lauantai 17. lokakuuta 2020

essence uutuudet syksy/talvi 2020

 Saatu ilmaistuote

Jee, essencen syksy-talven uutuudet ovat täällä! Kyllä nämä vaan jaksavat innostaa, en tiedä mikä liekin! Monia muitakin kivoja uutuuksia on tulossa, varmaan teen Lalalipstick tilauksen jos tänne ei kaikkea haluamaani tule. Olen kyllä ihan koukussa essenceen, tämän ikäinenkin löytää merkiltä suosikkituotteita vaikka nuoremmille nämä ovat suunnattu. Pidän kuitenkin essencen testaamaan innostavista uutuuksista ja noh, halvasta hinnasta...

essence fall 2020

24 Ever Defined Volume mascara lupaa taivutetut ja hemmotellut ripset, jotka säilyttävät kaarevuuden koko päivän. En avannut tätä katsoakseni harjaa koska mulla on volyymiripset ja annan tämän avaamattomana jollekin kaverille ;)

Uusia meikkikyniä on tullut monenlaisia! Brow Pomade + Brush on vedenkestävä, sotkematon kulmakynä jonka toisessa päässä on sivellin ja toisessa pomade. Tästä mulla on sävy Ash Blonde ja mielestäni se sopi hyvin harmaan-ruskealle tukalle. Kynän oma sivellin oli aika iso mun kulmilleni, käytin erillistä pienempää kulmasivellintä. Pomade oli yllättävän helppokäyttöistä ja pieni määrä riittää. Mielenkiintoinen uutuus ja kynä tulee käytettyä loppuun. En ole pomadea pitkilleen käyttänyt joten tämä vaatii omalta osaltaan harjoittelut, mutta hyvältä vaikuttaa!! Pomade on pigmenttistä ja helposti levittyvää, en oikein osaa sanoa mitä muuta pomadelta toivoisin? Pinkissä meikissä käytetty tätä kynää.

Tiny Tip Precise Brow Pen on todella teräväkärkinen kulmatussi pikku viivojen piirtelyyn. Mulla on todella ohuet, harvat kulmat ja käytän mieluiten microkynää ja kulmaväriä. Näin saan omannäköisen lopputuloksen. Kulmatussi sopii karvojen piirtelyyn, Miia Johansson käyttää kulmatussia tutoissaan usein. Mun pitää ehkä värjätä kulmat ensin vähän paksumman näköisiksi, sitten kokeilen tätä koska tämän sävy Dark Brown saattaa olla liian tumma itselle. Koska mulla on niin heiveröiset kulmat ;)

Tiny Tip Linerissa on myös samanlainen tosi terävä pää. Linerin sävy Deep Black on ihanan musta ja linerilla saa tosi tarkkaa jälkeä ja tämähän on tosi hyvä volyymiripsien tyveen, kun tavallisella kynällä on joskus hankala saada rajausta ihan tuonne tyveen ;D tykkäsin tästä!! Pinkissä meikissä käytetty tätä.

Daily Dose Of Love luomiväripaletti on valmistettu 100% kierrätetystä paperista. Paletissa hehkuvat ruusut sävyt eri koostumuksissa. Näitä on kolmea erilaista palettia. Pigmentti oli mielestäni hyvä, en keksinyt valittamista ja pysyi hyvin aamusta iltaan. Levitin shimmerit sormin ja mattavärit häivyttelin siveltimellä. Yläkulman vaalea matta oli just täydellinen häivytyssävy ja muutenkin kiva etteivät kaikki sävyt ole metallisia/shimmerisiä vaan mukana on hyvät mattasävyt häivyttelyyn.

Hello, Good Stuff -tuoteperheeseen kuuluu ananaksen tuoksuinen kosteuttava Hydrate & Glow seerumi ja 3in1 Hydrate, Fix & Refresh kasvosuihke joka asettaa meikin paikoilleen ja tuoksuu vesimelonilta. Tällä voi myös kosteuttaa kasvoja kesken päivän. Suihke oli hienojakoista eikä räiskinyt. Seerumi toimi hyvin meikin alla, kivat uutuudet edullisella hinnalla.

Samasta sarjasta löytyy myös Matte & Glow bronzer sävyssä Cocoa-Cool. Kaakaovoita sisältävä bronzer levittyy kauniisti ja tuoksuu kookokselta. Bronzerissa on mattainen ja helmiäispuoli ja tätä on saatavissa toinenkin sävy.

Pretty Natural 24h Long-Lasting Hydration meikkivoide lupaa luonnollisen peittävyyden ja tunnun iholla. Vegaaninen tuote! Toivoin että sävy Neutral Champagne olisi sopiva ja olihan se!! Meikkivoide sisältää hyaluronihappoa ja aloe veraa. Tunnustan etten ole ikinä löytänyt essencen meikkivoiteista itselleni sopivaa. Joko ne eivät ole levittyneet hyvin tai sävyt ovat olleet päin metsää, olen kyllä useampaa kokeillut. Mutta nyt. Katsokaa ylempää kuvaa! Tein tämän meikin vaan äkkiä töihin ja otin kuvat työpäivän jälkeen. En ole lisännyt puuteria mutta olen painellut kiiltoa pois.

Pretty Natural meikkivoide levittyi ongelmitta tasaisesti, käytin levitykseen meikkisientä. Ihan kuin joku bb-voide. Se ei peitä kovinkaan hyvin mutta lupaakin vain punaisuuden peittävän, puolimatan luonnollisen peittävyyden. Mutta yllätyksekseni, tykkäsin tästä todella paljon! Puuteroin kasvot kauttaaltaan ja käytin silmien alla peiteainetta. Meikki näytti tosi hyvältä ja pitkin päivää painelin vain kiiltoa pois. Meikki tuntui iholla kevyeltä, ei kuivalta ja kiristävältä eikä lähtenyt karkailemaan iltaakaan kohti. Todella jees ja luonnollinen eikä pelkästään nuoremman ihon meikkivoide vaan sopii loistavasti näin nelosta lähestyvälle ihollekin. Toinen meikki on ihan tältä aamulta, olen ihan hulluna tähän meikkivoiteeseen! En tiedä miten tämä kesällä pysyisi kun iho on rasvaisempi mutta näin talvea kohden vaikuttaa eri hyvältä.

essence on tunnettu jatkuvasti vaihtuvista huulituotteista, jotka ovat aina trendin harjalla. Vanhoja hyviä poistuu mutta uusia kivoja tulee tilalle. Juicy Bomb huulikiilto sävyssä Lovely Raspberry tuoksuu arvatenkin vadelmalta. Pure Volume huulirasva lupaa pullistavan efektin ja tuoksuu hubbabubballe. Semi Shine huulipunista mulla on sävy Late Night joka näyttää vadelmanpunaiselta. Näistä kaikista on tarjolla useampi väri vaihtoehto

Kynsienhoitotuotteita ja -lakkoja essencellä on kattava valikoima. Uutuuksissa on 95% luonnollisia ainesosia sisältävä Clean & Care hoitava aluslakka jossa on myös orgaanista persikkaöljyä. Värilakoista tuli sävy Vibrant Magma, huikea tummanpunainen pikkujoululakka. Clean & Strong värilakat sisältävät myös 86% luonnollisia ainesosia ja lupaavat vahvistaa kynsiä jo viikon aikana. Olen käyttänyt joskus essencen geelipäällyslakkaa joka oli hyvä! Aion testata myös tämän Extreme Gel Top Coatin jos se sopisi myös leimausten päälle.

essence uutuudet alkavat pikku hiljaa rantautua myyntiin, ainakin Hello, Good Stuff tuotteita löytyy jo hyllystä, Lykolla on uutuudet ja lalalipstickiin odotellaan, sinne aion itse tehdä tilauksen.

Mites sinä, löytyykö essencen syksyn uutuuksista jotain kiinnostavaa?

13 kommenttia:

  1. Kiva, että tuo Hello, Good Stuff -sarja tuli valikoimaan ainakin hetkeksi, kun osa tuli ekana trend editionissa :) Mie tilasin Kosmetik4lessiltä sen energy -paletin ja Proud Pitaya -huulikiillon, joka on kirkas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nyt esillä nuo Hello, Good Stuff -tuotteet mutta ei muita uutuuksia :)

      Poista
  2. En löytänyt tuota seerumia, suihkeen löysin. En tykänny meikkivoiteesta, mutta pitää kokeilla vielä sienellä levittää, siveltimellä ei toiminu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää että siveltimellä on haastavampi, itse käytän oikeastaan aina meikkisientä, se on jotenkin kätevin minulle :)

      Poista
    2. Ja samoin tein löysin sen seerumin, tosi kiva!

      Poista
  3. Kivoja uutuuksia! Luomiväripaletti on kaunis, mutta yritän nyt pidättäytyä ostamasta kun ihan oikeasti en tarvi enkä ehdi käyttää kaikkia vanhojakaan. Mutta tuo kulmatussi voisi olla kiva kokeilla, ei varmaan montaa euroa maksakaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei maksa :) kulmatussia on muistaakseni kolmea sävyä, itsekin voisin vaaleamman hankkia jos tuo on liian tumma. Joskus kokeilin jotain tussia ja se erottui liikaa mun ohuissa kulmissa :D tai sitten en vaan osannut...

      Poista
  4. OIh, tuo Daily Dose Of Love paletti täytyy kyllä löytää. Katselin noita muita meikkejä ja ehkä liner pääsee myös testiin :) Kiva esittely!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! Tuossa Lovessa on kivat arkiset pigemnttiset sävyt :)

      Poista
  5. Tossa paletissa on tosi kauniit sävyt! Sopii loistavasti syysmeikkailuun<3 :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos esittelystä. :)
    Viime kuussa oli essencen hyllyt puolityhjät, niin kiva nähdä, mitä kaikkea on tulossa tilalle.
    Nuo kasvoseerumin ja -suihkeen taisin jo nähdä. Luomiväripaletti on kaunis.
    Kynsituotteet voisivat kiinnostaa. Kasvotuotteita on jo aika paljon varastossa.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3