keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Cattier Paris uutuuksia meikinpoistoon

Sain maahantuojalta kivan ylläripaketin Cattier Paris tuotteita. Nämä tulivatkin hyvään saumaan koska mulla oli kasvojenpesuaine lopussa. Paketti sisälsi seerumiöljyn, silmämeikinpoistoaineen, miselligeelin ja kasvoveden.


Cattier Paris on NHS:n maahantuoma ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki. Cattierilta löytyy kasvojenhoitotuotteiden lisäksi vartalotuotteita sekä hammastahnoja ja hiustenhoitotuotteita. Merkin tunnetuimpia tuotteita ovatkin savinaamiot mutta nyt tutustutaan kasvojenpesutuotteisiin. Joukossa on uutuuksia sekä vanhoja tuttuja :)


Soothing Micellar Gel on miselliveden ja geelimäisen putsarin combo. En ole ennen vastaavaa kokeillut ja arvasin heti ihastuvani tähän, olenhan geelimäisten puhdistustuotteiden suuri ystävä. Mielestäni ne sopivat hyvin rasvoittuvaan taipuvaiselle iholleni, mutta eivät ole liian kuivattavia. 
Herkän ihon miselligeeli poistaa hyvin kaksoispuhdistuksessa meikin eikä se ärsytä silmiä ollenkaan. Erittäin miellyttävä tuote käyttää, sisältää ihoa rauhoittavaa pellavauutetta sekä ruusuvettä. Suosittelen tätä sinulle jos pidät ihoa kosteuttavista puhdistustuotteista koska tämä ei tosiaan jätä ihoa kiristävän tuntuisaksi. Sopinee kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja kuivalle iholle. 15,21 e / 200 ml.


Gentle Toning Lotion on suihkepullossa tuleva kasvovesi, joka on suunnattu kaikille ihotyypeille. Ei sisällä alkoholia. Ihoa kosteuttava ja raikastava kasvovesi sopii kevyeen aamupuhdistukseen tai meikinpoiston viimeistelyyn. Ihon raikkaaksi, ei-kiristäväksi jättävä kasvovesi sisältää vehnäproteiinia, ruusu- ja kamomillavettä. Tuntuu että tämä rauhoitti hyvin helposti punoittavaa ihoani. Suihkepullo on hyvin toimiva ja jo muutamalla suihkautuksella vanulappu tulee ihanan märäksi, tuote on siis hyvin riittoisaa! 12,90 e / 200 ml.


Biphase Makeup Remover on kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine myös vedenkestävälle meikille. Pidän paljon kaksifaasisista tuotteista ja tästä tulikin heti suosikkini! Tämä on ihanan hellävaraista eikä se ärsytä superherkkiä silmiäni ollenkaan. Poistaa hyvin kevyen meikin ja liuottaa vahvemman pois kun painaa vanulappua hetken luomia vasten. 
Ruiskaunokkia ja ruusu-uutteita sisältävä silmämeikinpoistoaine on todellinen löytö, tätä suosittelen testaamaan! Pullokin on tosi nätti ;) 16,75 e / 150 ml. 


Redensifying Serum Oil on ikääntyvän ihon seerumiöljy. Monenlaisia luomuöljyjä sisältävä seerumiöljy kosteuttaa, tasoittaa ja kiinteyttää ikääntyvää ihoa. Pipettipullossa oleva öljy ei jätä iholle inhottavan rasvaista tunnetta. Minun ihoni ei tarvitse öljyä kuin pari tippaa yövoiteeseen sekoitettuna. Ihoa elvyttävä ja ravitseva öljy tukee ihon luontaista kollageenin tuotantoa ja seerumiöljy sopiikin loistavasti aikuiselle iholle. 44,53 e / 30 ml. 

Sellaisia ihanuuksia! Blogissa on ollut nyt hiljaisempaa koska on tämä arki vaan rankkaa ;D työpäivät + 3 tunnin ajomatka päivittäin + kaikki kotityöt omakotitalossa vetävät Tainan ihan naatiksi! Bloggaaminen on kuitenkin kiva harrastus jonka parissa voin rentoutua. On tämä purkkien ja pullojen maailma vaan niin kiehtova ja aina tästä riittää jutusteltavaa. Lisää testailuja sekä meikkikuvia on luvassa, kynsijuttujakin on tulossa koska näemme valoa tunnelin päässä ;)

Mutta mitäs tykkäsitte näistä Cattierin tuotteista? Tuttuja tai tuntemattomia, kiinnostusta herättäviä tapauksia?

8 kommenttia:

  1. Kivat kuvat! Kasvovettä en ole kokeillut, muuten tuttuja. Silmämeikinpoistoaine ja miselligeeli ovat ihan suosikkeja omissa kategorioissaan. Öljy tuntuu mukavalta, mutta en ole edelleenkään onnistunut luomaan siitä lopullista nielipidettmainesosien vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kasvoveteen kannattaa tutustua jos sattuu eteen. Ainakin mun couperosaan taipuvainen ihoni tykkää <3

      Poista
  2. Tuttu brändi, etenkin vanilja-suklainen vartalovoide pumppupullossa on ollut mun suosikki, ja siitä vinkkasinkin jokin aika sitten taas uudelleen blogissa :) Samoin Soothing-linjan seerumi ja voide osoittautui aivan älyttömän hyviksi meikin alla! Tuo silmämeikinpoistoaine odottelee mullakin testaamistaan ja kiinnostaa ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä mun lemppari silmämeikinpoistoaine pitkilleen!

      Poista
  3. Gentle toning lotionia oon kuullu kanssa kehuttavan, en oo ite ehtiny omaani vielä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  4. Oli kiva lukea näistä esittely. Cattieriin olisi joskus kiva tutustua vielä paremmin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tykännyt sitä enemmän mitä tässä tutustunut :)

      Poista

Kiitos kommentista <3