lauantai 27. helmikuuta 2021

Depend Divine kokoelma

Saatu ilmaistuote

Depend Divine

Dependin yksi kevään kokoelmista on Divine jonka sain pr-näytteenä. Divine -lakat ovat O2 minilakkoja eli nämä päästävät n.30% enemmän happea lävitseen ja koostumus on ihan patentoitu! Luonnonkynsi pysyy terveempänä lakan alla. 

Pienen lakkapullon koko on 5ml ja Dependin omilla sivuilla lakka maksaa 3,20 e ja postikulut ovat ilmaiset. Eli toisin sanoen hullun halpaa, tästä pääset kurkkaamaan Dependin tuotteita. Siellähän on sitten vielä alekorejakin jossa lakat ovat puoli-ilmaisia. Tekisi itsekin mieli hullaantua koska tälläiset pienet lakkapullot olisi mahdollista joskus saada loppuunkin ja ne 7Day -lakat oli tosi hyviä! 

Divine kokoelmassa on 8 lakkaa ja kahta eri koostumusta. Hohtavat lakat joissa kaikissa kultainen shimmer.

5111 - Lämmin oranssi
5110 - Kullankeltainen
5112 - Baby Pink
5113 - Haalea vaaleanpunainen 

Depend 5113

Shimmereistä kynsille ensin 5113. Tämä on jollain tapaa hiukan harmahtava vaaleanpunainen nudesävy. Kultainen shimmer erottuu kivasti. Lakka on pitkissä kynsissä puolipeittävä, laitoin kaksi kerrosta ja decalit päälle. Tosi kaunis nudesävy ja sopii kaikenlaisten koristelujen pohjaksi. Tai yksinään lakattavaksi :)

Divine Matte lakat: hopeinen shimmer ja satiininen lopputulos, shimmerin vuoksi ei täysin matta. 

5106 - Baby vaaleansininen
5108 - Lilahtava vaaleanpunainen ( dupe ChG No Way Joselle! )
5107 - vaalea oranssi
5109 - Hailakka vaaleanpunainen


Näistä mattalakoista kynsille pääsi ensin 5107. Tykkään tosi paljon tälläisestä vähän hailakan oranssista, ei ole ainakaan liian lämmin sävy. Tämä peitti kynnet kahdella paksulla kerroksella. Tykkäsin laittaa heti päälle aika peittävät leimat koska en tykkää jos kärjet kuultaa yhtään läpi ;) lyhyemmät kynnet peittyy tämän lakan kanssa helpommin mutta mulla on näitä omia neurooseja....leimat on Ûberchic laatta 4-01.


Sellaiset ensivaikutelmat! Kivat keväiset pastellivärit ja hauska että kokoelmassa on tavallaan kylmä ja lämmin puoli, kylmät värit mattaisempia ja lämpimät kullanhohtoisia. Mun pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa sävyjä jos vaikka Kicksissä olisi, jäin vähän himoitsemaan Open Mind -kevätkokoelmaa koska pidän noista 7 Day hybridilakoista kieltämättä enemmän. Tai sitten tilaan Dependin sivuilta. Tämä on mielipide mutta pullon malli on kivempi ja ne pysyivät to-del-la hyvin kynsillä!! Lisäksi cremelakat on mulle mieluisampia kuin shimmerit.
Ei näidenkään pysyvyydessä ollut moitetta, oranssi lakka oli moitteetta kolmisen päivää ja nude saman verran kunnes kyllästyin. Mukaan mahtui viikonloppua sekä työpäiviä. Vastikään olen lakannut sanonkominkämerkin lakoilla ja ne eivät pysyneet vuorokauttakaan. Ei ole aina se hinta tae laadusta! 

Olen ihan hirmu iloinen siitä että KEVÄT ON NYT TÄÄLLÄ ja aurinko paistaa! Lumi alkaa sulaa ja on ihan tosi hyvä ja virkeämpi mieli. Olin aivan raivopäissäni viime viikolla ( -34c ), mitään et voi tehdä kuin kantaa puuta ja lämmittää uunia. Ja voin kertoo että rintamamiestalossa on erityistä tunnelmaa kovien pakkasten aikaan, joka paikasta vetää ja villasukat on in. Ihana kevät, minä lähden kohta ulos nauttimaan kelistä ja pinoamaan polttopuita tulevaa talvea varten :D

Joko siellä on kevät? Joko sun kynsillä on keväisempiä värejä, mitä tykkäät Dependin kevätkokoelmasta?


6 kommenttia:

  1. Tänään piti aurinko paistaa mutta lunta prkl sataa! TAAS!
    Toi oranssi shimmer 5111 kiehtoi minua kaupassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kyllä paistaa, vähän satoi luntakin. Näissä on monta kivaa kuten tuo vaaleansininen ja lila :)

      Poista
  2. Kivoja värejä tässä kokoelmassa ja nätit kynnet. :)
    Täällä on hirveän liukasta. Odotan jäiden sulavan.
    Hyvä alkaa jo varautua ensi talveen. ;) Minä ostin viime vuonna villatöppöset ja niille on ollut tarvetta.
    Kevät on parhautta. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TQ :) meillä ei pärjää ilman villasukkia ja joutuu niitä lainaamaan vieraillekin. Täällä ei ole vielä liukasta kun lumi on maassa mutta kohta...

      Poista
  3. Ihania värejä :) Just nyt itellä valkoiset+kultaiset kynnet, en oikein osaa seurata näitä "sesonkivärejä".

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3