sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Katastrofin aineksia ja onnistumisen hetkiä

Saatu ilmaistuote*

Oletteko huomanneet uuden Nail2Mei -kynsitarvikekaupan joka myy kauan kaivattuja decaleita? Kyseessä on entinen Mimax ja tuotevalikoima taitaapi olla suht sama. Huomatessani kaupan auenneen, rohmusin hirmu läjän decaleita, niitä kauan kaivattuja, ja nyt sain niitä kynsilleni.

Kynsille kuuluu parempaa ja nyt niitä kiinnostaa koristellakin. Pituuden olen pitänyt talvella lyhyempänä koska liuskoittumista on edelleen muutamassa kynnessä, eikä neliön mallinen muoto kyllä kestä talveella minulla. Kynsille lakattu punainen lakka innosti auringonkukkakoristeisiin. Nämä olivat ensimmäiset kynnet Nail2Mei koristeilla.

Faby Red

Trind Nail Repair 
NCLA First Base / CesarsShop*
Faby Fabys`s Red*
Essie Speed Setter* 

Blue Sea Water Decals

Ei kyllä hirveesti järki juossut ja hälytyskellot soineet näitä tilatessa, selkeästihän näissä lukee "Nail Sticker" mutta edelleen luulin näiden olevan ja tekeväni kynsiä siirtokuvilla. Vielä siinäkin vaiheessa kun ihmettelin miksei arkissa ole muovia päällä ja vasta sitten jo sakset kädessä tajusin näiden olevan tarroja. Öööh, kädessäni olivat katastrofin ainekset. Jokainen kynsien koristelija tietää että tarrat ja päällyslakka = FAIL.

Vaan ihan hyvinhän mä selvisin vai mitä? Jos ei ihan läheltä katssota ;) Painelin tarrat nätisti kynsille ja perään Essie Speed Setter. Eikös näin ollut että jotkut pikakuivattajat sulivat tarran päälle ja normaali päällyslakka olisi parempi? Ei itse muista kun siitä on ainakin sata vuotta kun olen tarroja viimeksi käyttänyt. Mieluisat kynnet kuitenkin, kauniit kuviot ja kiva lakka, yksi lemppari punaisiani ;) Tarrat pysyivät paikoillaan pari päivää kunnes halusin lakata uudelleen. Muutamasta kynnestä tarran kulma repsotti vähän ja sekin oli oma moka, olin laittanut tarrat liian reunaan. Muuten kyllä pysyivät moitteetta ja eihän ne nyt niin pahat ollenkaan ollut mitä muistoissa kynsitarrat olivat :D

Näihin kynsiin halusin kokeilla arkkia joiden kuvista en ollut varma miltä ne kynnellä näyttävät. En tiennyt näkyvätkö kukat tumman lakan päällä joten otin varman päälle ja lakkasin kynnet nudella. Essie lakka Buns Up on hiekkainen nude ja kuuluu tosiaan uusiin Expressie lakkoihin joista kerroin täällä.

Trind Nail Balsam
NCLA First Base*
Essie Buns Up*
Catrice Flirty Glitter
Siirtokuvat / Nail2Mei
Essie Speed Setter*

Vähän oli näissäkin fail -kategorian vaara, tämän värinen nude tekee helposti sormenpäistäni punakan näköiset. Mutta ihan nätti on muuten, siirtokuvat tuntuivat ehkä vähän arkisilta niin ripsautin päälle Catricen glitterlakkaa. Semi ok, tulipahan kokeiltua nämäkin siirtikset, ensi kerralla jotain muuta.

Vieläkös porukka jaksaa innostua siirtokuvista? 

Nail2Meillä on ainakin hinnat ihan kohdillaan että kannattaa käydä tutustumassa :)


16 kommenttia:

 1. Kauniit ovat punaiset lakkaukset, onneksi tarrat eivät temppuilleet pahemmin. Ja innostun siirtokuvista, kyllä. Niin helppo tapa saada vakuuttava lopputulos. Olen ajanpuutteen ja muiden touhujen takia lakannut kynnet vain pari kertaa vuoden sisään, ja polte olisi jo kova, kuvientyyliset kelpaisi hyvin! -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan aina riitä aika mutta nyt pakkasten aikaan on ollut aikaa. Kun ei oikein mitään voi tehdä. Siirtokuvilla on kyllä nopea ja helppo koristella <3

   Poista
 2. Siirtokuva on miun toinen nimi :D Niitä tulee käytettyä eniten, sillä ovat helppoja ja nopeita.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä uuteen kauppaan! Sivut kertovat, että hinnat ovat ilman veroa. Mitähän ne hinnat siis ovat...?
  Mussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ne hinnat mitkä on mainittu, postarit tuli vaan lisänä :)

   Poista
 4. Kummatkin nättejä. Nude lakka vei ensin huomion.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja en siis olis ajatellutkaan mutta kynsitarroja voisi liimata myös tähän geelilakkauksienkin pintaan! Pitää pitää silmät auki jos jotain nättejä geelejä osuisi silmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Decaleita ainakin voi, joistain tarroista saattaa jäädä liimaa pintaan :)

   Poista
 6. Siirtokuvat on edelleen mulla ahkeransa käytössä, musta yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista oikeastaa koristella, niin tulee usein niihin turvauduttua. Tosi kivat kummattkin kynnet sulla! Nyt alkoi tehdä mieli pitkästä aikaa lakata jotkin nudet kynnet itsekin!

  VastaaPoista
 7. Mun pitäis kokeilla siirtokuvia nyt kun on geelit eli pidemmät kynnet, tulis se koko kynnen kuvakin esiin :)
  Mää laitan aina vesipohjaisen päällyslakan ennen oikeaa päällyslakkaa kun noi leimatkin nykyään leviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glisten & Glow taitaa olla ainut päällyslakka joka ei levitä leimauksia :/

   Poista
 8. Ihanat noi nudet kynnet! Mun mielestä noi siirtokuvat sopii noihin kynsiin ihan loistavasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3