perjantai 18. kesäkuuta 2021

Depend Sunkissed kokoelma

 Saatu ilmaistuote

Depend Sunkissed

Sain Dependin uusimman kesäkokoelman Sunkissed esiteltäväksi blogiini. Sunkissed kokoelman lakat ovat 7 Day hybridilakkoja jotka ovat merkin lakoista suosikkejani eli ns.parhaita! Tämän ovat useammat kollegani myöskin todenneet ( mm. Miia Johansson ja MaittaLy ). 7 Day lakoissa on paras pysvyys ja ne pysyvät minullakin uskomattoman hyvin, useamman päivän lohkeilematta. Tykkään koska nämä ovat halpoja, todella nopeita lakata hyvän sudin avustuksella ja kestäviä. 

Pullo on tottakai pieni 5 ml kokoinen mutta itseasiassa olen siitä tykännyt, koska on mahdollisuus saada lakkoja loppumaan! En halua enää ylisuurta kynsilakkakokoelmaa, tai ehkä se on sitä edelleen, mutta haluaisin lakata kivoilla sävyillä vaikka useamman kerran. Olen huomannut lakkaavani näillä Dependeillä tosi usein arkena koska ne kuivuvat nopeasti ja aina on kaksi kerrosta riittänyt. Kannattaa käyttää 7 Day -systeemin omia alus- ja päällyslakkaa, lue niistä lisää aiemmasta postauksestani

Mutta nyt löpinät sikseen! Olen lakannut suosikkisävyilläni tästä kokoelmasta. Koiranpentu pitää kyllä huolen siitä ettei tarvitse pitää hirmu pitkiä kynsiä, eiköhän yhdestäkin lohjennut palanen jossain valjaitten kiinnitystilanteessa. Hän kun on jo itsenäinen metsästyskoira eikä halua käyttää pantaa tai valjaita, vaan mennä metsään ominpäin! Mitä se ei luonnollisestikaan saa tehdä ;)

Depend Sea Salty Breeze

Salty Sea Breeze oli ihastuttava taivaan vaaleansininen, osaltaan turkoosi kaunis pastellinen sävy. Ulkona ihanan värikäs ja jotenkin turkoosimpi. Upea lakka! Leimaukset Moyra Norka´s Garden laatasta.

Depend Sunny Blush

Depend Sunny Blush

Sunny Blush on upeaakin upeampi lohenvaaleanpunainen lakka. Rakastan tosi paljon lohenvaaleanpunaista kynsilakoissa, poskipunissa ja luomiväreissä. Se ei ole kylmä sävy mutta ei liian lämminkään jottei sopisi ihonväriini. Ihana lakka, suosikkini kokoelmasta. Koristeena siirtokuvat glitterillä.

You Got Burned on upea, raikas tomaatinpunainen. Tämän väriset lakat on ihastuttaneet mua tosi paljon viime aikoina ;) kuten kaikki edellisetkin, kaksi kerrosta lakattu. Koristeena siirtokuvat.

100 Degrees ihastutti yllättäen koska keväällä/kesällä mulle tulee korallihulluus! Korallia en käytä kyllä muutoin kun kesäisinä vuodenaikoina koska ei se ole oikein kylmän ihonsävyn valinta. Tätäkin kaksi kerrosta. 

You Glow Girl - Kuparinpunainen shimmerlakka
Better Bronzed - Rusehtavanpunainen creme
Sunny Blush - Lohenvaaleanpunainen creme
Just Wanna Have Sun - Pastellinen koralli creme
You Got Burned - Raikas tomaatinpunainen creme
100 Degrees - Korallinpunainen creme
The Sun Is Up - Pastellinkeltainen creme
Salty Sea Breeze - Raikas taivaansininen creme

Sunkissed kokoelmaa voit ostaa mm.Dependin verkkokaupasta. Lakat 4,50 e ja postikulut ovat 5 e. Lakkoja löytyy myös Kicks myymälöistä. Dependin verkkokaupassa on paljon poistolakkoja ja kaikkea muuta esim. kulmatuotteita, parasta kynsilakanpoistoainetta yms yms! 

Mikä lakoista herätti sun mielenkiinnon? Oletko kokeillut näitä Dependin hybridilakkoja?

10 kommenttia:

 1. Kaikki ovat niin näyttäviä kun on kivasti koristeltu. Jännitin itse lomalle lähtemistä, että kestääkö lakat vkon kun en halunnut pakata puteleita mukaan, mutta oikein siisteiltä näyttävät edelleen (OPI- Toucan if you try). - HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysyy lakat nykyään taas paremmin, se on kiva juttu kun ei jaksaisi pakata just montaa pulloa mukaan ;)

   Poista
 2. Kauniit sävyt, sinisestä tulee jotenkin tosi kesäiset vibat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset lakat on ihania, tosin itse käytän ympäri vuoden <3

   Poista
 3. Ihania kesäsävyjä! Nyt alkoi taas harmittaa, että työt estää kynsilakan käytön :D Mutta ehkä joskus mäkin pääsen kynsiäni lakkaamaan vähän ahkerammin :)

  VastaaPoista
 4. Toi koralli ihan hyökkää silmille!
  Dependin punainen kynsilakanpoistoaine on huippu hyvä rakennekynsille, sitä jos saisi vielä isommassa pullossa ja muualtakin kuin Kicksin verkkokaupasta.

  VastaaPoista
 5. Kiva esittely ja nättejä lakkoja. :) Punaiset värit oikein viehättäviä.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3