keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Lokakuun Bette Box

Hyvää huomenta! Sain oman Betteni jo eilen illalla mutta yritän vältellä myöhään koneella istumista yöunien menettämisen takia, joten heräsin tänään 4:30 kirjoittamaan teille tuoretta Bette Box postausta ;D tämän kuun Bette onkin aivan ihana, olen itse ihan fiiliksissä tästä!

Lokakuun Bette Box

Lokakuun Bette Box

Lokakuun Bette Box sisälsi aivan ihanan Lumenen uutuuden josta olen niin ilahtunut! Lumenen tuotteet ovat boksin suosituimpia tuotteita kuukaudesta toiseen, niin minunkin mielestäni! Olen päässyt kokeilemaan ihania Lumenen tuotteita ja löytänyt sellaisia joita aion käyttää jatkossakin. Ajaton -uutuussarjan seerumissa yhdistyvät seerumin teho ja kosteusvoiteen pehmeys. Geelimäinen koostumus pohjautuen lakkaan ja puolukkaan, tuote sopiikin jokaiselle ihotyypille mutta erityisesti ikääntyvälle. Tekee ihosta täyteläisen ja säteilevän. 

Lumene Ajaton

Eniten silmää hivelee uskomattoman kaunis pakkaus ruusukullan ja violetin väreissä. Ai että miten kaunis! Mikäli tuote on hyvä niin ehdottomasti haluaisin Ajaton -sarjaa kokeilla lisääkin. Boksissa näytekoko 15 ml. Täysikokoinen tuote 49 e / 50 ml.

PA090015.ORF

Toinen kovasti minua kiinnostava tuote oli Natura Siberican Taiga Daily Protection käsivoide. Kaunis pakkaus tässäkin! Käsivoide sisältää Siperian mänty- ja pellavansiemenöljyä ja voide ravitsee sekä pehmentää käsien ihoa. Boksissa näytekoko 30 ml. Täysikokoinen tuote 5,90 e / 75 ml. 

PA090017.ORF

Kolmas ihonhoitotuote on minulle tuttu Herbinan uutuus. Tämä Hoitava kasvovoide on uusi versio Moisture Balance naamiosta josta moni on tykännyt. Tätä uutta versiota voi siis käyttää 24 tuntia kosteuttavana päivä- tai yövoiteena tai naamiona. Paljon hoitavia öljyjä, tyrnimehua ja c-vitamiinia. Boksissa täysikokoinen tuote 5 e / 50 ml. 

Manna Kadar LipLocked

Meikkituotteena boksista löytyi Manna Kadarin LipLocked Priming Lip Wand huulikiilto. Boksiin on toivottu meikkejä, itsekin niistä tykkään. Ehkä olisin toivonut jotain muuta merkkiä kuin Manna Kadaria, sitä kun on tullut nyt usein. Mutta tämä onkin siis huulikiilto eikä huulipunakynä? Liikkeellä on kolme eri väriä joista minulla on reipas punainen sävy Rouge? Tavallaan kiehtoo kokeilla jos tämä on kepeän punainen huulilla. Muuten kyllä karsastan punaista...
Haluaisin siis kuulla ensin onko tämä kevyt vai peittävä, kertokaahan kun kokeilette :D päätän sitten käytänkö vai lähteekö teidän arvontapalkintoonne, sellainen kun on tulossa ;) Täysikokoinen tuote 24 USD / 2,5 g.

PA090008.ORF

Kokosin yhteen kuvaan kaikki näytteet ja muut tuotteet.

o.b ProComfort tamponit ovat uutuuksia, kertovat olevansa kaikkien aikojen mukavimpia tamponeita. Näiden arvo on 3,07 e / 16 kpl. Kenzolta Flower by Kenzo edp tuoksunäyte jo kolmatta kertaa :D Lumenelta sävyvoide ja Novaexpertiltä Expert Exfoliator kuorinta ja Mask Repulp naamio. 

Boksista löytyi siis 8 tuotetta joista 3 oli täysikokoista. Itse olisin ottanut käsivoiteesta myyntikoon 75 ml, ei kai se olisi vienyt boksissa niin paljoa enempi tilaa? Laskin boksin arvon täysikokoisten tuotteiden mukaan ja näytteille parin euron arvon. Voisi sanoa että boksi on pyöreästi n. 35 euron arvoinen. 
Eniten boksissa ilahduttivat Lumenen Ajaton sekä Natura Siberican käsirasva. Herbinan uutuus oli hyvä vaikka minulta se jo löytyykin, uskon kyllä että moni siitä ilahtuu. Kaikki muutkin oli plussaa ja tulee kokeiltua. Minun silmääni hiveli myös tuotteiden yhtälainen värimaailman ja ulkoasu, sattumaako? Myös boksi itsessään possunpinkkeineen ja ruskeineen väreineen oli poikkeuksellisen kaunis!

Minulle Lokakuun bette Box oli siis hirmu mieleinen! Mites sulle? Minkä värin sait Manna Kadarista? Oliko boksissa muuta vaihtelua?


Oman Bette Boxisi voit tilata tästä*. Linkki on mainoslinkki ja niitä käyttämällä tuette blogin toimintaa ja ylläpitokuluja. Kiitos! Oma boksini on pr-näyte.

26 kommenttia:

  1. Onpahan muuten kiva boxi. Lumene Ajaton seerumi etenkin tuosta Ajaton sarjasta on mieletön ja ihanimmat Lumenen purkit ikinä. Seerumi 50ml maksaa sen 49e eli Bettelle on tullut vaan virhe. Mutta on eurojen arvoinen siltikin.

    Ihanaa päivää Taina 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa päivää Tiia ja eikä olekin ihana boksi ♥️

      Poista
  2. Apua kommenttini lähti ennen aikojaan, jätä julkaisematta se jos voit 🙈😂 otetaan siis uudestaan. Eli lumenen oikea hinta on 49€/50ml, itsekin yllätyin edullisuudesta ja ryntäsin jo netistä sitä tilaamaan, jäi tilaamatta kun ei maksanutkaan 17,90€...
    Ja samaa mieltä, käsivoiteesta olisi saanut tulla täysikokoinen versio, kun noin edullisesta tuotteesta kyse.
    Herbina ihastutti, tamponit turhautti (siteiden kuluttajiin kuuluva, tällä hetkellä raskaana oleva nainen täällä hei 😄).
    Ja ei ole muuten kevyt tuo Manna Kadarin "huulikiilto", ihan huulipunasta menee. Tämän jos olisin tiennyt niin olisin itsekin avaamatta eteenpäin antanut 🙄
    Kaikkiaan ihan ok, jotenkin tuntui boxia avatessa että puuttui isommat tuotteet ja paljon näytelippusta. Mutta esim Herbina ja Lumene jo sulatti sydämen, ja menee jatkoon (Lumene tosin alennuksessa ollessa 😄).
    T. Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää että on MK on punan veroinen, en siis itsekään avaa sitä :) niinpä, harmi että ei niin edullinen ollutkaan. Minä jo vähän mietin että onpa halpa :D

      Poista
  3. En ole pitkään aikaan tilannut Betteboxia, aika moni viimeaikainen boxi on ollut vähemmän kiinnostava. Mutta tää näyttää kyllä todella hyvältä. Varsinkin Lumene ja Natura Siberica.
    Onkohan sulla tossa Lumenen hinnassa virhe? Sanni kirjoitti noista Ajaton tuotteista pari päivää sitten, ja hän mainitsi täysikokoisen hinnaksi 49€.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaan hinnan tekstiin myöhemmin, hinnan katsoin mukana tulleesta kortista. Siinä oli sattunut virhe hinnan kanssa :) tää oli kyllä kiinnostavin boxi aikoihin!

      Poista
  4. Huomenta! Tänne pohjoiseen Betteboxit tulee päivän-kaks myöhemmin ja en koskaan malta odottaa pakettia vaan luen aina blogeista sisällön. Vaan onpas kerrassaan kiva setti tulossa! Ihanaa, kun pääsee testaamaan tuota Lumenen sävyvoidetta (?) edes näytepussin verran. Se on kiinnostanut enkä ole testereita nähnyt, enkä edes myynnissä täälläpäin. Mä kyl tykkään koko paketista <3.
    Mulla oli toi Kenzon Flower käytössä joskus 20 vuotta sitten (!!) ja varmaan tulee flashbackeja:D..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sain muistaakseni Kauneus & Terveys lehden välissä tuon sävyvoiteen näytteen, täytyisi kyllä kokeilla vaikka en usko että sävyvoide on mun juttu :)

      Poista
  5. Ajaton seerumi maksaa kyllä 49 euroa täysikokoisena joten liekö tuotekortissa painovirhe paholainen vai mistä hinnan tsekkasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotekortissa virhe, korjaan tekstiin kun pääsen kotiin :)

      Poista
  6. Mulla oli muuten sama sisältö mutta Herbinassa eri tuoksu, lisää mietteitä voit lukea täältä :)
    :https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2018/10/lokakuun-bette-box.html

    VastaaPoista
  7. Mulla oli täysin sama sisältö sävyineen kaikkineen kuin sulla :) Tykkäsin, mutta ei tää parhaimpia bokseja kuitenkaan ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mieleen tämä oli, varmaan tuo Lumene nosti boksin pisteitä kummasti :)

      Poista
  8. Sisältö näyttää olevan oikein sopiva näin syksyyn, koska mukana tuli paljon hoitavia ja kosteuttavia tuotteita. Lumenea olisi mielenkiintoista kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipunakin sopii syksyyn tai tuleviin pikkujouluihin :)

      Poista
  9. Hui kuinka aikaisin sä olet herännyt boxin takia xD

    Mulla oli boxissa oli Manna Kadarista eri sävy (jää korkkaamatta itselläkin) sekä Herbinalta eri voide: https://blingershimmer.blogspot.com/2018/10/bette-box-lokakuu-2018.html

    VastaaPoista
  10. Minkähän muun sävyisenä tuota huulikiiltoa on tullut? Mullekin tuli tuo tummanpunainen ja monessa muussa blogissa näin myös vain tuon sävyisenä.

    -Milla

    VastaaPoista
  11. Tämä(kin) boksi olisi mulle ollut huti. Onneksi en tilannut, vaikka vakavasti harkitsinkin. Lumene olisi ollut ehdottomasto boksin helmi. Herbinalta on muistaakseni tullut samankaltainen tuote aiemmin Livboxin mukana 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en silloin saanut sitä Herbinaa vaan tilalla oli liukuvoide ;DDD

      Poista
  12. Boksi oli ihan kiva ja jaoin siinä myös oman blogin puolella ne parhaat fiilisket :) Mulla tuli madame-sävyssä tuo huulikiilto, joka on musta melko peittävä ja kivan pigmenttinen. sanoisin sitä kyllä mattahuulipunaksi enkä huulikiilloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulikiilto olis minusta ollut kivempi, en itse käytän noin punaista punaa :)

      Poista
  13. Kenzon Flower oli mun lemppari aikoinaan, sitä menikin joku neljä pulloa putkeen. Edelleen tykkään tuoksusta kovasti 🌷

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3