perjantai 26. helmikuuta 2021

Helmikuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Viime kuussa vannoin ettei ensi kuussa tarvitse ostella mutta...kuukauden ostoksiin meni silti yli 200 e eikä ole selityksiä asiaan.

Kuukausi lähti reippaasti käytiin **Cocopandan satasen tilauksella. Dödö loppuu joten nyt haluan kokeilla tätä Clarinsia jota kaikki kehuu. Tämä on välillä alessa, välillä ei. Nyt sattui olemaan. Otin tilaukseen myös mukaan Moroccanoilin hiuslakkaa ja Paul Mitchellin seerumia jotka molemmat on olleet ostoslistalla. Lisäksi sain pakkomielteen Ofran highlighterista jollaista mulla ei ole, sellainen siis ja varastoon Physicians Formulan Light Bronzer aurinkopuuteri koska mulla on tästä nyt Sunkissed Bronzer ja se on aavistuksen liian lämmin. Real Techniquesin sivellin on ollut himotuslistalla ja nyt näin että saahan tuota vielä, klikkasin heti ostoskoriin. 99 e.

Tokmannilla pyörähdin pariinkiin otteeseen. Ennen ystävänpäivää kauneusvaikuttajat esittelivät Wet`n`Wild uutta teeman mukaista kokoelmaa. Tokmannin mainoslehti on ainut mainos jonka luen ( eipä tänne muuta jaetakaan ) ja näin että kokoelmaa mainostettiin. Matkalla treeneihin pysähdyin Tokulla katsomassa onko niitä ja olihan niitä, vieläpä ihan iskemättömänä hyllyssä! Ostin vaaleamman huulipunan ja jäin vähän arpomaan tumman kanssa. Otin mukaan myös pari poistuvaa ale-essenceä. Ostot 8 e. 

Ja pari päivää piti vielä hakea tummempi punakin kun jäi vaivaamaan. Kaikkea oli vielä, kukaan muu ei ollut hokaissut näitä. Uutta essenceä oli hyllyssä mutta en ostanut niistä mitään, mutta sen sijaan silmäilin ekohyllyn ja ostin kauniin lohenpunaisen ( kuvassa liian pinkki ) Benecoksen poskipunan kun se oli -50%. Ostokset 7 e.

Koska ”operaatio kynnet kuntoon” onnistui, tuli himo pitkästä aikaa uusiin kynsilakkoihin!! Piti ihan selata viime vuoden ostospostaukset ja laskea montako lakkaa ostin vuoden aikana. Voitteko uskoa, vain 4 kynsilakkaa! 2 PiPoa ja 2 NCLA lakkaa. Siis koko vuonna!! Oli siis kiva shoppailla uusia lakkoja, ostin Picture Polish Triton ja Rhysand lakat. Lisäksi yhdet Milvit ja uutuus koristeita jotka ovat ihania! Tilaus 32 e.

Lacto Line ripsienpidennykset

Tokmannilta ostin Lacto Linen puhdistusvaahtoa jonka suositeltiin sopivan ripsienpidennyksille. Siksi tätä koska täällä ei myydä sitä "oikeaa" pesutuotetta, kokeilen nyt tätä ;) alle 5 e maksaa.

Mulla on ollut hirveä pakkomielle metsästää jostain Trind Nail Repairia itselleni. Mutta sitä ei tunnu löytyvän mistään kohtuuhintaan. Mietin jo rakennekynsiä mutta kun en jaksa niitä huoltoja. Selailin pari päivää pitkin nettiä ja eBayssä törmäsin NailTek 2 -kynnenkovettajaan jota olen käyttänyt joskus muinoin, ja se toimi ihan mallikkaasti. Pieni googletus ja kas, se sisältää formaldehydeä. Eiku tilaukseen, kerralla useampi pullo ja tilasin myös CND öljyäkin. Kynsikamat eBaystä 56 e yht. Jospa ne alkaisi kohta saapua, yhtäkään en ole siis vielä saanut. Tilasin joskus läjän linssin- ja näytönsuojia uuteen puhelimeen ja vain osa niistä saapui. Ihmeellinen on tämä eBay :D

Kirpparilta hankin Too Facedin Just Peachy Mattes -paletin. Olen silmäillyt tätä Sephorassa ja pidellyt jo käsissä mutta sitten se jäi. Emmin lämpimien sävyjen kanssa vaikka mattakoostumus miellyttää, nyt kun näin tämän kirpparilla 20 e hintaan niin en voinut jättää ostamatta. Ja onhan tämä ihana, mattameikit kun ovat nykyään taas muodissa ;) 

Tähän liittyen, mites toi käytettyjen meikkien osto? Ostaisitko vai onko ihan yök? Mä olen harrastanut "meikkikauppaa" oikeastaan aina. Tuleehan mulle itsellekin hutiostoja tai en tykkää enää jostain. Luomiväripaleteista olis kiva saada joku ropo pois kun niistä on aikoinaan paljon maksanut. Ja joku kallis paletti on kiva löytää edullisesti, kuten tämä Peachy Mattes. 

Näyttääkö ällöltä? Ostan itse pääosin puuterimaisia meikkejä joista näen kuvan että sitä on lähinnä testattu. En ostaisi ikinä kokeiltua ripsiväriä, eyelineria tai käytettyä huulipunaa, enkä osta ikinä tuotteita jotka näyttävät lähmityltä tai jo kuvista voi päätellä olevan epähygieeninen. Itse laitan kiertoon vain hygieenisia tuotteita jotka on säilytetty oikein. Kaverit ovat kyllä saaneet kassikaupalla kosmetiikkaa tai olen saanut myytyä käyttämättömiä tuotteita joita en halua hillota itselläni.

Ostaisitko sinä käytettyjä meikkejä? Ja mitä ostit helmikuussa?

16 kommenttia:

  1. Oon ostanu käytettyjä, varsinkin puuterisia ja kynsilakkoja, mutta myös käyttämättömiä huulipunia.
    Ihana on tuo Too faced!
    Ostin kanssa Tokmannin alesta essencen zodiac paletin ja huulipunan.

    VastaaPoista
  2. Hauskasti alkaa: dödö loppui, tilaus 100€ :D Mut siis ihan perus, noinhan usein käy:D Tuo Paul Mitchellin seerumi on ihana, mä ostin se taannoin vuosien jälkeen ja rakastuin siihen uudestaan.
    Itse voisin ostaa ja olen ostanutkin meikkejä lähinnä bloggaajakollegoilta. Mielestäni se takaa sen, että niitä on säilytetty asianmukaisesti eivätkä ole feikkituotteita tms. Ja tosiaan puuterisia mieluiten, ripsareita tai vastaavia en huoli keltään. Kirppiksillä kyllä näyttää menevän kaupaksi ihan kaikki, joten kaikki ei vissiin oo yhtä tarkkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakkoja olen myös ostanut kollegoilta, nehän ei mene miksikään ellei ole ikivanhoja :) olen kerryttänyt Cocopandalta kaikkea pidemmän aikaa ja noin siinä tosiaan aina käy. En ole vielä rakastunut Mitchellin seerumiin mutta ehkä niin käy vielä myöhemmin...
      Joo kyllä, ah niin ihanan kamalat kirppismeikit ja muut kosmetiikkatuotteet...sellaisiin en kajoa, yöh :D

      Poista
  3. En ole koskaan ostanut käytettyjä meikkejä, mutta periaatteessa voisin! Puuterimaiset meikithän on helppo desinfioida jos epäilyttää, pyyhkii vaan desinfiointiaineella (ei millään geelillä vaan nestemäisellä) pintakerroksen napeista pois. Vaikka eihän puuterimaisissa meikissä bakteereja juuri eläkään, ainakin luomiväreissä tahtoo koostumus vanhentua ennen kuin hygienian kannalta paletti pitäisi heittää pois.

    Vähän liikaa tuli kyllä mullakin taas osteltua tässä kuussa. :'D Kuukausi alkoi kampaajakäynnillä, lasken sen mukaan kosmetiikkabudjettiin. S-omistajapäivillä tuli shoppailtua Sokokselta Olaplexin shampoo ja Estee Lauderin Futurist Hydra Rescue meikkivoide (on muuten ihan huippuhyvä!). Sitten piti tilata vielä uusi contourpaletti kun kaikki contourvärit alkaa olemaan lopussa ja tilaukseen tarttu mukaan vielä pari ripsaria kun "niitähän nyt aina tarvitaan"... huoh... :D Ei niin paljoa ostoksia, mutta arvokkaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Estee Lauderia olen miettinytkin että voisi olla hyvä. Toistaiseksi ei ole tarvetta millekään ja näistä shoppailuista on taas niin huono omatunto että skippasin omistajapäivätkin ;D

      Poista
  4. Ai kauhea mulla meni viime kuussa kampaajan manssa myös 250 euroa kaikkeen.. kyllä se on iso siivu :D Mutta ostokset on sitäkin ihanempia! Haluaisin aina kokeilla Moroccanoilin tuotteita, vielä joskus ostan niitä! Tuo Too Facedin minipaletti on ihanan näköinen.

    Kokeilin just laittaa 4 palettia myyntiin joita en enää käytä ja katsotaan, toivottavasti joku ne ostaisi kun kaksi niistä ihan kokeiltujakin vain. Mielestäni puuteriset tuotteet on ok myydä kokeiltuna tai käytettynä mutta muut nestemäiset pitäisi olla ehdottomasti avaamattomia. En itsekään myisi paletteja jos ne olisivat jotenkin spitaalisia eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Morroccanoilia löytyy Cocopandalta kivaan hintaan, samaten kytistän aina Sokkarin hiustenhellimisviikkoja :) Mulla on kans nuitten nestemäisten kans että jos yhtään epäilen etten käytä niin laitan eteenpäin. Jotkut tosi käytetyt paletit oon kyllä laittanut ihan roskiin jos ne on jo sellaisia ettei viitsi antaa edes kavereille :)

      Poista
  5. Kivoja ostoksia ja tosi hyviä löytöjä olet tehnyt! :) Tuossa Too Facedin paletissa on tosi kivat sävyt. Mä en ole tainnut koskaan ostaa meikkejä käytettynä, mutta just puuterisia tuotteita kuten luomivärejä tai poskipunia voisin ostaa jos hyvällä hinnalla ja hyvässä kunnossa tulisi vastaan :)

    VastaaPoista
  6. Toi paletti näyttää kyllä käytännössä ihan koskemattomalta :D Hyvin voisin tollasia ostaa, mutten oo tainnut koskaan kyllä ostaa meikkejä käyttämättöminä. Yhden paletin oon joskus kaverilta vastaanottanut ja hän oli sitä muutaman kerran testannut. Itse oon taas antanut aika paljonkin testattuja/käytettyjä puuterisia meikkituotteita eteenpäin ja hyvin on mennyt kaupaksi. Toki saaja sitten aina tietää sen, ettei tuote ole käyttämätön, mutta eipä noi puuteriset tuotteet luultavaksi miksikään mene.

    Ihania ostoksia sulla! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän ne mene, käyttäähän meikkaajat ja kosmetologit kans sellaisia :)

      Poista
  7. Innostuin käymään itsekin kattelemassa Cesarin sivuilla lakkoja ja löytyihän sieltä jotain. :D
    Ihan tuntemattomilta en varmaan käytettyjä meikkejä ostaisi, kun säilytyksestä tai käytöstä ei voi tietää. Joltain tutulta puuterisia ja avaamattomia voisin ostaa.
    Helmikuun ostot olivat Laveran vartalo- ja käsivoide sekä Flow'n ruusukasvovesi. Halusin kokeilla jotain uutta kasvovettä. ;) Ostin vielä yhden Iredalen Lip Drinkin itselle tai lahjaksi.
    Hyvää alkavaa kevättä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä lakkoja löysit? Jane Iredalen huulimeikit on kyllä aivan ihania <3 Ihanaa kevättä sullekin!

      Poista
  8. Hih mä ostin Oriflamen deodorantteja ja ripsiprimeriä. Matsmartista saippuaa ja vartalovoidetta ja suihkugeeliä. Ja sorruin Porvoon Sokoksella ostaan Jane Iredalin puuterin ja huulikiillon ja aurinkosuojan, kun olivat - 50%. Mies osti mulle ne muutossa kadonneet tuotteet lahjaksi ja sitä weledaa. Että meni rahaa aika lailla. Mutta kaikki jutut heti käyttöön. No huulikiillon ois voinu jättää... Mutta se on niin kaunis. Maaliskuussakin joudun jotain hankkimaan😅.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana mies sulla :) ja ymmärrän; joskus sitä joutuu vaan ostamaan!

      Poista

Kiitos kommentista <3