:n LipDrinkiä tai Alga Cicosaa.
    t. TQ

    VastaaPoista
  8. Mun heikko kohta on myös nuo luomiväripaletit. Ja on sitte huolettanu just se säilyvyys. Uskaltaako tosiaan käyttää vielä esi. Urban decay original palettia. Miten vanha sekin jo on. Ei kyllä näytä menneen miksikään, mutta kyllä se hygieenisyys silti huolettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ajattelen näin että kun ne on vaan omassa käytössä ja aina puhtain siveltimin, ei niissä luulisi pöpöjä olevan :) pidän myös meikkini aina siisteinä, putsaan ja siistin niitä. Ja sitten just se että kun niistä on maksanut, haluaisi nauttiakin pitkään <3 vahamaiset ja kaikki huulimeikit yms on asia erikseen ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3