sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Huhtikuun kauneussuosikit

Heippa! Tänään kurkataan kuukauden kauneussuosikkeja :) minulta on myös toivottu postausta tämän hetken kynsienhoitotuotteista joilla yritän elvyttää kynsiäni. Periaatteessa ne ovat kuukauden käytetyimmät tuotteeni joten kirjoitellaan niistäkin tässä :)

Jeffree Star Wifey

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävyssä Wifey. Kirkkaan punainen kylmään taittava sävy pysyy 12 tuntia ja kirkastaa hampaat. Jos pitäisi luopua kaikista huulimeikeistä ja valita vain yksi niin olisiko se tämä? Todellinen suosikki tältä kuulta, olen käyttänyt tätä monena päivänä silmämeikin ollessa neutraali. Oikeasti laitan tätä aamulla, lisään huulten keskiosaan syönnin jälkeen mutta tämä on vielä illallakin huulilla! Jeffreen huulimeikit on kyllä sairaan pysyviä ja muutenkin ihan mun ehdottomia suosikkeja. Yritän vaan olla hamstraamatta näitä koska ovat niin riittoisia. Miten pitkään tääkin kestää jos joutuu vaan kerran päivässä laittamaan, kysyn vaan ;D tätä löytyy Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.


essence All About Silky Matt! Fixing Powder. Ostin tämän kivipuuterin Tokmannilta vähän hätäpäissäni. Pohdin onko tämä liian hohtava koska ei ole matta, vaan sellainen satiininen ja aavistuksen vaaleanpunainen sävyltään. Ainakin Mili kyselit mitä olen tästä tykännyt :) Koska tämä on kuukauden suosikeissa, olen tykännyt! Hohtaa kasvoilla ihan minimaalisesti, ei paha ollenkaan! Mielestäni kivempi kuin ihan matta kivipuuteri. Ostan kyllä tätä lisää, jotenkin eloisa ja nätti iholla. Hyvä kivipuuteri halpaan hintaan...

LUSH Lemony Flutter

Depend vihreä kynsilakanpoistoaine. Nyt minä muistin ostaa tätä lukijani suosituksesta :) olen käyttänyt tätä aiemminkin mutta sitten se jotenkin jäi. Tämä on paras mahdollinen kynsilakanpoistoaine liuskoittuville kynsille. Jos käytän esim. X-traa tai essenceä, kynsilevyt oikein törröttävät irti toisistaan :/ tämä ei tee niin vaan pitää kynsilevyt kasassa ja kynnenpinnan sileänä = vähemmän liuskoittumia tai tapaturmia kynsien kanssa...Tää kosteuttaa kynsiä ja tuntuu hoitavalta. Glitterlakan kanssa ihan hanurista mutta se on vaan kestettävä!

Trind Nail Repair Matte. Ostin vaihteen vuoksi mattaversion tästä formaldehydeä sisältävästä kynnenkovettajasta. Tuntuu että tästä on ollut heti apua! Kunhan vaan käytän tätä aluslakkana, pidän kynsissä värilakkaa enkä päästä lakkausta lohkeamaan...käytetään nyt ja toivotaan parasta kun mikään muu aluslakka ei auta!

LUSH Lemony Flutter kynsinauhavoide. Tämä kosteuttaa kynnet ihanan pehmeiksi ja tuntuu että liuskoittumista ei ole tietoakaan! Olen käyttänyt nyt enimmäkseen tätä kynsiöljyjen sijaan. Tuoksuu ihanalta ja on melko siistiä käyttää. Hieron paljaille kynsille ja kynsinauhoille. Laitan lisänä käsirasvaa. Tuntuu että tästä rutiinista on nyt ollut apua ja liuskoittumat alkavat parantua. Lakkaamattomuudesta luovuin koska siitä nyt ei ainakaan ollut apua. 

Semmoisia suosikkeja tällä kertaa :) Mitä tuotteita sinä olet suosinut tässä kuussa?

23 kommenttia:

  1. Lushin Lemony Flutter on ihanaa<3 Ja se tuoksu on ihan superherkullinen! Toi essencen puuteri täytyy pitää mielessä. Oon aina vannonut matan meikkipohjan nimeen, mutta nyt viime viikkoina itse asiassa ihan tykännyt siitä, jos kasvot ovat jääneet hieman heleiksi. Toi puuteri voisi olla mulle ns. helppo tapa aloittaa kokeilemaan miten pitkässä juoksussa tykkään ei-matasta meikkipohjasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että tykkäät koska minäkin olen enemmän matan ystävä :) mistään glow -meikistä en välitä itsellä :D

      Poista
  2. Lakkaamattomuus ei kyllä mullakaan toimi, ihan päinvastoin! Oon koittanut itse nyt öljyillä kynsiä ahkerasti aina lakkojen vaihdon yhteydessä, ja kynsinauhoja monta kertaa päivässä. Eiköhän nää munkin kynnet tästä ala pikkuhiljaa paranemaan :D Tuo Lushin Lemony Flutter on kyllä aivan ihana! Pitäisikin ostaa sitä taas pitkästä aikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun tuo purkki on liian iso, puoletkin riittäisi. Ostin tuon kesällä ja siitä on jo päiväys mennyt, vaan viileässä säilyttänyt niin on käyttökelpoinen. Kun sitä ei saa kuin Helsingistä, pitää ostaa kun siellä käy. Selkeästi se on kyllä auttanut mulla. Sinunkin kuvista olen huomannut miten kynsiesi kunto on parantunut :)

      Poista
  3. Tuo puuteri on ihana! Freessaa kasvoja ja näyttää vähemmän väsyneeltä. Taatusti ostan lisää, kun nykyisestä alkaa pohja näkyä. Tai ehkäpä on syytä ostaa jo seuraavalla kauppareissulla uusi, jos vaikka sattuis poistumaan valikoimasta. Ja tuli myös tarve ostaa vuosien tauon jälkeen tuota Lemony Flutteria, jospa se auttaisi munkin liuskottuviin kynsiin. Eilen viimeksi oli kynsiäksidentti, kun yksi kynsi repes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä nappaan mukaan essencen puuteria kun ne on niin halpoja. Sit jos meet asioikses ostamaan niin varmasti on loppu ;D no höh! Jospa se vaurioitunut kynsi kasvaisi pian takaisin, vaikka Lemony Flutterin voimin :)

      Poista
  4. Kuva että oli hyvä 😉 se näyttääkin sellaiselta allover puuterilta. Wifey on ainut Jeffreen puna joka leviää mun huuliltani ympäri leukaa , edes siitä tummemmat sävyt eivät tee niin.
    Ens viikolla Jeffreen peittarit ja puuterit!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siltä on puuteria tulossa, en ole tajunnut ;DD nyt kun sanoit niin tosiaan Wifey on joskus levinnyt leukaan, mutta mulla tapaa käydä niin tummanpunaisten kanssa aina. Se on mukava hieroa sitten pois kun ei ole puuteria mukana ja leukaan jää punainen läntti :P

      Poista
  5. Ootpa nättinä! Wifey sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrankin ;D oon mielissäni kun kerrankin löytyi näin miellyttävä punainen. Wifeyn sain viime vuonna joululahjaksi siinä Jeffreen & Nathanin huulipunatalossa. En olisi varmaan itse osannut ostaa sokkona :)

      Poista
  6. Misshan meikkivoide on ollut joka päivä käytössä, samoin Sisleyn poskipuna. Tosi kaunis meikki!

    VastaaPoista
  7. Kivoja suosikkeja! Tuo huulipuna näyttää kyllä hyvältä ajeikki kokonaisuudessaan :)

    VastaaPoista
  8. Hi there to all, because I am truly eager of reading this web site's post to be updated daily.
    It contains pleasant material.

    VastaaPoista
  9. Oho, Jeffreen puna kuulostaa tosi kestävältä! Tykkään katsoa Jeffreetä tubesta mutta meikit eivät ole sytyttäneet ainakaan vielä ostamiseen asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kestävä! Minäkin seuraan Jeffreen videoita lähinnä luomiväripalettien osalta :)

      Poista
  10. Lemony Flutter on kiva muuten, mutta omaan makuun turhan klähmäinen :/ Tuoksusta iso plussa, mutta tässä tapauksessa ei riitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vähän lähmäinen mutta puuvillahanskoissa aina muhitan :)

      Poista
  11. Tuo huulipuna näyttää todella hyvältä sinulla. :)
    Dependin vihreällä pitää noin 5 minuuttia muhittaa glittereitä. ;) Nopeaa se ei ole, mutta ilman hankausta ja liukuen lähtee pois muhittelun jälkeen.
    Itse olen käyttänyt kauan sitten ostamaani Laveran poskipunaa, jossa on ihanan keväinen väri. Kokeilin sitä myös luomille. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nykyään poistan glitterit muulla niin ei tuhlaannu Dependiä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3