tiistai 16. lokakuuta 2018

Lokakuun meikkilaatikko

Olen tosi innoissani lokakuun meikkilaatikosta kun sain valita siihen ihan lempparisävyjä :) Ihanaa kun kuuma vuodenaika on ohi ( vaikka kesä ihan kiva on ) ja saa meikata ihan kunnolla :D silmätkin ovat olleet iisisti kun valitsen ihonhoitotuotteet ja mascarat niin etteivät sisällä propyleeni glykolia. Silmätippoja sekä -voidetta käytän öisin ja päivällä. Mietin vaan että mitenhän pitkään olen ainesosalle ollut herkistynyt tietämättäni, tätä silmien vuotamista kun on aina ollut. Vasta lukijani vinkistä osaisin epäillä allergiaa! Kiitos vaan jos satut lukemaan :) 

Silmämeikkini olen pohjustanut viime aikoina Wet n Wild primerillä ( postaus tässä ) sekä MAC Paint Pot Painterlyllä. Jatketaan samoilla hyviksi havaituilla tässäkin kuussa. Molemmat yhdessä toimivat rasvaisilla ja raskailla luomille. Hyvä mattapinta ja tarttuvuus luomiväreille. 

Löysin kätköistäni Smashboxin Always On Gel Linerit ja ruskea sävy Brewed on hyvä meikkiin kuin meikkiin. Nämä pysyvät hyvin paikoillaan vaikka silmä vuotaisi. Ovat pehmeitä ja todella pigmenttisiä. Näistä kun aika jättää, ostan kyllä uusiksi! Pidän niin paljon Smashboxin tuotteista :) 

P9010014.ORF

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance on ollut hävyttömän vähällä käytöllä. En ole meikannut sillä kertaakaan tässä asuessani! Muutin pääsiäisenä ;D muistan että Soft Glam oli ihan uusi kun muutin ja taisin keskittyä enemmän siihen sekä myöhemmin tulleeseen Norvinaan. Modern Renaissance saa nyt ansaitsemansa huomion koska se kuitenkin on mun suosikki ABH:n paleteista. Punertavat sävyt vaan ovat mun juttu, toimivat vihreillä silmillä. Paletissa on niin monta mahdollisuutta eri meikkeihin ja laatu on hyvä. Ja sävyt sopivat syksyyn, siksi MR pääsi lokakuun meikkilootaan :)

Smashbox cover shot

MR:n lisäksi valitsin käyttöön Smashboxin Cover Shot -paletit Punk ja Smoky. Punkin ostin alkukesästä vai oliko vielä kevät...mutta alkuhuuman jälkeen se on ollut vähällä käytöllä. Ehkä se sopii nyt paremmin syksyyn harmaiden ja violettien sävyjensä ansiosta. Cover Shotit on kyllä mun suosikkeja mutta Smoky on jäänyt vähälle käytölle. Siinä on melko tummat sävyt jotka vaativat hieman pähkäilyä ja häivyttelyä. Pitääkin kokeilla miten pärjään sen kanssa ;)

P9010021.ORF

Tämän kuukauden poskimeikki on tehty kyllä kovin sekalaisella seurakunnalla :D näyttää että eihän nämä toimi yhdessä mutta kyllä vaan toimivat! Jeffree Starin Ice Cold on ainut Jeffreen highlighterini mutta huh huh...tämä on upein highlighterini koska hohtaa ihan hulluna ja on kyllä niin näyttävä kuin toivoinkin. Mielestäni paras JS highlighter. Vaikka en omista muita niin olen niitä kyllä swatchannut ja ihastellut, tämä oli vaan ainut joka teki mieli ostaa ;)

Bronzerin vaihdoin hillitympään Lumenen mattaiseen Päivän hehkuun. Olen nyt varjostanut tai aurinkopuuteroinut aika hillitysti, jotenkin olen halunnut kasvoille enemmän syksyisiä poskipunasävyjä. Otinkin nyt käyttöön Avonin ja Karkkipäivän kauneusboksin Desert Rosen. Kiva marjaisi ja syksyinen sävy! 

MAC Stone huulipuna on joko ihanan dramaattinen tai sitten ihan sopiva päivämeikkiin. Mulla on ehkä vähän mennyt ohi pahin mattavillitys ja outojen sävyjen suosiminen. Mutta ihan mahtavaa että MAC meikkejä myydään nyt myös Kuopiossa ja voin ostaa kivoja huulipunia ihan itse. Tämä Stone on kuriirin tuoma ja vähän sokkona valittu. Mutta ihana valinta oli, tykkään tästä oudosta harmaanruskeasta mattapunasta. Ja se on ihan täydellinen syksyyn :)

IsaDoran syksylookin Classy Nude on ollut työpäivien puna. Haluan huulien olevan punaiset mutta ei liian näyttävät. Tosi nätti nudepunainen ja punan malli on hyvä. Voisin ostaa lisää näitä Lip Desireitä. Mulla rupee huulipunat hankaamaan reunoihin liian herkästi, painan niitä ilmeisesti liian kovasti. Tämän malli on hyvä kun puna ei taitu ja on nopea laittaa punan pään muotoilun ansiosta.

Mulla ei ole ollut pitkään aikaan kulmageeliä joten otin käyttöön Laveran Eyebrow Styling Gelin. Sain tuotteen pr-näytteenä. Miellyttävä luonnonkosmetiikan tuoksu ja hyvä pito kulmille! Koostumus on väritön koska en pidä väriä antavista. Pitää karvat hyvin paikoillaan, tästä tuotteesta olen kyllä tykännyt. Olen käyttänyt nyt niin pitkään ABD Dipbrow Pomadea että kiva meikata kulmat vaihteeksi vähän luonnollisemmin :)

Sellainen meikkiloota lokakuussa! Mitäs meikkejä sinä olet nyt suosinut?

10 kommenttia:

  1. Mulla on syksy aika tavalla punertavan ruskeiden ja lilahtavien luomivärien valtakautta, ja muu meikki myötäilee sitä.
    Tuo Desert Rose poskipuna on tosi nätti!

    VastaaPoista
  2. Mie sunnuntaina hiplailin taas MACin tuotteita alelaarissa, oli punia 9 €/kpl. Harmi vaan, että ei ole testereitä, niin ei näe sävyä. En jaksanut alkaa googletella jokaista :'D

    Ilmeisesti Make Up Store poistuu hissukseen ainakin meidän Sokokselta, kaikki oli alelaarissa (ne mitä jäljellä) eikä ständiä ollut, ellei tule sitten jossain vaiheessa takaisin eri paikkaan. Harmi, jos lähtee.

    Miulla on käytössä ne yhdet ja samat, primer, seerumi, peitepuikko ja näkymätön puuteri :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta MUS lähti täältäkin Sokokselta pois, Kicksistä enää saa :/

      Poista
  3. Kivat setit sinulla :)
    Mä olen koko kesän meikannut niin laiskasti että nyt tuntuu melkein juhlalta kaivaa esiin värikkäät luomiväripaletit! Syksy on niin inspiroivaa aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan mahtavaa kun voi meikata kaikille kivoilla meikeillä :)

      Poista
  4. Ihania syksyn sävyjä! Itse koitan käyttää sellasta nyx powder contour palettia loppuun ja varjostella vaaleimmilla. Jos ne sitten loppuisi niin voisi säästää ensi kesälle vielä ne tummimmat ruskeat jos tulisi hyvä rusketus alle :)

    VastaaPoista
  5. Pitääkin tosiaan ottaa MR käyttöön, minne lie hautautunut 😁
    Muutenkin meikannut niin puna voittoisesti että kumma etten ole käyttäny sitä pitkilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä aina inspiroituu kun kaivaa MR:n esille ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3