sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Mádara Pihlaja Glow Booster - Tehotuote talvi-iholle

Jos olen johonkin hupsuna, niin erilaisiin ihoa kirkastaviin ja boostaaviin ns. tuhkimotuotteisiin. Niiden tehon nimittäin huomaa heti jos ihon kuorimisen tai kunnollisen kosteuttamisen on jättänyt joinakin päivinä väliin. Tunnustan, mulla on sellaisia päiviä...


En ole uskaltanut pelotella sulhaskanditaattia illan ihonhoitorutiineillani. Yökylässä ollessani hoidan ihon putsauksen miselliliinoilla ja käytän samaa voidetta aamuin illoin. En vaan jaksa raahata hirmu määrää purkkeja mukana enkä halua tuhlata vähäistä yhteistä aikaa naaman rasvaamiseen. Hoidan sitten perusteellisemmat hommat kotona, rakastan nimittäin illan ihonhoitorutiineja. 

Käytän silloin tällöin ihoa kuorivia kasvovesiä tai kirkastavia naamioita. Olen todella pitkään halunnut kokeilla Madaran Pihlaja tehotippoja, nyt pääsin kokeilemaan niitä pr-näytteinä. Toimittaja ja bloggaaja Noora Shingler on kehittänyt nämä yhdessä Mádaran kanssa. Pihlajatipat sisältävät tehoaineina pihlajanmarjauutetta, provitamiini a:ta ja e-vitamiinia, helokkiöljyä sekä GLA gammalinoleenihappoa joka lievittää ihoärsytystä.


Kyseessä on öljyseerumi jota voidaan käyttää tippoina sellaisenaan tai lempparivoiteen seassa. Koostumus näissä tehotipoissa on ohut eikä kasvoilla öljyisen kiiltävä. Vaan sellainen hehkuva ja kuulaan lopputuloksen antama. Nyt kyllä voin ymmärtää miksi kaikki hehkuttavat tätä tuotetta! 

Mádaralla on hyviä perustuotteita mutta myös älyttömän hyviä tärppejä. Omiksi suosikeiksi on vuosien mittaan nousseet mm. hiilinaamio sekä hedelmähappokuorinta. Tehotipat pääsevät kärkikastiin kun haluan käyttää kosteuttavampaa tuotetta, joka antaa kuulaan ja tasaisemman värisen ihon. En ehkä käytä tuotetta kesällä mutta syksystä lopputalveen, silloin ihoni kaipaa tehokosteutusta. 

Pipettipullo on äärettömän kätevä ja tuotetta saa annosteltua sopivasti. Muutama tippa sinne tänne riittää, kosteusvoide vielä päälle ja iho saa elpyä yön ajan :) Mádaran tehotipoissa on kettukarkkien tuoksu ja hento oranssi väri. Suosittelen testaamaan näitä tuhkimotippoja jos ihosi on taipuvainen kuivuuteen tai kaivaat pientä boostausta ihonhoitorutiiniisi :)

Oletko sinä kokeillut näitä tuhkimotippoja?

Glow Booster tipat n. 28,90 e.

26 kommenttia:

  1. Oi, näitä mä haluun kokeilla. Rakastan pihlajavoidetta. Se tuoksuu niin ihanalle et voisin syödä sitä. 💞😊 Sain joulukalenterista jotain kirkastavaa kasvoöljyä. En ole aiemmin oikein innostunut niistä. Nyt on päässyt öljyjen makuun. Vähän kuin seerumeita.

    ..Naurahdin sille et et haluu pelotella poikaystävää ihonhoitorutiineilla 😂👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kuluu öljyjä talvella, kesällä ei niinkään :) no ei sille vielä passaa paljastaa totuutta ;)

      Poista
  2. Nämä on mullekin tuttuja, öljyseerumit on varsinkin talviaikaan ihania :)

    VastaaPoista
  3. Mä rakastan tätä tuotetta! Tekee hurjan hyvää iholle ja mulla alkaakin olla pullo jo loppumaisillaan :)

    Tosi kauniit kvuat sulla tässä postauksessa<3

    VastaaPoista
  4. Tämä kuulostaa todella hyvältä ja ehdottomasti kiinnostaisi päästä kokeilemaan! Harmi, kun näin tätä jossain supertarjouksessa, mutta en tarttunut tilaisuuteen. Madaralta löytyy aina välillä todellisia helmiä, kuten viimeisin löytöni yrttideodorantti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenkohan käyttänyt joskus sitä dödöä, useammankin pullon kun tykkäsin kyllä siitä :)

      Poista
  5. Tää kuulostaa niin lupaavalta ja mullakin on ollut jo iät ajat mielessä kokeilla tätä, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi :D Öljyseerumit kuluu niin hitaasti ja mulla on niin älyttömästi niitä avattuna ja odottelemassa, että täytyy nyt ensin keskittyä niihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnustan että mullakin on kyllä useampi öljy ja liian hitaasti ne tahtovat kulua..

      Poista
  6. Mä tykkään kovasti, sekoitan usein tipan myös meikkivoiteeseen, jolloin saa heleämmän pohjan, tässä on just oikeanlainen koostumus siihen. :)

    VastaaPoista
  7. En ole kokeillut juuri tätä nimenomaista tuotetta, mutta tarkoitus olisi jossain välissä :) Ja hah, jos mulla olisi nyt sulhasehdokas, hän varmaan järkyttyisi mun yhden yövoiteen väristä :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joistakin tuotteiden tuoksuista on tullut jo sanomista ;D

      Poista
  8. Olen monet kerrat katsellut tätä kaupassa. Minulla on kotona toinen Madaran öljy ja ostin pari viikkoa sitten lahjapakkauksen, jossa on hiilinaamio sekä Radiant energy -kasvoöljy. Toivottavasti pääsen tätä Pihlaja-sarjan kasvoöljyä joskus kokeilemaan. :D Kiva, kun esittelit omat kokemuksesi tuosta Pihlajasta. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä olen tykännyt kuten siitä hiilinaamiostakin, se on ihan huippu <3

      Poista
  9. Otat vaan sen sulhaskanditaatin mukaan siihen viereen ja samaan tahtiin kun laitat tuotteet omalle naamalle, niin myös miehen naamalle! ;D väittäisin että suurin osa miehistä oikeasti salaa tykkää varsinkin kun joku toinen hoitaa heidän ihoaan vaikkei miehet siitä mitään ymmärräkkään..
    Itse en vielä Madaraa ole kokeillut kun kaapissa on avaamattomana pari seeurimia vielä odottamassa, mutta hyvältä kuulostaa!

    VastaaPoista
  10. Ei ole tullut testattua, mutta joku korkeasti vitamiinipitoinen tuote olisi tosi kiva ottaa testiin -sillä just ne auttaisi parhaiten ja suoraan iholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, se Murumurun c-vitamiiniseerumi on myös tosi ihana <3

      Poista
  11. Ooh, pelkästään tuoksukuvaus saa mut jo haluamaan kokeilla tätä, rakastan kettukarkkeja! :D

    VastaaPoista
  12. Heikkona noihin pipetti pulloihin 😂 niissä on vaan jotain extraa .

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3