tiistai 2. lokakuuta 2018

The Body Shop huulipunat

Hyviä uutisia vegaanikosmetiikan ystäville; The Body Shop lanseeraa 100% vegetaristiset, eläinkokeettomat huulipunat! Sain pr-toimistolta huulipunia testiin, mukava päästä kokeilemaan koska TBS kosmetiikkaa en olekaan ennen testaillut. Olen käyttänyt lähinnä vartalotuotteita :)

The Body Shop huulipuna

Pr-lähetyksestä paljastui neljä huulipunaa melko villeissä väreissä ;D tiedätte että tykkään lähinnä nudepunista joten nyt minut "pakotettiin" tutustumaan joskus vähän muihinkin väreihin ;) The Body Shop huulipunat sisältävät makeaa kirsikansiemenöljyä, yhteisökaupan mehiläisvahaa Kamerunista sekä yhteisökaupan marulaöljyä Namibiasta. Pigmenttiä löytyy ja huulituntuma on mukavan kostea. Rakastan juuri tälläisiä hyvin liukuvia ja kauniisti huulille asettuvia punia. 

The Body Shop huulipuna

The Body Shop Kyoto Acer

Mun suosikiksi punista nousi tottakai Kyoto Acer. Ei kuitenkaan kannata säikähtää muitakaan värejä, ovat paljon luonnollisempia huulilla koska värin voimakkuuta voi säädellä pehmeän koostumuksen ansiosta. Puna lupaakin säilyttää kosteuden huulilla 4 tunnin ajan. 

The Body Shop huulipuna

vegan lipstick

Sain testiin myös huulipuna/peiteaine siveltimen joka tulikin tarpeeseen. Minulla ei ennestään ollut hyvää huulipunasivellintä. Hyvällä siveltimellä levittyy tummempikin huulipuna vähän paremmin. Paketissa oli myöa Shine Lip Liquid jota löytyy kolmessa eri sävyssä. Huulille kiiltoa ja hoitoa antava kiilto sisältää jojoba-, argan- ja marulaöljyä. 

P9080060.ORF

Oletko sinä tutustunut TBS huulipuniin?

Tuotteet pr-näytteitä.

22 kommenttia:

  1. Ei löytynyt vielä Body Shopin verkkokaupasta, lienee vasta tulossa myyntiin?

    VastaaPoista
  2. Olisitpa otttanu kuvan nairobista huulilla. Vähänkö magee 😍

    VastaaPoista
  3. Täytyy myöntää, etten ole tutustunut tbs ollenkaan, tai ehkä 1 tai 2 tuotetta kauan sitten. Rohkeat sävyt, mutta ihanalta näyttävät. Etenkin tuo suosikkisi.

    VastaaPoista
  4. Tuo Kyoto ihanan värinen! Ei oo kyllä yhtään tuttuja, ostin just hirveän kasan punia mistä tulossa ihan pian postausta.. :)

    VastaaPoista
  5. Mä sain saman setin ja vaikkei hurjat värit huulilla ole itselläkään sitä ominta juttua niin tuo violetti oli pakko kokeilla -ja yllätti kyllä positiivisesti. Pitää joskus yrittää saada julkaisukelpoinen kuva kun sitä on huulilla :)

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/give-your-lips-voice.html

    VastaaPoista
  6. Jäin ihmettelemään, miten punat ovat vegaanisia, jos niissä on mehiläisvahaa? Kivoja värejä.

    VastaaPoista
  7. Toi Cranberry Tulip oli upea, muita juoksin melkein karkuun, hih. :D Eli näin ne maut eroaa.

    VastaaPoista
  8. Onpa hauskoja sävyjä! En ole kokeillut Body Shopin huulipunia vuosiin. Ehkä pitää joku kerta pistäytyä liikkeessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitäis käydä ostamassa niitä joulun suihkugeelejä :)

      Poista
  9. Tuo Nairobi näyttää sekä puikossa että kädellä aivan identtiseltä Mschicin huulipunalta sävyssä funky fuchsia! Puikossa toki monellekkin hurjan näköinen mutta huulissa ihana kylmä pinkki joka sopii yllättävänkin monelle :o

    VastaaPoista
  10. En muista olisinko koskaan kokeillut TBS:n meikkejä. Näistä punista huolisin mieluiten tuon Canberran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei hirveästi ole kokemusta TBS meikeistä :)

      Poista
  11. Ihana kuva susta ja puna sopii tuhottoman hyvin, muut on omaan mieleeni hieman turhan villejä mutta totta tosiaan TBS:n värikosmetiikka on jäänyt itseltäkin tutkimatta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3